alkis_7 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Έχει ξανά αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα από κάποιον άλλο χρήστη αλλά δε μου έρχεται η λύση τώρα.... Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπες. Ξαναφλάσαρε τον kernel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Έχει ξανά αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα από κάποιον άλλο χρήστη αλλά δε μου έρχεται η λύση τώρα.... Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπες. Ξαναφλάσαρε τον kernel.. Καλώς.Το δοκιμάζω.;) Θα το ψάξω ακόμα λιγάκι γιατί είδα οτι και άλλοι το είχαν αυτό το πρόβλημα αλλά σε παλαιότερη έκδοση. Θα είναι πρόβλημα αν το ξαναφλασάρω και δεν έχει απότέλεσμα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 29, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 καλησπερα σε ολους! εχω την gingeDX 25, και γενικα εχω παρατηρησει οτι κολλαει καμια φορα, ή αργει. οχι κατι φοβερο. τωρα ειδα για τους κερνελ και σκεφτηκα μηπως αν βαλω εναν custom θα διορθωθει το προβλημα.. ?? κι επισης τι γινεται στη περιπτωση που κατι παει στραβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Κλείσε το κινητό, βγάλε τη μπαταρία και κοίτα στο πίσω μέρος πάνω αριστερά νομίζω. Θα δεις μια ημερομηνία με ένα W στο κέντρο (πχ 11W28). Εσένα ποια ημερομηνία έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 εμενα λεει 11w03. μπορωωω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 εμενα λεει 11w03. μπορωωω?? Εύκολα. Δε θα brickάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 και εσυ ποιον προτεινεις? γιατι ειδα οτι υπαρχουν πολλοι και διαφοροι..και μπερδευομαι. :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Οι δύο καλύτεροι είναι nAa και Alfs. Πιστεύω είναι στα ίδια αυτοί οι δύο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 θα βαλω τον αλφς, οχι τπτ αλλο απλα επειδη αυτο το λινκ βρηκα πρωτο πρωτο στον οδηγο εδω ;) επισης, πρεπει να κανω κανα backup τιποτα τετοιο πριν? ή δε χανονται τα δεδομενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εννοείς backup πριν περάσεις τον kernel; Όχι. Δε χάνεις τίποτα. Μόνο αν αλλάξεις rom που θα πρέπει να κάνεις full wipe για να δουλέψει, θα χρειαστεί backup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 3. Κατεβαστε το RAR αρχειο που περιεχει το S1tool και τα αρχεια για το σπασιμο και καντε αποσυμπιεση. ...ομως οταν παω να κατεβασω αυτο το ραρ μου λεει οτι το αρχειο δεν υπαρχει. δεν εχουν ανανεωθει τα λινκς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Δυστυχώς όχι. Για κοίτα αν δουλεύουν τα links εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) ουτε αυτο δυστυχως..για το S1 μου λεει... "FileServe can only be used to download and retrieve files that you have uploaded personally. If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager." ------- ακυρο..το βρηκα ;) ------- και να σε ρωτησω κατι τελευταιο, πριν ξεκινησω.. το 11w03 που γραφει κατω απ τη μπαταρια σημαινει οτι δε θα μπρικαρει ειπες,,,δηλαδη δεν υπαρχει πιθανοτητα λαθους ή να μου χαλασει ετσι? αν τα κανω ολα οπως τα λεει ο οδηγος φυσικα. σορι που στελνω παλι αλλα πριν που ελεγα οτι και απ τον οδηγο του τζιμ δε δουλευει το λινκ για το ραρ αρχειο ειχα δικιο...οντως δε δουλευει. νομιζα πως το κατεβαζα, αλλα ειχα κατεβασει το αλλο τελικα.. οποτε τωρα? Edited May 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 σορι που στελνω παλι αλλα πριν που ελεγα οτι και απ τον οδηγο του τζιμ δε δουλευει το λινκ για το ραρ αρχειο ειχα δικιο...οντως δε δουλευει. νομιζα πως το κατεβαζα, αλλα ειχα κατεβασει το αλλο τελικα.. οποτε τωρα? Θα δοκιμάσω να το ανεβάσω εγώ κάπου και θα σου δώσω το Link.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 γιατι δε δουλευει το S1tool.exe??? που θα το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 To s1tool μπορείτε να το βρείτε εδώ. @Mimh_chios δες πρώτα αυτό που σου είπα στο επίσημο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Παιδιά έχω πρόβλημα. Έβαλα τον alfs και μετά κατέβασα την Shin (SEMC 3) και κάνω τα wipes και όταν την περνώ το τηλέφωνο κολλά στην Free Xperia οθόνη. Τι κάνω; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Περνάς nAa kernel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Μέχρι πόσα μπορεί να γίνει overclock η CPU χωρίς να πάθει brick το τηλέφωνο; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ανάλογα το κινητό. Σου το γράφω και στο επίσημο, ότι δεν είναι σταθερό το όριο που φτάνει ένα κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelakos Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Μέχρι πόσα μπορεί να γίνει overclock η CPU χωρίς να πάθει brick το τηλέφωνο; διαβασα πως μια καλη συχνοτητα ειναι τα 710. Τωρα δεν ειμαι σιγουρος. Στο xda αυτο προτεινουν οι περισσοτεροι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 υπαρχει περίπτωση με αλλαγη kernel να μην εχω δικτυο?εβαλα τα original παλι και παλι δεν ανοιγει καν το wifi το χαλασα? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Ανάλογα το κινητό. Σου το γράφω και στο επίσημο, ότι δεν είναι σταθερό το όριο που φτάνει ένα κινητό... ηα καταφερα κ το ξεκλειδωσα το bootloader 11w37 με το προγραμμα x8 toolbox final χωρις να μπρικαρει.δν μπορω να εγκαταστησω τον kernel.πρωτα βαζεις την ginger dx κ μετα τον custom kernel?η το αναποδο?κ κατι ακομα,η prime hd9 δν μπορω να την εγκαταστησω με τπτ.καμια βοηθεια????? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorz21 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 (edited) υπαρχει περίπτωση με αλλαγη kernel να μην εχω δικτυο?εβαλα τα original παλι και παλι δεν ανοιγει καν το wifi το χαλασα? Μπορει ο kernel να εχει εξτρα wi-fi modules αρχειο zip και να χρειαστει να το φλασαρεις.Αλλιως φλασαρεις τον kernel ξανα. Edited September 10, 2012 by jorz21 Παράθεση 2.3.7-nAa14- AnTuTu score 2335-E10i mini lite ics rom kozbar666-kamarush kernel v3 AnTuTu score 5282-st15i smultron Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pRieStaKos Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μετά απο προσπάθεια unlock του bootloader, και μετα την ολοκλήρωση της διαδικασίας......δεν ανοιγει το κινητο !! :confused::O:X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts