ioathe Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Παιδια πως κανουμε donate... Πιστευω οτι το αξιζει ο γιανναρος... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νίκο σ ευχαριστώ πάρα πολύ, μπορείς μέσω pay-pal (δες πρώτο post) ή σε λογαριασμό στην τράπεζα (όποιος θέλει μπορώ να του τον στείλω σε pm) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Νίκο σ ευχαριστώ πάρα πολύ, μπορείς μέσω pay-pal (δες πρώτο post) ή σε λογαριασμό στην τράπεζα (όποιος θέλει μπορώ να του τον στείλω σε pm) Στειλε εναν λογαριασμο...και καλο ειναι τον λογαριασμο να τον εχεις στο πρωτο ποστ... Δεν μπλεκω με καρτες και τα σχετικα...τις φοβαμαι λιγο... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Στειλε εναν λογαριασμο...και καλο ειναι τον λογαριασμο να τον εχεις στο πρωτο ποστ... Δεν μπλεκω με καρτες και τα σχετικα...τις φοβαμαι λιγο... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Στο market δεν έχεις αγοράσει ποτέ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Παιδιά πως κατεβάζω παιχνίδια HD από το market;Θέλει κανένα πρόγραμμα; Είναι με omega γι'αυτό ρωτάω εδώ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Παιδιά πως κατεβάζω παιχνίδια HD από το market;Θέλει κανένα πρόγραμμα; Είναι με omega γι'αυτό ρωτάω εδώ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μπορείς κανονικά. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Αγόρασα το SII πριν από δέκα ημέρες και μπήκα στο κόσμο του Android. Κάτοχος πολλών smartphones και τελευταία iPhone. Αρχίζοντας να διαβάζω για να κατατοπιστώ, έπεσα στο thread αυτό και παρασυρμένος από τις εκθειαστικές αναφορές flashara την Omega. 1.4 για 2-3 ημέρες και τη 2 μόλις κυκλοφόρησε. Αν και δεν έχω παραστάσεις με android και SII, μπορώ να πώ οτι νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος από τη πλατφόρμα και η rom έχει παίξει το ρόλο της σε αυτό. Πολύ smooth, πολύ γρήγορη, χωρίς προβλήματα και με λογική κατανάλωση. Με τη συνήθη για μένα χρήση, μιάμιση μέρα βγαίνει (όσο και με το iPhone4). Άρα είμαι ένας ακόμα ευτυχής Omega fan. Συγχαρητήρια Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Μπορείς κανονικά. Μου γραφει το εξης μνμ:your device is not compatible with this item.Και κατι αλλο το 3d chainfire που εχεις στο dropbox τι ειναι; Edited October 17, 2011 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Αγόρασα το SII πριν από δέκα ημέρες και μπήκα στο κόσμο του Android. Κάτοχος πολλών smartphones και τελευταία iPhone. Αρχίζοντας να διαβάζω για να κατατοπιστώ, έπεσα στο thread αυτό και παρασυρμένος από τις εκθειαστικές αναφορές flashara την Omega. 1.4 για 2-3 ημέρες και τη 2 μόλις κυκλοφόρησε. Αν και δεν έχω παραστάσεις με android και SII, μπορώ να πώ οτι νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος από τη πλατφόρμα και η rom έχει παίξει το ρόλο της σε αυτό. Πολύ smooth, πολύ γρήγορη, χωρίς προβλήματα και με λογική κατανάλωση. Με τη συνήθη για μένα χρήση, μιάμιση μέρα βγαίνει (όσο και με το iPhone4). Άρα είμαι ένας ακόμα ευτυχής Omega fan. Συγχαρητήρια Γιάννης Συνονόματε Γιάννη, πρώτα από όλα σ' υπέρ ευχαριστώ για το Donate. Χαίρομαι που σου άρεσε η Omega και ευχαριστώ για το feedback. @dritspan Παναγιώτη ευχαριστώ και σένα με το Donate πάρα πάρα πολύ! Με τα Donate σας μου ανοίξατε την όρεξη για 'μαγείρεμα' :lol: Edited October 17, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Παιδιά πως κατεβάζω παιχνίδια HD από το market;Θέλει κανένα πρόγραμμα; Είναι με omega γι'αυτό ρωτάω εδώ; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μου γραφει το εξης μνμ:your divice is not compatible with this item.Και κατι αλλο το 3d chainfire που εχεις στο dropbox τι ειναι; 1) *EDIT* Καλο θα ηταν να μας αναφερεις τι ειδους (Game) πηγες να κατεβασεις,και απο που...??? Υπαρχουν (Games ΗD) στο -market- που μπορεις να τα κατεβασεις κανονικα και να παιξουν χωρις προβλημα στην συσκευη σου.... Αν εννοεις για -Games by Nvidia = (THD =Tegra games και τα συναφη)-,τοτε θα χρειαστεις αυτο που αναφερεις το .apk -(3D Chainfire)-,οπου ο αξεπεραστος Γιανναρος,φροντισε να σε προικiσει....!!! Με την Φοβερη !!!OMEGA ROM!!! και τον !!!omega files & dropbox Kitchen!!!.. Kαθως και με τα αναλογα (shaders & plugins). Tι Πρεπει να κανεις ακριβως... 1) * Chainfire_3D.apk* το κανεις -install- θα το βρεις μεσα στον -omega files- στον φακελο -programs-.. 2) Mε το που ανοιξεις την εφαρμογη (ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ -ΕΠΕΤΡΕΨΕ- στο παραθυρο που θα σου πεταχτει,απο το [ Super User ] ). 3) Εκει που λεει (CF3D driver) πατας και το επιλεγεις. (Κανει -install- τους -drivers- απο μονο του και η συσκευη σου κανει -reboot-). 4) Mετα θα ανοιξεις παλι το (3D Chainfire) και θα πας να επιλεξεις εκει που λεει (intsall plugins / shaders) [ 7ομο σκαλοπατακι απο πανω νομιζω....:lol:] 5)Αφου το επιλεξεις,θα αρχισει αυτο να κανει κατι σαν -search for install- (Eιμαι βεβαιoς πως δεν εχεις διαγραψει τα αρχεια αυτα (plugins / shaders),απο τον φακελο -Chainfire 3D- που υπηρχαν...!!!!!! Αλιως παπαλα με τα -NVidia Games-...:p) 6) Θα σου εμφανισει τα (shaders) και τα (plugins)... Πατας πανω στο καθενα ξεχωριστα (δεν γινεται και αλλιως) για να τα κανεις -ιnstall- a)sahders_sgs2_riptide_gb_v1.zip b)shaders_sgs2_backbreaker_v1.zip c)libGLEMU_QUALCOMM.zip (αυτα τα παρακατω ειναι plugins) d)libGLEMU_POWERVR.zip e)libGLEMU_NVIDIA.zip Ισως κατα το -install-,σου κανει η συσκευη σε καποιο (reboot)... Και αν δεν σου κανει,,,,Κανε εσυ στο τελος,ενα απο μονος σου....!!! Εισαι ετοιμος......!!!!!!! Πας για τα Games...!!!! Αφου λοιπον μιλαμε για τα -Games- τυπου (Νvidia ),θα πρεπει για να παιξουν σωστα στην συσκευη σου,να επιλεγεις καθε φορα και το καταλληλο -plugins- οταν θελεις να παιξεις με καποιο....!!!! Και φυσικα να κανεις ολα αυτα που προανεφερα και ο Γιανναρος μας κληροδότησε...!!!! Για τα (by ΝVidia Games)...Mε τα περισσοτερα αλλου ειδους,δεν θα εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα...!!! Για να αρχισεις το (Gaming) λοιπον... Αφου εκανες τα παραπανω...!!! Παμε και στα τελευταια βηματακια...:p A) Eχοντας ανοιξει το (Chainfire 3D),επιλεγεις εκει που λεει (Default OpenGL settings). B) Καπακι επιλεγεις το /(Use plugin). C) Και αφου σε αυτο το σημειο επιλεξεις...(?)-ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ-(?)...:!: { Βαλε (ΝVIDIA) :p:lol: Εσυ για αρχη....!!!! Και εδω ειμαστε και εμεις...!!! } Vouala...!!! Το λενε καποιοι...(??) Βουαλα...!!! Το ειδα καπου αλλου...(??) Στα Kαμερουνεζικα παντως ειναι... -Ξεκινας το παιχνιδι-...!!! :lol: 2)*EDIT / Για το (fix market market settings) δεν σου αναφερω κατι,μιας και η εκδοση (chainfire 3D) που εχεις,δεν το υποστηριζει...!! Edited October 17, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Το θέμα με τον appzorter είναι μάλλον γιατί ο touchwiz έχει 5 εφαρμογές ανά γραμμή και όχι 4!μήπως έχεις τον παλιό touchwiz σε ένα αρχείο να φλασαρω μέσω cwm?θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Rom? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk χρησιμοποιείτε τον modded twlauncher από τον petsasj υπάρχει ειδική έκδοση του appzorter για το συγκεκριμένο launcher στο θέμα του που αναφέρεται στην πρώτη σελίδα. Είναι σχεδιασμένος για 20 εικονίδια. Αυτό να χρησιμοποιήσετε. Δεν υπάρχει στο μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) 1) *EDIT* Καλο θα ηταν να μας αναφερεις τι ειδους (Game) πηγες να κατεβασεις,και απο που...??? Υπαρχουν (Games ΗD) στο -market- που μπορεις να τα κατεβασεις κανονικα και να παιξουν χωρις προβλημα στην συσκευη σου.... Αν εννοεις για -Games by Nvidia = (THD =Tegra games και τα συναφη)-,τοτε θα χρειαστεις αυτο που αναφερεις το .apk -(3D Chainfire)-,οπου ο αξεπεραστος Γιανναρος,φροντισε να σε προικiσει....!!! Με την Φοβερη !!!OMEGA ROM!!! και τον !!!omega files & dropbox Kitchen!!!.. Kαθως και με τα αναλογα (shaders & plugins). Tι Πρεπει να κανεις ακριβως... 1) * Chainfire_3D.apk* το κανεις -install- θα το βρεις μεσα στον -omega files- στον φακελο -programs-.. 2) Mε το που ανοιξεις την εφαρμογη (ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ -ΕΠΕΤΡΕΨΕ- στο παραθυρο που θα σου πεταχτει,απο το [ Super User ] ). 3) Εκει που λεει (CF3D driver) πατας και το επιλεγεις. (Κανει -install- τους -drivers- απο μονο του και η συσκευη σου κανει -reboot-). 4) Mετα θα ανοιξεις παλι το (3D Chainfire) και θα πας να επιλεξεις εκει που λεει (intsall plugins / shaders) [ 7ομο σκαλοπατακι απο πανω νομιζω....] 5)Αφου το επιλεξεις,θα αρχισει αυτο να κανει κατι σαν -search for install- (Eιμαι βεβαιoς πως δεν εχεις διαγραψει τα αρχεια αυτα (plugins / shaders),απο τον φακελο -Chainfire 3D- που υπηρχαν...!!!!!! Αλιως παπαλα με τα -NVidia Games-...) 6) Θα σου εμφανισει τα (shaders) και τα (plugins)... Πατας πανω στο καθενα ξεχωριστα (δεν γινεται και αλλιως) για να τα κανεις -ιnstall- a)sahders_sgs2_riptide_gb_v1.zip b)shaders_sgs2_backbreaker_v1.zip c)libGLEMU_QUALCOMM.zip (αυτα τα παρακατω ειναι plugins) d)libGLEMU_POWERVR.zip e)libGLEMU_NVIDIA.zip Ισως κατα το -install-,σου κανει η συσκευη σε καποιο (reboot)... Και αν δεν σου κανει,,,,Κανε εσυ στο τελος,ενα απο μονος σου....!!! Εισαι ετοιμος......!!!!!!! Πας για τα Games...!!!! Αφου λοιπον μιλαμε για τα -Games- τυπου (Νvidia + Gameloft),θα πρεπει για να παιξουν σωστα στην συσκευη σου,να επιλεγεις καθε φορα και το καταλληλο -plugins- οταν θελεις να τρεξεις καποιο....!!!! (Και φυσικα να κανεις ολα αυτα που προανεφερα και ο Γιανναρος μας κληροδότησε...!!!! Για τα (by ΝVidia Games)...Mε τα περισσοτερα αλλου ειδους,δεν θα εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα...!!!) Για να αρχισεις το (Gaming) λοιπον... Αφου εκανες τα παραπανω...!!! Παμε και στα τελευταια βηματακια... A) Eχοντας ανοιξει το (Chainfire 3D),επιλεγεις εκει που λεει (Default OpenGL settings). B) Καπακι επιλεγεις το /(Use plugin). C) Και αφου σε αυτο το σημειο επιλεξεις...(?)-ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ-(?)... { Βαλε (ΝVIDIA) Εσυ για αρχη....!!!! Και εδω ειμαστε και εμεις...!!! } Vouala...!!! Το λενε καποιοι...(??) Βουαλα...!!! Το ειδα καπου αλλου...(??) Στα Kαμερουνεζικα παντως ειναι... -Ξεκινας το παιχνιδι-...!!! 2)*EDIT / Για το (fix market market settings) δεν σου αναφερω κατι,μιας και η εκδοση (chainfire 3D) που εχεις,δεν το υποστηριζει...!! 1.Λοιπον Γιωργο πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω για τις οδηγιες. 2.Το παιχνιδι που μου εγραψε αυτο ηταν το ASPHALT HD της GAMELOFT 3.Θελω οδηγιες για το FIX MARKET γιατι εχω κατεβαζει το CHAINFIRE 3D pro 4.Κοιτα λιγο το pm σου Edited October 17, 2011 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) 1.Λοιπον Γιωργο πρωτα απ'ολα σε ευχαριστω για τις οδηγιες. 2.Το παιχνιδι που μου εγραψε αυτο ηταν το ASPHALT HD της GAMELOFT 3.Θελω οδηγιες για το FIX MARKET γιατι εχω κατεβαζει το CHAINFIRE 3D pro 4.Κοιτα λιγο το pm σου Να εισαι καλα βρε Vitrioliariiiii.....!!!!!! Δεν βλεπω τιποτα στα (p.m),και δεν ειμαι και στο (Lap Top) μπροστα... Αλλα απο το τηλεφωνακι ,δεν βλεπω τιποτα....Καπου αλλου το εστειλες μαλλον.... Δεν αλλαζει κατι ... Απλα μετα απο καθε -install plugin- να κανεις και ενα -fix market-. Αν και σε πολους τωρα πια ειναι περιττο...!!!! (Αλλα θα θελα και αλλα στοιχεια,για να σου ειμαι ακριβης σε αυτο που σου γραφω...) 1)*EDIT / Στειλε μου (p.m) απο που κατεβασες το -GAME-...Και οταν μας Ξανα κλεισουν στα κελια μας....Θα πω στον συγκρατουμενο μου να σου απαντησει......Ξερει αυτος απο ASPHALTOUS ....!!! :lol: 2)*EDIT / Με (p.m)(p.m)(p.m) γιατι θα μας τα σβησουν τα μελανια μας....Με ακους βρεεε...! εκει απο κατω....Η να σε αλλαξω σταση...??? :lol::p Edited October 17, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ελα βρε Vitrioliariiiii.....!!!!!! Δεν βλεπω τιποτα στα (p.m),και δεν ειμαι και στο (Lap Top) μπροστα... Αλλα απο το τηλεφωνακι ,δεν βλεπω τιποτα....Καπου αλλου το εστειλες μαλλον.... Δεν αλλαζει κατι ... Απλα μετα απο καθε -install plugin- να κανεις και ενα -fix market-. Αν και σε πολους τωρα πια ειναι περιττο...!!!! (Αλλα θα θελα και αλλα στοιχεια,για να σου ειμαι ακριβης σε αυτο που σου γραφω...)Τι στοιχεια θες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 συνέχισε την πολυ καλή δουλεια Γιάννη :cool: 7J473863M7689550U Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Καλησπέρα, προσπαθώ να flashαρω ένα κερνελ αλλά παίρνω το παρακάτω. Καμία ιδέα? Μεσα απο το file explorer το αρχειο ειναι εκει κανονικα. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited October 17, 2011 by alx_570 Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Άρχισα ζεστά να δουλεύω την επόμενη έκδοση v2.1 Έχω τελειώσει περίπου το 70% από τις βελτιώσεις - αλλαγές. Περιμένω τις προτάσεις σας και τι θέλετε να έχει η νέα εκδοσή. συνέχισε την πολυ καλή δουλεια Γιάννη :cool: 7J473863M7689550U Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Καλησπέρα, προσπαθώ να flashαρω ένα κερνελ αλλά παίρνω το παρακάτω. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Kernel ειναι καλό να flashαρουμε μέσα από CWM Recovery και όχι από την εφαρμογή CWΜ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλησπέρα, προσπαθώ να flashαρω ένα κερνελ αλλά παίρνω το παρακάτω. Καμία ιδέα? Μεσα απο το file explorer το αρχειο ειναι εκει κανονικα. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk γιατι δεν κανεις reboot σε cwm και κανε απο εκει install from sd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Kernel ειναι καλό να flashαρουμε μέσα από CWM Recovery και όχι από την εφαρμογή CWΜ. Ok! Πηγα ετσι γιατι αναφερεται μεσα στο txt How to flash a kernel. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. :) Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) Ρε παιδιά θα με τρελλάνει!!με τον παραπάνω τρόπο μπόρεσα και τον φλάσαρα κ εγώ!!τι να πω?περίεργα πράγματα....θεωρητικά το ίδιο πράγμα δεν είναι το cwm με το κλανεις reboot σε recovery?τελος καλο όλα καλα!!να δω αν θα έχω την απίστευτη μπαταρία που είχα σε αυτή του leo με τον jeffrey..πολλα συγχαρητήρια Γιάννη και πάλι!! Edited October 17, 2011 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ok! Πηγα ετσι γιατι αναφερεται μεσα στο txt How to flash a kernel. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. :) Λάθος μου, το διορθώνω αμέσως, sorry :O Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Καλησπέρα, προσπαθώ να flashαρω ένα κερνελ αλλά παίρνω το παρακάτω. Καμία ιδέα? Μεσα απο το file explorer το αρχειο ειναι εκει κανονικα. Ευχαριστώ. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Άν έχω παρατηρήσει σωστά, όταν φλασάρουμε κέρνελ σε αρχείο zip, πρέπει να κάνουμε recovery και install zip. Όταν ο κέρνελ είναι σε αρχείο tar τότε κάνουμε flash update μέσω CWM. Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Θελω να προσθέσω στο Omega Files τo Camera_Mod_HW_buttons.zip την ίδια είδα οτι έχουν όλοι οι dev στις ρομ τους. Ποιος ξερει ποιος εχει κανει αυτο το mod στην camera? Δεν μπορώ να τον βρω στο xda :( Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Συνονόματε Γιάννη, πρώτα από όλα σ' υπέρ ευχαριστώ για το Donate. Χαίρομαι που σου άρεσε η Omega και ευχαριστώ για το feedback. @dritspan Παναγιώτη ευχαριστώ και σένα με το Donate πάρα πάρα πολύ! Με τα Donate σας μου ανοίξατε την όρεξη για 'μαγείρεμα' :lol: Keep Walking Johnny...:clap: Μην ευχαριστείς καθόλου! Εξάλλου πιστεύω πως όποιος "δουλεύει" πρέπει να αμοίβεται κι όλας!!!... Έστω με ό,τι μπορεί ο καθένας μας...(στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε...);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Ποιος ξερει να μου πει τι ακριβως τι κανει το HOME SWITCHER και το GS CRIPT που εχουμε στην ROM μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 καταρχην να πω οτι η ρομ ειναι αψογη.εχω μια απορια σχετικα με το call recording.εχει δοκιμασει κανεις με BT αν δουλευει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts