Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την καλημέρα μου και το μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για τις θαυμάσιες rom που μας χαρίζεις.

Μια ερώτηση εγώ έχω στο κινητό την ωμέγα 3 με την ice η 3.χχ με ice έχει διαφορά.

Αν όχι πώς μπορώ να αλλάξω τους φακέλους ώστε να μην είναι τόσο διαφανείς όταν τους ανοίγεις.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την καλημέρα μου και το μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα για τις θαυμάσιες rom που μας χαρίζεις.

Μια ερώτηση εγώ έχω στο κινητό την ωμέγα 3 με την ice η 3.χχ με ice έχει διαφορά.

Αν όχι πώς μπορώ να αλλάξω τους φακέλους ώστε να μην είναι τόσο διαφανείς όταν τους ανοίγεις.

Ευχαριστώ.

Κυριάκο με μπέρδεψες λίγο,

δεν κατάλαβα ποια Omega έχεις,

προτείνω να τις δοκιμάσεις όλες και να κρατήσεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση επειδή είδα αναφορά ότι στην 3.1 δεν υπάρχει TW launcer (removed). Δηλαδή εγώ αν περάσω τη νέα έκδοση για να απολαύσω το νέο theme θα χάσω όλες τις ρυθμίσεις του launcer που είχα; Ή θα μπορώ με restore από το titanium να τις περάσω ξανά; (πραγματικά βαριέμαι υπερβολικά να τα ρυθμίζω από την αρχή) Επίσης εφόσον έχω περασμένη την 3.0 ΧΤ πρέπει να κάνω full wipe ή την περνάω απλά από πάνω;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Δοκίμασα τον 2.1.1 kernel του Τούρκου αλλά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις από θέμα αυτονομίας..Ποιά έκδοση κερνελ προτείνετε για καλύτερη αυτονομία?Φοράω την Omega 3.0

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση επειδή είδα αναφορά ότι στην 3.1 δεν υπάρχει TW launcer (removed). Δηλαδή εγώ αν περάσω τη νέα έκδοση για να απολαύσω το νέο theme θα χάσω όλες τις ρυθμίσεις του launcer που είχα; Ή θα μπορώ με restore από το titanium να τις περάσω ξανά; (πραγματικά βαριέμαι υπερβολικά να τα ρυθμίζω από την αρχή) Επίσης εφόσον έχω περασμένη την 3.0 ΧΤ πρέπει να κάνω full wipe ή την περνάω απλά από πάνω;

Εχει τον Ice Creamed TW Launcher 4.5

Αν δεν σου αρέσει βάζεις από το Omega Files τον stock.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Δοκίμασα τον 2.1.1 kernel του Τούρκου αλλά δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις από θέμα αυτονομίας..Ποιά έκδοση κερνελ προτείνετε για καλύτερη αυτονομία?Φοράω την Omega 3.0

Ρε παιδια είμαι με τον 2.1 dk και μου βγάζει απροβλημάτιστα 3 μερες στην μπαταρία...100-1400 ondemant

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Προσπαθώ να κατεβάσω την ΧΤ 3.1 και μου βγάζει: "503 Service Unavailable"

Επίσης ρωτάω και πάλι. Μπορώ να την περάσω χωρίς full wipe πάνω στην ΧΤ 3.0;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Προσπαθώ να κατεβάσω την ΧΤ 3.1 και μου βγάζει: "503 Service Unavailable"

Επίσης ρωτάω και πάλι. Μπορώ να την περάσω χωρίς full wipe πάνω στην ΧΤ 3.0;

Δοκίμασε σε λίγο και αν έχεις πρόβλημα στείλε μου pm.

Μπορείς να την περάσεις από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασε σε λίγο και αν έχεις πρόβλημα στείλε μου pm.

Μπορείς να την περάσεις από πάνω χωρίς κανένα πρόβλημα.

Και 'γω το ίδιο πρόβλημα έχω Γιάννη....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μετά από δεκάδες προσπάθειες κατάφερα τελικά να κατεβάσω την 3.1 Την πέρασα και όλα μια χαρά. Ένα μόνο πράγμα θέλω να ρωτήσω. Στο μενού των εφαρμογών κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται με μια κόκκινη κουκκίδα πάνω δεξιά. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει τι σημαίνει αυτό;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Μετά από δεκάδες προσπάθειες κατάφερα τελικά να κατεβάσω την 3.1 Την πέρασα και όλα μια χαρά. Ένα μόνο πράγμα θέλω να ρωτήσω. Στο μενού των εφαρμογών κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται με μια κόκκινη κουκκίδα πάνω δεξιά. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει τι σημαίνει αυτό;

αν και δεν την εχω περασει τη 3.1 μηπως ειναι για τις ειδοποιησεις?

σου βγαζει δηλαδη αριθμους οπως στο ios...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Δε νομίζω να έχει να κάνει με τις ειδοποιήσεις διότι οι τέσσερις εφαρμογές που έχουν την κουκκίδα είναι το Market, το My Data Manager, το Maps και το TotalRecall.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Δε νομίζω να έχει να κάνει με τις ειδοποιήσεις διότι οι τέσσερις εφαρμογές που έχουν την κουκκίδα είναι το Market, το My Data Manager, το Maps και το TotalRecall.

κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου...

http://mallard.yellowbill.co.uk/~mike/iphone/taskbar-notifier/homescreen_jpeg.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ειναι οι εφαρμογες των οποιων τα processes τρεχουν στο background!

Α οκ ευχαριστώ. Κάτι άλλο τώρα. Στην έκδοση 3.0 μπορούσα να έχω 5 εφαρμογές σε μία γραμμή. Τώρα στην 3.1 δε βρίσκω τρόπο να το κάνω. Χάνω κάτι;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Μαλλον αυτες τις κουκιδες λεει ο φιλος παραπανω

Ποια ειναι η τελευταια OMEGA και η ποιο σταθερη για να βαλω παιδια:)

Νομιζω οτι αυτες οι κουκκιδες σου δειχνουν ποιες εφαρμογες τρεχουν....αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Ποια ειναι η τελευταια OMEGA και η ποιο σταθερη για να βαλω παιδια:)

Όλες σταθερές είναι...δεν θα έχεις με καμιά πρόβλημα φτάνει να κανείς σωστά την εγκατάσταση.

Η τελευταία είναι η v3 και υπάρχει απλή αλλά έτοιμη και με θέμα η v3 XT και η v3.1 η οποία έχει άλλο θέμα....ότι σου αρέσει κρατάς.

Rebecca

From my Galaxy to Talpatalk!!!

Xiaomi Mi5 White 32GB

Γιαννη φενεται πολυ καλη και πανεμορφη με το ICS theme. Aπλα το προβλημα ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος idomeneas να χει 5 εφαρμογες σε μια γραμμη. Ειναι και ο λογος που δεν θα την βαλω αν και μου αρεσει με το ICS theme . Εχω 7 σελίδες με εφαρμογες στην 3.0 και τις εχω ταξινομησει, αν βαλω τωρα την 3.1 θα μου τα ανακατωσει ολα.

Αν μπορεσεις και κανεις κατι για 5η εφαρμογη στη γραμμη θα ηταν οτι καλυτερο !!!

Γιαννη φενεται πολυ καλη και πανεμορφη με το ICS theme. Aπλα το προβλημα ειναι αυτο που ειπε και ο φιλος idomeneas να χει 5 εφαρμογες σε μια γραμμη. Ειναι και ο λογος που δεν θα την βαλω αν και μου αρεσει με το ICS theme . Εχω 7 σελίδες με εφαρμογες στην 3.0 και τις εχω ταξινομησει, αν βαλω τωρα την 3.1 θα μου τα ανακατωσει ολα.

Αν μπορεσεις και κανεις κατι για 5η εφαρμογη στη γραμμη θα ηταν οτι καλυτερο !!!

φλασαρε το mod του petsasj απο το omega files...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Βρήκα τη λύση για την 5η εφαρμογή. Όπως είναι κανείς στην homepage αν πατήσει το κάτω αριστερά touch button και επιλέξει preferences και μετά application drawer ή homescreen settings ανάλογα τι θέλει να αλλάξει μπορεί να βάλει 5 γραμμές και άρα 5 εφαρμογές. Συγνώμη για τα αγγλικά αλλά έχω τη γλώσσα στα Αγγλικά κι έτσι τα βλέπω...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey