gkr41 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ήττα σοκ! Δεν κατάφερα να βρω εισιτήριο. Βέβαια είπαν πως μάλλοβ θα βρω εκεί, αλλά τελείως απίθανο το κόβω... Θα πάρω τηλ στο Ticket House να ρωτήσω.. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 gkr41 pare mia mpira kai aneva sta vrahakia. Kai ekei paizoun kala.... 2 euro i mpira pes kai 5 to taxi ante se eftiaksa pali..! Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 re paidia heelp! den phra eishthrio apo nwris kai twra de paizei tipota... gkr41 phra k egw sto ticket house alla de mou eipane oti tha vrw exw..les na vroume h tha pame adika....? :worry: °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 στο ταμείο του θεάτρου έχει 50ε... Αν νομίζετε ότι αξίζει τόσα λεφτά δεν χάνετε τίποτα να περάσετε μια βόλτα... (θα είμαι εγώ μέσα να σας την λέω που δεν βρίσκετε εισιτήρια) :p όσοι έχετε ήδη εισητίριο κατά τι ώρα λέτε να πηγαίνετε? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Γιατι δεν πετάγοντε και στη Κύπρο που μπήκε και στην Ευρώπη; :( :cry: It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiRLiE (10 Ιούν. 2004 , 18:15) re paidia heelp! den phra eishthrio apo nwris kai twra de paizei tipota... gkr41 phra k egw sto ticket house alla de mou eipane oti tha vrw exw..les na vroume h tha pame adika....? :worry: Δεν ξέρω. Κι εγώ πήρα και μου είπαν οτι θα βρω σίγουρα εκεί . Εγώ θα πάω πάντως κι ότι γίνει αν και δεν το βλέπω να βρίσκω... Το πολύ πολύ να πάω στα βραχάκια με τον aggelopa! :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiRLiE Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 exw valei ena filo pou exei kone mhpws k kanei kati...alliws vraxakia,ti na kanoume... ;) °*~live each day as if it were your last~your birth is just your death begun~*° Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 παιδια παιζει να εχει αστυνομια στα βραχακια...προσεχτε το αυτο.εγω λεω να παω κατα τις 8.καλα ειναι η να παω νωριτερα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (10 Ιούν. 2004 , 22:41) παιδια παιζει να εχει αστυνομια στα βραχακια...προσεχτε το αυτο.εγω λεω να παω κατα τις 8.καλα ειναι η να παω νωριτερα? Astinomia sta vrahakia den eihe ton kalo kairo. Milaei empeiros tzampatzis... Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 εγώ άκουσα ότι θα γίνεται έλεγχος εισητηρίων από τους προπόδες του βράχου και όχι στην είσοδο του θέατρου... και το χειρότερο: κάτι άκουσα ότι θα έχει συγκέντρωση ο Καραμαλής κέντρο... δηλαδή δρόμοι κλειστοί κλπ... να δούμε πως σκ@τ@ θα φτάσουμε εκεί πάνω... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (11 Ιούν. 2004 , 11:00) εγώ άκουσα ότι θα γίνεται έλεγχος εισητηρίων από τους προπόδες του βράχου και όχι στην είσοδο του θέατρου... και το χειρότερο: κάτι άκουσα ότι θα έχει συγκέντρωση ο Καραμαλής κέντρο... δηλαδή δρόμοι κλειστοί κλπ... να δούμε πως σκ@τ@ θα φτάσουμε εκεί πάνω... τι ωρα θα πας φιλε αντωνη?απο που θα ερθεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx (11 Ιούν. 2004 , 11:00) εγώ άκουσα ότι θα γίνεται έλεγχος εισητηρίων από τους προπόδες του βράχου και όχι στην είσοδο του θέατρου... και το χειρότερο: κάτι άκουσα ότι θα έχει συγκέντρωση ο Καραμαλής κέντρο... δηλαδή δρόμοι κλειστοί κλπ... να δούμε πως σκ@τ@ θα φτάσουμε εκεί πάνω... An kanoun elegho stous propodes tou likavitou tha ginei hamos,tha kleisei o dromos,tha kollisoun ta aftokinita opote ligo atopo.. Etsi tha to eipan.. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (11 Ιούν. 2004 , 12:09) τι ωρα θα πας φιλε αντωνη?απο που θα ερθεις? δεν ξέρω... έχει γίνει λίγο χαμός με την παρέα... άλλοι με λεωφορείο, άλλοι με ταξί... από αγία παρασκευή θα ξεκινήσω... κατά τις 8 πιστεύω να έχω φτάσει γιατί μετά θα γίνεται χαμός! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι εκεί κατά τις 7, μήπως και βρω εισιτήριο. Στις 9 ξεκινάει ή κάνω λάθος; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Ναι στις 9.. ξεκινούσε... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Δεν υπήρχε εισιτήριο ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ. Να 'ναι καλά οι μαυραγορίτες :whistle: € 40 το πλήρωσα (καμία 70αρία περίμενα) Μέτρια πράγματα πάντως... Στις 10 βγήκαν, στις 11:30 τελείωσαν. Μόνο κομμάτια από το Fallen είπαν και 2-3 από το προηγούμενο CD. Δεν ενθουσιάστηκα. Μια τυπική συναυλία ήταν που δεν άξιζε τόσο ακριβό εισιτήριο. Μόνο το όνομα πληρώσαμε ουσιαστικά... Προσωπικά το ψιλομετάνιωσα.. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 ωραια ηταν αλλα και γω πιστευω οτι ηταν λιγο υπερτιμημενο!φιλε μου grk21 sorry που δεν απαντησα...αληθεια το πρωτελευταιο κομματι που ηταν αρκετα metal ποιο ηταν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (12 Ιούν. 2004 , 01:05) Μέτρια πράγματα πάντως... Στις 10 βγήκαν, στις 11:30 τελείωσαν. Μόνο κομμάτια από το Fallen είπαν και 2-3 από το προηγούμενο CD. Δεν ενθουσιάστηκα. Μια τυπική συναυλία ήταν που δεν άξιζε τόσο ακριβό εισιτήριο. Μόνο το όνομα πληρώσαμε ουσιαστικά... Προσωπικά το ψιλομετάνιωσα.. Τέτοια να λες να χαιρόμαστε όσοι δεν πήγαμε και θέλαμε :p Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (12 Ιούν. 2004 , 02:05) ωραια ηταν αλλα και γω πιστευω οτι ηταν λιγο υπερτιμημενο!φιλε μου grk21 sorry που δεν απαντησα...αληθεια το πρωτελευταιο κομματι που ηταν αρκετα metal ποιο ηταν? Δεν ξέρω. Το τελευταίο που ήξερα ήταν το Imaginary, αλλά δε νομίζω να ψάχνεις αυτό. Πάντως κέρδισα 2 φορές στο διαγωνισμό της ΤΙΜ με τα SMS. :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reborn Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus (12 Ιούν. 2004 , 02:05) ωραια ηταν αλλα και γω πιστευω οτι ηταν λιγο υπερτιμημενο!φιλε μου grk21 sorry που δεν απαντησα...αληθεια το πρωτελευταιο κομματι που ηταν αρκετα metal ποιο ηταν? Αν και δεν ημουν στη συναυλια,το πιθανοτερο ειναι να ηταν το zero των smashing pumpkins καθως το παιζουν συνεχεια στα live τους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Καλα δεν το πιστεύω, σκάσατε 40€ για να δείτε ένα συγκρότημα που έχει 2 album όλα κι όλα??? Εγώ στους Scorpions και το σκεφτόμουν να δώσω 38 €, μπήκα free τελικά! Αξιζε όμως τα λεφτά της για όσους πλήρωσαν. Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Nomizo 3 cd ehoun vgalei alla ta 2 prota itan black metal... 40 euro gia 1,5 ora einai pretty lot of fuken money pantos.. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος reborn (12 Ιούν. 2004 , 03:11) Αν και δεν ημουν στη συναυλια,το πιθανοτερο ειναι να ηταν το zero των smashing pumpkins καθως το παιζουν συνεχεια στα live τους.... θα το ψαξω.thanx παντως!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (12 Ιούν. 2004 , 12:51) Nomizo 3 cd ehoun vgalei alla ta 2 prota itan black metal... 40 euro gia 1,5 ora einai pretty lot of fuken money pantos.. Black Metal????? lol... 2 albums έχουν τα οποία είναι Epic/Dramatic/Dark Alternative Hard Rock, καμία σχέση με Black Metal. :p Το Black Metal έχει παραμορφωμένα διαβολικά φωνητικά και μιλάει για θρησκείες και υπαρξιακά ζητήματα, οι Evanescence πού κολλάνε; :p :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. June 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2004 gia sas lete oti oi evenescence exoum bgaloi 2 cd ektos apo to fallen pio allo;pos legete;pouliete edo; euxaristo http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts