Dimitriss19 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Έχεις δίκαιο!!! Το δοκίμασα και εγώ και δεν δουλεύει, εδώ το fix: flash_player_fix.zip Φλασσαρετε το flash_player_fix.zip με το CWM και μετά κάντε αναβάθμιση από το market. Ωραία, δουλευει άψογα τώρα Πωπω Γιάννη πρέπει να επιλεξεις κάποιο άλλο server. Αυτο το Filesonic είναι ότι χειρότερο υπάρχει.:) Άκου 3 λεπτά να περιμένεις για ένα αρχειακι 170kb.:blink: Ασε που δεν κατεβαίνει με τίποτα σε mobile browser. Πράγματι με τον stock browser δεν κατεβαίνει, δοκίμασε με τον Dolphin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Με filesonic είχα το πρόβλημα με το αρχείο που πήγα να κατεβάσω. Δοκίμασα και με multiupload και δεν έχει κανένα πρόβλημα κατεβάζει κανονικά. Και με την leomar πάντως είχα το ίδιο πρόβλημα και απο τότε χρησιμοποιώ σαν default τον opera. Απλά ο stock browser πρέπει να τρώει απ' ότι έχω καταλάβει κάποια κολλήματα με κάποιου είδος αρχείου όταν πάς να κατεβάσεις π.χ κάποιο apk. H rom πάντως είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο όλες οσες εχω δοκιμάσει. Το μόνο που θέλω να δείτε είναι αν σας παίζει ο flash player 11 γιατί δεν μου έπαιζε κανονικά μετα την εγκατάσταση της rom και αναγκάστηκα να την ξανακάνω install μέσα απο το app της omega rom γιατί δεν μου την έκανε ούτε open ουτε uninstall απο το market. Αυτά τα λίγα από μένα, η μπαταρία παραμένει ακλόνητη. :D Ακριβως το ιδιο μου εκανε και εμενα φιλε με τον flash player 11 και εκανα τα ιδια με σενα κι ολα ο.κ!!! κατα τ'αλλα τρεχει μια χαρα η rom!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Πωπω Γιάννη πρέπει να επιλεξεις κάποιο άλλο server. Αυτο το Filesonic είναι ότι χειρότερο υπάρχει.:) Άκου 3 λεπτά να περιμένεις για ένα αρχειακι 170kb.:blink: Ασε που δεν κατεβαίνει με τίποτα σε mobile browser. Κώστα μου προς το παρόν θέλω να μείνουμε με filesonic στο μέλλον βλέπουμε. Ωραία, δουλευει άψογα τώρα Πράγματι με τον stock browser δεν κατεβαίνει, δοκίμασε με τον Dolphin Εγώ δοκίμασα μα το Opera και μου κατεβάζει σφαίρα από filesonic. Ακριβως το ιδιο μου εκανε και εμενα φιλε με τον flash player 11 και εκανα τα ιδια με σενα κι ολα ο.κ!!! κατα τ'αλλα τρεχει μια χαρα η rom!!!! Νίκο είναι και αυτή μια λύση, δεν το ανέφερα για να μην μπερδευτεί κανένας. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Σαν είναι καλή η rom δεν μιλάει κανένας σήμερα. Πολύ ησυχία έπεσε.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 http://img291.imageshack.us/img291/6910/omegaforuminstallation2.png 1. Root Για να βάλουμε Custom Rom η συσκευή μας πρέπει να είναι Rooted. Διαβάστε εδώ τον οδηγό του Αλέκου (saliez) πως θα κάνετε Root στο Samsung Galaxy S II. Θα χρειαστείτε να έχετε ρουτάρει με CFroot ώστε να έχετε τη Clock Work Mod Recovery. 2. Backup Πριν την εγκατάσταση της νέας Custom Rom που θέλουμε να βάλουμε πρέπει να πάρουμε δύο backup. -Nandroid Backup Για να πάρουμε Nandroid Backup πρέπει να έχουμε 2 GB ελεύθερα στην sdcard. Κάνουμε boot σε clockwork recovery. Με κλειστή την συσκευή πατάμε ταυτόχρονα και συνεχεία το πάνω πλήκτρο του ήχου - το Home πλήκτρο - και το Power πλήκτρο μέχρι να κάνει η συσκευή boot σε clockwork recovery http://img3.imageshack.us/img3/5283/cwmrecovery.jpg Επιλέγουμε -backup and restore και περνούμε το Nandroid Backup. Το Nandroid Backup παίρνει backup την μνήμη του τηλεφώνου. *TIP: Πριν πάρετε Nandroid Backup κάντε εγκατάσταση από το Android market το App 2 SD και με το πρόγραμμα αυτό μεταφέρετε όλα τα προγράμματα σας από την sdcard στην μνήμη του τηλεφώνου ώστε το Nandroid Backup να τα πάρει όλα Backup και αν χρειαστεί να κάνετε restore δεν θα σας λείπει κανένα πρόγραμμα - ρύθμιση. -Titanium Backup Κάντε εγκατάσταση από το Android Market το Titanium Backup ★ root για να πάρετε backup όλες τις εφαρμογές σας και τις ρυθμίσεις του συστήματος. Αφού κάνετε την εγκατάσταση εκτελέστε το Titanium Backup και επιλέξτε > Αντίγραφα Ασφάλειας και επαναφορά > αριστερό πλήκτρο > μαζική λειτουργία > και εκτελέστε Αντ. Ασφαλείας όλων των εφαρμογών χρήστη + δεδομένων συστήματος. *TIP: Σας συστήνω για περισσότερη ασφάλεια να αντιγράφεται πάντα το Nadroid backup και το Titanium backup στον υπολογιστή σας πριν την εγκατάσταση της Custom Rom. 3. Προετοιμασία εγκατάστασης Κατεβάζουμε την Rom. Το αρχείο που κατεβάσαμε έχει κατάληξη .zip - είναι zip αρχείο, πχ. Omega_v1.1_XXKI3.zip Αφού κατεβάζουμε την ρομ την αντιγράφουμε στην sdcard (προσοχή δεν ξεζιπάρουμε το αρχείο!) 4. Εγκατάσταση τις Rom Υπάρχουν δυο είδη Custom Rom, οι FULL WIPE και οι NO FULL WIPE. Οι FULL WIPE με την εγκατάσταση τους σβήνουν όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμισεις του συστήματος. Οι NO FULL WIPE δεν σβήνουν τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους. Διαδικασία WIPE πριν την εγκατάσταση της Custom Rom. Κάνουμε Boot σε clockwork recovery και κάνουμε τρία Wipe: 1. Wipe data/factory reset 2. Wipe cache partition 3. Wipe Dalvik cache - (είναι στο μενού -advanced) H διαδικασία WIPE δεν χρειάζεται για τις Custom Rom που είναι FULL WIPE! H διαδικασία WIPE χρειάζεται για τις Custom Rom που είναι NO FULL WIPE όταν αλλάζουμε Custom Rom, πχ από μαμά Rom σε Omega Rom ή από μια Custom Rom σε άλλη Custom Rom, πχ από Leomar σε Omega. Αν αναβαθμίζουμε την Custom Rom που έχουμε με ίδια Custom Rom που είναι NO FULL WIPE η διαδικασία WIPE, συνήθως δεν χρειάζεται. Το αναφέρει ο αντίστοιχος Dev. Εγκατάσταση της Custom Rom. Σε clockwork recovery επιλέγουμε: - install zip from sdcard > - choose zip from sdcard - επιλέγουμε την Custom Rom και κάνουμε την εγκατάσταση. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση πατάμε το Power πλήκτρο για να πάμε στο προηγούμενό μενού και επιλέγουμε - reboot system now *TIP: Αν κάνουμε εγκατάσταση μια Custom Rom που είναι NO FULL WIPE τότε η συσκευή μπορεί να κάνει αρκετή ώρα μετά το - reboot system now μέχρι να φορτώσει την Custom Rom με όλα μας τα προγράμματα - ρυθμίσεις. 5. Επαναφορά όλων των Εφαρμογών με τα δεδομένα τους όταν κάνουμε WIPE πριν την εγκατάσταση της Rom. Στο Titanium Backup - επιλέξτε > Αντίγραφα Ασφάλειας και επαναφορά > αριστερό πλήκτρο > μαζική λειτουργία > και εκτελέστε την Επαναφορά απόντων εφαρμογών με τα δεδομένα *TIP: Αφού τελειώσει η Επαναφορά όλων των Εφαρμογών με τα δεδομένα τους, επιλέξτε > Επαναφορά όλων των δεδομένων του συστήματος > πατήστε Αποεπιλογή όλων και επιλέξτε όλα όσα είναι με πράσινο χρώμα και το TwLauncer (με κόκκινο χρώμα) Μετά την Επαναφορά κάντε επανεκκίνηση. Swyped from my GT-I9100 using tapatalk. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comfuzio Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 μόνο σε μένα δεν έπαιξε με το flash.zip? δεν μου το κάνει update καθόλου και πρέπει να κατεβάσω πάλι την rom γμτ...! Παράθεση Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega v3.0XT - XXKI4 Gingerbread 2.3.5 www.e-arena.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 μόνο σε μένα δεν έπαιξε με το flash.zip? δεν μου το κάνει update καθόλου και πρέπει να κατεβάσω πάλι την rom γμτ...! Δοκίμασε κάνοντας το εξής: Μπές στο μενού του CWM και φλασαρε το απο την επιλογη Flash an update zip. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 καλησπερα σε ολους/ολες εδω και μερικες μερες φοραω την ωμεγα η οποια με κουρασε για να την περασω καθως εχανα το κλειδωμα στην οθονη-home button βεβαια μετα απο μερικες ωρες εφτιαχνε μονο του!!!!τι να πω δε ξερω οσοι με ξερετε απο το γαλαξια 1 ξερετε πως ημουν παντα λατρης της καστομ ρομ για αυτο εχω περασει απο πολλες και στους 2 γαλαξιες μου για να μη πολυλογω η ωμεγα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον σε μενα εχει κατσει καλυτερα και απο τη λεομαρ( ειχα την 2.7.1) με την κουζινα του λεομαρ την εχω κανει οπως ακριβως τη θελω και με τον κερνελ του τουρκου ευχαριστιεμαι αυτονομια ειναι πολυ σταθερη και σμουθ στις εναλαγες οθονων δεν ανεβαζει θερμοκρασιες δεν μου χει κανει κανενα ρεσταρτ και το βασικοτερο απ ολα ειναι οτι ο δημιουργος ειναι δικο μας παιδι και μπορουμε να ρωτησουμε τα παντα και να απαντησει τα παντα,να μας καλυψει σε απαιτησεις και αναγκες μας και να μας βοηθησει οταν χρειαστει ευχαριστουμε για την φανταστικη αυτη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) tiny flashlight δεν κάνει update δεν είναι σωστα υπογεγραμμένο. uninstall και μετά install είναι μια χαρά. Edited October 7, 2011 by makismakis2004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 (edited) Από χθες χρησιμοποιώ και εγώ την Rom και απλά πεταει. Ακομα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απο τα προβληματα που εχουν αναφερθει οποτε μαλλον εκατσε καλα :D Respect και συγχαρητήρια φίλε, it’s a keeper! Ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω το overscroll bounce? Ειδα το Mod για να φυγει το glow αλλα διαβασα οτι συμπεριφερεται περιεργα, να το flasharw? Edited October 8, 2011 by alx_570 Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Φλάσαρε το και δες, εξάλλου υπάρχει και restore glow zip στην kitchen λογικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Θα συμφωνησω απολυτα!εγω ειμαι με criskelo μετα απο 2 μηνες leomar και τωρα περιμενω ανυπομονα την ελληνικη 1.4 για να φλασαρω!Συγχαρητηρια ioathe συνεχισε ετσι! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Πιστεύω αύριο να είναι έτοιμη η νέα Omega v1.4 Απο χθες φοράω και γω την Omega, η rom πετάει χωρίς καθόλου lag και κολλήματα. Επίσης έχω να πω οτι είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον TouchWiz να είναι τόσο smooth και χωρίς το παραμικρό lag στην εναλλαγή των οθονών, με ένα σωρό widgets που έχω. Μέχρι στιγμής το μόνο πρόβλημα που έχω δει ειναι ο flash player που δεν λειτουργεί. Σε όσους την έχετε περάσει λειτουργεί κανονικά? Πραγματικά, πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική σου δουλειά!Με βλέπω να παραμένω εδώ :) Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη και ευχαριστώ για τα σχόλια στο xda. Swyped from my GT-I9100 using tapatalk. Το ποστ σου είναι κενό. μόνο σε μένα δεν έπαιξε με το flash.zip? δεν μου το κάνει update καθόλου και πρέπει να κατεβάσω πάλι την rom γμτ...! Problem solved.. καλησπερα σε ολους/ολες εδω και μερικες μερες φοραω την ωμεγα η οποια με κουρασε για να την περασω καθως εχανα το κλειδωμα στην οθονη-home button βεβαια μετα απο μερικες ωρες εφτιαχνε μονο του!!!!τι να πω δε ξερω οσοι με ξερετε απο το γαλαξια 1 ξερετε πως ημουν παντα λατρης της καστομ ρομ για αυτο εχω περασει απο πολλες και στους 2 γαλαξιες μου για να μη πολυλογω η ωμεγα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον σε μενα εχει κατσει καλυτερα και απο τη λεομαρ( ειχα την 2.7.1) με την κουζινα του λεομαρ την εχω κανει οπως ακριβως τη θελω και με τον κερνελ του τουρκου ευχαριστιεμαι αυτονομια ειναι πολυ σταθερη και σμουθ στις εναλαγες οθονων δεν ανεβαζει θερμοκρασιες δεν μου χει κανει κανενα ρεσταρτ και το βασικοτερο απ ολα ειναι οτι ο δημιουργος ειναι δικο μας παιδι και μπορουμε να ρωτησουμε τα παντα και να απαντησει τα παντα,να μας καλυψει σε απαιτησεις και αναγκες μας και να μας βοηθησει οταν χρειαστει ευχαριστουμε για την φανταστικη αυτη ρομ Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου. tiny flashlight δεν κάνει update δεν είναι σωστα υπογεγραμμένο. uninstall και μετά install είναι μια χαρά. Ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα το κοιτάξω. Από χθες χρησιμοποιώ και εγώ την Rom και απλά πεταει. Ακομα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα απο τα προβληματα που εχουν αναφερθει οποτε μαλλον εκατσε καλα :D Respect και συγχαρητήρια φίλε, it’s a keeper! Ξερει κανεις πως μπορω να επαναφερω το overscroll bounce? Ειδα το Mod για να φυγει το glow αλλα διαβασα οτι συμπεριφερεται περιεργα, να το flasharw? Ευχαριστώ πολύ για το feedback, περιμένω απο όλους προτάσεις για το μέλλον. Αν βοηθήσετε όλοι σύντομα θα έχουμε την καλύτερη ρομ. Στο xda το username σου ειναι TAlx? Ευχαριστω οσους βοηθανε την δουλεια μου και κανουν post στο xda. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Το δοκιμασ και μου το αφαιρεσαι απο τον browser και απο καποια υπομενου...πχ.οταν ανοιγω της επαφες εχω glow οταν ομως ανοιγω μια συγκεκριμενη επαφη για να δω αλλα στοιχεια εχω bounce....ξερεις τι μπορει να φταιει;;;το ιδιο γινεται και στα μηνυματα...οταν ειμαι στο αρχικο μενουν των μηνυμαρων εχω glow οταν ομως ανοιγω μι συνομιια εχω bounce.μηπως φταει που δεν εχω περασει καποιο custom theme??? + 1 Flashαρα το overscroll glow removal αλλα εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα. Στο κεντρικο μενου των μηνυματων εχω glow και μεσα στην συνομιλια εχω bounce. Στο κεντρικο των επαφων glow, στο Info της επαφης τιποτα, στο history της επαφης glow. Στον browser και τον opera τιποτα (δεν θυμαμαι αν ειχε αλλα λεω διαφορες δοκιμες που εκανα) Στο call log glow. :) Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Μετά απο το fix του adobe flash player δεν γίνεται εγκατάσταση απο το market πρέπει να το κάνεις πάλι εγκατάσταση. Αυτό έκανε σε μένα τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelos Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Καλησπέρα και από μένα, Εδώ και 2 μέρες τρέχω την 1.3 και είμαι κατενθουσιασμένος. Η πρώτη μου rom μετά την μαμά KG2 και παρατήρησα διαφορές στην απόκριση της οθόνης και στη μπαταρία (αν και χτες το βράδυ έκανα calibration στη μπαταρία και δεν ξέρω αν βελτιωθεί περισσότερο.) αυτό που μου άρεσε πολύ είναι η ένταση των ακουστικών που πριν ήταν χάλια και κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση έπρεπε να πηγαίνω από το κρυφό μενού και να αλλάζω μια μια τις τιμές. Το τηλέφωνο το έχω σκίσει τρέχω navi (sygic) google earth διαβάζω pdf ακούω μουσική και άλλα κουλά και δουλεύει αβίαστα χωρίς το παραμικρό κόλλημα η restart Έχω 2 προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι δε μπορώ να διαβάσω ntfs partition από usb stick. Πριν την αναβάθμιση είχα κάνει root και με το GScript lite έκανα mount. τώρα όμως μου βγάζει μήνυμα πως το αρχείο fuse.ko που είχα βάλει στο φάκελο .modules και το οποίο καλεί το script δεν τρέχει…(can’t open) Το άλλο πρόβλημα που έχω είναι πως οι οδηγίες από κάποια προγράμματα που κατεβάζω από το μάρκετ είναι στα γερμανικά αν και πριν ήταν στα αγγλικά. Όπως επίσης και το home page του browser το οποίο και άλλαξα απλά το αναφέρω μήπως έχει κάποια σχέση Να σημειώσω πως είμαι στην Ελβετία και χρησιμοποιώ ελβετική sim (δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά πριν δεν είχα αυτό το πρόβλημα) και δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω το CSC αλλά απ ότι διάβαζα πρέπει να αλλάξω kernel και δεν έχω ιδέα τι είναι συμβατό… Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός Συγχαρητήρια για τη φανταστική σου δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλημερα.Ειμαι με στοκ rom 2.3.4!Με αυτα που διαβαζω ειμαι στο τσακ να δοκιμασω την rom!Ειναι τοσο αισθητη η διαφορα με την στοκ σε αποδοση και μπαταρια?Η 1.4 τι σημαντικη διαφορα θα εχει με την 1.3?Αν ειναι να περιμενω μερικες μερες ακομη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλησπέρα και από μένα, Εδώ και 2 μέρες τρέχω την 1.3 και είμαι κατενθουσιασμένος. Η πρώτη μου rom μετά την μαμά KG2 και παρατήρησα διαφορές στην απόκριση της οθόνης και στη μπαταρία (αν και χτες το βράδυ έκανα calibration στη μπαταρία και δεν ξέρω αν βελτιωθεί περισσότερο.) αυτό που μου άρεσε πολύ είναι η ένταση των ακουστικών που πριν ήταν χάλια και κάθε φορά που έκανα επανεκκίνηση έπρεπε να πηγαίνω από το κρυφό μενού και να αλλάζω μια μια τις τιμές. Το τηλέφωνο το έχω σκίσει τρέχω navi (sygic) google earth διαβάζω pdf ακούω μουσική και άλλα κουλά και δουλεύει αβίαστα χωρίς το παραμικρό κόλλημα η restart Έχω 2 προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι δε μπορώ να διαβάσω ntfs partition από usb stick. Πριν την αναβάθμιση είχα κάνει root και με το GScript lite έκανα mount. τώρα όμως μου βγάζει μήνυμα πως το αρχείο fuse.ko που είχα βάλει στο φάκελο .modules και το οποίο καλεί το script δεν τρέχει…(can’t open) Το άλλο πρόβλημα που έχω είναι πως οι οδηγίες από κάποια προγράμματα που κατεβάζω από το μάρκετ είναι στα γερμανικά αν και πριν ήταν στα αγγλικά. Όπως επίσης και το home page του browser το οποίο και άλλαξα απλά το αναφέρω μήπως έχει κάποια σχέση Να σημειώσω πως είμαι στην Ελβετία και χρησιμοποιώ ελβετική sim (δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά πριν δεν είχα αυτό το πρόβλημα) και δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω το CSC αλλά απ ότι διάβαζα πρέπει να αλλάξω kernel και δεν έχω ιδέα τι είναι συμβατό… Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός Συγχαρητήρια για τη φανταστική σου δουλειά Ευχαριστώ για το feedback, είναι πολύτιμο για μένα όπως και κάθε σχόλιο σας. Για ntfs partition από usb stick που βρηκες το script, να μπω να διαβασω να δω τι μας λειπει. Για το πρόβλημα με την γλώσσα μου φαίνεται πολύ παράξενο, Αν δοκιμασεις να αλλαξεις γλωσσα, πχ Ελληνικα κτλ εχεις παλι προβλημα? Ποια γλωσσα εχεις επιλέξει στο σύστημα και σε ποιο πρόγραμμα σου βγάζει Γερμανικά, ρωτάω για να το δοκιμάσω. Πως άλλαξες το home page του browser? Καλημερα.Ειμαι με στοκ rom 2.3.4!Με αυτα που διαβαζω ειμαι στο τσακ να δοκιμασω την rom!Ειναι τοσο αισθητη η διαφορα με την στοκ σε αποδοση και μπαταρια?Η 1.4 τι σημαντικη διαφορα θα εχει με την 1.3?Αν ειναι να περιμενω μερικες μερες ακομη! Η νέα Omega v1.4 θα είναι έτοιμη σήμερα ή αύριο :) Θα ανεβάσω changelog μαζί με την νέα ρομ. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ελπίζω σήμερα να φλασάρουμε που δεν έχουμε και δουλειές :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Kαλημερα και απο μενα!Χθες το πρωι φλασαρα και εγω την ρομ αυτη και ειμαι πλεον στην παρεα σας!Οντας καιρο με leomar αλλα και criscelo να πω οτι δεν εχει κατι να ζηλεψει αυτη η ρομ απο αυτες τις δυο ρομ που θεορουνται απο πολλους οι καλυτερες αλλα απο την αλλη εγω σαν χρηστης δεν βλεπω να ειναι και καλυτερη.Ως εκ τουτου το οτι ειναι ελληνικη και θελω να στηριξω την Ελλαδα αλλα και θα εχουμε βοηθεια απευθειας απο το δημιουργο θα μεινω με αυτην!Και πιστευω οτι οολοι οι Ελληνες πρεπει να την εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Χθες παρατήρησα ότι δεν εμφανίζονταν όλα τα τραγούδια μου σε καμία απο τις εφαρμογές μουσικής που είναι εγκατεστημένες στην ρομ. Για παραδειγμα απο αγορασμενο άλμπουμ εμφανίζονται 2 απο τα 52 τραγούδια :(. Βλέπει μόνο μερικά απο τα άλμπουμ. Υπ όλη ότι μεγάλο μέρος της μουσική μου είναι αγορασμενο και τα υπόλοιπα έχουν πλήρη tags. Δεν το είχα προσέξει αν συνέβαινε πριν η κάτι προέκυψε. Μόνο στη official θυμάμαι ότι ήταν οκ. Δεν ξέρω μήπως εγινε τίποτα μετα την εγκατάσταση του Zedge για ringtones. Με την εφαρμογη Power APM που έχει επιλογη φακέλων τα βλέπει κανονικά. Δεν δουλεύει η επιλογη ανίχνευσης που είναι ενσωματωμένη στα android. To πρόβλημα είναι ότι δεν μ αρέσει αυτη η εφαρμογη και ότι καθιστά άχρηστη επίσης την εφαρμογη Droid DJ που με βολεύει να παίζω μουσική ερασιτεχνικά μέσα απο το κινητο μου. Έχει κανεις καμία ιδέα αν υπάρχει φάρμακο πριν κάνω hard reset? Επισημαινω ότι δοκίμασα να διαγραψω τα κασέ όλων των εφαρμογών μουσικής αλλα δεν Έγινε τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ελπίζω σήμερα να φλασάρουμε που δεν έχουμε και δουλειές :) Όλη μέρα χτες και απο τις 7:00 το πρωί δουλεύω για να την έχετε σήμερα. Μου έχει μείνει το beta testing και αν όλα πάνε καλά την ανεβάζω :) Kαλημερα και απο μενα!Χθες το πρωι φλασαρα και εγω την ρομ αυτη και ειμαι πλεον στην παρεα σας!Οντας καιρο με leomar αλλα και criscelo να πω οτι δεν εχει κατι να ζηλεψει αυτη η ρομ απο αυτες τις δυο ρομ που θεορουνται απο πολλους οι καλυτερες αλλα απο την αλλη εγω σαν χρηστης δεν βλεπω να ειναι και καλυτερη.Ως εκ τουτου το οτι ειναι ελληνικη και θελω να στηριξω την Ελλαδα αλλα και θα εχουμε βοηθεια απευθειας απο το δημιουργο θα μεινω με αυτην!Και πιστευω οτι οολοι οι Ελληνες πρεπει να την εχουν! Σε ευχαριστώ πολύ georgioskio, ο στόχος είναι να γίνει η καλύτερη, μπορείτε να με βοηθήσετε με τις παρατηρήσεις σας αν υστερεί η ρομ σε κάτι σε σχέση με άλλες που έχετε δοκιμάσει. Χθες παρατήρησα ότι δεν εμφανίζονταν όλα τα τραγούδια μου σε καμία απο τις εφαρμογές μουσικής που είναι εγκατεστημένες στην ρομ. Για παραδειγμα απο αγορασμενο άλμπουμ εμφανίζονται 2 απο τα 52 τραγούδια :(. Βλέπει μόνο μερικά απο τα άλμπουμ. Υπ όλη ότι μεγάλο μέρος της μουσική μου είναι αγορασμενο και τα υπόλοιπα έχουν πλήρη tags. Δεν το είχα προσέξει αν συνέβαινε πριν η κάτι προέκυψε. Μόνο στη official θυμάμαι ότι ήταν οκ. Δεν ξέρω μήπως εγινε τίποτα μετα την εγκατάσταση του Zedge για ringtones. Με την εφαρμογή Power APM που έχει επιλογη φακέλων τα βλέπει κανονικά. Δεν δουλεύει η επιλογη ανίχνευσης που είναι ενσωματωμένη στα android. To πρόβλημα είναι ότι δεν μ αρέσει αυτη η εφαρμογη και ότι καθιστά άχρηστη επίσης την εφαρμογη Droid DJ που με βολεύει να παίζω μουσική ερασιτεχνικά μέσα απο το κινητο μου. Έχει κανεις καμία ιδέα αν υπάρχει φάρμακο πριν κάνω hard reset? Επισημαινω ότι δοκίμασα να διαγραψω τα κασέ όλων των εφαρμογών μουσικής αλλα δεν Έγινε τίποτα. Κώστα σε έμενα δουλεύει κανονικά, ας το δουν και οι υπόλοιποι και να μας πουν, σύντομα έρχεται η νέα v1.4 καλό θα ήταν να βάλεις την νέα με full wipe. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelos Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλημέρα, Λοιπόν to Gscript Lite το κατέβασα από το μάρκετ και ακολούθησα τα βήματα που έχει σε αυτό το βίντεο δεν δούλευε όμως γιατί έλειπαν κάποια αρχεία (fuse.ko , Mount sdcard NTFS.sh , ntfs-3g) τα οποία έψαξα και κατέβασα μετά από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15120348 (post #26) και τα αντέγραψα στο φάκελο .modules του phone. Μετά τρέχοντας το script μπόρεσα να διαβάσω στικάκι 8g ntfs και να αντιγράψω αρχεία στο τηλέφωνο. Αυτά με τη μαμά rom (Adroid ver 2.3.3, Baseband ver. I9100BOKG1, Kernel ver. 2.6.35.7-I9100XXXG2-CL375027 se.infra@SEI-21 #2, Build number GINGERBREAD.BOKG2) o kernel άλλαξε αφού έκανα cfroot. Τώρα όμως δεν μπορεί να τρέξει το fuse.ko. Ένα παράδειγμα για τα γερμανικά είναι αν πατήσεις δυο φορές το home button για να σου βγει το talk. Εκεί όλες οι οδηγίες είναι στα γερμανικά (πριν αγγλικά). Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα (γερμανός) η γλώσσα είναι στα αγγλικά και η κάρτα σιμ είναι ελβετική. Τώρα έβαλα και την ελληνική κάρτα της cosmote αλλά το ίδιο συμβαίνει. Όπως και όταν αλλάζω γλώσσα στα ελληνικά. Το καλό είναι πως μόλις δοκίμασα και το roaming (ταξιδεύω με τρένο Ιταλία για δουλεία). Δουλεύει κανονικά όπως και το data roaming. Παρατήρησα όμως πως δεν κλειδώνει με τίποτα το gps. Ίσως να φταίνε τα βουνά δεν ξέρω (αν και με την παλιά στο ίδιο κομμάτι μου έβρισκε δορυφόρο). Για τον browser αριστερό πλήκτρο menu -> more -> settings -> Set homepage Αν παρατηρήσω κάτι άλλο θα σε ενημερώσω Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Κώστα σε έμενα δουλεύει κανονικά, ας το δουν και οι υπόλοιποι και να μας πουν, σύντομα έρχεται η νέα v1.4 καλό θα ήταν να βάλεις την νέα με full wipe. Ναι θα κάνω σίγουρα wipe. Με το backup του Ttanium δεν νομίζω να έχω πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλημέρα, Λοιπόν to Gscript Lite το κατέβασα από το μάρκετ και ακολούθησα τα βήματα που έχει σε αυτό το βίντεο δεν δούλευε όμως γιατί έλειπαν κάποια αρχεία (fuse.ko , Mount sdcard NTFS.sh , ntfs-3g) τα οποία έψαξα και κατέβασα μετά από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15120348 (post #26) και τα αντέγραψα στο φάκελο .modules του phone. Μετά τρέχοντας το script μπόρεσα να διαβάσω στικάκι 8g ntfs και να αντιγράψω αρχεία στο τηλέφωνο. Αυτά με τη μαμά rom (Adroid ver 2.3.3, Baseband ver. I9100BOKG1, Kernel ver. 2.6.35.7-I9100XXXG2-CL375027 se.infra@SEI-21 #2, Build number GINGERBREAD.BOKG2) o kernel άλλαξε αφού έκανα cfroot. Τώρα όμως δεν μπορεί να τρέξει το fuse.ko. Ένα παράδειγμα για τα γερμανικά είναι αν πατήσεις δυο φορές το home button για να σου βγει το talk. Εκεί όλες οι οδηγίες είναι στα γερμανικά (πριν αγγλικά). Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα (γερμανός) η γλώσσα είναι στα αγγλικά και η κάρτα σιμ είναι ελβετική. Τώρα έβαλα και την ελληνική κάρτα της cosmote αλλά το ίδιο συμβαίνει. Όπως και όταν αλλάζω γλώσσα στα ελληνικά. Το καλό είναι πως μόλις δοκίμασα και το roaming (ταξιδεύω με τρένο Ιταλία για δουλεία). Δουλεύει κανονικά όπως και το data roaming. Παρατήρησα όμως πως δεν κλειδώνει με τίποτα το gps. Ίσως να φταίνε τα βουνά δεν ξέρω (αν και με την παλιά στο ίδιο κομμάτι μου έβρισκε δορυφόρο). Για τον browser αριστερό πλήκτρο menu -> more -> settings -> Set homepage Αν παρατηρήσω κάτι άλλο θα σε ενημερώσω Σε ευχαριστω Οκ θα το κοιτάξω για το πρωτο για το δευτερο εκανα οτι μου ειπες αλλα εγω δεν εχω προβλημα και ολα εμφανιζονται κανονικα, ας το κοιταξει και καποιος αλλος αν μπορει. Δοκίμασε την v1.4 (την ανεβαζω τωρα) και ενημέρωσε με αν έχεις και πάλι το ιδιο πρόβλημα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Η νέα Omega v1.4 είναι online :) Changelog Omega v1.4: Προστεθήκαν: Call Recording - για ενεργοποίηση φλασσάρετε μέσω CWM το Call_Recorder_by_SicOpaT.zip που βρίσκεται στην sdcard\Omega Files\Call Recorder Αναβαθμίστηκαν: Tiny flashlight v3.9.9.6 Αφαιρέθηκαν: CM7 Music player και επαναφορά του stock player - τον CM7 Music player θα τον βρήκε για εγκατάσταση στον φάκελο Omega Files Mods: Services.jar updated to allow stock SMS/MMS work with BLN Add support for HTC headset button Disable screen wake from volume buttons Νέα: Omega Bootanimation - Omega Wallpaper + Omega Lock screen wallpaper by Zenor Διορθώθηκαν: Flash player not updating from market Tiny flashlight not updating from market Η Rom είναι No full wipe Πληροφορίες και download στα πρώτα post. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts