Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα ρε Γιωργαρα να εισαι καλα Αγορινα μου.....

Οχι αστο Μην μου το στειλεις, το εχω.....semi.......!!!!

@paris_rx8 Κανε αυτο που σου λεει ο ***parafronas*** λογικα θα δουλεψει...!!!

Απλα Καντους και ενα backup πρωτα.....Τα original που εχεις....!!!!!

Edited by gorgiosalon

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για κατεβασε αυτο και καντο copy / paste μεσα στο φακελο system / app

https://rapidshare.com/files/4166070653/SamsungWidget_WeatherClock.apk

Νικήτας

Παρακαλω για την διαγραφη του....(Ταυτοχρονα ιδια απαντηση) Edited by gorgiosalon

για κατεβασε αυτο και καντο copy / paste μεσα στο φακελο system / app

https://rapidshare.com/files/4166070653/SamsungWidget_WeatherClock.apk

Φίλε δέν δουλεύει ούτε αυτό....

λοιπον απο το system/app διεγραψε και το digitaclock και το accuweather...

μετα πανε στην διαδρομη data/data και βρες τους φακελους τους και διαγραψετους...

κανε reboot και μετα ξανα copy paste τα full trans apk στο system/app

δεν τα κανεις install,μονο copy paste

οχι δεν παιζει ρολο κ εγω move τα κανω

κανε οτι σου ειπα και λογικα θα δουλεψει...

Sent from my iphone 4

Τον φακελο του digital clock τον βρήκα στην διαδρομή data/data κ τον διέγραψα...

Ο φάκελος του accuweather είναι ο εξής για να τον διαγράψω:

com.sec.android.widgetapp.weatherclock?

Αυτόν διαγράφω?

Επίσης με search στον rootexplorer στο data/data βρήκα κ αυτόν:

com.sec.android.daemonapp.accuweather.

Ποιόν απ τους δύο διαγράφω?

Κάτι μου λέει τον δεύτερο.....

Edited by paris_rx8
Πάρης......

Φίλε δέν δουλεύει ούτε αυτό....

Τον φακελο του digital clock τον βρήκα στην διαδρομή data/data κ τον διέγραψα...

Ο φάκελος του accuweather είναι ο εξής για να τον διαγράψω:

com.sec.android.widgetapp.weatherclock?

Αυτόν διαγράφω?

ναι......

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το κανα.

Το digitalclock widget ειναι οντως full transperant.

Το accuweather widget ομως παραμένει όπως πρώτα.

Κρίμα δέν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.....

Πάρης......

Το κανα.

τον πρωτο φακελο διεγραψες και δε δουλεψε?

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μόλις ενημέρωσα το Omega Files post

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Το κανα.

Ρε...... Μπας και παιρνεις το semi....?????

Σου εκατσε το ενα και το αλλο παραμενει με την κουβερτα...???

Μηπως βρεεε Αγορινα μου Κατα Λαθος...??

Για να Παμε και στην Νο1 Σελιδα....Να δουμε τι θα κατεβασουμεεεεεεε.......!!!!!!!!

Γιανναρε φορτωσες,φορτωσες...??? :cool:

Edited by gorgiosalon

@georgeartaki

Γιώργο σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

τον πρωτο φακελο διεγραψες και δε δουλεψε?

Sent from my iphone 4

Ναι τον πρώτο....

Ρε...... Μπας και παιρνεις το semi....?????

Σου εκατσε το ενα και το αλλο παραμενει με την κουβερτα...???

Αν τα αρχεία έχουν ανέβει σωστά κ όπως έχει αναφέρει ο parafron οτι τα .apk1 είναι τα full transperant τότε προφανώς δέν πάιρνω το semi.....

K πάλι γιατί με έβαλες σε αμφιβολίες τεσταρισα κ τα δύο αρχεία. (.apk/.apk1)

Κ με τα δύο το ίδιο αποτέλεσμα.....

Edited by paris_rx8
Πάρης......

Ναι τον πρώτο....

Αν τα αρχεία έχουν ανέβει σωστά κ όπως έχει αναφέρει ο parafron οτι τα .apk1 είναι τα full transperant τότε προφανώς δέν πάιρνω το semi.....

ε θα τρελαθω πρωινιατικα...τα εχω περασει σε τοσες ρομ και ποτε δεν ειχα προβλημα....

λοιπον απο το system/app ξανασβησε το accuwather και το daemonapp accuweather(καπως ετσι λεγετε)

μετα απο το data/data σβησε και τους δυο φακελους

com.sec.android.widgetapp.weatherclock

com.sec.android.daemonapp.accuweather (αυτ τον φακελο κρατατον backup μαζι με το apk που σου ειπα πριν)

reboot και μετα copy paste το full trans

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Οκ γ@μ@ το.

Οπως κ να το κάνω δέν γίνεται τίποτα....

Τί να σου πώ.

Απλά δέν γίνεται.....

Οτι μου λέτε το κάνω κατα γράμμα.....

Εχω σχολάσει απο 13ωρο κ θα σταματήσω να ασχολούμε.Μιά εφαρμογή είναι άλλωστε....

Το ίδιο πρόβλημα το έχει κ κάποιος άλλος.

QUOTE=Idomeneas80;3834551]Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλά το θυμώσουν απ' έξω τον αριθμό του ποστ;;

Πάντως παρότι έκανα ότι μου είπες (και μετά έκανα κι επανεκκίνηση) το widget εξακολουθεί να μην είναι διάφανο. Δεν άλλαξε τίποτα...

Ισως το παληκάρι το κάνει να δουλέψει....

Edited by paris_rx8
Πάρης......

Οκ γ@μ@ το.

Οπως κ να το κάνω δέν γίνεται τίποτα....

Τί να σου πώ.

Απλά δέν γίνεται.....

Οτι μου λέτε το κάνω κατα γράμμα.....

Εχω σχολάσει απο 13ωρο κ θα σταματήσω να ασχολούμε.Μιά εφαρμογή είναι άλλωστε....

Το ίδιο πρόβλημα το έχει κ κάποιος άλλος.

QUOTE=Idomeneas80;3834551]Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλά το θυμώσουν απ' έξω τον αριθμό του ποστ;;

Πάντως παρότι έκανα ότι μου είπες (και μετά έκανα κι επανεκκίνηση) το widget εξακολουθεί να μην είναι διάφανο. Δεν άλλαξε τίποτα..

Ισως το παληκάρι το κάνει να δουλέψει....

δεν ειπα φιλε μου οτι κανεις κατι λαθος απλα μου φενεται πολυ περιεργο σε αλλους να δουλευει και σε αλλους οχι...το δοκιμασα και σε ΚΙ3 και σε ΚΙ4....

το μονο διαφορετικο που ισως κανω εγω ειναι πριν τα περασω να κανω πρωτα remove bloatware με το script...αλλα και παλι δε νομιζω να παιζει καποιο ρολο αυτο...

η πλακα ειναι οτι το digitalclock δουλεψε και το αλλο οχι...τι να πω...

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Καλά το θυμώσουν απ' έξω τον αριθμό του ποστ;;

Πάντως παρότι έκανα ότι μου είπες (και μετά έκανα κι επανεκκίνηση) το widget εξακολουθεί να μην είναι διάφανο. Δεν άλλαξε τίποτα...

Οχι, απλα το εκανα κι εγω πριν λιγη ωρα :lol:

Λοιπον δωστε full permission για καλο και για κακο.

Επειτα επιλεξτε το widget στην οθονη που θελετε.

Θα σας το εμφανισει μπλε, αλλά αν μπειτε μεσα και διαλεξτε χωρα, οταν κανει refresh θα ειναι διαφανο

Καλημέρα κι από εμένα στην παρέα. Μόλις τώρα ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες ξανά και όλα πήγαν σωστά. Μπορεί χθες κάτι να μπέρδεψα γιατί ήταν αργά και μίλαγε και η κούραση της ημέρας! Όπως τα γράφεις Sothoms. Έγινε μπλε (κι απογοητεύτηκα) αλλά μόλις του έδωσα περιοχή και το είδα στη homepage ήταν επιτέλους διάφανο!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Εν αναμονή του rc3 να πω πως έπειτα απο δοκιμές ο rc1 συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα απο τον rc2 και σε σμουθ και σε μπαταρία...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ξανακατέβασε τη ρομ .Κάτι δεν πήγε καλά μάλλον για να σου συμβαίνει και στα 2 galaxy.

Να δώσω και επί τη ευκαιρία ένα screenshot.Έχει υποστεί και μια μικρή τροποποίηση το εικονίδιο του bluetooth με το ninjamorph.

[ATTACH]22338[/ATTACH]

Όπως θα είδατε σε εμένα είναι full transparent.To έκανα παίρνοντας το apk από το black blue theme v 4.0.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μαγκες καλημερα !! Λοιπον επιτελους βρηκα φως στο τουνελ με την μπαταρια μου(ετσι φαινεται τουλαχιστον..). Οποια rom και να εβαζα και με οποιοδηποτε kernel και μετα απο battery calibration το αφηνα ολη τη νυχτα σε αναμονη και μετα απο 8 ωρες ειχα συνηθως παντα κατω ή οριακα πανω απο 90%. Την προηγουμενη εβδομαδα με xt 2.1 και μαμα kernel σε 8 ωρες αναμονης επεσε στο 87 αν θυμαμαι καλα. Επειδη στο παρελθον ειχα κανει φλασαρισματα διαφορων roms χωρις κανενα wipe (ενω επρεπε..) ηθελα να κανω ενα φορματ για να κανω καθαρο φλασαρισμα..Ημουν με 3.0 xt. Τελικα εκανα τα εξης.. Αρχικα εκανα "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων" αλλα στο reboot κολλησε και δεν εμπαινε recovery. Μετα κατεβασα απο τον παρακατω οδηγο που βρηκα στο φορουμ (επισημα firmwares:ελληνικα και μη..) μια ελληνικη 2.3.4 ki4 και τη φλασαρα μεσω odin. Ετσι μπηκα κανονικα αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η ρομ ηταν μεν η ki4 2.3.4, αλλα οι εφαρμογες μου, wallpapers κτλ. υπηρχαν κανονικα οπως τα ειχα στην xt 3.0. Στη συνεχεια εκανα root και μετα εκανα format στην sdcard (δεν εχω εξωτερικη καρτα) και μπηκα στο recovery. Απο εκει εκανα wipe data/factory, wipe cache, dalvin kai battery stats (απο 2 φορες ολα). Φλασαρα την 3.0 xt και απο market εκανα ξανα εγκατασταση τις περισσοτερες εφαρμογες που χρησιμοποιω. Το φορτισα, εκανα battery calibration και το αφησα σε αναμονη ολη τη νυχτα. Απο λαθος ομως ξεχασα ενεργοποιημενο, wifi, bluetooth και gps. Απο τις 8 ωρες που εμεινε στην αναμονη τις 4 συνδεθηκε και με το ρουτερ μου (το ανοιξε η γυναικα μου το ρουτερ και εγω θυμιζω ειχα ξεχασει το wifi κτλ. ανοιχτα). Τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα. Στις 5 ωρες αναμονης με bluetooth,gps,wifi ανοιχτα και με μια ωρα συγχρονισμο ρουτερ-συσκευη (wifi) η μπαταρια ηταν στο 100%. Τις επομενες 3 ωρες και 13΄ (δηλαδη συνολικα 8 ωρες και 13' αναμονη με ολα ανοιχτα και 4:13΄ ωρες πλεον συνδεση ρουτερ-συσκευη) η μπαταρια στο 97%. Θα δουμε πως θα παει στην πορεια αλλα αν σκεφτουμε οτι τετοιο νουμερο δεν εχω ξαναδει στη συσκευη μου σε 8 ωρες αναμονης, τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ θετικα... Στην πρωτη αποφορτιση και φορτιση βεβαια θα το αφησω παλι ολη τη νυχτα (με κλειστα wifi κτλ.) να δω μηπως παραμεινει 100% :X Edited by sf-haris

Αρχικα εκανα "επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων" αλλα στο reboot κολλησε και δεν εμπαινε recovery. Μετα κατεβασα απο τον παρακατω οδηγο που βρηκα στο φορουμ (επισημα firmwares:ελληνικα και μη..) μια ελληνικη 2.3.4 ki4 και τη φλασαρα μεσω odin. Ετσι μπηκα κανονικα αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η ρομ ηταν μεν η ki4 2.3.4

Aυτο που σου υπογραμμιζω απο την παραθεση σου....!!!! Ειναι και αυτο που σε εσωσε.....!!! Σε συνδιασμο και με αυτα που εκανες....!!!

Αλλα και με καποια αλλα,που θα μπορουσες να κανεις επιπλεον...!!!!

Αυτος ο Οδηγος εχει σωσει και πολλους απο εμας....!!!! Αλλα θα συνεχισει να σωζει για οσο θα υπαρχει και αλλους πολλους και Αγαπητους Φιλους στο Μελλον...!!!!!!!!

Γι'αυτο Αλλη μια φορα και απο εδω,θα ευχαριστησουμε ολοψυχα τον παραθετη του Οδηγου Αυτου...!!! Αλλα και οποιον αλλον τον Βοηθησε,για να γινει αυτος....!!!!!!!!

***saliez*** & ***pan24*** & ***Luciferia*** & ***tyxerakias***

Y.Γ) Αν αυτο που σου υπογραφω παραπανω....!!! Το συνδιαζες και με ενα :!: UpDate :!: απο "Kies by Samsung".....!!! (με παλιοτερο firmware KE2 / KF3 )... Tοτε αν το τηλεφωνo σου,δεν εiχε κατι το μεμπτο, απο "Hardware" πλευρα......!!!!! Ειναι σαν να στο παρεδωσε στο σπιτι σου, "O ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΟΡΕΑΤΗΣ......Mousog Samsougi"....!!!!! :lol::p:lol: (Μαζι και με το < jig > θα μπορουσες να πας πισω στην Samsung και να τους πουλησεις και Τρελαααα...!!!!) + ({Αν ησουν version 2.3.5},να εχεις αλλαξει και τον "BoatLoader" με παλιοτερο,για να μηδενισεις τον "Counter"...!!!)

Και αν σου πoυν Τιποτα..... θα τους πεις...

-Mολις μου το εφερε ο "Samsougi" στο Σπιτι..... Το ανοιγω και τι βλεπω....

ΤΙΠΟΤΑ.....!!!!!!! :p

Edited by gorgiosalon

......

Αυτος ο Οδηγος εχει σωσει και πολλους απο εμας....!!!! Αλλα θα συνεχισει να σωζει για οσο θα υπαρχει και αλλους πολλους και Αγαπητους Φιλους στο Μελλον...!!!!!!!!

Γι'αυτο Αλλη μια φορα και απο εδω,θα ευχαριστησουμε ολοψυχα τον παραθετη του Οδηγου Αυτου...!!! Αλλα και οποιον αλλον τον Βοηθησε,για να γινει αυτος....!!!!!!!!

.......

με αφορμή το παραπάνω, θέλω απλά να μπω και εγώ στη (ολοένα αυξανόμενη) λίστα αυτών που δημόσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ τον gorgiosalon για την δημόσια ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ προσφορά των γνώσεών του.

Ευχαριστώ.-

You are in a maze of twisty little passages, all alike. A hollow voice says 'PLUGH'...

Παιδιά ζητώ καταρχήν προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί το ακόλουθο ερώτημα, αλλά ακόμη είμαι νέος στο χώρο των smartphones. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο ώστε τα αρχεία που έχω τοποθετήσει με την σειρά της αρεσκείας μου στο μενού της συσκευή να μην αλλάζουν θέσεις μετά από απενεργοποίηση του κινητού; Έχω εγκαταστήσει την omega v3.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

παιδιά το mod soundboost τι ακριβώς αυξάνει πχ μόνο στο ηχείο του κινητού;

κάποιος που ξέρει αναλυτικά να μου πει!!!

Ευχαριστώ!

Παιδιά ζητώ καταρχήν προκαταβολικά συγνώμη αν έχει απαντηθεί το ακόλουθο ερώτημα, αλλά ακόμη είμαι νέος στο χώρο των smartphones. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο τρόπο ώστε τα αρχεία που έχω τοποθετήσει με την σειρά της αρεσκείας μου στο μενού της συσκευή να μην αλλάζουν θέσεις μετά από απενεργοποίηση του κινητού; Έχω εγκαταστήσει την omega v3.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φίλε μου, αν κατάλαβα καλά το πρόβλημά σου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι clear data στο TW Launcer. Μετά θα μένουν όπως τα βάλεις. Τώρα προφανώς μετά από επανεκκίνηση βλέπει σειρά που είχες πριν αλλάξεις τη ROM.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey