Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράθεση από giannis42>

δοκιμασε αυτην την εφαρμογη, απο το market, ...

https://market.android.com/details?i...2F2ZXIucGFkIl0.

την εχω μια βδομαδα , στην επιλογη inelligent, και μου κραταει η μπαταρια 65-70 ωρες, απο 40 πριν.

Μπραβο Γιαννη και οι δικες μου εντυπωσεις εινα πολυ καλες ,οσο για τον φιλο που ρωταει σχετικα με Το easy battery save, ειναι μια εφαρφογη που επεμβαινει σε 10 λειτουργιες του τηλεφωνου σου στην επιλογη intelligent και κανει αυτο που λεει το ονομα της και μαλιστα πολυ καλα.Που επεμβαινει θα το δεις εαν πατησεις επανω στην επιλογη intelligent και δεν εχει καμμια σχεση με εφαρμογες που διαχειριζονται το voltage στην cpu.Γενικα με undervolt εφαρμογες θα πετυχεις μια οικονομια εως 10% με το easy battery save εως 60% αναλογα με το σε τι επενεβαινες χειροκινητα.

Η εφαρμογη ειναι απαραιτητη στα τηλεφωνα μας και θα το καταλαβεις σε λιγοτερο απο 24 ωρες που θα την εγκαταστησεις..

Edited by maikts

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιάννη η εφαρμογή my sword που χρησιμεύει. Άμα την διαγράψω από την διαχείριση, εμφανίζεται πάλι ;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καλημέρα σ όλους :)

Δύο ερωτήσεις: 1)Είναι καλύτερος από τον CD-root και αν ναι σε ποια σημεια πως θα καταλάβουμε εμείς οι απλοί θνητοί τις διάφορες και πως μπορούμε να συγκρίνουμε δύο kernels?

2)Δεν δουλεύει το cwm manager με αυτόν τον kernel τι κάνουμε?

Δεν τον εχω δοκιμάσει αλλά διαβάζω πολύ καλά σχόλια.

Για την λειτουργιά του πρέπει να μιλήσεις με τον δημιουργό του, εχω δώσει link στο Omega Files

Γιαννη τελικα το δοκιμασες αυτο ?

λεω να το δοκιμασω και γω αλλα φοβαμαι μηπως εχει καμια εμπλοκη με το voltage control που χρησιμοποιω.

oπως εγραψα ναι, δεν εχω ομως το voltage control, ας μας πει και ο Γιαννης πως το βλεπει

Μπραβο Γιαννη και οι δικες μου εντυπωσεις εινα πολυ καλες ,οσο για τον φιλο που ρωταει σχετικα με Το easy battery save, ειναι μια εφαρφογη που επεμβαινει σε 10 λειτουργιες του τηλεφωνου σου στην επιλογη intelligent και κανει αυτο που λεει το ονομα της και μαλιστα πολυ καλα.Που επεμβαινει θα το δεις εαν πατησεις επανω στην επιλογη intelligent και δεν εχει καμμια σχεση με εφαρμογες που διαχειριζονται το voltage στην cpu.Γενικα με undervolt εφαρμογες θα πετυχεις μια οικονομια εως 10% με το easy battery save εως 60% αναλογα με το σε τι επενεβαινες χειροκινητα.

Η εφαρμογη ειναι απαραιτητη στα τηλεφωνα μας και θα το καταλαβεις σε λιγοτερο απο 24 ωρες που θα την εγκαταστησεις..

Η εφαρμογή είναι πολύ καλή και δουλεύει καλά με Omega!

Γιάννη η εφαρμογή my sword που χρησιμεύει. Άμα την διαγράψω από την διαχείριση, εμφανίζεται πάλι ;

Λουκα αυτό το πρόγραμμα είναι η Αγιά Γραφή, μέσα από το πρόγραμμα μπορείς να κατεβάσεις τα Ελληνικά (Έχει το πρωτότυπο Αρχαίο κείμενο και αρκετές μεταφράσεις σε απλά Ελληνικά). Αν δεν θέλεις να διαβάζεις το Ευαγγέλιο στην συσκευή σου μπορείς να το αφαιρέσεις χωρίς κανένα πρόβλημα και δεν θα ξανά εμφανιστεί εκτός και βάλεις νέα έκδοση.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Παντως πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις αυτην την εφαρμογη "Μy Sword" απο default στην ROM σου , Αμφιβαλω αν την εχει χρησημοποιησει ποτε κανεις. Edited by dimkit

Παντως πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις αυτην την εφαρμογη "Μy Sword" απο default στην ROM σου , Αμφιβαλω αν την εχει χρησημοποιησει ποτε κανεις.

O Γιάννης Πάντα βάζει την Αγία γραφή στις ROM του... Είναι το σήμα κατατεθέν!! Απο τις ROM στα windows HD2...

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Καλημερα παιδες και καλη χρονια σε ολους.

Γιαννη εχω απο χτες που δοκιμαζω τον Void (version: #echo) κερνελ απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357020.

Ειναι ο καλυτερος κερνελ που εχω δουλεψει μεχρι τωρα.......

Τελειος σε αποκριση και ταχυτητα και χωρις το παραμικρο lag πουθενα.

Τελειος και σε διαχειρηση μπαταριας.

Αν θες βαλτον σε παρακαλω στο Dropbox αν και θα σου προτεινα να τον βαλεις σαν default στην 11.....

Δοκιμαστε τον και θα με θυμηθειτε.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Γιαννη εχω απο χτες που δοκιμαζω τον Void (version: #echo) κερνελ απο εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1357020.

Αν θες βαλτον σε παρακαλω στο Dropbox αν και θα σου προτεινα να τον βαλεις σαν default στην 11.....

Θα συμφωνησω και εγω.......ειναι ο καλυτερος.....

Τα έχω πει και εγώ..πρώτη φορά για kernel να κλείνει ένα μήνα λειτουργίας στο κινητό μου χωρίς να χρειαστεί να τον αλλάξω;)

Sent from Galaxy

Αντώνης

O Γιάννης Πάντα βάζει την Αγία γραφή στις ROM του... Είναι το σήμα κατατεθέν!! Απο τις ROM στα windows HD2...

Έτσι είναι Θάνο, και περίμενα πως και πως να βγει αξιόλογο πρόγραμμα Αγίας Γραφής στα Android για να φύγω από τα WM :)

Παντως πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι βαζεις αυτην την εφαρμογη "Μy Sword" απο default στην ROM σου , Αμφιβαλω αν την εχει χρησημοποιησει ποτε κανεις.

Θεωρώ ότι είναι η από τις καλύτερες Android εφαρμογές και σε ενημερώνω ότι πολλοί την χρησιμοποιούν,

αν και εκατοντάδες χρήστες τις Omega δεν είναι Χριστιανοί δεν εχω παράπονα.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να καταργηθεί από όσους δεν την θέλουν όπως έγραψα πιο πάνω.

Όπως του Turkbay ρομ για παράδειγμα είναι Τούρκικη, η Omega είναι Ελληνική και Χριστιανική ρομ.

Το όνομα της η ρομ το πήρε από τον Κύριο που είναι το Άλφα και το Ωμέγα.

Η Alpha rom βασιζόταν σε WM 6.5 και η Omega σε WM 6.5.x

Όταν σταμάτησε η ανάπτυξη των WM 6.5 σταμάτησε η Alpha rom και συνεχίζει μόνο Omega.

Και μερικά στατιστικά που πριν λίγο τα τράβηξα,

Η πιο κορυφαίες ρομ (βαση επισκέψεων και post):

Leo & Check's CheckROM RevolutionHD

CriskeloRom

Androidmeda-HyperDroid

Omega

TurkbeyRom Deluxe Edition

SensatioN ROM

Simple & Clean

Τα πιο πάνω είναι μόνο από το xda, δεν είναι υπολογισμένα άλλα τόσα post της Omega εδώ στο myphone - άλλα τόσα στο Γερμανικό forum.

Στο google έβαλα χτες το Omega rom και βρήκα την Omega σε αμέτρητα forum και σε πολλές γλώσσες.

Οι τελευταίες εκδόσεις TurkbeyRom και CriskeloRom είχαν πολλά bug σε βασικές εφαρμογές από ότι διαβάζω,

η Omega v9 και v10 κανένα. Αυτό το γράφω γιατί χωρίς bug τα ποστ είναι λιγότερα και χάνει η Omega στατιστικά και από αυτό.

Τα download της Omega μέχρι τώρα είναι 21631 μόνο από filesonic χωρίς τα mirror που δεν τα εχω μετρήσει ακόμα.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Έτσι είναι Θάνο, και περίμενα πως και πως να βγει αξιόλογο πρόγραμμα Αγίας Γραφής στα Android για να φύγω από τα WM :)

Θεωρώ ότι είναι η από τις καλύτερες Android εφαρμογές και σε ενημερώνω ότι πολλοί την χρησιμοποιούν,

αν και εκατοντάδες χρήστες τις Omega δεν είναι Χριστιανοί δεν εχω παράπονα.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να καταργηθεί από όσους δεν την θέλουν όπως έγραψα πιο πάνω.

Όπως του Turkbay ρομ για παράδειγμα είναι Τούρκικη, η Omega είναι Ελληνική και Χριστιανική ρομ.

Το όνομα της η ρομ το πήρε από τον Κύριο που είναι το Άλφα και το Ωμέγα.

Η Alpha rom βασιζόταν σε WM 6.5 και η Omega σε WM 6.5.x

Όταν σταμάτησε η ανάπτυξη των WM 6.5 σταμάτησε η Alpha rom και συνεχίζει μόνο Omega.

Και μερικά στατιστικά που πριν λίγο τα τράβηξα,

Η πιο κορυφαίες ρομ (βαση επισκέψεων και post):

Leo & Check's CheckROM RevolutionHD

CriskeloRom

Androidmeda-HyperDroid

Omega

TurkbeyRom Deluxe Edition

SensatioN ROM

Simple & Clean

Τα πιο πάνω είναι μόνο από το xda, δεν είναι υπολογισμένα άλλα τόσα post της Omega εδώ στο myphone - άλλα τόσα στο Γερμανικό forum.

Στο google έβαλα χτες το Omega rom και βρήκα την Omega σε αμέτρητα forum και σε πολλές γλώσσες.

Οι τελευταίες εκδόσεις TurkbeyRom και CriskeloRom είχαν πολλά bug σε βασικές εφαρμογές από ότι διαβάζω,

η Omega v9 και v10 κανένα. Αυτό το γράφω γιατί χωρίς bug τα ποστ είναι λιγότερα και χάνει η Omega στατιστικά και από αυτό.

Τα download της Omega μέχρι τώρα είναι 21631 μόνο από filesonic χωρίς τα mirror που δεν τα εχω μετρήσει ακόμα.

Με όλο το Σεβασμό που τρέφω για εσένα προσωπικά , γιατί είσαι από τους λίγους developer που υποστηρίζουν την δουλεία τους και απαντούν άμεσα σε ερωτήματα, αλλά και για την Rom σου που είναι σταθερή και γρήγορη , μου φαίνετε λίγο αστεία η έκφραση Χριστιανική ROM

Με όλο το Σεβασμό που τρέφω για εσένα προσωπικά , γιατί είσαι από τους λίγους developer που υποστηρίζουν την δουλεία τους και απαντούν άμεσα σε ερωτήματα, αλλά και για την Rom σου που είναι σταθερή και γρήγορη , μου φαίνετε λίγο αστεία η έκφραση Χριστιανική ROM

Καλά τα λες, μάλλον εγώ δεν το έγραψα σωστά, η ρομ είναι για όλους, ο δημιουργός είναι Ελληνας (και προσπαθώ να είμαι κάλος Χριστιανός) :)

Ευχαριστώ για την διόρθωση να μην παρεξηγήσουν κιόλας :lol:

Παιδιά ο δημιουργός της ωμέγα είναι ενα άτομο βαθιά θρησκευόμενο και γουσταρει χωρις να το επιβάλει σε κανενα απο εμας να εχει εγκατεστημένο στην ρομ του την αγια γραφή...

Θα το κανουμε θέμα???

Δεν είμαι απο τους βαθιά θρησκευομενους αλλα δεν με ενοχλει καθόλου...ισα ισα είναι μια ευκαιρια αν και εφοσον θελω να διαβάζω καμια παραβολή...

Καλή χρονια παιδια με αγάπη...

Υ/Σ

Για ενα πραγμα με στεναχωρει ο αγαπητός και μεγιστος Ιωαννης...Που δεν εχει ακομα ασχοληθεί με το καλυτερο τηλ της αγορας(note)

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για ενα πραγμα με στεναχωρει ο αγαπητός Ιωαννης...Που δεν εχει ακομα ασχοληθεί με το καλυτερο τηλ της αγορας(note)

Έχω ετοιμάσει τα πάντα, εχω κάνει την κουζίνα μου συμβατή με το Note, μόνο η συσκευή μου λείπει :lol::lol:

Έχω ετοιμάσει τα πάντα, εχω κάνει την κουζίνα μου συμβατή με το Note, μόνο η συσκευή μου λείπει :lol::lol:

Έλα ρε μεγάλε Γιάννη, κάνε το θαύμα σου...(δεν το ζητάς δωράκι για τη γιορτή σου;;;:p)

ποιον απο τους 2 τον charlie η τον echo?

υπογραφή εκτός ορίων

+ 1 εδω.

Τον εχω σχεδον 3 εβδομαδες και δεν εχω ψαχτει για κατι αλλο.

Bln

Battery το λιγοτερο μια μερα οσο και να παιξω

Deep Sleep αμεσο

Battery drain λιγότερο απο 1% με wifi κλπ

Το μονο μειον ειναι οτι εχει σταματησει προσορινα η εξελιξη απο το dev αλλα οσο το κιν μου δουλευει απροβληματιστα σε οτι ζηταω εγω καλυπτομαι.

Tapatalk @ GS II. Ωmega Rom v7.0

Αλέξανδρος

Στον echo αναφερονται τα παιδια

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τον echo που ειναι και η τελευταια εκδοση.

Νικολα με προλαβες..... Καλη χρονια κιολας....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Εντάξει, στο θέμα του my sword δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Πολλοί πλεον εχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε θρησκείες, αλλά δε με ενοχλεί να βγάζει τη rom του όπως θέλει. Αντίστοιχα ο τούρκος θα έχει κανένα πρόγραμμα με κοράνι κλπ.

Και στο θέμα της ROM τώρα, παρατήρησα κι εγώ αυξημένη κατανάλωση στο Android OS, όπως είχε αναφερθεί λίγο πιο πίσω... Είχα 35% οθόνη και 28% OS... :worry:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Εντάξει, στο θέμα του my sword δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Πολλοί πλεον εχουμε σταματήσει να πιστεύουμε σε θρησκείες, αλλά δε με ενοχλεί να βγάζει τη rom του όπως θέλει. Αντίστοιχα ο τούρκος θα έχει κανένα πρόγραμμα με κοράνι κλπ.

Και στο θέμα της ROM τώρα, παρατήρησα κι εγώ αυξημένη κατανάλωση στο Android OS, όπως είχε αναφερθεί λίγο πιο πίσω... Είχα 35% οθόνη και 28% OS... :worry:

Με την διαφορά ότι αν κάποιος ζητήσει να αφαιρεθεί (κάποια υποτιθέμενη) εφαρμογή κορανίου από την rom του τούρκου, θα τον επικηρύξουν και θα ψάχνουν να τον λιντσάρουν.. Στην Ελλαδάρα μας πλέον φτάσαμε να μην πιστεύουμε σε τίποτα και να είναι τόσο ενοχλητικό ένα app της αγίας Γραφής (που στο κάτω κάτω αφαιρείται μέσα σε 4-5 sec)

Σόρυ για το offtopic και προχωράω στο παρασύνθημα.. Κάποιος με αρνητική εμπειρία με void-echo?? Είμαι με το cwm στο δάχτυλο.. :lol:

s21 ultra 256

Καλησπερα,σορρυ για το οφ τοπικ αλλα αναφερατε την εφαρμογη easy battery αλλα για ρυθμισεις δεν ειπατε τιποτα με αποτελεσμα οταν το βαζω στο inteligent να μου πεταει να ανοιξω το wifi για να το ελεγχει αφου οταν το θελω το ανοιγω μονος μου

Ε ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει (ή να μην πιστεύει) όπου θέλει. Αρκεί ο ένας να σέβεται τον άλλον και να μην προσπαθεί ο ένας να πείσει τον άλλον να αλλάξει.

Απλά το όλο θέμα έχει γίνει όπως με τα κόμματα, ή τις ποδοσφαιρικές ομάδες. "Η δική μου είναι η καλύτερη ομάδα", "'Οχι, το δικό μου είναι το καλύτερο κόμμα κλπ". Οπότε όπως πολλοί δεν ασχολούνται με την πολιτική ή με το ποδόσφαιρο, έτσι είναι κι εδώ...

Οntopic τώρα, echo δεν έχω. Ούτε εγώ ούτε ο άλλος. Εχω δοκιμάσει μάλιστα απο περιέργεια να κλείσω με το δάχτυλο το πάνω μικρόφωνο, και δεν υπήρχε ούτε εκεί πρόβλημα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Καλά τα λες, μάλλον εγώ δεν το έγραψα σωστά, η ρομ είναι για όλους, ο δημιουργός είναι Ελληνας (και προσπαθώ να είμαι κάλος Χριστιανός) :)

Ευχαριστώ για την διόρθωση να μην παρεξηγήσουν κιόλας :lol:

Και 'γω χριστιανός είμαι και πιστεύω και πολύ. Δεν περίμενα πως μια τέτοια ερώτηση θα έκανε τέτοιο ντόρο. Απλά μόνο από το κατά Ιωάννη έβρισκα και μια μόνο σελίδα και λέω τι γίνεται εδω

Καλησπερα,σορρυ για το οφ τοπικ αλλα αναφερατε την εφαρμογη easy battery αλλα για ρυθμισεις δεν ειπατε τιποτα με αποτελεσμα οταν το βαζω στο inteligent να μου πεταει να ανοιξω το wifi για να το ελεγχει αφου οταν το θελω το ανοιγω μονος μου

Πράγματι τι ρυθμίσεις βάζετε και βλέπετε διαφορά; Το έχω minimized και έχω την εντύπωση ότι μου τρώει μπαταρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι τι ρυθμίσεις βάζετε και βλέπετε διαφορά; Το έχω minimized και έχω την εντύπωση ότι μου τρώει μπαταρία.

inteligent και κλεισιμο, οχι minimized

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.