Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεύτερη φορά περνάω την V3 με full format(τα παντα)και γίνεται το εξής:ΠΧ.οταν η μπαταρια ειναι στο 45% κανω ενα reboot και χρειάζομαι φόρτιση.Δηλαδη σε 5 ωρίτσες συνολικά η μπαταρία ειναι off;););)Δεν εχω βάλει καμια εφαρμογή παραπάνω απο αυτες που ηδη είχα.. και kernel αυτο που εχει η OMEGA.Οταν η φόρτιση φτάσει 100%(και βγάλω το φορτιστή) σε 2 λεπτά πάει στο 98%Αυτό συμβάινει και στα 2 Galaxy II που εχω.ΕΚΤΟΣ απ αυτο το πρόβλημα με την μπαταρία η rom είναι ΦΟΒΕΡΗ!!!....ΜΠΡΑΒΟ!

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεύτερη φορά περνάω την V3 με full format(τα παντα)και γίνεται το εξής:ΠΧ.οταν η μπαταρια ειναι στο 45% κανω ενα reboot και χρειάζομαι φόρτιση.Δηλαδη σε 5 ωρίτσες συνολικά η μπαταρία ειναι off;););)Δεν εχω βάλει καμια εφαρμογή παραπάνω απο αυτες που ηδη είχα.. και kernel αυτο που εχει η OMEGA.Οταν η φόρτιση φτάσει 100%(και βγάλω το φορτιστή) σε 2 λεπτά πάει στο 98%Αυτό συμβάινει και στα 2 Galaxy II που εχω.ΕΚΤΟΣ απ αυτο το πρόβλημα με την μπαταρία η rom είναι ΦΟΒΕΡΗ!!!....ΜΠΡΑΒΟ!

Ξανακατέβασε τη ρομ .Κάτι δεν πήγε καλά μάλλον για να σου συμβαίνει και στα 2 galaxy.

Να δώσω και επί τη ευκαιρία ένα screenshot.Έχει υποστεί και μια μικρή τροποποίηση το εικονίδιο του bluetooth με το ninjamorph.

[ATTACH]22338[/ATTACH]

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Με την απλή έκδοση της V3, kernel Siyah 2.1 σε πλήρη χρήση όχι games όμως,η θερμοκρασία είναι στους 34 c.

Επειδή μ ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα, αν παρατηρήσω διάφορες σοβαρές, δεν θα διστάσω να γυρίσω και να παραμείνω στην KI3 αφού η θερμοκρασία αν όντως είναι υψηλότερη, οφείλεται στο firmware και όχι στη rom.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ειμαι εδω και μια ωρα με ki3 modem με wifi ανοιχτο, tapatalk και λιγο browsing και ειμαι σταθερα στους 27 με 29...

Sent from another GalaxyII

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Σιγά μην δούλευε το NTFS. Γιάννη πότε θα σου έρθει το καλώδιο ρε φίλε μπας και βγάλουμε καμιά άκρη? Ανέβασα τώρα την Omega 3, να την δοκιμάσω με το δικό σου το Kernel, και το script δεν τρέχει σωστά. Mount NTFS.so

Έχω αρχίσει και σαλτάρω με την μ@λακία. Αν δεν είχα διαβάσει ότι άλλοι το βλέπουν, τότε θα έλεγα ότι απλά δεν γίνεται. Αλλά να το κάνουν άλλοι και εμένα να μην παίζει, ε δεν γίνεται δεν το δέχομαι.!!!! ΓΡΡΡΡΡΡ. Windows αγάπη μου...

ένα τεράστιο ευχαριστω στον gorgiosalon που με τα πολύτιμα του p.m και τις συμβουλές του με βοηθησε σε ένα πρόβλημα μου!! :):thanks::clap:

:thanks::respect: Σ'ευχαριστώ gorgiosalon:respect::thanks:

Οκ κάνω δοκιμές εδώ και αρκετή ώρα με την Omega και τον Siyah 1.8 και 2.1Rc2. Με Antutu Benchmark. Όπως βλέπετε ο 1.8 είναι καλύτερος.

====== 2.1 Kernel 1200MHz=======

Ram : 842

CPU Integer : 1226

CPU Float-Point : 1273

2D Graphics : 298

3D Graphics : 1183

Database IO : 380

SD Write : 36

SD Read : 157

Score : 5395

Speed : 1200

====== 1.8 Kernel 1200MHz=======

845

1367

1261

297

1234

450

44

205

5703

1200

====== 1.8 Kernel 1400MHz=======

1007

1562

1471

296

1236

425

48

205

6250

1400

Edited by WebViRuS

Σιγά μην δούλευε το NTFS. Γιάννη πότε θα σου έρθει το καλώδιο ρε φίλε μπας και βγάλουμε καμιά άκρη? Ανέβασα τώρα την Omega 3, να την δοκιμάσω με το δικό σου το Kernel, και το script δεν τρέχει σωστά. Mount NTFS.so

Έχω αρχίσει και σαλτάρω με την μ@λακία. Αν δεν είχα διαβάσει ότι άλλοι το βλέπουν, τότε θα έλεγα ότι απλά δεν γίνεται. Αλλά να το κάνουν άλλοι και εμένα να μην παίζει, ε δεν γίνεται δεν το δέχομαι.!!!! ΓΡΡΡΡΡΡ. Windows αγάπη μου...

Μην ανησυχεις.

Ουτε σε μενα εχει παιξει

Έχεις αλλάξει kernel?

Μήπως το backup στο κάνει στην external sdcard?

Nαι έχεις δίκιο ,το αποθηκεύει στην external sd ..άλλαξα kernel έβαλα τον 2.0 του τούρκου από 1.8 που είχα..

Τώρα όμως το back up δεν υπάρχει μέσα στο cwm μενού. Αν χρειαστεί να πάρω back up πως θα το κάνω?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Να υπενθυμησω.. Πολυ προσοχη στους σκληρους, εμενα μου τον διαβασε μεν (ποσταρα κ φωτογραφια για αποδειξη με 500Gb) και τη δευτερη φορα που πηγα να το δοκιμασω μου εσβησε τα παντα. Προσοχη λοιπον, δεν θελετε να χασετε σημαντικα αρχεια.

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε το AccuWeather widget του καιρού να γίνει τελείως διάφανο;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε το AccuWeather widget του καιρού να γίνει τελείως διάφανο;

Κατεβασε τα αρχεια στο 759 post και μετα με το root explorer το ρίχνεις στην διαδρομή system/app.

Μεχρι στιγμής δεν έχω πεισθεί ότι το KI4 ειναι σε κάτι καλυτερο απο το KI3.

Δυστυχώς κάποιοι developers στην προσπάθεια τους να ειναι οι πρώτοι που θα λανσάρισμα την νεα ρομ παρασύρουν όλο το XDA.

Δεν ειναι καινούργιο φαινόμενο. Ανέκαθεν τα ίδια είχαμε εκει απο το 2007 που ασχολούμαι.

Μπράβο στον Γιάννη που δεν ανήκει σ αυτη την κατηγορία. Δυστυχώς και να θέλει κάποιος coocker να μην ακολουθήσει δεν γίνεται. Όλα τα νεα tweaks προσαρμόζονται στη νεότερη και μοιραία δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο αν παραμείνει στο παλαιότερο firmware.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κατεβασε τα αρχεια στο 759 post και μετα με το root explorer το ρίχνεις στην διαδρομή system/app.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλά το θυμώσουν απ' έξω τον αριθμό του ποστ;;

Πάντως παρότι έκανα ότι μου είπες (και μετά έκανα κι επανεκκίνηση) το widget εξακολουθεί να μην είναι διάφανο. Δεν άλλαξε τίποτα...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Κ εγω το ιδιο προβλημα εχω.Ενω ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγιες το widget δεν γινεται διαφανο με την καμια....

Πάρης......

Επειδη και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα, τσεκαρετε αν όντως έγινε αντικατάσταση του αρχείου. Το κάνετε με root explorer τον οποίο έχετε ρυθμίσει σε S/O?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλά το θυμώσουν απ' έξω τον αριθμό του ποστ;;

Πάντως παρότι έκανα ότι μου είπες (και μετά έκανα κι επανεκκίνηση) το widget εξακολουθεί να μην είναι διάφανο. Δεν άλλαξε τίποτα...

Κ εγω το ιδιο προβλημα εχω.Ενω ακολουθω κατα γραμμα τις οδηγιες το widget δεν γινεται διαφανο με την καμια....

Επειδη και κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα, τσεκαρετε αν όντως έγινε

αντικατάσταση του αρχείου. Το κάνετε με root explorer τον οποίο έχετε ρυθμίσει σε S/O?

Σαν Εσχατη λυση,αφου δεν επιασε οπως οφειλε μεχρι τωρα να εχει "transparenstei"......!!! Aν θελετε δοκιμαστε και αυτο....!!! 1) Αφου μετονομασετε τα .apk1 σε .apk.... 2) Kαι αφου διπλοτσεκαρετε οτι εγινε αντικατασταση των αρχειων ( η ημερομηνια που θα γραφει κατω απο τα αρχεια που αλλαξατε,πρεπει να ειναι διαφορετικη σε σχεση με ολα τα αλλα αρχεια μεσα στον φακελο αυτον)....3) Σε αυτο το σημειο χωρις να κανετε τιποτα αλλο,καντε ενα "Reboot"...!!!

4)Aνοιξτε την συσκευη και ξανα πατε με τον "RootExplorer" στα ιδια αρχεια που αντικαταστησατε...Πατηστε σταθερα πανω στo αρχειo και επιλεξτε "Permissions" (π.χ στο DigitalClock) και αφηστε Τικαρισμενα μονο τα 3 Πρωτα καθετα κουτακια και το πρωτο απο πανω προς τα κατω κουτακι,απο την δευτερη καθετη στηλη....!!!! Δηλαδη ο συνδιασμος θα εχει ως εξης.... Να ειναι τικαρισμενα μονο τα Read Owner -Τικ / Read Group-Tik /Read Others-Tik / και Write Owner-Tik (OΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ "untik" )....!!!! Πατηστε {Ο.Κ} και καντε και στο "SamsungWeather" ακριβως το ιδιο..!!!

Ενα τελευταιο "Reboot" και πατε να τοποθετηστε τα "Widget" στη Επιφανεια......!!!!!

*Πριν κανετε οτιδηποτε απο τα παραπανω...!!!! Αν εχετε τα "Widget" απο πριν στην Επιφανεια Εργασιας....!!!! Διαγραψτε τα απο εκει .....!!!! Στην Συνεχεια οπως παραπανω........!!!!!!!!!!*

@AΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ / ΙΟΑΤΗΕ..........!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα μεγαλο ......!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΕΣ.......!!!!!

Να εισαι καλα και παλι Ευχαριστω....!!!!!!! (Σε αυτην την δουλεια σου,ενσωματωσες και Ακομα πιο Σπουδαια πραγματα,που δεν γνωριζες προηγουμενος....!!!!!!! Αν οι Αγαπητοι φιλοι,στηριξουν την δουλεια / δημιουργια σου,με τις οποιες τους δυναμεις .....!!!! Ειμαι Σιγουρος πως στο Μελλον θα τους χαρισεις Αριστουργηματα......!!!!!!!)

Edited by gorgiosalon

Εχω την εντυπωση οτι η απλη ειναι λιιιιγο πιο γρηγορη απο την xt;η ετσι μου φαινετι...;

Είναι ίδιες, μόνο στις εικόνες διαφέρουν.

Δεν νομίζω ότι είναι απο την ρομ το πρόβλημα και δεν το εχει αναφέρει και κανένας άλλος.

Αν βρεις λύση ενημέρωσε μας.

Θοδωρή το καλώδιο ήρθε και ασχολήθηκα πάρα πολύ με το θέμα,

το Module και γενικά τα αρχεία που έχουν φτιάξει ήταν για συγκεκριμένο firmware και δεν παίζουν με τα νεότερα.

Δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος που να ξέρει πως να το φτιάξει και φυσικά να το κάνει και πρόγραμμα ώστε να μην χρειάζονται script κτλ.

Προς το παρόν ξεχνάμε το NTFS, το έβγαλα και εγώ από το changelog της Omega.

@AΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ / ΙΟΑΤΗΕ..........!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα μεγαλο ......!!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....!!!!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΗΣΕΣ.......!!!!!

Να εισαι καλα και παλι Ευχαριστω....!!!!!!!

Και εγώ σ ευχαριστώ Γιώργο που με βοηθάς, ιδιαίτερα την προηγούμενη βδομάδα που έλειπα και ρύθμιζες την κυκλοφορία εδώ.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

γιαννη φιλε μου καλημερα...

θελω να σε ρωτησω κατι....οταν κανετε beta testing δοκιμαζεται τη ρομ και με αλλους κερνελς η μονο με τον μανισιο?

σε ρωταω μηπως και ειδατε διαφορα στο θεμα μπαταριας και θερμοκρασιας...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γιωργαρα parafronara μου....!!!!!!! Εχεις κανα apkaki για full transparent widget program monitor πουθενααα....???

Γιατι στην v3.0 δεν μου ειναι ουτε καν "semi" εκτος και αν στο "restore" μου εκανα καμια π@π@ρια εγω....γιατι απο 7 διαφορετικους φακελους "restoraro" οτι να ναι.....

@Γιανναρεεε / ioathe / δεν το "transparoses" αυτο το πα...λικι...????

Και οι εφαρμογες που ερχονται με την "Rom πακετακι"....!!!!

Που τις εχεις βαλει και πατανε.....????

Και το "Noled" γιατι το αφησες απο εξω....????

Και κατι ακομα.....!!!!!! Θα θελα να γινω *moderator* αλλα μονο στο "thread" τροποποιησεις....!!!! :lol::p:lol:

Αφου δεν παταει κανεις.....Δεν θα κανω τιποτα.....:lol::p

Τι εγινε ρε παιδια εκλεισε εκει το Περιπτερο....???? Μπας και το κλειδωσανε....????

Και ποιον θα πειραζω εγω τωρα.....:worry::lol:

Υ.Γ. **dalek** Γιατι δεν μου εχεις στειλει ενα (p.m)......???

Aντεεεε και αν εισαι Θεσσαλονικιος θα σου δωσω την δικη μου συσκευη.......Και θα παρω για λιγο την δικη σου... Που ειναι και απο τις πρωτες που εχουν Αγοραστει Στην Ελλαδα......!!!!!!

Μην Αρχισεις και μου τα χωνεις παλι.... :worry: Χιουμορρρρρ κανω....!!!!! Αφου κατα βαθος με Αγαπας βρε Ατιμουλη....!!!

@k0stas1988 / Να εισαι καλα ρε Αγορινα μου....!!! Αλλα εσενα ηταν ευκολο το θεματακι σου....!!!! Με τον *Dalekaro* να δουμε τι θα κανουμε.....!!!!!! Αλλα < den masaei...!!! >

Edited by gorgiosalon

Γιωργαρα parafronara μου....!!!!!!! Εχεις κανα apkaki για full transparent widget program monitor πουθενααα....???

Γιατι στην v3.0 δεν μου ειναι ουτε καν "semi" εκτος και αν στο "restore" μου εκανα καμια π@π@ρια εγω....γιατι απο 7 διαφορετικους φακελους "restoraro" οτι να ναι.....

@Γιανναρεεε / ioathe / δεν το "transparoses" αυτο το πα...λικι...????

Και οι εφαρμογες που ερχονται με την "Rom πακετακι"....!!!!

Που τις εχεις βαλει και πατανε.....????

Και το "Noled" γιατι το αφησες απο εξω....????

καλημερα ρε καρντασι...δυστιχως εχω μονο semi...αν το θες πεστο μου να στο στειλω...

παντως να σου πω οτι ειναι για τον φουτσο widget...εχω κανει αρκετες δοκιμες και διαπιστωσα οτι ξυπναει το κινητο και καταναλωνει μπαταρια...εγω το πεταξα και εβαλα μια συντομευση της διαχειρησης εργασιων...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Σαν Εσχατη λυση,αφου δεν επιασε οπως οφειλε μεχρι τωρα να εχει "transparenstei"......!!! Aν θελετε δοκιμαστε και αυτο....!!! 1) Αφου μετονομασετε τα .apk1 σε .apk.... 2) Kαι αφου διπλοτσεκαρετε οτι εγινε αντικατασταση των αρχειων ( η ημερομηνια που θα γραφει κατω απο τα αρχεια που αλλαξατε,πρεπει να ειναι διαφορετικη σε σχεση με ολα τα αλλα αρχεια μεσα στον φακελο αυτον)....3) Σε αυτο το σημειο χωρις να κανετε τιποτα αλλο,καντε ενα "Reboot"...!!!

4)Aνοιξτε την συσκευη και ξανα πατε με τον "RootExplorer" στα ιδια αρχεια που αντικαταστησατε...Πατηστε σταθερα πανω στo αρχειo και επιλεξτε "Permissions" (π.χ στο DigitalClock) και αφηστε Τικαρισμενα μονο τα 3 Πρωτα καθετα κουτακια και το πρωτο απο πανω προς τα κατω κουτακι,απο την δευτερη καθετη στηλη....!!!! Δηλαδη ο συνδιασμος θα εχει ως εξης.... Να ειναι τικαρισμενα μονο τα Read Owner -Τικ / Read Group-Tik /Read Others-Tik / και Write Owner-Tik (OΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ "untik" )....!!!! Πατηστε {Ο.Κ} και καντε και στο "SamsungWeather" ακριβως το ιδιο..!!!

Ενα τελευταιο "Reboot" και πατε να τοποθετηστε τα "Widget" στη Επιφανεια......!!!!!

*Πριν κανετε οτιδηποτε απο τα παραπανω...!!!! Αν εχετε τα "Widget" απο πριν στην Επιφανεια Εργασιας....!!!! Διαγραψτε τα απο εκει .....!!!! Στην Συνεχεια οπως παραπανω........!!!!!!!!!!*

Φίλε Γιώργο την καλημέρα μου.

Αρνείται πεισματικά να γίνει το transperant ακόμα κ με τα παραπάνω βήματα.

Τουλάχιστον όσον αφορά το SamsungWeather.......

Με το digital clock δέν έχω επιχειρήσει οπότε δέν ξέρω άν συμβαίνει το ίδιο κ με αυτό......

Thanks παντως φίλε για τις διευκρινήσεις κ ας μην δούλεψε.....

Πάρης......

Φίλε Γιώργο τπτ.

Αρνείται πεισματικά να γίνει το transperant ακόμα κ με τα παραπάνω βήματα.

Τουλάχιστον όσον αφορά το SamsungWeather.......

Με το digital clock δέν έχω επιχειρήσει οπότε δέν ξέρω άν συμβαίνει το ίδιο κ με αυτό......

Thanks παντως φίλε για τις διευκρινήσεις κ ας μην δούλεψε.....

το κανεις copy paste στον φακελο system>app και δεν γινετε τιποτα?

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ακριβώς.....

Εφόσον το έχω μετανομάσει απο apk1 σε apk κ έχει γίνει συσχέτιση της εφαρμογής κ έχει εμφανιστεί το κανονικό εικονίδιο της το κάνω copy paste στο system/app κ κάνω add το widget με αποτέλεσμα να έιναι σαν το default.....

Μήπως παίζει κανα ρόλο που το κάνω move/paste κ όχι copy/paste?

Edited by paris_rx8
Πάρης......

Ακριβώς.....

Εφόσον το έχω μετανομάσει απο apk1 σε apk κ έχει γίνει συσχέτιση της εφαρμογής κ έχει εμφανιστεί το κανονικό εικονίδιο της το κάνω copy paste στο system/app κ κάνω add το widget με αποτέλεσμα να έιναι σαν το default.....

λοιπον απο το system/app διεγραψε και το digitaclock και το accuweather...

μετα πανε στην διαδρομη data/data και βρες τους φακελους τους και διαγραψετους...

κανε reboot και μετα ξανα copy paste τα full trans apk στο system/app

δεν τα κανεις install,μονο copy paste

οχι δεν παιζει ρολο κ εγω move τα κανω

κανε οτι σου ειπα και λογικα θα δουλεψει...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter