talexop Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημέρα σ όλους, από χτες δοκιμάζω την πρώτη Omega ICS Android 4.03 - XXLPB, θα την βελτιώσω λίγο ακόμα και αύριο θα την ανεβάσω για beta testing. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με το beta testing ας ενημερώσει εδώ, θα την ανεβάσω για όλους, θα ήθελα όμως να ξέρω αν κάποιος ασχοληθεί ώστε να δούμε αν κάτι δεν δουλεύει. +1 για μένα.. Έλεγα να μην ασχοληθώ αλλά με έπεισες ;) Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 καλημερα Γιαννη τι ζητας απο τους beta testers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 +1 για μένα.. Έλεγα να μην ασχοληθώ αλλά με έπεισες ;) Τέλεια, πολύτιμη η βοήθεια σου! Εδω και μια μέρα με ICS δεν είχα κανένα fc και αυτά που δούλεψα ήταν όλα οκ. Ίσως καταφέρεις να βάλεις στις επαφές Ελληνική μπάρα αναζήτησης και call recorder. Θα σου στείλω pm με τα σχετικά, ευχαριστώ... Γιάννη χίλια μπράβο!Αν και έχω αλλάξει κινητό εδώ και λίγες μέρες αξιζεις πολλά μπράβο για την τρομερή δουλειά που κανεις και τις τρομερές σου ρομ... Πω πω σε χάσαμε από την παρέα :( Γιάννη η νέα Omega θα έχει TW ή pure ICS? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Θα κάνω μια πολύ κοντά στην φιλοσοφία τις stock και μετά μια με ICS theme. O TW θα ειναι μεσα μαζι με τον Go Launcher ex. καλημερα Γιαννη τι ζητας απο τους beta testers? Να δουλέψουν την ρομ και να αναφέρουν αν κάτι δεν δουλεύει :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γιαννη υπολογισε και εμενα στο beta testing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γιαννη υπολογισε και εμενα στο beta testing +1:rolleyes: Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Γιαννη υπολογισε και εμενα στο beta testing +1:rolleyes: Sent from Galaxy Ευχαριστώ πολύ όλους, θα ανεβάσω την ρομ σε λίγο για να την δοκιμάσετε. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Φαντάζομαι για την εγκατάσταση της ICS χρειάζεται full wipe.. και μπορούμε να την κάνουμε απο CWM και οχι απο ODIN έτσι? Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Περιμένουμε ICS με ανυπομονησία!!!! :D :D :D Επίσης δημοσιεύθηκε άρθρο για την Omega Kitchen στο home page του xda οποτε... congrats!!!! :D Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Βάλε την Omega v10.4 ◄Black Blue► Κατέβασε την από εδω Οδηγίες εγκατάστασης εδω Changelog εδω Ότι άλλο θέλεις ενημέρωσε με :) Ελπίζω να σου αρέσει η δουλειά μου.Ευχαριστω φιλε μου.ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι τελεια.εχω διαβασει τα καλυτερα.δεν χρειαζεται πρωτα να σεταρω καποια προγενεστερη ετσι?παω κατευθειαν σε αυτη.Μολις καταφερω και βρω τι μου ενεργοποιει την οθονη απο μονη της( μου χει σπασει τα νευρα....) θα την σεταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Φαντάζομαι για την εγκατάσταση της ICS χρειάζεται full wipe.. και μπορούμε να την κάνουμε απο CWM και οχι απο ODIN έτσι? Ναι θέλει full wipe και γίνεται κανονικά από CWM, γίνετε κανονικά και το nadroid backup restore από CWM στην Omega v10.x Περιμένουμε ICS με ανυπομονησία!!!! :D :D :D Επίσης δημοσιεύθηκε άρθρο για την Omega Kitchen στο home page του xda οποτε... congrats!!!! :D Ευχαριστώ για την ενημέρωση :) Μας τίμησε το xda! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημερα Γιαννη. Δωσε παγωτο στο λαο να τρελαθουμε!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ευχαριστώ πολύ όλους, θα ανεβάσω την ρομ σε λίγο για να την δοκιμάσετε. Και γω μεσα για beta tester να βοηθησω οπως μπορω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Καλημερα Γιαννη. Δωσε παγωτο στο λαο να τρελαθουμε!!!!!! Την ανεβάζω, θέλει περίπου 2 ώρες. Και γω μεσα για beta tester να βοηθησω οπως μπορω Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τέλεια, ευχαριστώ. Στο επόμενο Post θα κάνω την καταχώρηση και μόλις ανέβει θα βάλω το link Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nodirem Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Χαμός θα γίνει μέχρι να την κατεβασουμε με τόσους beta testers :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Omega v0.1 ICS - XXLPB ##This ROM is still in BETA and may not be good for daily use## Changelog: Based on beta firmware XXLPB Android 4.03 (Date: 31/01/2012) Modem: XXLPB Kernel: CF-Root v5.2 XXLPB CWM Recovery: v5.0.2.7 CWM Manager v3.10 Superuser v3.0.7 Two Launchers included: 1. Go Launcher ex v2.78 (not skinned) 2. TouchWiz Launcher Multi csc csc set to EUR Google maps updated to latest version GameHub updated to latest version Battery mod % Top taskbar icons themed Notification icons themed blue Added apps: AdFree_Android_v.0.8.43 AirDroid_v1.0.4 Barcode_Scanner_v3.72 Facebook Compass_v2.1 ConvertPad_v2.0.0 Dropbox_v2.0.1 FasterFix_v1.6.1 Google_Translate_v2.3.1 GScriptLite Hide_It_Pro_v2.9.1 Homeswitcher MixZing_Media_Player_v3.7.0 MySword_v2.4 NOLED_v5.0.5 Pocket_v2.6 Skype_v2.6.0.95 Tiny_Flashlight_LED Twitter_v3.0.1 Added ICS Clock ICS Wallpapers hosts Omegas Bootanimation Shutdown Animation removed camera sounds removed Mods - Tweaks: Boot sounds removed gps.conf and many more.... Tips: Connect USB mass storage > Wireless and Network > More... > USB Utilities > Connect Storage to Pc Install non market apps > Go to Settings > Security > Unknown Sources and tick the box. Set Face Unlock > Settings > Security >Screen lock > Face Unlock Notifications > Software update - If removed various options are not working Media scanner running takes time to finish - you have to wait! Camera is not working > wait for Media scanner to finish. Settings > {} Developer options > Do not make changes here What is not working: Let me know Ότι δοκιμάζεται και δουλεύει να με ενημερώνεται Αν έχετε fc να με ενημερώνεται (εγώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα.) Αν κάτι δεν δουλεύει να με ενημερώνεται Η ρομ είναι beta και θα έχει αρκετές αλλαγές η τελική της έκδοση. Εγκατάσταση: Από CWM Recovery 1. Nadroid backup 2. Wipe data / factory reset 3. install Omega v0.1 ICS - XXLPB Download: depositfiles - http://depositfiles.com/files/vcducdhtp Rapidshare - https://rapidshare.com/files/741623450/Omega_ICS_v0.1.zip Edited February 8, 2012 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Υπολογισε κι εμενα για tester!εχω ηδη δοκιμασει ics resurrection+Antyx και εχω ηδη παρατηρησει καποια κολληματακια..θα επανελθω για την omega ics! Sent from another GalaxyII Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Σφαιρα κατεβηκε απο ραπιντ. Το μεσημερι την περναω και ενημερωνω. Σ ευχαριστουμε Γιανναρε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το restore απο το titanium δουλευει ? καθως και το Swype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 καλήμερα παίδες σήμερα δοκίμασα την İCS REMİX ROM v9.0 ULTİMATE online XXLPB 4.0.3 resurrection FULL-WİPE και να πω την αλήθειά δεν μου άρεσε καθολου επέλεξα για γλώσσα ελληνικα και μονο ελληνικα δεν ηταν ειχε κανα δυο τρεις λεξεις ελληνικα:lol:τωρα κατεβαζω και του γιαννη να δουμε πως ειναι ελπίζω να ειναι πιο καλη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Το restore απο το titanium δουλευει ? καθως και το Swype? Για το swype δεν γνωρίζω αλλά για το titanium μπορώ να πω οτι τις εφαρμογές τις κάνει restore κανονικά. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει (νομίζω) είναι να κάνει restore τα call logs, sms, wifi/bluetooth pairings και γενικά ότι εμφανίζεται με πράσινο στη λίστα του titanium. Αν έχει αλλάξει κάτι και γνωρίζει κάποιος ας μας το πει κι εμας να μην παιδευόμστε!! :p Παράθεση Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Υπολογισε κι εμενα για tester!εχω ηδη δοκιμασει ics resurrection+Antyx και εχω ηδη παρατηρησει καποια κολληματακια..θα επανελθω για την omega ics! Sent from another GalaxyII Τέλεια, πολύτιμη η δοκιμή σου αν έχεις δοκιμάσει και άλλες ICS. Σφαιρα κατεβηκε απο ραπιντ. Το μεσημερι την περναω και ενημερωνω. Σ ευχαριστουμε Γιανναρε! Οκ, περιμένω νεότερα όποτε είσαι έτοιμος :) Το restore απο το titanium δουλευει ? καθως και το Swype? το Swype όχι, αν κάνω λάθος διορθώστε με. Λογικά το titanium θα δουλεύει αλλά να κάνετε restore μόνο εφαρμογές και data και αυτά με προσοχή ώστε τα προγράμματα να είναι συμβατά με ICS καλήμερα παίδες σήμερα δοκίμασα την İCS REMİX ROM v9.0 ULTİMATE online XXLPB 4.0.3 resurrection FULL-WİPE και να πω την αλήθειά δεν μου άρεσε καθολου επέλεξα για γλώσσα ελληνικα και μονο ελληνικα δεν ηταν ειχε κανα δυο τρεις λεξεις ελληνικα:lol:τωρα κατεβαζω και του γιαννη να δουμε πως ειναι ελπίζω να ειναι πιο καλη:p Οκ, περιμένω εντυπώσεις, παντού έχει Ελληνικά αλλά στις επαφές δεν έχει μπάρα στα Ελληνικά, ίσως το go contacts από το Market να είναι καλή επιλογή όπως και μια το Handcent SMS για τα sms-mms. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Dokimazo tora tin ics sorry gia ta greeklish to pliktrologio den allazi se ellinika kai to z einai stin thesi tou y auta pros to paron,kata ta alla so far so good Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πολύ καλή κίνηση! :) Ξεκινήστε απο τώρα τις "ετοιμασίες" ωστε οι τροποποιήσεις να μπουν έτοιμες στην τελική ROM που θα κυκλοφορήσει, και να μην καθυστερήσει καθόλου η Omega (βασισμένη στην final εκδοση του ICS)! :happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 δοκιμαζοντας το παγωτο μολις το περασα -εχει ενα ελαφρο λαγκακι στην εναλαγη σελιδων αλλα δε φαινεται τοσο αισθητα,χρησιμοποιω go launcher -δε μπορω να κανω επαναφορα τα apn μου καθως και το apn restore δε παιζει για την 4,0,3 -με το τιτανιουμ καντε επαναφορα ολες τις εφαρμογες χωρις τα ντατα τους,σε μερικες κολαει ομως οποτε μονο να κλεισει και ξανανοιξει το τιτανιουμ συνεχιζοντας την επαναφορα στις εφαρμογες αφαιροντας αυτη που κολαει τη διαδικασια -με το τιτανιουμ επανεφερα κανονικα τις ρυθμισεις μου ολες!!! -με τιτανιουμ παλι επανεφερε μια-μια τα δεδομενα εφαρμογων που μου χρειαζονται αμεσα -δε ξερω αν ειναι η εντυπωση μου αλλα μου φαινεται πιο αργη ρομ απο την 10.3 ισως να φταει ο κερνελ δε ξερω -γραφικο μπαγκ στην χρηση δεδομενων οταν πας να αλλαξεις την ημ/νια στο κυκλο χρησης εχει μικροτερο πλαισιο που δε χωραει στην οθονη -γραφικο μπαγκ σε ολες τις ρυθμισεις σε ορθια θεση αν ειναι η συσκευη δε χωραει η προταση ανα γραμμη και κοβει λεξεις... μεχρι στιγμης αυτα... ααα και μη ξεχασω το κλασσικο μου προβλημα με το μαρκετ που δε βλεπει τις εφαρμογες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Λοιπόν μεχρι στιγμής ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα εξής: -Πληκτρολόγιο δεν αλλάζει Ελληνικά. -Στην πρώτη κλήση μετα απο reboot σβήνει η οθόνη χωρίς να πλησιάσουμε το κινητό στο προσωπό μας με αποτέλεσμα να μην ανοίγει ξανά... εκτός και αν πλησιάζουμε το προσωπό μας στο τηλέφωνο. -Viber δεν δουλεύει έχουν πεί πως θα βγεί καινούργια αναβάθμιση -Χρειάζεται τις APN ρυθμίσεις για να παίξουν τα data τουλάχιστον στην cosmote. -Το titanium backup κολλούσε σε κάποιες εφαρμογες όπως θερμιδομετρητης, ανέκδοτα, teamviewer, fatbooth -Ο chrome browser κάνει κάτι κολλήματα... αλλά είναι έκδοση beta ακόμα... -Ακόμα το κινητό δεν έχει μπει σε sleep mode.... αλλά δεν το έχω αφήσει απο το χέρι μου... θα δούμε... Γενικά η λειτουργία φαίνεται πολύ ομαλή. -Exchange servers παίζουν μια χαρά. -Aura δεν κάνει κάτι κολλήματα που έκανε στο zoom in zoom out.. και ότι άλλο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα πάει καλά... Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts