Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

inteligent και κλεισιμο, οχι minimized

Όταν λες κλείσιμο εννοείς αριστερό πλήκτρο>Quit; Γιατί και πάλι φαίνεται να τρέχει στην μπάρα ειδοποιήσεων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

inteligent και κλεισιμο, οχι minimized

με το inteligent ομως ενω σερφαρω μου κλεινει το ασυρματο μου ζηταει οταν ξεκλειδωνω την οθονη να ανοιξω το ασυρματο ενω το εχω κλειστο για το λογο της οικονομιας μπαταριας για να το ελεγχει αυτο μου κλεινει τα δατα ενω ωρα κλησης

τα βασικα κουλα που ειδα ειναι αυτα

Γιάννη γιατί δεν βάζεις στην Omega το CadreBible με την Ορθόδοξη 100 % NAGNT (Nestle Aland Greek new Testament - 26th Edition) ?

https://market.android.com/details?id=com.cadreworks.bible_le&hl=el

κατα τη γνώμη μου είναι πολύ πιο καλό και πιο smooth από το MySword

Καλή χρονιά σε όλους!

Samsung Galaxy S2 receives Android 4.0 (ICS) via Kies

Δοκίμασε τον Ν.Ε.Α.Κ. 1.2, δείχνει καλός.

τον κατεβασα και αυτον-θα τον συγκρινω κ με τον void echo που λενε τα παιδια

---------

Mια ερωτηση προς καθε γνώστη..

Πολλες φορες τυχαινει να εχω μπαταρια 37%, και να κανω επανεκιννηση και να μου δειχνει 23%.

Επειτα απο 5-10 λεπτα αντι να κατεβαινει αρχιζει κ ανεβαινει προς το 30+++%.

Το κανει σχεδον σε καθε επανεκκινηση...ΓΙΑΤΙ???

Edited by singer

Τι να σου πω....

Μηπως να δοκιμαζες μια επανεγκατασταση της Ρομ;

υποπτευομαι οτι ειχες βαλει το προγραμμα που ειχε πει πιο πανω ενας φιλος για τον σωστο ελεγχο της μπαταριας το easy battery...μετα την απεγκατασταση του, σου κοβει χωρις λογο τα δεδομενα απο το τηλεφωνο kai δεν ξαναμπαινουν ΠΟΤΕ...αν εχει γινει κατι τετοιο, ξαναπερνα το το προγραμμα, βαλτο νορμαλ mode κι επειτα απεγκατεστησε το. :X

Edited by singer

υποπτευομαι οτι ειχες βαλει το προγραμμα που ειχε πει πιο πανω ενας φιλος για τον σωστο ελεγχο της μπαταριας το easy battery...μετα την απεγκατασταση του, σου κοβει χωρις λογο τα δεδομενα απο το τηλεφωνο kai δεν ξαναμπαινουν ΠΟΤΕ...αν εχει γινει κατι τετοιο, ξαναπερνα το το προγραμμα, βαλτο νορμαλ mode κι επειτα απεγκατεστησε το. :X

Δυστυχως να επιβεβαιωσω και εγω οτι με το εν λογω προγραμματακι ειχα χειροτερη μπαταρια απο οταν δεν το ειχα.

Ασε που οταν ειναι το κινητο σε sleep mode (εννοω σε αδρανεια) δεν δουλεουν τα δεδομενα πραγμα που για μενα τουλαχιστον πρακτικα σημαινει οτι θα πρεπει καθε 2-3 λεπτα να το ανοιγω (καταναλωνωντας ετσι περισσοτερη ενεργεια) για να τσεκαρω αν εχει ερθει καποιο mail που θα επρεπε να το παρω αν δεν ηταν κλειστη η συνδεση δεδομενων.........

Αρα μουφα το προγραμμα.... (τουλαχιστον σε εμενα που λογω δουλειας θελω τα δεδομενα συνεχεια ανοικτα).

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Mια ερωτηση προς καθε γνώστη..

Πολλες φορες τυχαινει να εχω μπαταρια 37%, και να κανω επανεκιννηση και να μου δειχνει 23%.

Επειτα απο 5-10 λεπτα αντι να κατεβαινει αρχιζει κ ανεβαινει προς το 30+++%.

Το κανει σχεδον σε καθε επανεκκινηση...ΓΙΑΤΙ???

Εχω και εγω το ιδιο θεμα..μονο που η μπαταρια μου πεφτει ακμη πιο κατω.. μετα την επανεκινηση ειμαι στα 17-18 %.. το ωραιο ειναι οτι αν το αφησω ετσι μετα σιγα σιγα αρχιζει και ανεβαινει παλι!

υποπτευομαι οτι ειναι απο υγρασια στη usb..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχως να επιβεβαιωσω και εγω οτι με το εν λογω προγραμματακι ειχα χειροτερη μπαταρια απο οταν δεν το ειχα.

Ασε που οταν ειναι το κινητο σε sleep mode (εννοω σε αδρανεια) δεν δουλεουν τα δεδομενα πραγμα που για μενα τουλαχιστον πρακτικα σημαινει οτι θα πρεπει καθε 2-3 λεπτα να το ανοιγω (καταναλωνωντας ετσι περισσοτερη ενεργεια) για να τσεκαρω αν εχει ερθει καποιο mail που θα επρεπε να το παρω αν δεν ηταν κλειστη η συνδεση δεδομενων.........

Αρα μουφα το προγραμμα.... (τουλαχιστον σε εμενα που λογω δουλειας θελω τα δεδομενα συνεχεια ανοικτα).

καλημερα συμφωνω απολυτα σερφαρα και μου εκλεινε το ασυρματο μονο του οταν διαβαζα κατι,εκλεινε τα ντατα συνεχεια ενω και γω τα χρειαζομαι συνεχεια

χτες γυρισα σπιτι με 50% μπαταρια εκει που γυρναω συνηθως με 65-70 ασε που αν του αλλαζες το mode μου εκανε αχταρμα το μενου πεταγε τις εφαρμογες εξω απο τους φακελου κλπ κλπ κλπ

οποτε σημερα το πρωι εφυγε με συνοπτικες διαδικασιες

Εχω και εγω το ιδιο θεμα..μονο που η μπαταρια μου πεφτει ακμη πιο κατω.. μετα την επανεκινηση ειμαι στα 17-18 %.. το ωραιο ειναι οτι αν το αφησω ετσι μετα σιγα σιγα αρχιζει και ανεβαινει παλι!

υποπτευομαι οτι ειναι απο υγρασια στη usb..

εγω φοβαμαι οτι μπορει να παιζει λαθος στον κερνελ

φλασαρε το σκριπτακι καθαρισμου και μετα τον κερνελ που φορας

Edited by mantzaros

και γω ειχα προβλημα με το εν την λογω εφαρμογη (βασικα εβρισκα ανοικτο το wifi)

απο χθες το βραδυ που την εκανα uninstall εχω τρελο battery drain...

αν μπορει καποιος που ειχε θετικα αποτελεσματα με την εφαρμογη να μας πει τι ακριβως εκανε.

εγω φοβαμαι οτι μπορει να παιζει λαθος στον κερνελ

φλασαρε το σκριπτακι καθαρισμου και μετα τον κερνελ που φορας

υπαρχει λινκ για το σκριπτακι?

το περναμε απο cwm (install zip?)

Edited by chilavert_gr

Καλήμερα σ όλους,

αυτό το theme σήμερα το είδα πρώτη φορά και φαίνεται πολύ καλή δουλειά

[Theme]BlackBlue Extended Color Theme Omega V9.x/V10

Το έβαλα και στο Omega Files

Άντε καλή αρχή, είναι η πρώτη φορά που κάποιος κάνει theme για την Omega,

όλοι για την Checkrom κάνουνε :lol:

edit

Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος και μπορεί ας με ενημερώσει τι εκδοσή έχει το jlay στο πιο πάνω θέμα.

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλήμερα σ όλους,

edit

Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος και μπορεί ας με ενημερώσει τι εκδοσή έχει το jlay στο πιο πάνω θέμα.

Γιάννη το έβαλα εχθές , είχα όμως στην omega 10 τον jlay το v13.4.1 και τρέχει τέλεια , με το jlay που έχουμε στην omega σίγουρα τρέχει μιας και λέει για omega 9/10

http://img37.imageshack.us/img37/3449/1325688122317.jpg

http://img7.imageshack.us/img7/9388/1325688175673.jpg

1) κατεβάζουμε το νέο

XWKL1_JKay_Deluxe_v13_4_1_deodexed

http://www.mediafire.com/?vni150ij8ee85t8

με root explorer πηγαίνουμε στο system/app και σβήνουμε το JKayDeluxeSettings.apk

διπλό κλικ σ αυτό που κατεβάσαμε , βρίσκουμε το JKayDeluxeSettings.apk (στο system/app) και το τοποθετούμε στην sd card

παίρνουμε το JKayDeluxeSettings.apk από την sdcard και το τοποθετούμε στο system/app

πιο εύκολος τρόπος

2) με root explorer πηγαίνουμε στο system/app και σβήνουμε το JKayDeluxeSettings.apk

κατεβάζουμε το .apk και το τοποθετούμε στην sd card

http://www.multiupload.com/S1MUA7V3DO

(είναι το νέο JKay_Deluxe_v13_4_1 )

και με root explorer το τοποθετούμε στο system/app (αφού το σβήσουμε πριν)

http://img692.imageshack.us/img692/3097/82585804.jpg

edit : είναι για το JKay 13.3.9 που φοράει η v10

μετά έβαλα το ο νέο JKay_Deluxe_v13_4_1 , και πάει καλά

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

Καλήμερα σ όλους,

edit

Γιαννάκο μου καλημερα.

Χθες αργα το βραδυ περασα τον κερνελ void-echo.

Μονο που ειναι ασυμβατος με το cwm.

Μπορεις να το "γιατρεψεις¨??? :lol:

o void echo είναι απλά απίστευτος.μετά από 24 ώρες χρήσης τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά.απλά

δεν ξανά ασχολούμαι με kennel.

sent from the king galaxy s2

o void echo είναι απλά απίστευτος.μετά από 24 ώρες χρήσης τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά.απλά

δεν ξανά ασχολούμαι με kennel.

sent from the king galaxy s2

Συμφωνω και επαυξανω.............

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

παιδια με την V10 εχω ενα μικρο προβληματακι . Δεν μου ενεργοποιητε τη "λειτουργια δικτύου δεδομενων" το παταω και τιποτα ....?

Εκανα nadroid backup στην V9.3 που ειχα πριν και μπαινει :blink: κανονικα .

Ξαναβαλα παλι την V10 και τιποτα !!!:blink:

Τι παιζει τωρα ??? Εχει κανει θεμα με αυτο ??

παιδια με την V10 εχω ενα μικρο προβληματακι . Δεν μου ενεργοποιητε τη "λειτουργια δικτύου δεδομενων" το παταω και τιποτα ....?

Εκανα nadroid backup στην V9.3 που ειχα πριν και μπαινει :blink: κανονικα .

Ξαναβαλα παλι την V10 και τιποτα !!!:blink:

Τι παιζει τωρα ??? Εχει κανει θεμα με αυτο ??

Για κανε ενα τσεκ στα APN του δικτυου να δεις αν υπαρχουν...... (Ρυθμισεις->ασυρματη και επκοινωνια δικτυου-> δικτυα κινητης τηλ->ονοματα σημειων προσβασης)

Αν δεν εχει τιποτα εκει απλα εχουν χαθει τα σημεια προσβασης στο Internet και ΜΜS και θα πρεπει να τα περασεις με καποιον τροπο αναλογα παντα με το δικτυο που εισαι....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

και γω ειχα προβλημα με το εν την λογω εφαρμογη (βασικα εβρισκα ανοικτο το wifi)

απο χθες το βραδυ που την εκανα uninstall εχω τρελο battery drain...

αν μπορει καποιος που ειχε θετικα αποτελεσματα με την εφαρμογη να μας πει τι ακριβως εκανε.

epic fail η συγκεκριμένη εφαρμογή.. πρόβλημα με data, battery drain με το που την βγάζεις και δεν συμμαζεύεται..

s21 ultra 256

Καλησπερα και χρονια πολλα,εβαλα το omega 10 αλλα οπως και με το 9 εχω το ιδιο προβλημα,κολαει καποιες στιγμες κανει επανεκινηση και οτι φακελους εχω φτιαξει τους αδειαζει?καμια λυση?

Γράφω για να πώ ένα μεγάλο μπράβο στον σεφ αυτής της καταπληκτικής ρομ. Εδώ και 3 μήνες δεν είχα κάνει ούτε ρουτ γιατί με το desire που είχα προηγουμένως φλάσαρα ασταμάτητα οπότε είπα να κάνω αποτοξίνωση...βέβαια ξανακύλισα!!! Λοιπόν δεν πίστευα οτι το S2 μπορούσε να γίνει καλύτερο με custom rom γιατί από τη μάνα του πάει σφαίρα. 'Ομως με την omega έχω καλύτερη μπαταρία(με τον κερνελ που έχει η ρομ δεν έχω δοκιμάσει άλλον) και μου φαίνεται οτι αποκρίνεται πιό άμεσα γενικά.

Και μία ερώτηση έχω πάρει backup με το titanium και θέλω να επαναφέρω τους κωδικούς από τα ασύρματα δίκτυα που είχα. Γίνεται αυτό? Γιατί δεν βλέπω τίποτα σχετικό να επαναφέρω!!

Γράφω για να πώ ένα μεγάλο μπράβο στον σεφ αυτής της καταπληκτικής ρομ. Εδώ και 3 μήνες δεν είχα κάνει ούτε ρουτ γιατί με το desire που είχα προηγουμένως φλάσαρα ασταμάτητα οπότε είπα να κάνω αποτοξίνωση...βέβαια ξανακύλισα!!! Λοιπόν δεν πίστευα οτι το S2 μπορούσε να γίνει καλύτερο με custom rom γιατί από τη μάνα του πάει σφαίρα. 'Ομως με την omega έχω καλύτερη μπαταρία(με τον κερνελ που έχει η ρομ δεν έχω δοκιμάσει άλλον) και μου φαίνεται οτι αποκρίνεται πιό άμεσα γενικά.

Και μία ερώτηση έχω πάρει backup με το titanium και θέλω να επαναφέρω τους κωδικούς από τα ασύρματα δίκτυα που είχα. Γίνεται αυτό? Γιατί δεν βλέπω τίποτα σχετικό να επαναφέρω!!

Θα τρέξεις το titanium και θα πας μαζική λειτουργία – επαναφορά όλων των δεδομένων του συστήματος – θα κάνεις αποεπιλογη όλων και μετά θα πας προς το τέλος και θα επιλέξεις μόνο το σημεία πρόσβασης Wi-Fi ( είναι με πράσινα γράμματα) και θα είσαι εντάξει

Νικήτας

Για κανε ενα τσεκ στα APN του δικτυου να δεις αν υπαρχουν...... (Ρυθμισεις->ασυρματη και επκοινωνια δικτυου-> δικτυα κινητης τηλ->ονοματα σημειων προσβασης)

Αν δεν εχει τιποτα εκει απλα εχουν χαθει τα σημεια προσβασης στο Internet και ΜΜS και θα πρεπει να τα περασεις με καποιον τροπο αναλογα παντα με το δικτυο που εισαι....

Στις ρυθμίσεις για APN υπάρχει επιλογή για επαναφορά μέσω δικτύου. Τραβάει τις ρυθμίσεις μέσω δικτύου και δουλεύει σωστά

Καλήμερα σ όλους,

edit

Γιάννη το κάνουμε εγκατάσταση κατευθείαν η βάζουμε και το jkaydeluxe 13.4.1 που λέει ο tora33 ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Γιάννη το κάνουμε εγκατάσταση κατευθείαν η βάζουμε και το jkaydeluxe 13.4.1 που λέει ο tora33 ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

κατευθείαν και τελειώνεις (δεν θυμίζει omega)

ξανα γύρισα στο θέμα Black Blue

αν θέλεις , βάζεις μετά , το jkaydeluxe 13.4.1 δεν είναι απαραίτητο , εγώ το έβαλα ποστ 3686, η επόμενη omega θα το έχει

edit

για να έχουμε στην notification bar δεύτερη σειρά με εφαρμογές (δεν έχει σχέση με το θέμα)

εφαρμογή deluxe settings/set status bar options/ τσεκάρουμε το show quick launch panel

για να έχουμε περισσότερες εφαρμογές: deluxe settings/ Edit quick launch panel (βάζουμε βγάζουμε εφαρμογές)

Edited by tora33
OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1