PCIFIAS Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Έχω περάσει τη rom αλλά δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή του kitchen, γιατί? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Έχω περάσει τη rom αλλά δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή του kitchen, γιατί? Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=122 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 (edited) Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=122 Γιάννη καλη σου μέρα και χρονια πολλά! Την εχω εγκαταστήσει από εχθές αλλά πάω να κατεβάσω κάτι και μου λέει πολύ γρήγορα στη μπάρα επιτυχής λήψη χωρίς τίτλο. Σαν αρχείο δε βρίσκω τίποτα πουθενά και αν πατησω απευθείας από τη μπάρα στην ανακοίνωση της λήψης κάνει διακοπή του browser. Tι μπορεί να συμβαίνει και γιατί δεν ήταν περασμένη εξαρχής αφου περιλαμβάνεται, εντύπωση μου κάνει. Πάντως καλή η ics μέχρι την 8 που δοκίμασα αλλά δεν ξέρω η gb μου φένεται καλύτερη αν εξαιρέσεις κάποια πράγματα που δεν κάνει. Έχω τη ευκαίρια να συγκρίνω δυο συσκευές, τη δική μου με 10.4 αυτήν τη στιγμή και του αδελφού μου με ics v8. Είναι αισθητά πιο γρήγορη και στο browsing και στη γενική λειτουργία εκτός του gps στην ενεργοποίηση-απενεργοποίηση μα το πιο σημαντικό είναι οτι δε λαγκάρει καθόλου στις κύριες εντολές κλήσεις-επαφές-μηνυματα κλπ όπου η ics εξακολουθεί να κοιμάται αδικαιολόγητα και επίσης έχει και καλύτερη αυτονομία. Edited April 17, 2012 by PCIFIAS Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Γιάννη καλη σου μέρα και χρονια πολλά! Την εχω εγκαταστήσει από εχθές αλλά πάω να κατεβάσω κάτι και μου λέει πολύ γρήγορα στη μπάρα επιτυχής λήψη χωρίς τίτλο. Σαν αρχείο δε βρίσκω τίποτα πουθενά και αν πατησω απευθείας από τη μπάρα στην ανακοίνωση της λήψης κάνει διακοπή του browser. Tι μπορεί να συμβαίνει και γιατί δεν ήταν περασμένη εξαρχής αφου περιλαμβάνεται, εντύπωση μου κάνει. Πάντως καλή η ics μέχρι την 8 που δοκίμασα αλλά δεν ξέρω η gb μου φένεται καλύτερη αν εξαιρέσεις κάποια πράγματα που δεν κάνει. Έχω τη ευκαίρια να συγκρίνω δυο συσκευές, τη δική μου με 10.4 αυτήν τη στιγμή και του αδελφού μου με ics v8. Είναι αισθητά πιο γρήγορη και στο browsing και στη γενική λειτουργία εκτός του gps στην ενεργοποίηση-απενεργοποίηση μα το πιο σημαντικό είναι οτι δε λαγκάρει καθόλου στις κύριες εντολές κλήσεις-επαφές-μηνυματα κλπ όπου η ics εξακολουθεί να κοιμάται αδικαιολόγητα και επίσης έχει και καλύτερη αυτονομία. Δοκίμασε τον Opera για να κάνεις τα download σου. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπέρα Γιάννη και χρόνια Πολλά :) Τελικά Βλέπω δεν θα δούμε v11 (XWLA4 ισως; με jkay 13.6.4) :( Θα ήταν το ιδανικό για μένα, η ICS μέχρι στιγμής δεν φτάνει, κατ΄εμε το επίπεδο της GB (όχι ακόμα τουλάχιστον) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCIFIAS Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δοκίμασε τον Opera για να κάνεις τα download σου. Σε ευχαριστώ και πάλι Γιάννη. Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Καλησπέρα Γιάννη και χρόνια Πολλά :) Τελικά Βλέπω δεν θα δούμε v11 (XWLA4 ισως; με jkay 13.6.4) :( Θα ήταν το ιδανικό για μένα, η ICS μέχρι στιγμής δεν φτάνει, κατ΄εμε το επίπεδο της GB (όχι ακόμα τουλάχιστον) Η Omega v10.4 είναι πολύ καλή και την δεν την εχω πειράξει, ο λόγος είναι ότι δεν εχω χρόνο για νέα v11 :( Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1alex Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην τελευταία έκδοση της omega v2.0 είναι ενσωματωμένη η διόρθωση της χαμηλής έντασης του μικροφώνου του τηλεφώνου ή πρέπει να flashάρω το αρχείο που υπάρχει στο πρώτο post? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 14, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην τελευταία έκδοση της omega v2.0 είναι ενσωματωμένη η διόρθωση της χαμηλής έντασης του μικροφώνου του τηλεφώνου ή πρέπει να flashάρω το αρχείο που υπάρχει στο πρώτο post? Για την v2.0 AOKP μιλάμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=334412 H v2.0 AOKP δεν έχει αυτό το mod αλλά δεν νομίζω να το χρειάζεται κιόλας. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδες την καλησπερα μου.ειδα σημερα στο κινητο της γυναικας μου (sii) οτι βγηκε αναβαθμιση σε 4.0 . αλλα εγω που εχω την omega δεν με αφηνει να την κατεβασω.εχει δει κανενας διαφορες αναμεσα σε μαμα και omega? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Dialer με αναζήτηση Ελληνικών και Ελληνικός Dialer - Τηλέφωνο με ηχογράφηση κλήσης και Noise Reduction Από τον Θάνο (talexop): Dialer με Ελληνικα, δυνατοτητα εγραφης , και το καλυτερο απο ολα ξεκιναει με απενεργοποιημενο το noise reduction αλλα μπορει να ενεργοποιηθει κανονικα... Ειχα απογοητευτει απο τον ηχο του αλλα τωρα ολοι με ακουνε καμπανα.. Κανενας αλλος dialer δεν μου απενεργοποιουσε το NR ετσι εφτιαξα ενα δικο μου... Περιμενω σχολια σας... Επισης εχουν διορθωθει και τα γραμματα που επεφταν πανω στο νουμερο... Κατεβάστε τα αρχεία: Για την Omega Stock και για όλες τις stock rom Για την Omega Black Blue Για την Omega Ice Cream Sandwich Είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις! Screenshot από τον dialer για Omega Stock και για όλες τις stock rom http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22880&d=1323354086 Screenshot από τον dialer της Omega Black Blue http://img443.imageshack.us/img443/1932/contactse.jpg Διαβάστε τα πιο κάτω post που είναι σχετικά με το πιο πάνω mod: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3890346#post3890346 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3891328#post3891328 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3891376#post3891376 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3895296#post3895296 Θάνο σ' ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σου! μπωρο να τον βαλω σε ics official?γιατι δεν με αφηνη να τον κατεβασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Παιδες την καλησπερα μου.ειδα σημερα στο κινητο της γυναικας μου (sii) οτι βγηκε αναβαθμιση σε 4.0 . αλλα εγω που εχω την omega δεν με αφηνει να την κατεβασω.εχει δει κανενας διαφορες αναμεσα σε μαμα και omega? έχει καιρό που κυκλοφόρησε , την άντεξα μια ημέρα και γύρισα σε omega κάνε μια σύγκριση , (μιας και κρατάς δυο κινητά , ένα με official και το δικό σου με custom omega) , και ίσως καταλήξεις να βάλεις στο κινητό της γυναίκας σου omega rom δεν ξέρω ποια omega έχεις , οι ics custom omega είναι στην υπογραφή μου μπωρο να τον βαλω σε ics official?γιατι δεν με αφηνη να τον κατεβασω? όταν βγήκε αυτός ο Dialer δεν υπήρχαν οι ics roms , οπότε όχι Edited June 6, 2012 by tora33 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 (edited) Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το modem XXLPX για 2.3.6 GB? Από κάπου το κατέβασα και δεν μπορώ να το βρω. edit: βρέθηκε Edited June 16, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Καλησπέρα. Εχω android 4.0.3 και θέλω να επιστρέψω στην 2.3 για να βάλω την 10.4. Πως μπορώ να το κάνω; Στην συγκεκριμένη συσκευή δεν έχω κάνει ακόμα root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Καλησπέρα. Εχω android 4.0.3 και θέλω να επιστρέψω στην 2.3 για να βάλω την 10.4. Πως μπορώ να το κάνω; Στην συγκεκριμένη συσκευή δεν έχω κάνει ακόμα root Πρώτα πρέπει να κάνεις root το κινητό σύμφωνα με τον οδηγό link. Μετά ακολουθείς τη διαδικασία που αναγράφεται στο πρώτο post αυτού του θέματος. Προσωπικά θεωρώ πως η 10.4 Gingerbread ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί από άλλη ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Πρώτα πρέπει να κάνεις root το κινητό σύμφωνα με τον οδηγό link. Μετά ακολουθείς τη διαδικασία που αναγράφεται στο πρώτο post αυτού του θέματος. Προσωπικά θεωρώ πως η 10.4 Gingerbread ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί από άλλη ROM... ευχαριστω για την απάντηση :) αλλα το ερωτήμα μου είναι αν κάνω root με 4.03 πως θα βαλω ρομ που είναι για 2.3? Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 ευχαριστω για την απάντηση :) αλλα το ερωτήμα μου είναι αν κάνω root με 4.03 πως θα βαλω ρομ που είναι για 2.3? Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα?Κανένα πρόβλημα. Άπαξ και κάνεις root, το κινητό είναι υπό το έλεός σου :p Βάζεις όποια ROM θέλεις (πάντα για Galaxy S2), βάζεις-βγάζεις ROM όσες φορές θέλεις και αποφασίζεις ποιά θα κρατήσεις. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και unroot το κινητό επαναφέροντας μία επίσημη εργοστασιακή ROM. Για όλα αυτά υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στα Links που δόθηκαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Κανένα πρόβλημα. Άπαξ και κάνεις root, το κινητό είναι υπό το έλεός σου :p Βάζεις όποια ROM θέλεις (πάντα για Galaxy S2), βάζεις-βγάζεις ROM όσες φορές θέλεις και αποφασίζεις ποιά θα κρατήσεις. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και unroot το κινητό επαναφέροντας μία επίσημη εργοστασιακή ROM. Για όλα αυτά υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στα Links που δόθηκαν :) Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Εκανα root με τον εύκολο τρόπο για ics , έκανα wipe , πέρασα την ρομ στην κάρτα αλλά όταν μπαίνω σε σε clockwork recovery δεν μου εμφανίζει την επιλογή - install zip from sdcard για να επιλέξω την ρομ. Εκανα κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Εκανα root με τον εύκολο τρόπο για ics , έκανα wipe , πέρασα την ρομ στην κάρτα αλλά όταν μπαίνω σε σε clockwork recovery δεν μου εμφανίζει την επιλογή - install zip from sdcard για να επιλέξω την ρομ. Εκανα κάτι λάθος; αν εκανες root gia ics δεν μπαίνει η 10,4 θελει το κλασικο root και θα βαζεις όποια ρομ θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Εκανα root με τον εύκολο τρόπο για ics , έκανα wipe , πέρασα την ρομ στην κάρτα αλλά όταν μπαίνω σε σε clockwork recovery δεν μου εμφανίζει την επιλογή - install zip from sdcard για να επιλέξω την ρομ. Εκανα κάτι λάθος;Δοκίμασες να αποθηκεύσεις τη ROM στην εσωτερική μνήμη της συσκευής και να την εγκαταστήσεις από εκεί; (Install zip from internal card). Edited June 21, 2012 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλησπέρα. Μετά από πολύ ταλαιπωρία έβαλα την 10.4 ( OculatusAbis ευχαριστώ) Προσπαθώ να βάλω τον ελληνικό dialer αλλα τα link στην αρχή αυτής της σελίδας που τα έχει, δεν λειτουργούν. Προσπάθησα να τον κατεβάσω από το omega files στην συσκευή αλλά δεν κατεβαίνει το αρχείο. Μπορεί να το ανεβάσει κάποιος; Επίσης ο τρόπος για να τον εγκαταστήσω μετά, είναι αυτός που γράφει ο Γιάννης : «Κατέβασε το mod που θελεις, θα το βρεις στον φάκελο sdcard/download και κάνε το εγκατάσταση με το πρόγραμμα CWM manager > Flash update » Και κάτι τελευταίο , δοκίμασα και την Stock και την Black Blue αλλα για φόντο είναι απόχρωση του μαυρου με ανάγλυφα . Δεν θα έπρεπε να είναι το μπλε όπως στις φωτογραφίες της rom στην αρχική σελίδα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μιχάλη ποιον Ελληνικό dialer θέλεις από τους 3? (Stock, Black Blue, ICS). Ενημέρωσέ με μέσω πμ να σου τον στείλω. Σχετικά με το φόντο, βάζεις όποια εικόνα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μιχάλη ποιον Ελληνικό dialer θέλεις από τους 3? (Stock, Black Blue, ICS). Ενημέρωσέ με μέσω πμ να σου τον στείλω. Σχετικά με το φόντο, βάζεις όποια εικόνα θέλεις. Τους βρήκα φίλε και τους τρείς , σε ευχαριστώ να είσαι καλά.:) Με την ευκαιρία όμως , ψάχνει μόνο τα μικρα ονόματα ή τα επίθετα, ανάλογα με τι έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου να μπαίνει ως αρχικό. Δεν υπάρχει δυνατότητα να ‘βλέπει’ και τα δύο; Μήπως έχω παλιά version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Να σου πω εγώ δεν τον χρησιμοποιώ, δεν με βοηθά σε κάτι. Κάνω αναζήτηση μέσω του πάνω πεδίου και τέλος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISTOSTZANID Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 μολις πρασα την omega 10.4 ,πραγματικα εινια η πιο γρηγορη απ ολες αλλα το Scrolling δεν ειναι και τοσο καλο... ειναι το μονο που δεν μου αρεσει πανω της...υπαρχει τροπος βελτιωσης του?? και στην οθονη κλειδωματος μπορω να καλω το κλασικο ξεκλειδωμα της ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts