Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.......

Σαν εναν *dalek* παλιοτερα πριν κατι Σελιδες, (ξαδελφος λεει,καποιανου Λορδου απο το Buckingham....!!!!) Που καποιοι του δωσανε λεει, μια λυση στο προβληματα του....Και αυτος αντι να τους πει ενα.....

-Να ειστε καλα.....ΣΚΕΤΟ...!!!

η Εστω ενα

-Καλλα.....ΣΚΕΤΟ...!!!! : και με το < λα > < εγω > μια χαρα θα ημουν,καθ'οτι απο Θεσσαλονικη. Για τους αλλους δεν ξεβρω...!!! :lol::p

Και αυτος το μονο που τους ειπε,ΜΕ ΛΥΜΕΝΟ ΠΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!!! Ηταν τι του εμεινε στο Μυαλο... Και απο τοτε παιρνω δυο *Lexotanil* για να κλεισω ματι ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ...!!!! αααα...!!! Μας ειπε που χωνουμε και ενα καλωδιο,αλλα και το πως..!!!! Αλλα δεν το συγκρατησε το μυαλο μου γιατι ηταν δυσκολο να το κανει καποιος....!!!!

Να ειναι καλα η Αγορινα μου,οπου και να βρισκεται....!!!!!

Αλλα αν ξανα σκασει μυτη..... Θα του ζητησω τουλαχιστον τα εξοδα απο τα χαπια....!!!!! Τιποτα αλλο δεν θελω.... Αρκει να ειναι καλα....Οπως τοτε στα φοιτητικα του τα χρονια.....!!!! :lol::p

.....

Εχω κατι στο Μυαλο μου αρκει να σας ενδιαφερει.....!! (αν το ζητησετε,αμεσως θα σας το γραψω...!!!)

... έσκασα λοιπόν μύτη, και κατά το "ΑΚΟΛΟΥΘΕΪ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ":)

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ LONG POST

(ας είναι καλά ο giorgosalon που πείραξε την ευαίσθητη χορδή μου περί του ότι «βρήκες τη λύση και μας χαιρέτησες *dalek* χωρίς να μας ξαναμιλήσεις– ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝE, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ)

Δεν χάθηκα αγαπητοί μου συν «εξερευνητές» - και δυστυχώς ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ - ψάχνω αρκετά και ταλαιπωρούμαι να βρώ ακόμη σταθερό συνδυασμό Rom+Kernel+Modem. Μέχρι στιγμής ό,τι συνδυασμό και να έχω βάλει (stock, omega 2, criskelo – leomar – με τα τελευταία cfroot, speedmod, ninphetamine, siyah) ΧΩΡΙΣ να πειράξω ποτέ voltages κλπ, οδηγεί την ίδια ημέρα ή την επόμενη σε τυχαίο κλείσιμο της συσκευής. Ας σημειωθεί ότι όταν καλέσω το νούμερό μου από άλλη συσκευή, δείχνει οτι καλεί κανονικά και απλά δεν απαντά η συσκευή μου – δηλ δεν «δείχνει» το τηλέφωνό μου κλειστό. [!!!]. Επίσης, όταν ανοίξω το τηλέφωνο δεν έχει αδειάσει η μπαταρία (δηλ. δεν έχω το «γνωστό» battery drain).

Η μόνη λύση που έχω βρει ήταν η χρήση του LoadMonitor με ενεργοποιημένα τα Wakelocks, ή/και η χρήση του Wakelock – PowerManager με ενεργοποιημένο το PARTIAL_WAKE_LOCK service. Βέβαια αυτό αδειάζει την μπαταρία σε μία ημέρα (που σημαίνει ότι κάθε βράδυ θέλει φόρτισμα).

Επίσης, δεν έχω δεύτερη κάρτα μνήμης (που καταλαβαίνω ότι αν δεν είναι καλής ποιότητας και σωστα formatted (0 Swap, FAT 32 με 64KB σαν file allocation unit size) δημιουργεί προβλήματα.

Σας παραθέτω τί έχω βρεί και τί έχω κάνει μέχρι τώρα για να λύσω το θέμα του τυχαίου κλεισίματος –χωρίς τύχη ακόμη – βλέπετε κάποιο λάθος ???

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ROM [με την μέθοδο CWM]

1. Τοποθέτηση του αρχείου xxx.zip στην sdcard – κλείσιμο τηλεφώνου.

2. Αφαίρεση μπαταρίας, αναμονή 10’’, τοποθέτηση μπαταρίας.

3. Ανοιγμα και τρέξιμο του CWM

4. Wipe: Data/Factory, Cache, Dalvik, Battery stats – 2 φορές

5. Επιλογή “Install zip from sdcard->Choose zip” του αρχείου

BATTERY CALIBRATION

1. "bump charging" (το φορτίζω ανοιχτό, βγάζω πρίζα,βάζω πρίζα, ξαναφορτίζω, το κλείνω, ξαναφορτίζω, βγάζω πρίζα, ξαναβάζω πρίζα,ξαναφορτίζω, βγάζω πρίζα, το ανοίγω και το δουλεύω)

2. με 100% φορτισμένο κάνω clear battery stats με το “Battery Calibration”

Σχόλια για τα παραπάνω

1. απλά δουλεύει καλύτερα αυτη η μέθοδος από το απλό «φορτίζω μέχρι 100% και βγάζω πρίζα»

2. μία φορά πρέπει να γίνει οπωσδήποτε

ΤΥΧΑΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ/ΚΡΕΜΑΣΜΑΤΑ

1. Σβήσιμο όλων των wifi settings και δημιουργία από την αρχή

2. Αλλαγή του Wi-Fi sleep policy σε «Never»

Σχόλια για τα παραπάνω

1.για κάποιο λόγο [WiFi sharing service...] τα κλεισίματα ξεκινούν μόνο αφού μπω στο wifi

2.[...]

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

1. Χρήση BetterBatteryStats και του Watchdog Task Manager

2. Χρήση SystemPanel task manager

Σχόλια για τα παραπάνω

1. Ψάξιμο για processes cpu suspend και events/0 αν τρώνε πολύ cpu. Ελεγχος για μυστήρια wakelocks.

2. Ψάξιμο για όποιες processes έχουν μεγάλο cpu usage (είχα πχ θέμα με το android.process.media, αλλά δεν ξέρω γιατί και πως έγινε).

ΑΦΑΙΡΕΣΗ BLOATWARE

1. Χρήση του RootAppRemover (freeze τα ανεπιθύμητα)

Σχόλια για τα παραπάνω

1. Πώς ξέρουμε ότι αφαιρώντας π.χ. το yahoo finance ή το weatherwidget ή το calendar (που πολλοί του τα χώνουν σαν προβληματικό) δεν το καλεί κάποτε κάποιο άλλο process και επειδή δεν το βρίσκει, μπαίνει η συσκευή σε loop ???? Χρησιμοποίησα το Autostarts το οποίο είναι εξαιρετικό για να βλέπεις τα receivers των εφαρμογών και πως/απο πού καλούνται, αλλά ΔΕΝ με βοήθησε για να μου δείξει τα zombie calls.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ

Τώρα [2 ημέρες] είμαι με την τελευταία rom του batista (μιας και είμαι και dexter fan ...), η οποία είναι και η μόνη που δεν παρουσίασε το τυχαίο κλείσιμο. Επιμένει βέβαια ο τύπος στο πείραγμα voltage και δίνει και κάποια settings που αν κολλήσει το GS2 λέει να ανεβάσεις το voltage κατά 0.25 κλπ κλπ. Προς το παρόν δεν έχω πειρλαξει voltage και όλα καλά (ναι, ξέρω το ξαναείπα αυτό 10 μέρες πριν με την XT2 και με την stock kernel και σε δύο ημέρες κόλλησε ξανά). Εσεις, ασχολείστε με τα voltage και πώς ??????

Δεν χρησιμοποιώ titanium, έχω όλες τις εφαρμογές μου σε apk files στο pc μου και τις κάνω install από την αρχή κάθε φορά, αφου βεβαιωθώ ότι δεν κρασάρει η rom. Δεν έχω δοκιμάσει την XT 3 ακόμη (αν και είμαι XT fan από τον προηγούμενο αιώνα [Yamaha  γαρ]. Θα το κάνω αμέσως /αν μου δημιουργήσει πρόβλημα ο batista (και εννοείται ότι θα ενημερώσω giorgosalon).

Απο ότι διαβάζω αριστερά δεξιά πάντως το android έρχεται με παρόμοια θέματα/προβλήματα σε όλες τις συσκευές από όλους τους κατασκευαστές. Η απορία μου παραμένει – πώς ξέρω ότι τελικά δεν έχω προβληματική συσκευή και ότι π.χ. αν την πάω πίσω και πάω μία καινούρια δεν θα ξαναέχω τα ίδια ???? Υπάρχει κανείς που να είχε προβλήματα, να πήγε την συσκευή του πίσω, να πήρε νέα, να έκανε ακριβώς την ίδια χρήση και να του λύθηκαν τα προβλήματα?????

Επίσης, πως ΑΚΡΙΒΩΣ μπορώ να κάνω ΠΛΗΡΕΣ format της συσκευής σαν να βγήκε από το κουτί την πρώτη ημέρα που το αγόρασα ???? Το wipe data και το factory reset και το *2762*3855# aφήνουν τα αρχεία μου μεσα στην εσωτερική sdcard. Μπορεί κάποιο mp3/jpg να είναι προβληματικό (το έχω διαβάσει κι αυτό) και στο scanning device να ζορίζει το μηχανάκι μας το android.process.media το οποίο μένει ανοικτό και super ενεργό.

ΥΓ. Φαντάζομαι ήδη την αρχή της απάντησης του giorgosalon

Ωπα !!!!!!! να βαρέσουν οι καμπάνες - να παιανίσουν οι μπάντες του δήμου - να ελευθερώσετε τα περιστέρια - !!!!! εμφανίστηκε ο *dalek* !!!!!!!! που είσαι αγορίνα μου εσύ ?????? παραδέξου ότι είχα δίκιο όμως ρε μόρτη, έτσι ????? μας ρωτάς, σου απαντάμε, εξαφανίζεσαι και τώρα εμφανίζεσαι ξανά με ολόκληρη διδακτορική διατριβή ???????? έχω ήδη ανοίξει τρία lexotanil και περιμένω .... τα έξοδα - εν τω μεταξύ ετοιμάζω την διατριβή μου και εγώ να στη σερβίρω παρόμοια ..... να πάρεις και συ τα χάπια σου.

ΥΓ2 γράφει ο giorgosalon «Εχω κατι στο Μυαλο μου αρκει να σας ενδιαφερει.....!! (αν το ζητησετε,αμεσως θα σας το γραψω...!!!)»

Νομίζω καλέ μου φίλε, ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις κάτι σαν wikipage με όλα όσα έχουν μαζευτεί εδω μέσα. Θα βοηθήσω 100% με τα λίγα που έχω μάθει και εγώ ψάχνοντας μαζί με όλους τους daleks.

You are in a maze of twisty little passages, all alike. A hollow voice says 'PLUGH'...

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κωστή γεια σου και από εμένα, με χαρά έχω δει ότι ήρθες και εσύ στην οικογένεια του s2 και γνωρίζοντας σε από το galaxy s είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσεις και εδώ με τις γνώσεις που έχεις. Τώρα αναφορικά με τον kernel του τούρκου θα σου πρότεινα αν δεν βαριέσαι να δοκιμάσεις το παρακάτω:

Πρώτα από όλα ο τελευταίος kernel του τούρκου βρίσκεται εδώ:

http://www.Gokhanmoral.com/

Rc1..τον περνάς και μετά με την εφαρμογή voltage control βάλτον να δουλεύει από 100-1400 ghz και μετά στα voltages βάλε τις παρακάτω τιμές:

875@100

875@200

900@500

1100@1000

1200@1200

1275@1400

Governor ondemand/scheduler sio

Θα ήθελα να το δοκιμάσεις ή και όποιος άλλος χρήστης φοράει ωμέγα γιατί εγώ χρησιμοποιώντας άλλη ρομ έχω σχηματίσει άριστη εντύπωση τόσο από θέμα μπαταρίας όσο και από ταχύτητα, σταθερότητα στο κινητό και θα με ενδιέφερε να δω την συμπεριφορά του kernel με τα παραπάνω settings σε άλλη rom

Sent from Galaxy

Παιζω με τις τιμες σου εδω και λιγη ωρα....

Ολα καλα μεχρι στιγμης...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιζω με τις τιμες σου εδω και λιγη ωρα....

Ολα καλα μεχρι στιγμης...

Αν θες δοκίμασε την rc2...μόλις βγήκε...

Δες το και από θέμα μπαταρίας

Sent from Galaxy

Αντώνης

Αν θες δοκίμασε την rc2...μόλις βγήκε...

Δες το και από θέμα μπαταρίας

Sent from Galaxy

Οκ θα τον δοκιμασω...

Παιδια βρεπω το στο παρασκινιο μου τρεχει ενα fota client...τι ειναι αυτο???μπορω να το κανω freeze???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πως μπορουμε να αλλαξουμε την εφαρμογη appzorter ωστε να κανει sort στον mod launcher 4x5?

Και για λιγα post πιο πριν, εμενα μου δουλευει κανονικα η τελευταια εκδοση της κουζινας του leo με την omega 3.0

Edited by GeorgeX21

Έκανα εγκατάσταση την 3.0 και όλα καλά μέχρι στιγμής.Προσπάθησα όμως να πάρω back up από cwm και δε μπορώ με τίποτα.Έκανα 3 προσπάθειες και ενω κάνει ριστάρτ κανονικα το κινητό,δεν αποθηκεύει το back up στο cwm.Γιατί??:wacko:

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Έκανα εγκατάσταση την 3.0 και όλα καλά μέχρι στιγμής.Προσπάθησα όμως να πάρω back up από cwm και δε μπορώ με τίποτα.Έκανα 3 προσπάθειες και ενω κάνει ριστάρτ κανονικα το κινητό,δεν αποθηκεύει το back up στο cwm.Γιατί??:wacko:

Σε εμένα έγινε κανονικά back up

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Επίσης, πως ΑΚΡΙΒΩΣ μπορώ να κάνω ΠΛΗΡΕΣ format της συσκευής σαν να βγήκε από το κουτί την πρώτη ημέρα που το αγόρασα ???? Το wipe data και το factory reset και το *2762*3855# aφήνουν τα αρχεία μου μεσα στην εσωτερική sdcard. Μπορεί κάποιο mp3/jpg να είναι προβληματικό (το έχω διαβάσει κι αυτό) και στο scanning device να ζορίζει το μηχανάκι μας το android.process.media το οποίο μένει ανοικτό και super ενεργό.

Απο recovery πας mounts and storage και πατάς format /sdcard.Δεν έχω εξωτερική sd βέβαια για να σου πω αν μπλέκεται αλλά την εσωτερική μια χαρά την έσβησε

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

αν το ζητησετε,αμεσως θα σας το γραψω...!!!

Tην Καλημερα μου στον Αγαπητο Kυριο ***DALEK****.......!!!!

Το μονο που θα σας ζητουσα,αν μπορειτε και εχετε χρονο,αλλα συναμα και την διαθεση & θεληση....!!!!

Ειναι να μου στειλετε ενα τηλεφωνικο αριθμο επικοινωνιας,στα προσωπικα μου μηνυματα....!!!!

Δεσμευομαι ενωπιον ολων,οτι θα εξαντλησω καθε μου δυνατοτητα (με τις φτωχες μου δυναμεις...!!!).

Για να βρουμε μαζι μια λυση,στο προβλημα που σας Ταλανιζει...!!!

Η μοναδικη προυποθεση που θα απαιτουσα με σεβασμο να δεχτειτε...!!! (και σας παρακαλω πολυ για αυτο...)

Ειναι η θεληση σας για συνεργασια,αλλα και πιστη τηρηση αυτων που θα σας υποδειξω...!!!

Σας Ευχαριστω...!!!

Υ.Γ. Το οτι μας διαβαζεται σημαινει οτι και μας γνωριζετε....!!! (και αφου με γνωριζετε,ειμαι σιγουρος πως εχετε διαπιστωσει,την αναγκη εκφρασης χιουμορ που με διεπει..).

Ακομα και αν αυτη,πολλες φορες φανταζει και στα δικα μου Αυτια & Ματια κακογουστη....!!!

Δεν γνωριζα πως το Προβλημα σας παραμενει αλυτο....!!!! (αν και παλι,το χιουμορ μου θα ηταν το ιδιο...!!!).

Σας Ευχαριστω πολυ και θα περιμενω....!!!!

(Ειδες πως σου το Σοβαρεψα σε 3 λεξουλες....!!!! :lol::p:lol: Για να σε δω,θα μου στειλεις...???)

Γιάννη κάποιος έσβησε ότι υπήρχε στο dropbox.....

Ποιος τα σβήνει ρε παιδια 2η φορά;Με τίποτα άλλο δεν έχει να παίξει;

Ποιος τα σβήνει ρε παιδια 2η φορά;Με τίποτα άλλο δεν έχει να παίξει;

Μπερδεύεταιº κόσμος.Θυμάστε που είχα ρωτήσει κι εγώ; Επειδή έχουν μεγάλο όγκο δεδομένων τα omega files και ενώνονται με τα δικά μας, το σύνολο ενίοτε υπερβαίνει τη χωρητικότητα του λογαριασμού μας.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Eγώ δεν συμφωνώ με την ιδέα του Dropbox Γιάννη. Όλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και εκτός των άλλων, μας γ@μ@3ι το χώρο στο dropbox και στο δίσκο στην τελική. Προτείνω μία λύση αποτελεσματική αλλά και που θα τελειώσει όλα τα προβλήματα μία και καλή. Λέγεται FTP! Φτιάξε ρε αγόρι μου έναν ftp βάλε 2 χρήστες (εσένα σαν RW access, και εμάς σαν R only, καλά εμένα βάλε με και τα 2 :D), θα μπαίνουμε για να κατεβάζουμε μόνο, και δεν θα σου τα πρήζουμε. Αμα θες σε βοηθάω εγώ. Για πρόσβαση απο το pda, θα χρησιμοποιούμε το ES File Explorer ο οποίος είναι φοβερός και έχει και FTP και Dropbox plugin για να τα βλέπουμε ότι θέλουμε στο τζακ μπαμ. Ούτε να βάζεις Omega Folder μέσα στη ρομ και να θέλουμε παραπάνω χρόνο να την κατεβάσουμε ούτε να μας πιάνει σε όλους άδικα χώρο, για όσους δεν θέλουμε κάτι απο εκεί μέσα.

Το είπε και ο Γιώργος... Ο Φαντάρος ξέρει τι λέει.

Όσο για τον Dexter. Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Αφού πλέον το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτάσεις στην υπερβολή, ξεκίνα...

1) Format την Internal SD, έχει επιλογή μέσα απο τα Settings του pda

2) Format την External SD aπο τα Settings πάλι και ΜΟΝΟ

3) Full Wipe τα πάντα. Ότι υπάρχει δώσε πόνο.

4) Τώρα βγάλε την μπαταρία για κανα λεπτό, μπες μέσα και ξανα κάνε Full Wipe τα πάντα

5) Για μένα τώρα, βάλε μία ρομ όποια θες, Leomar, Omega. Και βάλε την Τούρκικη 1.8 Kernel!

6) Φόρτωσε μόνο τις επαφές σου και τίποτα άλλο. Έλα να μας πείς αφού δείς πως λειτουργεί το τηλέφωνο μετά απο 1 μέρα.

Αν με αυτά σου κάνει χαζομάρες, τότε πολύ απλά θα μιλάμε για ελλατωματική συσκευή. Έτσι όπως τα λες πρέπει να φταίει ή το Voltage ή η ταχύτητα που χρειάζεται στην αρχή.

Η επόμενη δοκιμή που θα έκανα θα ήταν με το Deamon Controller, να πω στο τηλέφωνο ότι σε Sleep Mode θέλω να δουλεύει συνεχόμενα στα 500MHZ ΜΙΝ - ΜΑΧ. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί και εκεί, τράβα το πίσω.

Συμφωνώ και εγώ με FTP είναι η καλύτερη λύση για να αποφεύγουμε τα προβλήματα στο dropbox.

καλησπερα σε ολους

το προβλημα με την lockscreen-home button λυθηκε παλι μονο του!!!:lol::lol::lol:

μια ερωτηση τωρα μετα απο φουλ φορματ στοκ i4 και ωμεγα 3 περασα τον τουρκο 2

το προβλημα μου ειναι οτι δε κραταει battery stats

δηλαδη αν το χω ανοικτο καμια ωρα και κανω επανακινηση χρηση μπαταριας θα ειναι στα 24 δευτερολεπτα και ας το χω βγαλει απο τη φορτιση πριν μια ωρα

τι να φταιει?μηπως θελει καμια μερα για να στρωσει το μπατερικο?

Συμφωνώ με τον φίλο Webvirus περί αδειάσματος της συσκευής.. Δούλεψε τη χωρίς να προσθέσεις εφαρμογές και δες αν θα είναι όλα οκ..

Έτσι όπως τα λες (και αν έχω δίκιο όταν φαντάζομαι πως κανείς restore/ backup με titanium η κάτι αντίστοιχο) μάλλον σου προκαλεί προβλήματα κάποια εφαρμογή..

Δες το και πες μας..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

@@ Γιάννη οκ δουλεύουν και τα δυο.

Νομίζω πως βρήκα τον τροπο να μετατρέπω τα apk σε zip για φλασαρισμα, ανοίγοντας το TW stock που μου έστειλες. :)

Επειδη σκοπεύω να ξεκινήσω κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στο touch wiz και στα official widgets, θα ήθελα αν μπορείς να μου υποδείξεις η να μου δώσεις καποιο προγράμμα που κάνει αποσυμπιεση - συμπίεση αρχείων apk.

Θα προσπαθήσω να κάνω διάφανα κάποια widgets και ότι άλλο μπορέσω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα σε ολους

το προβλημα με την lockscreen-home button λυθηκε παλι μονο του!!!:lol::lol::lol:

μια ερωτηση τωρα μετα απο φουλ φορματ στοκ i4 και ωμεγα 3 περασα τον τουρκο 2

το προβλημα μου ειναι οτι δε κραταει battery stats

δηλαδη αν το χω ανοικτο καμια ωρα και κανω επανακινηση χρηση μπαταριας θα ειναι στα 24 δευτερολεπτα και ας το χω βγαλει απο τη φορτιση πριν μια ωρα

τι να φταιει?μηπως θελει καμια μερα για να στρωσει το μπατερικο?

δεν ακούτε. η 2.0 του τούρκου έχει αναφερθεί ότι παρουσιάζει προβλήματα μπαταρίας και fc. βάλτε την 1.8. Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

δεν ακούτε. η 2.0 του τούρκου έχει αναφερθεί ότι παρουσιάζει προβλήματα μπαταρίας και fc. βάλτε την 1.8. Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς.

αυτα που ακουγονται δε μπορει να ισχυουν για ολους καθως ολοι λεμε οτι κερνελ και ρομ απο συσκευη σε συσκευη αλλαζουν συμπεριφορα:confused::confused:

φοραω τον τουρκο απο την πρωτη εκδοση και ποτε δεν ειχα θεμα σε μπαταρια αντιθετα θα ελεγα ειδικα με τη 2 εκδοση ειχα απιστευτη αυτονομια του στιλ υπολοιπο 82% με 1μιση ωρα κλησεις και χρηση smartphone.emails facebook excel gps tapatalk απο τις 10 μεχρι τις 6 το απογευμα:D:D

fc δεν ειχα ποτε σε καμια του εκδοση οποτε ας προσεχουν μονο οσοι κανουν undervolt καθως εχω τις στοκ τιμες

οποτε κατι αλλο που μπορει να φταιει γιατι μου το κανε σημερα πρωτη φορα

Edited by mantzaros

Ξανά δοκιμάζω την 2.1 του

Τούρκου και θα σας πω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πως μπορουμε να αλλαξουμε την εφαρμογη appzorter ωστε να κανει sort στον mod launcher 4x5?

Και για λιγα post πιο πριν, εμενα μου δουλευει κανονικα η τελευταια εκδοση της κουζινας του leo με την omega 3.0

Μπορείς να ρωτήσεις τον Γιάννη (petsas) εδω.

Έχεις αλλάξει kernel?

Μήπως το backup στο κάνει στην external sdcard?

Το έφτιαξα!

Eγώ δεν συμφωνώ με την ιδέα του Dropbox Γιάννη. Όλοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και εκτός των άλλων, μας γ@μ@3ι το χώρο στο dropbox και στο δίσκο στην τελική. Προτείνω μία λύση αποτελεσματική αλλά και που θα τελειώσει όλα τα προβλήματα μία και καλή. Λέγεται FTP! Φτιάξε ρε αγόρι μου έναν ftp βάλε 2 χρήστες (εσένα σαν RW access, και εμάς σαν R only, καλά εμένα βάλε με και τα 2 :D), θα μπαίνουμε για να κατεβάζουμε μόνο, και δεν θα σου τα πρήζουμε. Αμα θες σε βοηθάω εγώ. Για πρόσβαση απο το pda, θα χρησιμοποιούμε το ES File Explorer ο οποίος είναι φοβερός και έχει και FTP και Dropbox plugin για να τα βλέπουμε ότι θέλουμε στο τζακ μπαμ. Ούτε να βάζεις Omega Folder μέσα στη ρομ και να θέλουμε παραπάνω χρόνο να την κατεβάσουμε ούτε να μας πιάνει σε όλους άδικα χώρο, για όσους δεν θέλουμε κάτι απο εκεί μέσα.

Πολυ καλη η ιδεα σου Θοδωρή αλλά το dropbox είναι πιο απλό και πολύ πιο κοντά σε πρόγραμμα κουζίνας.

Σήμερα έμαθα πως δουλεύει και δύσκολα θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα πάλι.

Πως πάει το διάβασμα με το Android, θα κάνουμε πρόγραμμα????

@@ Γιάννη οκ δουλεύουν και τα δυο.

Νομίζω πως βρήκα τον τροπο να μετατρέπω τα apk σε zip για φλασαρισμα, ανοίγοντας το TW stock που μου έστειλες. :)

Επειδη σκοπεύω να ξεκινήσω κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις στο touch wiz και στα official widgets, θα ήθελα αν μπορείς να μου υποδείξεις η να μου δώσεις καποιο προγράμμα που κάνει αποσυμπιεση - συμπίεση αρχείων apk.

Θα προσπαθήσω να κάνω διάφανα κάποια widgets και ότι άλλο μπορέσω.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Κώστα.

Μπορείς το .apk αρχείο να το μετονομάσεις σε .zip και να το αποσυμπιέσεις.

Εγώ με το 7 zip που έχω το κάνω και σαν .apk αποσυμπίεση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μια βασικη διαφορα που βλεπω εγω ειναι στη θερμοκρασια με οποιονδηποτε kernel και να δοκιμασα..ενω με τη v2.0 στην αναμονη ηταν απο 23 μεχρι 27,τωρα ειναι 32 με 34...δεν με ανησυχει, απλα σαν παρατηρηση...Επισης με modem ki4 στην checkrom δεν ειχα καθολου καλο σημα και εβαλα ki3.Τωρα στην omega με ki4 εχω πολυ καλο σημα!!αυτο πως εξηγειται;

Και παλι συγχαρητηρια Ioathe!

Sent from another GalaxyII

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Μια βασικη διαφορα που βλεπω εγω ειναι στη θερμοκρασια με οποιονδηποτε kernel και να δοκιμασα..ενω με τη v2.0 στην αναμονη ηταν απο 23 μεχρι 27,τωρα ειναι 32 με 34...δεν με ανησυχει, απλα σαν παρατηρηση...Επισης με modem ki4 στην checkrom δεν ειχα καθολου καλο σημα και εβαλα ki3.Τωρα στην omega με ki4 εχω πολυ καλο σημα!!αυτο πως εξηγειται;

Και παλι συγχαρητηρια Ioathe!

Sent from another GalaxyII

Όπως είπε και ο Θοδωρής λίγο πιο πίσω ο παλιός είναι αλλιώς :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Με την απλή έκδοση της V3, kernel Siyah 2.1 σε πλήρη χρήση όχι games όμως,η θερμοκρασία είναι στους 34 c.

Επειδή μ ενδιαφέρει πολύ αυτό το θέμα, αν παρατηρήσω διάφορες σοβαρές, δεν θα διστάσω να γυρίσω και να παραμείνω στην KI3 αφού η θερμοκρασία αν όντως είναι υψηλότερη, οφείλεται στο firmware και όχι στη rom.

Εχω την εντυπωση οτι η απλη ειναι λιιιιγο πιο γρηγορη απο την xt;η ετσι μου φαινετι...;