Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Έχω περάσει τη rom αλλά δε βρίσκω πουθενά την εφαρμογή του kitchen, γιατί?

Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ

http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=122

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ

http://omega.indieroms.net/blog/?page_id=122

Γιάννη καλη σου μέρα και χρονια πολλά! Την εχω εγκαταστήσει από εχθές αλλά πάω να κατεβάσω κάτι και μου λέει πολύ γρήγορα στη μπάρα επιτυχής λήψη χωρίς τίτλο. Σαν αρχείο δε βρίσκω τίποτα πουθενά και αν πατησω απευθείας από τη μπάρα στην ανακοίνωση της λήψης κάνει διακοπή του browser. Tι μπορεί να συμβαίνει και γιατί δεν ήταν περασμένη εξαρχής αφου περιλαμβάνεται, εντύπωση μου κάνει.

Πάντως καλή η ics μέχρι την 8 που δοκίμασα αλλά δεν ξέρω η gb μου φένεται καλύτερη αν εξαιρέσεις κάποια πράγματα που δεν κάνει. Έχω τη ευκαίρια να συγκρίνω δυο συσκευές, τη δική μου με 10.4 αυτήν τη στιγμή και του αδελφού μου με ics v8. Είναι αισθητά πιο γρήγορη και στο browsing και στη γενική λειτουργία εκτός του gps στην ενεργοποίηση-απενεργοποίηση μα το πιο σημαντικό είναι οτι δε λαγκάρει καθόλου στις κύριες εντολές κλήσεις-επαφές-μηνυματα κλπ όπου η ics εξακολουθεί να κοιμάται αδικαιολόγητα και επίσης έχει και καλύτερη αυτονομία.

Edited by PCIFIAS
Θοδωρης

Γιάννη καλη σου μέρα και χρονια πολλά! Την εχω εγκαταστήσει από εχθές αλλά πάω να κατεβάσω κάτι και μου λέει πολύ γρήγορα στη μπάρα επιτυχής λήψη χωρίς τίτλο. Σαν αρχείο δε βρίσκω τίποτα πουθενά και αν πατησω απευθείας από τη μπάρα στην ανακοίνωση της λήψης κάνει διακοπή του browser. Tι μπορεί να συμβαίνει και γιατί δεν ήταν περασμένη εξαρχής αφου περιλαμβάνεται, εντύπωση μου κάνει.

Πάντως καλή η ics μέχρι την 8 που δοκίμασα αλλά δεν ξέρω η gb μου φένεται καλύτερη αν εξαιρέσεις κάποια πράγματα που δεν κάνει. Έχω τη ευκαίρια να συγκρίνω δυο συσκευές, τη δική μου με 10.4 αυτήν τη στιγμή και του αδελφού μου με ics v8. Είναι αισθητά πιο γρήγορη και στο browsing και στη γενική λειτουργία εκτός του gps στην ενεργοποίηση-απενεργοποίηση μα το πιο σημαντικό είναι οτι δε λαγκάρει καθόλου στις κύριες εντολές κλήσεις-επαφές-μηνυματα κλπ όπου η ics εξακολουθεί να κοιμάται αδικαιολόγητα και επίσης έχει και καλύτερη αυτονομία.

Δοκίμασε τον Opera για να κάνεις τα download σου.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλησπέρα Γιάννη και χρόνια Πολλά :)

Τελικά Βλέπω δεν θα δούμε v11 (XWLA4 ισως; με jkay 13.6.4) :( Θα ήταν το ιδανικό για μένα, η ICS μέχρι στιγμής δεν φτάνει, κατ΄εμε το επίπεδο της GB (όχι ακόμα τουλάχιστον)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλησπέρα Γιάννη και χρόνια Πολλά :)

Τελικά Βλέπω δεν θα δούμε v11 (XWLA4 ισως; με jkay 13.6.4) :( Θα ήταν το ιδανικό για μένα, η ICS μέχρι στιγμής δεν φτάνει, κατ΄εμε το επίπεδο της GB (όχι ακόμα τουλάχιστον)

Η Omega v10.4 είναι πολύ καλή και την δεν την εχω πειράξει,

ο λόγος είναι ότι δεν εχω χρόνο για νέα v11 :(

• 4 weeks later...
Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην τελευταία έκδοση της omega v2.0 είναι ενσωματωμένη η διόρθωση της χαμηλής έντασης του μικροφώνου του τηλεφώνου ή πρέπει να flashάρω το αρχείο που υπάρχει στο πρώτο post?

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην τελευταία έκδοση της omega v2.0 είναι ενσωματωμένη η διόρθωση της χαμηλής έντασης του μικροφώνου του τηλεφώνου ή πρέπει να flashάρω το αρχείο που υπάρχει στο πρώτο post?

Για την v2.0 AOKP μιλάμε εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=334412

H v2.0 AOKP δεν έχει αυτό το mod αλλά δεν νομίζω να το χρειάζεται κιόλας.

Παιδες την καλησπερα μου.ειδα σημερα στο κινητο της γυναικας μου (sii) οτι βγηκε αναβαθμιση σε 4.0 . αλλα εγω που εχω την omega δεν με αφηνει να την κατεβασω.εχει δει κανενας διαφορες αναμεσα σε μαμα και omega?

• 3 weeks later...
Dialer με αναζήτηση Ελληνικών και Ελληνικός Dialer - Τηλέφωνο με ηχογράφηση κλήσης και Noise Reduction

Από τον Θάνο (talexop):

Dialer με Ελληνικα, δυνατοτητα εγραφης , και το καλυτερο απο ολα ξεκιναει με απενεργοποιημενο το noise reduction αλλα μπορει να ενεργοποιηθει κανονικα... Ειχα απογοητευτει απο τον ηχο του αλλα τωρα ολοι με ακουνε καμπανα.. Κανενας αλλος dialer δεν μου απενεργοποιουσε το NR ετσι εφτιαξα ενα δικο μου... Περιμενω σχολια σας... Επισης εχουν διορθωθει και τα γραμματα που επεφταν πανω στο νουμερο...

Κατεβάστε τα αρχεία:

Για την Omega Stock και για όλες τις stock rom

Για την Omega Black Blue

Για την Omega Ice Cream Sandwich

Είναι συμβατά με όλες τις εκδόσεις!

Screenshot από τον dialer για Omega Stock και για όλες τις stock rom

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22880&d=1323354086

Screenshot από τον dialer της Omega Black Blue

http://img443.imageshack.us/img443/1932/contactse.jpg

Διαβάστε τα πιο κάτω post που είναι σχετικά με το πιο πάνω mod:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3890346#post3890346

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3891328#post3891328

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3891376#post3891376

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3895296#post3895296

Θάνο σ' ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά σου!

μπωρο να τον βαλω σε ics official?γιατι δεν με αφηνη να τον κατεβασω?

Παιδες την καλησπερα μου.ειδα σημερα στο κινητο της γυναικας μου (sii) οτι βγηκε αναβαθμιση σε 4.0 . αλλα εγω που εχω την

omega δεν με αφηνει να την κατεβασω.εχει δει κανενας διαφορες αναμεσα σε μαμα και omega?

έχει καιρό που κυκλοφόρησε , την άντεξα μια ημέρα και γύρισα σε omega

κάνε μια σύγκριση , (μιας και κρατάς δυο κινητά , ένα με official και το δικό σου με custom omega) , και ίσως καταλήξεις να βάλεις στο κινητό της γυναίκας σου omega rom

δεν ξέρω ποια omega έχεις , οι ics custom omega είναι στην υπογραφή μου

μπωρο να τον βαλω σε ics official?γιατι δεν με αφηνη να τον κατεβασω?

όταν βγήκε αυτός ο Dialer δεν υπήρχαν οι ics roms , οπότε όχι

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το modem XXLPX για 2.3.6 GB? Από κάπου το κατέβασα και δεν μπορώ να το βρω.

edit: βρέθηκε

Edited by OculatusAbis

Καλησπέρα. Εχω android 4.0.3 και θέλω να επιστρέψω στην 2.3 για να βάλω την 10.4. Πως μπορώ να το κάνω; Στην συγκεκριμένη συσκευή δεν έχω κάνει ακόμα root

Καλησπέρα. Εχω android 4.0.3 και θέλω να επιστρέψω στην 2.3 για να βάλω την 10.4. Πως μπορώ να το κάνω; Στην συγκεκριμένη συσκευή δεν έχω κάνει ακόμα root

Πρώτα πρέπει να κάνεις root το κινητό σύμφωνα με τον οδηγό link. Μετά ακολουθείς τη διαδικασία που αναγράφεται στο πρώτο post αυτού του θέματος. Προσωπικά θεωρώ πως η 10.4 Gingerbread ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί από άλλη ROM...

Πρώτα πρέπει να κάνεις root το κινητό σύμφωνα με τον οδηγό link. Μετά ακολουθείς τη διαδικασία που αναγράφεται στο πρώτο post αυτού του θέματος. Προσωπικά θεωρώ πως η 10.4 Gingerbread ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί από άλλη ROM...

ευχαριστω για την απάντηση :)

αλλα το ερωτήμα μου είναι αν κάνω root με 4.03 πως θα βαλω ρομ που είναι για 2.3? Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα?

ευχαριστω για την απάντηση :)

αλλα το ερωτήμα μου είναι αν κάνω root με 4.03 πως θα βαλω ρομ που είναι για 2.3? Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα?

Κανένα πρόβλημα. Άπαξ και κάνεις root, το κινητό είναι υπό το έλεός σου :p Βάζεις όποια ROM θέλεις (πάντα για Galaxy S2), βάζεις-βγάζεις ROM όσες φορές θέλεις και αποφασίζεις ποιά θα κρατήσεις. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και unroot το κινητό επαναφέροντας μία επίσημη εργοστασιακή ROM. Για όλα αυτά υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στα Links που δόθηκαν :)

Κανένα πρόβλημα. Άπαξ και κάνεις root, το κινητό είναι υπό το έλεός σου :p Βάζεις όποια ROM θέλεις (πάντα για Galaxy S2), βάζεις-βγάζεις ROM όσες φορές θέλεις και αποφασίζεις ποιά θα κρατήσεις. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και unroot το κινητό επαναφέροντας μία επίσημη εργοστασιακή ROM. Για όλα αυτά υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στα Links που δόθηκαν :)

Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

Εκανα root με τον εύκολο τρόπο για ics , έκανα wipe , πέρασα την ρομ στην κάρτα αλλά όταν μπαίνω σε σε clockwork recovery δεν μου εμφανίζει την επιλογή - install zip from sdcard για να επιλέξω την ρομ. Εκανα κάτι λάθος;

Εκανα root με τον εύκολο τρόπο για ics , έκανα wipe , πέρασα την ρομ στην κάρτα αλλά όταν μπαίνω σε σε clockwork recovery δεν μου εμφανίζει την επιλογή - install zip from sdcard για να επιλέξω την ρομ. Εκανα κάτι λάθος;

αν εκανες root gia ics δεν μπαίνει η 10,4 θελει το κλασικο root και θα βαζεις όποια ρομ θες

Δοκίμασες να αποθηκεύσεις τη ROM στην εσωτερική μνήμη της συσκευής και να την εγκαταστήσεις από εκεί; (Install zip from internal card). Edited by OculatusAbis

Καλησπέρα. Μετά από πολύ ταλαιπωρία έβαλα την 10.4 ( OculatusAbis ευχαριστώ)

Προσπαθώ να βάλω τον ελληνικό dialer αλλα τα link στην αρχή αυτής της σελίδας που τα έχει, δεν λειτουργούν. Προσπάθησα να τον κατεβάσω από το omega files στην συσκευή αλλά δεν κατεβαίνει το αρχείο. Μπορεί να το ανεβάσει κάποιος;

Επίσης ο τρόπος για να τον εγκαταστήσω μετά, είναι αυτός που γράφει ο Γιάννης :

«Κατέβασε το mod που θελεις, θα το βρεις στον φάκελο sdcard/download και κάνε το εγκατάσταση με το πρόγραμμα CWM manager > Flash update »

Και κάτι τελευταίο , δοκίμασα και την Stock και την Black Blue αλλα για φόντο είναι απόχρωση του μαυρου με ανάγλυφα . Δεν θα έπρεπε να είναι το μπλε όπως στις φωτογραφίες της rom στην αρχική σελίδα?

Ευχαριστώ

Μιχάλη ποιον Ελληνικό dialer θέλεις από τους 3? (Stock, Black Blue, ICS). Ενημέρωσέ με μέσω πμ να σου τον στείλω. Σχετικά με το φόντο, βάζεις όποια εικόνα θέλεις.

Μιχάλη ποιον Ελληνικό dialer θέλεις από τους 3? (Stock, Black Blue, ICS). Ενημέρωσέ με μέσω πμ να σου τον στείλω. Σχετικά με το φόντο, βάζεις όποια εικόνα θέλεις.

Τους βρήκα φίλε και τους τρείς , σε ευχαριστώ να είσαι καλά.:)

Με την ευκαιρία όμως , ψάχνει μόνο τα μικρα ονόματα ή τα επίθετα, ανάλογα με τι έχεις ορίσει στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου να μπαίνει ως αρχικό. Δεν υπάρχει δυνατότητα να ‘βλέπει’ και τα δύο; Μήπως έχω παλιά version?

Να σου πω εγώ δεν τον χρησιμοποιώ, δεν με βοηθά σε κάτι. Κάνω αναζήτηση μέσω του πάνω πεδίου και τέλος ;)

μολις πρασα την omega 10.4 ,πραγματικα εινια η πιο γρηγορη απ ολες αλλα το Scrolling δεν ειναι και τοσο καλο... ειναι το μονο που δεν μου αρεσει πανω της...υπαρχει τροπος βελτιωσης του?? και στην οθονη κλειδωματος μπορω να καλω το κλασικο ξεκλειδωμα της ics?