mcde Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (23 Απρ. 2004 , 19:45) 4)αν ειδες προτεινα και την πλεξτορια(Όταν η Plextor έφτιανχε SCSI CD-ROMs και CD-Writers (τώρα πια φτιάνχει όπως όλοι μόνο ATAPI), οι αλλοι κοιμοντουσαν τον υπνο του δικαιο,αυτή δίδαξε το σωστό dae). που ειναι κορυφη, αλλα λογο κοστους υποθετω πως απορριφθηκε.... Για τα Plextor τα έχω ξαναπει. Η εταιρία αυτή ήταν πολύ καλύτερη σε ποιότητα και αξιοπιστία, όταν τα περισσότερα cdrw έκαναν 100.000 δραχμές και τα δικά της έκαναν 120-140. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές και μαζί έπεσε και η ποιότητα. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να ρωτήσετε την DHL που παραλαμβάνει τα χαλασμένα drives που είναι μέσα στην εγγύηση (έχουν on-site service), πόσα τρέχει να μαζέψει καθημέρινά. Και για να μην αναρωτιέστε, σήμερα έστειλα πίσω ένα plextor dvdrw 708A που δεν είχε κλείσει μήνα και είχε γράψει το πολύ 30 δισκάκια. Ο υπάλληλος της DHL που ήρθε και το πήρε μου είπε πόσα μαζεύουν κάθε μέρα. Επομένως, ας μην επιμένουμε για την ποιότητα και την αξιοπιστία των Plextor γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. April 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Μου ήρθε νομίζω μια καλή ιδέα για την καρτα..... :cool: Σκέφτηκα ότι μπορώ αγοράσω τώρα την πιο φτηνή κάρτα που κυκλοφορεί (ή ακόμα και να κρατήσω την παλιά μου) και σε 1-2 μήνες που θα έρθουν οι καινούργιες κάρτες της Nvidia και της ATI στην Ελλάδα και συνεπώς θα πέσουν και οι τιμές των υπάρχουσων καρτών να αγοράσω με τα ίδια λεφτά ή με λίγα περισσότερα μια πολύ καλύτερη κάρτα. Ούτως ή αλλιώς απ'όσο ξέρω δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κανένα τρομερό παιχνίδι πριν τον ιούνιο. Λοιπόν τι λέτε να το κάνω και το βασικότερο θα έρθουν οι καινούργιες κάρτες σε 1-2 μήνες ή θα πρέπει να περιμένω παραπάνω, γιατί πάνω από 2 μήνες δεν γίνεται. :alien: Σημείωση: Τελικά ανέβαλα την παραγγελία για τρίτη-τετάρτη οπότε έχω 3-4 μέρες να το σκεφτώ. Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Δεν συμφωνώ. Με την ίδια λογική μπορείς να περιμένεις να βγουν οι νέες μητρικές με PCI Express για να φθηνήνουν οι παλιές. Γενικά για εμένα αυτή δεν είναι η σωστή νοοτροπία με τους υπολογιστές. Γιατί πάντα (και εννοώ ΠΑΝΤΑ) υπάρχει κάτι καινούργιο, έτοιμο να κυκλοφορήσει. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (24 Απρ. 2004 , 04:24) Για τα Plextor τα έχω ξαναπει. Η εταιρία αυτή ήταν πολύ καλύτερη σε ποιότητα και αξιοπιστία, όταν τα περισσότερα cdrw έκαναν 100.000 δραχμές και τα δικά της έκαναν 120-140. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές και μαζί έπεσε και η ποιότητα. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να ρωτήσετε την DHL που παραλαμβάνει τα χαλασμένα drives που είναι μέσα στην εγγύηση (έχουν on-site service), πόσα τρέχει να μαζέψει καθημέρινά. Και για να μην αναρωτιέστε, σήμερα έστειλα πίσω ένα plextor dvdrw 708A που δεν είχε κλείσει μήνα και είχε γράψει το πολύ 30 δισκάκια. Ο υπάλληλος της DHL που ήρθε και το πήρε μου είπε πόσα μαζεύουν κάθε μέρα. Επομένως, ας μην επιμένουμε για την ποιότητα και την αξιοπιστία των Plextor γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. προσωπικα οι μεμονομενες περιπτωσιεις δεν μου λενε τιποτα....αυτο που μετραει imo ειναι οι αψογες κριτικες που εχει παρει το dvdrw 708A απο παρα μα παρα πολλους χρηστες...και η προσωπικη εμπειρια!αν θελεις μπορεις να διαβασεις και σε αλλα φορουμς τις γνωμες για το συγκεκριμενο dvdrw!α σε τι δισκακια γραφεις? Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipitoppi Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Revan (24 Απρ. 2004 , 15:13) Μου ήρθε νομίζω μια καλή ιδέα για την καρτα..... :cool: Σκέφτηκα ότι μπορώ αγοράσω τώρα την πιο φτηνή κάρτα που κυκλοφορεί (ή ακόμα και να κρατήσω την παλιά μου) και σε 1-2 μήνες που θα έρθουν οι καινούργιες κάρτες της Nvidia και της ATI στην Ελλάδα και συνεπώς θα πέσουν και οι τιμές των υπάρχουσων καρτών να αγοράσω με τα ίδια λεφτά ή με λίγα περισσότερα μια πολύ καλύτερη κάρτα. Ούτως ή αλλιώς απ'όσο ξέρω δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κανένα τρομερό παιχνίδι πριν τον ιούνιο. Λοιπόν τι λέτε να το κάνω και το βασικότερο θα έρθουν οι καινούργιες κάρτες σε 1-2 μήνες ή θα πρέπει να περιμένω παραπάνω, γιατί πάνω από 2 μήνες δεν γίνεται. :alien: Σημείωση: Τελικά ανέβαλα την παραγγελία για τρίτη-τετάρτη οπότε έχω 3-4 μέρες να το σκεφτώ. φιλε δεν συμφωνω με αυτην τη λογικη!ο υπολογιστης ειναι κατι που το περνεις ολοκληρωμενα και οχι διασπαρτα τα κομματια του!αν επιμενεις σε αυτην αποψη τοτε καλυτερα να τον αγορασεις σε 2μηνες μαζι με την καρτα γραφικων.... Παράθεση ALWAYS FEAR OF A GOOD SNIPER, UNLESS YOU ENCOUNTER HIM FROM BEHIND (CS RULES) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. April 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Ναι αλλά το θέμα είναι ότι τον υπολογιστή τον χρειάζομαι τώρα για άλλες δουλειές, ενώ η καλή κάρτα γραφικών δεν μου είναι απαρίτητη αυτή τη στιγμή, δεδομένου ότι έρχονται και εξετάσεις και δεν θα μπορώ να παίζω παιχνίδια όπως τώρα. Μόλις μπει το καλοκαίρι όμως και θα έχω όλο το χρόνο ελεύθερο θα παίζω με τις ώρες μέχρι να φύγω για διακοπές. Άρα αφού μια καλή κάρτα δεν μου είναι απαραίτητη άμεσα γιατί να μην περιμένω να πάρω μια πραγματικά καλή όταν θα την έχω ανάγκη δηλ. σε 1-2 μήνες? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (24 Απρ. 2004 , 15:50) προσωπικα οι μεμονομενες περιπτωσιεις δεν μου λενε τιποτα....αυτο που μετραει imo ειναι οι αψογες κριτικες που εχει παρει το dvdrw 708A απο παρα μα παρα πολλους χρηστες...και η προσωπικη εμπειρια!αν θελεις μπορεις να διαβασεις και σε αλλα φορουμς τις γνωμες για το συγκεκριμενο dvdrw!α σε τι δισκακια γραφεις? Δεν είναι μεμονομένη περίπτωση. Τα Plextor δεν έχουν την μεγάλη διαφορά στην ποιότητα κατασκευής. Κάποτε την είχαν, τώρα πια όχι. Ελαττωματικές συσκευές βγάζουν όλοι οι κατασκευαστές και αυτό που λέω είναι ότι τα plextor δεν είναι η εξαίρεση που βγάζει λιγότερα. Σε Philips και TDK dvd+r γράφουμε συνήθως, αλλά το πρόβλημα εμφανίστηκε με τα cd, όσο αστείο και αν φαίνεται. Η συσκευή δεν κατάφερε να γράψει πάνω από 3 cd συνολικά. Μετά σταμάτησε να αναγνωρίζει και τα γραμμένα και τα άδεια. Όμως το θέμα του topic δεν είναι αυτό, οπότε δεν συνεχίζω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Iσως επειδή παλαιά τα Plextor ήταν made in Japan... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. April 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (24 Απρ. 2004 , 15:52) φιλε δεν συμφωνω με αυτην τη λογικη!ο υπολογιστης ειναι κατι που το περνεις ολοκληρωμενα και οχι διασπαρτα τα κομματια του!αν επιμενεις σε αυτην αποψη τοτε καλυτερα να τον αγορασεις σε 2μηνες μαζι με την καρτα γραφικων.... καπου δεν το επιασα αυτο. δηλαδη καθε φορα που θελω να αλλαξω κατι στο pc μου θα πρεπει να το παρω ολο παλι? τα pc ειναι καλυτερα να φτιαχνονται κομματι κομματι. εστω και αν δεν ξερεις πρεπει να αρχισεις να μαθαινεις. αν ρωτησεις ποσα θελουν να σου βαλουν μια καρτα γραφικων θα τρελαθεις. καλυτερα κομματι κομματι και να το φτιαξεις μονος σου. οσον αφορα την ερωτηση σου φιλε μου, τον τελευταιο καιρο οι εταιριες εφαρμοζουν αλλη τακτικη. πχ μολις βγηκε η 9600/9800 λιγο πριν παρουσιαστουν εξαφανιστηκαν οι 9500/9700 απο την αγορα. εφαρμοζουν τεχνητη ελλειψη ετσι ωστε να πουλησουν τα καινουρια προιοντα. οποτε θα ειναι δυσκολο αλλα οχι απιθανο να βρεις καποιο τετοιο κομματι. οποτε η αγοραζεις μια καλη τωρα η παιρνεις το ρισκο και απλα ψαχνεις. εγω προσωπικα εκανα το δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. April 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Κατ'αρχάς θέλω να σας παρακαλέσω παιδιά να τελειώσει επιτέλους το θέμα με τα DVD-R της Plextor. Δεν ενδιαφέρομαι σε καμία περίπτωση για το συγκεκριμένο DVD-RW και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε ασκόπως για αυτό. Αν θέλετε να γίνει συζήτηση πάνω σ'αυτό ευχαρίστως αλλά στους διαξιφισμούς, όχι εδώ. Όσον αφορά το ταλαίπωρο το σύστημα, αποφάσισα μετά από αρκετές αναζητήσεις σε άλλα forums & sites να επιλέξω στο DVD-RW το NEC μιας και απ'ότι διάβασα είναι δοκιμασμένο και κανείς δεν είχε παράπονο απ'αυτό. Για την VGA βρήκα σε ένα κατάστημα την ATI Radeon 9800Pro στα 215ευρώ(!!!)(χωρίς ΦΠΑ) και μάλλον θα προτιμήσω αυτή. Στο κατάστημα αυτό βρήκα και ένα πολύ εντυπωσιακό case Thermaltake XaserV WinGo V7000D Blue & Window το οποίο αν και ακριβούτσικο(132ευρώ χωρίς ΦΠΑ) μου άρεσε πάρα πολύ!!! Θέλω να ρωρτήσω λοιπόν μήπως το έχει κανείς ή έστω το έχει δει από κοντά για να μου πει εντυπώσεις... Βέβαια όποια άλλη πρόταση ή αντίρρηση με τα άλλα υποσυστήματα με ευχαρίστηση θα την ακούσω. :alien: Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Vevaia to kouti einai kai horis trofodotiko se periptosi pou den to prosekses.. Kalo einai,entiposiako kai krataei tin esoteriki thermokrasia hamila. Apo thorivo den ksero omos. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 την καρτα χτυπα την. το κουτι οπως σου ειπε και το παλικαρι πριν ειναι πολυ καλο, αν θυμαμαι καλα απο αλουμινιο οποτε και ελαφρυ αλλα δεν εχει τροφοδοτικο. υπολογιζε κανα 60 αρι ακομα για ενα καλο τροφοδοτικο οποτε ξεπερνας τα 200 ευρω μονο για το case. κοιτα και στο πλαισιο εχει κατι full απο οτι ξερω γυρω στα 100 ευρω με επωνυμο τροφοδοτικο. μπορεις να αγορασεις και με παραθυρο και αν πιανουν λιγο τα χερια σου να το πειραξεις με σπρευ και να το κανεις οπως θες. την καρτα που την ειδες? καταραμενο farcry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ax re paidia ena post diavasa (to teleuteo!) kai anarwtieme! Prin apo 3 xronia pou pira pc se komatia apo ta tote e-motion sunolika eixa plirwsei 600 euro. gia to kouti pou pira me AMD 1200ari kai 256mnimi. Apoti thimame mou eixe parei guro sta 50 euro gia kouti kai gia trofodotiko.Oxi kai 200 euro. Min dunete tzampa lefta parte kati ousiastiko pou tha anevasei tin geniki tou eikona opos o epeksergastis i mia parapanw mnimi para na dwsete tzampa lefta gia to kouti. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Trofodotiko 60 euro den tairiazei se kouti 160 evreon. Pare ena 480w i 550 mias kai oi apaitiseis olo kai anevainoun teleftaia... (des nvidia 6800..) Ena levicom i thermaltake tha se ikanopoieisei.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 den diabasa ola ta post, alla ta misa lene "ithela ayto, alla tha parw to allo giati tetoio fernei to plaisio" erwtisi krisews. giati den pas se ena magazi pou ta ehei ola na pareis ayta pou theleis? Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από aggelopas Trofodotiko 60 euro den tairiazei se kouti 160 evreon. Pare ena 480w i 550 mias kai oi apaitiseis olo kai anevainoun teleftaia... (des nvidia 6800..) Ena levicom i thermaltake tha se ikanopoieisei.. :confused::confused::confused::confused::confused: ti na to kanei toso megalo trofodotiko re agellopa; egw 200ari exw kai de me exei apasxolisei katholou. Me 500watt de sukonei apla pc olokliro ktiriako sugrotima sikonei!:confused: 60 euro enousa kouti-trofodotiko (pragmatika ta e-motion eixan treles times krima pou ekleisan!:( ) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2004 Kai tora iparhoun koutia me 50 euro na ehoun kai psu. Otan omos skas miso touvlo,thes na eisai kai sigouros gia ram,vga(pleon roufane poli refma),cpu,cd-r,dvd-r,hdd,fans,pci kartes. Oi vlaves apo to refma plironontai akriva. Oi prodiagrafes tis 6800 lene psu toulahiston 480w! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. April 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thaner (28 Απρ. 2004 , 02:06) den diabasa ola ta post, alla ta misa lene "ithela ayto, alla tha parw to allo giati tetoio fernei to plaisio" erwtisi krisews. giati den pas se ena magazi pou ta ehei ola na pareis ayta pou theleis? αρχικά είχα επιλέξει το πλαίσιο γιατί είνια κοντά στο σπίτι μου, έχει αρκετά πράγματα και πίστευα ότι θα με ικανοποιήσει (είχα βλέπεις 1,5χρόνο να κάνω αναβάθμιση και η μνήμη μου με απατούσε). τώρα όμως που είδα ότι ήταν υπερβολικά πολλά τα πράγματα που έψαχνα και δεν τα είχε αποφάσισα να πάω σε άλλο μαγαζί, ή να ον αγοράσω κομμάτι-κομμάτι και να τον δώσω κάπου να μου τον φτιάξουν. @aggelopas όσο για το τροφοδοτικό, το γνώριζω ότι δεν περιλαμβάνεται στο κουτί και έτσι υπολόγιζα ένα 420W που πιστευα ότι φτάνει για τις δουλείες μου. νομίζεις ότι θα χρειαστώ μεγαλύτερο??? :confused: Γνωρίζει κανείς κανένα άλλο κουτί παρόμοιου στυλ με καλό σύστημα ψύξης σε χαμηλότερη τιμή? εδώ photo του case: http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=4411 @dimitris74 την κάρτα τη βρήκα στο infoshop.gr Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pipitop@pi (23 Απρ. 2004 , 19:45)1)φτιαξε τους τροπους σου.... Φτιάξε καλύτερα εσύ τους δικούς σου :!: 2)Αν δεν ξερεις εσυ μην μιλας Εγώ ξέρω... :lol: Καλύτερα είναι όταν ΕΣΥ δεν είσαι σίγουρος για κάτι να μη δίνεις λάθος συμβουλές. 3)ψαξε λιγο στο web και μετα ελα να μας πεις για το nec!επειδη α)το nec nd2500b γραφει cdakia με 40χ το teac που επελεξε o φιλος με 24χ 40x CD-R το TEAC (RAM Μαϊου 2004). 5)ΤΟ TEAC EXEI 1 χρονο εγγυηση και οχι 2 οπωες αναφερεις(ειπες κατι για σιγουρια??) Εχω αναφέρει πιο πάνω τι είπα για τη σιγουριά. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ το TEAC (RAM Μαϊου 2004). Μπήκα στον κόπο να σου απαντήσω μόνο και μόνο γιατί όταν λεω κάτι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ γι'αυτό, αλλιώς δεν το λέω καθόλου. Και γιατί είναι πολύ άσχημο όταν δεν ξέρεις να παραπλανείς με αυτά που γράφεις αυτόν που θέλει να αγοράσει το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts