mantzaros Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Προς το παρον ξαναεχω κινητο, εκανα restore απο cwm. Ως αρχαριος τα χρειαστηκα αρκετα μπορω να πω... Απλα μου τη σπαει το ηλιθιο default theme, δεν εχω καταφερει να το αλλαξω. Προς το παρον ειμαι με ΚΙ3, μια χαρα ειναι και αυτη... καλο θα ταν να διαλεξεις θεμα που να ταιριαζει στη ρομ σου κι3 εδω ειναι θρεντ για την ωμεγα κιολας... και 4.4 δεν εχει βγει ακομα ειμαστε στην 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μιας που λετε για θεματα,ετσι απλα για να σιγουρευτω,αυτα που δινει ο φιλος Γιαννης στην πρωτη σελιδα για την OMEGA v3 φλασαρονται απο CWM σωστα?χρειαζεται τιποτα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Οπως το λες,δεν θελει τπτ παραπανω απο flash μεσω cwm. Ομως προσοχη,καποια theme θελουν το χρονο τους,μπορει να κανει κ 5λεπτο π.χ Σε καμια περιπτωση μην νομιζεις οτι εχει κολλησει η διαδικασια κ το κλεισεις χειροκινητα. Βεβαια κ να το κλεισεις δεν ξερω τι μπορει να γινει,δεν το εχω κανει ποτε μην σε τρομαζω. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Οπως το λες,δεν θελει τπτ παραπανω απο flash μεσω cwm. Ομως προσοχη,καποια theme θελουν το χρονο τους,μπορει να κανει κ 5λεπτο π.χ Σε καμια περιπτωση μην νομιζεις οτι εχει κολλησει η διαδικασια κ το κλεισεις χειροκινητα. Βεβαια κ να το κλεισεις δεν ξερω τι μπορει να γινει,δεν το εχω κανει ποτε μην σε τρομαζω. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk οκ φιλε μου σ'ευχαριστω πολυ EDIT: απο την v2 που ειμαι τωρα χρειαζεται απαραιτητα wipe για να περασω την v3? αναφερω επισης οτι θα περασω την close to stock πανω απο την xt black Edited November 2, 2011 by sarpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Οχι απαραιτητα.Οι rom ειναι no full wipe. Απο τι εχω διαβασει παντως απο συνεχες post του δημιουργου της rom (ioathe) δεν θα εχεις προβλημα αν την περασεις απο πανω. Ουτως η αλλως την εχει φτιαξει να κανει μονη της αν δεν κανω λαθος wipe cache κ dalvik. Οχι ομως κ wipe data που θα διαγραψει εφαρμογες-ρυθμισεις. Προτεινω παντως οπως κανω κ εγω παντα πριν καθε νεα rom, εφοσον κανεις ενα nadroid backup με το cwm,εν συνεχεια να κανεις αν θες full wipe στην συσκευη σου,καποιοι προτεινουν κ 2 φορες μαλιστα κ να σεταρεις απ την αρχη την rom για αποφυγες μελλοντικων προβληματων. Μην τα δεσεις αυτα που προτεινω,οι αποψεις διυστανται πανω σε αυτο το κεφαλαιο. Αυτα........... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Οχι απαραιτητα.Οι rom ειναι no full wipe. Απο τι εχω διαβασει παντως απο συνεχες post του δημιουργου της rom (ioathe) δεν θα εχεις προβλημα αν την περασεις απο πανω. Ουτως η αλλως την εχει φτιαξει να κανει μονη της αν δεν κανω λαθος wipe cache κ dalvik. Οχι ομως κ wipe data που θα διαγραψει εφαρμογες-ρυθμισεις. Προτεινω παντως οπως κανω κ εγω παντα πριν καθε νεα rom, εφοσον κανεις ενα nadroid backup με το cwm,εν συνεχεια να κανεις αν θες full wipe στην συσκευη σου,καποιοι προτεινουν κ 2 φορες μαλιστα κ να σεταρεις απ την αρχη την rom για αποφυγες μελλοντικων προβληματων. Μην τα δεσεις αυτα που προτεινω,οι αποψεις διυστανται πανω σε αυτο το κεφαλαιο. Αυτα........... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κομπλε!!!εκανα τα backup μου,εκανα και ενα wipe,την περασα και voilaaaaaaaaa!!!!! Ολα μια χαρα.περασα και το Green monkey theme, ετσι για να αλλαξουμε ενα χρωματακι και βλεπουμε.Μια απορια πρωτη που εχω που εχει να κανει περισσοτερο με το θεμα που περασα.Στο μενου η διαταξη ειναι 4x4. Μπορω με καποιον τροπο να το αλλαξω ετσι ωστε να ειναι 4x5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) OMEGATONIA MOY....!!!!! ΑΓΟΡΙΝΕΣ ΜΟΥ.......!!!!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΥΜΙΑ & ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΑΣ..........!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12 ΚΥΡΙΟΥΣ...!!! Που εσπευσαν να με εξυπηρετησουν με το jigUSB.......!!!!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ....!!!! (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ Virland...!!) Mια Κυρια μου ΕΓΡΑΨΕ.... Οταν λες ερχεσαι στον χωρο μου και τα κανεις ολα.... Τι ακριβως εννοεις....?? Και της Απαντω...... Χαριν Αστε'ι'σμου... Για το "jigUSB" Καλη μου Κυρια το Ειπα....!!!! Και μου λεει καπως Θυμωμενη.... :mad: Αυτο το "GOOGLE SEARCH" δεν δουλευει καθολου καλα.... To "JIZZZZ" ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...???:whistle: :p:lol::p (Την συνεχεια δεν σας την Παραθετω.....!!!! Ειναι για πανω απο 40...!!!) :X *EDIT* Συγνωμη για το "offtopic"... Λιγο χιουμορακι ειχα καιρο να κανω... Αν και ερχονται Εκλογες....Δεν χρειαζεται....!!!!) :lol: Edited November 2, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Κομπλε!!!εκανα τα backup μου,εκανα και ενα wipe,την περασα και voilaaaaaaaaa!!!!! Ολα μια χαρα.περασα και το Green monkey theme, ετσι για να αλλαξουμε ενα χρωματακι και βλεπουμε.Μια απορια πρωτη που εχω που εχει να κανει περισσοτερο με το θεμα που περασα.Στο μενου η διαταξη ειναι 4x4. Μπορω με καποιον τροπο να το αλλαξω ετσι ωστε να ειναι 4x5? Αφου θες να κανεις τροποποιησεις γιατι δεν φοραγες την XT 3.0 που ειναι fully skinned & tweaked κ προφανως παραμετροποιησημη κ πολυ κοντα σε αυτο που στο τελος θα εχεις σεταρει στην συσκευη σου ; Στο θεμα μας τωρα στη πρωτη σελιδα καπου προς τα κατω εχει ξεχωριστα κ μεμονομενα οτι extra θες να φορεσεις. Εχει ακομα κ ενα φακελο (OMEGA FILES) Εκει περιεχονται τα παντα. Αυτο που θες εφοσον κατεβασεις το αρχειο που σου αναφερω πιο πανω θα το βρεις στα (Mods-TouchWizLaunched) κ ειναι το αρχειο - zip TouchWiz30LauncherModedByPetsasjForOmegaCloseToStock. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Αφου θες να κανεις τροποποιησεις γιατι δεν φοραγες την XT 3.0 που ειναι fully skinned & tweaked κ προφανως παραμετροποιησημη κ πολυ κοντα σε αυτο που στο τελος θα εχεις σεταρει στην συσκευη σου ; Στο θεμα μας τωρα στη πρωτη σελιδα καπου προς τα κατω εχει ξεχωριστα κ μεμονομενα οτι extra θες να φορεσεις. Εχει ακομα κ ενα φακελο (OMEGA FILES) Εκει περιεχονται τα παντα. Αυτο που θες εφοσον κατεβασεις το αρχειο που σου αναφερω πιο πανω θα το βρεις στα (Mods-TouchWizLaunched) κ ειναι το αρχειο - zip TouchWiz30LauncherModedByPetsasjForOmegaCloseToStock. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αρχικα δεν περασα την XT γιατι την ειχα και πριν και δεν ηθελα αυτο το μαυρο-μπλε.Ετσι να αλλαξω λιγο κανενας, αλλος λογος. Δευτερον για το αρχειακι που ειπες, αυτο ακριβως ηθελα :) Σ'ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παιδιά είδα κάτι που με ανησυχεί σχετικά με τον Darknight. Στις πληροφορίες του συστήματος που αφορούν την CPU γράφει performance 1600mhz αλλά στο set CPU κανονικά 1200/100. Ποιο λέει την αλήθεια; Λέτε να έχει κάνει καμιά παραποντια ο Τούρκος και να ξεγελά το set CPU; http://tapatalk.com/mu/2982698a-a309-7408.jpghttp://tapatalk.com/mu/2982698a-a31c-d90e.jpg Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Φιλε το τσεκαρα με το sysfem panel και οπως βλεπεις μου λεει 1200-100... http://tapatalk.com/mu/5b84fcf6-c13b-9cf7.jpg Sent from my Beast Galaxy S2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 @paris_rx8 - idomeneasp - vaiosp Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Φίλε αυτό είναι…. Ουφφφφφφ ησύχασα. Δεν γνώριζα καν ότι το είχα. Μαλων το έχει η rom ενσωματωμένο. Μου έφυγε ένα βάρος. Τώρα κατάλαβα ότι μου το βγάζει όταν έχω αναπάντητη κλήση ευχαριστώ Είναι ενσωματωμένο στην ρομ, άλλα αν θέλεις μπορείς να το αφαιρέσεις από την διαχείριση εφαρμογών. Νομιζω χρειαζομαι τη βοηθεια σας ως αρχαριος που ειμαι. Ακολουθησα τις οδηγιες του installation guide και περασα την omega rom v4.4 στο κινητο μου αφου πρωτα ειχα παρει πληρες titanium backup. Στη συνεχεια μεσω του CWM απο τις εφαρμογες του μενου προσπαθησα να περασω το theme GalaxyBlue v26 XXKI4 ( απο το install update). Εκανε μονο του reboot και απο τοτε εχει κολλησει στο κιτρινο εικονιδιο της αρχης. Προσπαθησα να ξαναφλασαρω απο πανω τη ρομ v.4.4 απο clockwork recovery (δεν ξερω αν εκανα καλα), αλλα δεν κανει installation ( γραφει bad αρχειο, παρολο που ειναι το ιδιο που φλασαρα εξαρχης). Και πλεον εμαι χωρις κινητο και θα εκτιμουσα απιστευτα πολυ τη βοηθεια σας............ Προς το παρον ξαναεχω κινητο, εκανα restore απο cwm. Ως αρχαριος τα χρειαστηκα αρκετα μπορω να πω... Απλα μου τη σπαει το ηλιθιο default theme, δεν εχω καταφερει να το αλλαξω. Προς το παρον ειμαι με ΚΙ3, μια χαρα ειναι και αυτη... Τα συμβατά θέματα στο Omega Files post που έχω βάλει είναι για ΧΧΚΙ4 σου προτείνω να βάλεις την νέα v3.0 XT, δεν χρειάζεται wipe, απλά φλασσαρε την, αν δεν σου αρέσει το theme βάλε όποιο θέλεις απο τα συμβατά που έχω δώσει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgiosimeoni Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παιδες χωρις να θελω να ακουγομαι υπερβολικος...ειναι η καλυτερη rom που εχω φορεσει στον γαλαξια μου και τις εχω δοκιμασει ολες. Περιττο να πω οτι ξημερωνω 3η μερα με ενα και μοναδικο φορτισμα με μεση χρηση του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παιδες χωρις να θελω να ακουγομαι υπερβολικος...ειναι η καλυτερη rom που εχω φορεσει στον γαλαξια . Συμφωνώ κι εγώ γι αυτό. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Φιλε το τσεκαρα με το sysfem panel και οπως βλεπεις μου λεει 1200-100... Sent from my Beast Galaxy S2 Ένταξη καλο ειναι να σιγουρευομαστε. :rolleyes: Λοιπον τις 6 ωρες που κοιμήθηκα χθες βράδυ, είχε απώλειες μόνο 1% !!!!!! Βέβαια σ αυτο συμβάλει και η ρύθμιση που έχει στην CPU. Ξεκινά απο 100ΜΗz. Όμως αυτο δημιουργεί κάποια αλλα προβληματακια σε ειδικές χρήσεις. Για παράδειγμα εγω ακούω πάντα μουσικη στο αυτοκίνητο απο το κινητο μου συνδέοντας το με ΒΤ. Ειναι τρομερή ευκολία. Παρατήρησα όμως ότι με κλειστή οθόνη, είχα συνεχείς διακοπές στο ΒΤ. Σταμάτησα και ρυθμισα με το set CPU το minimum στα 200MHz. Μετα απ αυτο δούλεψε κανονικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) [/color]Ένταξη καλο ειναι να σιγουρευομαστε. :rolleyes: Λοιπον τις 6 ωρες που κοιμήθηκα χθες βράδυ, είχε απώλειες μόνο 1% !!!!!! [....] Μετα απ αυτο δούλεψε κανονικά. Για αυτο μεεεεε Αρεσειςςςςς...!!!! Ρεεεεε Κωσταρααααα....!!!!!!!!! Γιατι δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω ..... Ετσι τυχαια....!!!!!!! Και τα δοκιμαζεις ολα.........!!!!!! Αν θες "music και ΒΤ on"...... Ποτε κατω απο 200ΜΗz (200ΜΗz και ειναι Υπερ αρκετα και για αυτο,αλλα και για κατι ψιλα.... Μην μου το παρακανεις :lol::p)..... Aλιως θα τα κανει τα κολληματα του...!!!!!!! Και ειναι και καπως ανησυχητικο αυτο......!!!!!!!! :!: Και ο αλλος ο Αγορινας μου.... Που τον καταγουσταρω.... Ο **parafronas** ειναι Μανουλα σε αυταααα.....!!!!!!!! Αλλα και ο **tonysac** & **Sofos_5** & **pan24** & **freddaras** & ** Karlesg**& **galanakop** & **mantzaros** & **nnik_1969**και αλλοι πολλοι.....!!!!!! (Και την Συγνωμη μου για την Παραλειψη παραθεσεως των Ονοματων τους... Λογοι Οικονομιας.... Παιζει κριση....!!!! :lol:) ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (Μελη...!!!) με γνωση και Εμπειρια.....!!!!!!! Σεβασμο και Αγαπη σε ολους τους....!!!! Απο εμας τους Νεοτερους.....!!!!! Ξερουν καλα τι λενεεεεε.....!!!!!!! Edited November 2, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Κωστή γεια σου και από εμένα, με χαρά έχω δει ότι ήρθες και εσύ στην οικογένεια του s2 και γνωρίζοντας σε από το galaxy s είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσεις και εδώ με τις γνώσεις που έχεις. Τώρα αναφορικά με τον kernel του τούρκου θα σου πρότεινα αν δεν βαριέσαι να δοκιμάσεις το παρακάτω: Πρώτα από όλα ο τελευταίος kernel του τούρκου βρίσκεται εδώ: http://www.Gokhanmoral.com/ Rc1..τον περνάς και μετά με την εφαρμογή voltage control βάλτον να δουλεύει από 100-1400 ghz και μετά στα voltages βάλε τις παρακάτω τιμές: 875@100 875@200 900@500 1100@1000 1200@1200 1275@1400 Governor ondemand/scheduler sio Θα ήθελα να το δοκιμάσεις ή και όποιος άλλος χρήστης φοράει ωμέγα γιατί εγώ χρησιμοποιώντας άλλη ρομ έχω σχηματίσει άριστη εντύπωση τόσο από θέμα μπαταρίας όσο και από ταχύτητα, σταθερότητα στο κινητό και θα με ενδιέφερε να δω την συμπεριφορά του kernel με τα παραπάνω settings σε άλλη rom Sent from Galaxy Αντώνη με συγχωρείς μου είχε ξεφύγει το μήνυμα σου. Τυχαία το βρήκα τωρα που έψαχνα κάτι. Σ ευχαριστώ πολυ φίλε μου. Θα δοκιμάσω αυτα που μου λες. @@ Γιώργο όντως ψάχνω την λεπτομέρεια, όμως αυτο το galaxy ειναι υπέροχο εργαλείο και υπάρχουν λύσεις για όλα. Μακάρι και το S3 να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία με μοναδική αλλαγή την ποιότητα στο εξωτερικό του πίσω μέρους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Αντώνη με συγχωρείς μου είχε ξεφύγει το μήνυμα σου. Τυχαία το βρήκα τωρα που έψαχνα κάτι. Σ ευχαριστώ πολυ φίλε μου. Θα δοκιμάσω αυτα που μου λες. @@ Γιώργο όντως ψάχνω την λεπτομέρεια, όμως αυτο το galaxy ειναι υπέροχο εργαλείο και υπάρχουν λύσεις για όλα. Μακάρι και το S3 να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία με μοναδική αλλαγή την ποιότητα στο εξωτερικό του πίσω μέρους. Κώστα τα ίδια μπορείς να βάλεις και με lagfree governor..τα δοκιμάζω τώρα με dark knight kernel (παραλλαγή του τούρκικου) και έχω το απόλυτο smoothness.. Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 http://img844.imageshack.us/img844/7384/siryah21dk.png http://img94.imageshack.us/img94/7384/siryah21dk.png Με OMEGA XT V3 και τον 2.1dk.... Οντως ο κέρνελ θερίζει αλλά και η ρομ δεν πάει πίσω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) παιδια εχει βγει και update toy siyah v2.1.1 (anti-lag update) http://www.gokhanmoral.com/ θελω να ρωτησω πια η διαφορα του siyah me toy dark knigh ; παντως με τον πρωτο siyah 2.1.1 anti-lag update σταματησε το lag στο browser Edited November 2, 2011 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) παιδια εχει βγει και update toy siyah v2.1.1 (anti-lag update) http://www.gokhanmoral.com/ θελω να ρωτησω πια η διαφορα του siyah me toy dark knigh ; παντως με τον πρωτο siyah 2.1.1 anti-lag update σταματησε το lag στο browser τον εβαλα πριν καμια ωρα και οπως φαινεται πεταει οπως ο dark knight... http://img847.imageshack.us/img847/5660/sc20111102142756.png Με την ευκαιρια Ioathe να κανω μια προταση; Γινεται τα γραμματα οταν κατεβαζεις κατι να τα κανεις ασπρα ή καποιο χρωμα πιο ανοιχτο; Ελπιζω απο την εικονα να καταλαβεις τι εννοω... http://img40.imageshack.us/img40/103/sc20111030135415.png Edited November 2, 2011 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Κώστα τα ίδια μπορείς να βάλεις και με lagfree governor..τα δοκιμάζω τώρα με dark knight kernel (παραλλαγή του τούρκικου) και έχω το απόλυτο smoothness.. Sent from Galaxy Κάτσε γιατι μπερδεύτηκα τωρα. Εγω έχω βάλει στην V3.0 τον kernel του Τούρκου V2.1-DarkKnight. Υπάρχει και άλλος DarkKnight? και επειδη έχω μείνει πίσω τι ειναι το lag free governor? :O http://img844.imageshack.us/img844/7384/siryah21dk.png http://img94.imageshack.us/img94/7384/siryah21dk.png Με OMEGA XT V3 και τον 2.1dk.... Οντως ο κέρνελ θερίζει αλλά και η ρομ δεν πάει πίσω... Για να πάρεις αυτες τις μετρήσεις είχες κάνει overclocking στα 1600MHz? παιδια εχει βγει και update toy siyah v2.1.1 (anti-lag update) http://www.gokhanmoral.com/ θελω να ρωτησω πια η διαφορα του siyah me toy dark knigh ; παντως με τον πρωτο siyah 2.1.1 anti-lag update σταματησε το lag στο browser Αν θελήσουμε να φλασαρουμε την νεα εκδοση μπορούμε κατευθείαν η χρειαζεται επιστροφή στον official kernel και wipes? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antilonely Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 @ioathe To link για τα Animations: Bounce - Flip - FlyIn - Stock and many more ειναι εκτος... Τελικα ποιος ειναι ο καλος ο τουρκος να τον βαλουμε κ εμεις? ο 2.1.1αντιλαγκ ή ο DK? (ταχυτητα-μπαταρια) σημειωνω πως με τον stock της omega εχω lag στο scroling μεταξυ σελιδων μενου εφαρμογων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Κάτσε γιατι μπερδεύτηκα τωρα. Εγω έχω βάλει στην V3.0 τον kernel του Τούρκου V2.1-DarkKnight. Υπάρχει και άλλος DarkKnight? και επειδη έχω μείνει πίσω τι ειναι το lag free governor? :O Για να πάρεις αυτες τις μετρήσεις είχες κάνει overclocking στα 1600MHz? Αν θελήσουμε να φλασαρουμε την νεα εκδοση μπορούμε κατευθείαν η χρειαζεται επιστροφή στον official kernel και wipes? Δεν ειναι αλλος darkKnight, ειναι ο αλλος που εχει βγαλει ο Τουρκος και τον εχει ονομασει v2.1.1 (anti-lag update). Μπορεις να τον βρεις εδω http://www.gokhanmoral.com/ Εγω ειχα darkknight, εκανα τα wipes και τον εβαλα απο πανω και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.. Εννοειται οτι εκανα overclocking στα 1600, δεν θα το δουλεψω ποτε εκει, απλα απο απορια το εκανα για να δω που μπορει να φτασει... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Κάτσε γιατι μπερδεύτηκα τωρα. Εγω έχω βάλει στην V3.0 τον kernel του Τούρκου V2.1-DarkKnight. Υπάρχει και άλλος DarkKnight? και επειδη έχω μείνει πίσω τι ειναι το lag free governor? :O Για να πάρεις αυτες τις μετρήσεις είχες κάνει overclocking στα 1600MHz? Αν θελήσουμε να φλασαρουμε την νεα εκδοση μπορούμε κατευθείαν η χρειαζεται επιστροφή στον official kernel και wipes? Τον ίδιο λέμε..δεν υπάρχει άλλος dark knight..βασικά είναι του τούρκου .τώρα αν πας στην setcpu και τικαρεις εκεί που λέει governors θα σου κατεβάσει έναν σκασμό από δαύτους..ο lagfree είναι ένας από αυτούς και υποτίθεται ότι κάνει αυτό που λέει το όνομα του...αν θες περισσότερες πληροφορίες πήγαινε στα πρώτα ποστ του kernel του τούρκου (syiah) Εκεί θα δεις ένα λινκ που σε παραπέμπει σε πληροφορίες για τους περισσότερους governors που περιέχονται στον kernel του τούρκου και στον dark knight Τώρα δοκιμάζω αυτόν τον anti lag του τούρκου... Sent from Galaxy Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts