makismakis2004 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Το δοκίμασα και εγω στέλνω κανονικα! πριν την αποστολή μου βγάζει μήνυμα οτι μπορεί το sms να σταλεί κατεστραμμένο (εκει σταμάταγα παλιά και νόμιζα οτι δεν δουλεύει) και όταν το στείλω, το στέλνει κανονικά. Το ίδιο κάνει και με την KJ2 που δοκίμασα πριν λίγο. Το βγάζει και στην stock rom αυτό το μήνυμα?? Θα πας φίλε μου στα μηνύματα μενού ρυθμίσεις εισαγωγή λειτουργίας και θα τσεκάρεις το αυτόματο και δεν θα στο ξαναβγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Το δοκίμασα και εγω στέλνω κανονικα! πριν την αποστολή μου βγάζει μήνυμα οτι μπορεί το sms να σταλεί κατεστραμμένο (εκει σταμάταγα παλιά και νόμιζα οτι δεν δουλεύει) και όταν το στείλω, το στέλνει κανονικά. Το ίδιο κάνει και με την KJ2 που δοκίμασα πριν λίγο. Το βγάζει και στην stock rom αυτό το μήνυμα?? Εγω παλιοτερα κ πριν βαλω το handcent μου το εβγαζε παντε με gsm.Και αλλες φορες εφτανε κανονικα και αλλες κινεζικα..προφανως εξαρταται απο το κιν παραληπτη ή απο την εταιρια.. Αν με τη κανουργια ρομ δεν το βγαζει τοτε τελεια..το δοκιμαζω αμεσως..:) Το δοκιμασα και βγαζει την προειδοποιηση....περιεργα πραγματα..:blink: Edited November 8, 2011 by spydoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Θα πας φίλε μου στα μηνύματα μενού ρυθμίσεις εισαγωγή λειτουργίας και θα τσεκάρεις το αυτόματο και δεν θα στο ξαναβγάλει. Αν το κανω αυτο δεν το βγαζει αλλα στελνει με 70 χαρακτηρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Η λειτουργιά εισαγωγής πρέπει να είναι σε αλφάβητο gsm για 160 χαρακτηρες! Εγω ειμαι με Wind και εχω το μήνυμα πριν την αποστολη. Ας το δουν και οι υπόλοιποι και ας μας ενημερωσουν! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Αν το κανω αυτο δεν το βγαζει αλλα στελνει με 70 χαρακτηρες... Ναι στο αυτοματο κι εμενα 70 χαρακτηρες μου βγαζει..δοκιμασες σε αλφάβητο gsm???στειλτο σε καποιον να το τσεκαρεις και ας σου βγαζει το μηνυμα προειδοποιησης..μεχρι τωρα ξερουμε οτι στη wind το βγαζει, στην cosmote οχι. Vodafone κανεις;; :p Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ναι στο αυτοματο κι εμενα 70 χαρακτηρες μου βγαζει..δοκιμασες σε αλφάβητο gsm???στειλτο σε καποιον να το τσεκαρεις και ας σου βγαζει το μηνυμα προειδοποιησης..μεχρι τωρα ξερουμε οτι στη wind το βγαζει, στην cosmote οχι. Vodafone κανεις;; :p Το εχω ηδη τσεκαρει..Vodafone εδω!Αλλες φορες το λαμβανουν κανονικα και αλλες κινεζικα..τελος παντων..μαλλον ακρη δεν προκειται να βγαλουμε..:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Και εγώ που το δοκίμασα το έλαβαν με ερωτηματικά δεν διαβαζότανε τίποτα :( Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Και εγώ που το δοκίμασα το έλαβαν με ερωτηματικά δεν διαβαζότανε τίποτα :( Ρεβέκκα σ' υπερευχαριστώ και εσένα για το δώρο (donate) :):):) EDIT Έβαλα στο Omega Files τον νεο kernel με CWM5: CF-Root-SGS2_XW_LUX_KJ1-v5.0-CWM5 Edited November 8, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Εγώ wind εχω και μου βγάζει το μήνυμα και πάει με ερωτηματικά. Η KJ2 επαναλαμβάνω δε βγάζει το μήνυμα και πάει κανόνικα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Μετά από αυτά που διάβασα δοκίμασα του Criscelo την v30 με KJ2 - δεν είδα αισθητή διαφορά σε - ταχύτητα με την Omega v4.0 και την δοκίμασα αρκετά. Ισως το νεο KJ2 να ειναι στα σημεια καλυτερο. Εγώ wind εχω και μου βγάζει το μήνυμα και πάει με ερωτηματικά. Η KJ2 επαναλαμβάνω δε βγάζει το μήνυμα και πάει κανόνικα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ποια KJ2 έβαλες?? Εγώ με του Criscelo την v30 με KJ2 και με wind που έχω μου βγαζει το μήνυμα για κατεστραμμένο sms αλλά δεν το έστειλα να δω αν πάει κανονικά. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Μετά από αυτά που διάβασα δοκίμασα του Criscelo την v30 με KJ2 - δεν είδα αισθητή διαφορά σε - ταχύτητα με την Omega v4.0 και την δοκίμασα αρκετά. Ισως το νεο KJ2 να ειναι στα σημεια καλυτερο. Ποια KJ2 έβαλες?? Εγώ με του Criscelo την v30 με KJ2 και με wind που έχω μου βγαζει το μήνυμα για κατεστραμμένο sms αλλά δεν το έστειλα να δω αν πάει κανονικά. Λοιπον, Criskelo v30 εχω. Οταν πηγα να στειλω το μυνημα σε αριθμο wind στον παραληπτη εβγαλε ερωτηματικα και σε μενα προειδοποιηση. Σε αριθμο Cosmote ουτε προειδοποιηση ουτε ερωτηματικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Λοιπον, Criskelo v30 εχω. Οταν πηγα να στειλω το μυνημα σε αριθμο wind στον παραληπτη εβγαλε ερωτηματικα και σε μενα προειδοποιηση. Σε αριθμο Cosmote ουτε προειδοποιηση ουτε ερωτηματικα... Μάλλον σε cosmote και vodafone είναι οκ και σε wind βγάζει πρόβλημα. Ευχαριστώ για την ενημερωση :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Μάλλον σε cosmote και vodafone είναι οκ και σε wind βγάζει πρόβλημα. Ευχαριστώ για την ενημερωση :) Γιάννη ποτε με το καλό η v5????? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Γιάννη ποτε με το καλό η v5????? Αν όλα πάνε καλά το Σαββατοκύριακο :) Με το νεο XWKJ2 και jkay deluxe v13 και το homeMyhome το οποιο κατάφερα επιτέλους να το κανω να δουλεψει στην Omega. Και με το νεο CWM Recovery v5.0.2.7 Ότι άλλο θέλετε να δείτε στην Omega v5.0 γράψτε το :) Edited November 8, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδιά θυμάται κάποιος ποιο app είναι στην OMEGA που αλλάζει σχεδόν όλα τα fonts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Master_G Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδια και εμενα τωρα που το δοκιμασα στελνει κανονικα 160 χαρακτηρες Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Παράθεση Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι μιζερη!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Αν όλα πάνε καλά το Σαββατοκύριακο :) Με το νεο XWKJ2 και jkay deluxe v13 και το homeMyhome το οποιο κατάφερα επιτέλους να το κανω να δουλεψει στην Omega. Και με το νεο CWM Recovery v5.0.2.7 Ότι άλλο θέλετε να δείτε στην Omega v5.0 γράψτε το :) και οπωςδηποτε να εχει θέμα ICE CREAM SANDWICH...φροντισετο .... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Αν όλα πάνε καλά το Σαββατοκύριακο :) Με το νεο XWKJ2 και jkay deluxe v13 και το homeMyhome το οποιο κατάφερα επιτέλους να το κανω να δουλεψει στην Omega. Και με το νεο CWM Recovery v5.0.2.7 Ότι άλλο θέλετε να δείτε στην Omega v5.0 γράψτε το :) Γιαννη καταρχας χρονια πολλα για τα γενεθλια σου. Οσον αφορα την OMEGA (αν και το εχω ξαναγραψει στο παρελθον) καλο θα ηταν αν μπορουσες να αφαιρεσεις απο μεσα ολα τα HUB της Samsung εκτος απο το Social (που φανταζομαι το χρησιμοποιουν αρκετοι) μιας και δεν νομιζω να εχουν καμια αξια αφου μεχρι σημερα τουλαχιστον δεν εχω δει καποιους να τα δουλευουν. Επισης αν αυτο ειναι δυνατον χρησιμοποιησε απο την αρχη καποιον κερνελ που να υποστηριζει BLN μιας και φανταζομαι οτι ειναι αρκετοι αυτοι που το χρησιμοποιουν. Αυτα και παλι congratulations για την πολυ και καλη δουλεια που κανεις. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 @cho και Sol_Ballads Χρήστο και Νικο σας υπέρ ευχαριστώ για το donate Γιαννη καταρχας χρονια πολλα για τα γενεθλια σου. Οσον αφορα την OMEGA (αν και το εχω ξαναγραψει στο παρελθον) καλο θα ηταν αν μπορουσες να αφαιρεσεις απο μεσα ολα τα HUB της Samsung εκτος απο το Social (που φανταζομαι το χρησιμοποιουν αρκετοι) μιας και δεν νομιζω να εχουν καμια αξια αφου μεχρι σημερα τουλαχιστον δεν εχω δει καποιους να τα δουλευουν. Επισης αν αυτο ειναι δυνατον χρησιμοποιησε απο την αρχη καποιον κερνελ που να υποστηριζει BLN μιας και φανταζομαι οτι ειναι αρκετοι αυτοι που το χρησιμοποιουν. Αυτα και παλι congratulations για την πολυ και καλη δουλεια που κανεις. Ευχαριστώ για τις ευχές :) Αν εχεις root explorer μπες στο system/app και κανε delete ReadersHub.apk και GameHub.apk αν δεν έχεις θα σου κανω ενα zip να το τρεξεις με CWM και να τα αφαιρέσει. και οπωςδηποτε να εχει θέμα ICE CREAM SANDWICH...φροντισετο .... Έρχεται αύριο η Omega v4.0 με το ICE CREAM SANDWICH Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Αν όλα πάνε καλά το Σαββατοκύριακο :) Με το νεο XWKJ2 και jkay deluxe v13 και το homeMyhome το οποιο κατάφερα επιτέλους να το κανω να δουλεψει στην Omega. Και με το νεο CWM Recovery v5.0.2.7 Ότι άλλο θέλετε να δείτε στην Omega v5.0 γράψτε το :) Τι είναι το homeMyhome; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Τι είναι το homeMyhome; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δες εδώ: homeMYhome by c3k Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexziog Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και παλαιότερα αλλά παρατήρησα ότι η εφαρμογή MarketEnabler δεν δουλεύει σωστά στην έκδοση 3-4 που έχω δοκιμάσει. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος σχετικό πρόβλημα; Να σημειωθεί ότι με 2.3 stock που είχα και root η εφαρμογή δούλευε κανονικά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 παιδια να ρωτησω πώς γινεται το full wipe? θελω να τα σβησω ολα και ξαναπερασω την omega γιατι εχω προβληματα (το skype απο cha0s δεν κανει exit, οταν κανω clear memory απο τον task manager, αργει αρκετα να ξαναβγει στο home screen, το κινητο μου φαινεται πιο ζεστο απο οτι με checkrom, etc..) To full wipe ειναι αυτα τα 3 wipe που κανουμε απο το CWM ή κατι αλλο? Δε μου χει κατσει καλα η omega -ενω μου αρεσει πολυ, και ελπιζω με ενα καλο format να παιξει καλυτερα. (εχω βαλει την omega xt v4.0) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 παιδια να ρωτησω πώς γινεται το full wipe? θελω να τα σβησω ολα και ξαναπερασω την omega γιατι εχω προβληματα (το skype απο cha0s δεν κανει exit, οταν κανω clear memory απο τον task manager, αργει αρκετα να ξαναβγει στο home screen, το κινητο μου φαινεται πιο ζεστο απο οτι με checkrom, etc..) To full wipe ειναι αυτα τα 3 wipe που κανουμε απο το CWM ή κατι αλλο? Δε μου χει κατσει καλα η omega -ενω μου αρεσει πολυ, και ελπιζω με ενα καλο format να παιξει καλυτερα. (εχω βαλει την omega xt v4.0) Ναι αυτα τα 3 wipe ειναι. Μετα τα wipe και το φλασσαρισμα της Omega δούλεψε την λιγο πριν βαλεις προγράμματα να δεις πως παει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και παλαιότερα αλλά παρατήρησα ότι η εφαρμογή MarketEnabler δεν δουλεύει σωστά στην έκδοση 3-4 που έχω δοκιμάσει. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος σχετικό πρόβλημα; Να σημειωθεί ότι με 2.3 stock που είχα και root η εφαρμογή δούλευε κανονικά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk φιλε μου και εγω με omega 4 και ολα ενταξει με το market enabler.. δε δοκιμαζεις να κανεις wipe cache στην εφαρμογη?? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts