Jump to content

RadioGold και Μαστοράκης. Καλύτερη μουσική της πόλης.


NIKOS PARTY
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κρίμα που έκλεισε στα FM κ εκπέμπει μόνο δορυφορικά ακόμα ο RADIOGOLD.

Για μένα ήταν κ είναι ο σταθμός με την καλύτερη μουσική της πόλης.

Πανε να κάνουν το ίδιο κ στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Να κλείσουν πολλά κανάλια, για να ελέγχουν όπως θέλουν τα λίγα που θα μείνουν.

 

 

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές άδειες

 

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2004 07:00

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας καθώς το ΕΣΡ συνεδριάζει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, παρουσία των ειδικών επιστημόνων, προκειμένου να ενημερωθεί συνολικά πλέον η Ολομέλεια για την αποτελέσματα της αξιολόγησης των αιτήσεων των συμμετεχόντων στη διαγωνιστική διαδικασία αδειοδότησης τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

 

Εξάλλου όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Λασκαρίδης, επικοινώνησε με την πρόεδρο της Βουλής κ. Α. Ψαρούδα Μπενάκη και σύντομα αναμένεται και ο διορισμός του προσώπου που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα κ. Α. Καρρά στην Ολομέλεια του ΕΣΡ.

 

Κατόπιν αυτού είπε ο κ. Λασκαρίδης, θα υπάρξει εκ νέου επικοινωνία με την πρόεδρο της Βουλής - η Βουλή είναι αρμόδια για τον έλεγχο του ΕΣΡ - καθώς και με τον υπουργό Επικρατείας κ. Θ. Ρουσόπουλο, προκειμένου να ενημερωθεί επισήμως η ανεξάρτητη αρχή για το αν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή στο θεσμικό πλαίσιο που αφορά τον ραδιοτηλεοπτικό τομέα και ειδικότερα τις διατάξεις του «βασικού μετόχου».

 

Οπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Λασκαρίδης, και με αφορμή δημοσιεύματα «θα ζητήσουμε να ενημερωθούμε για το αν θα υπάρξει σύντομα, μείωση, αύξηση ή ακόμα και κατάργηση του ποσοστού του βασικού μετόχου, προκειμένου να προσαρμόσουμε τη διαδικασία αδειοδότησης».

 

Στην περίπτωση που υπάρξει αλλαγή στο θεσμικό πλαίσιο, το ΕΣΡ θα ζητήσει επιπλέον χρόνο για την εξέταση των φακέλων των τηλεοπτικών σταθμών.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντοτε με τις δηλώσεις του κ. Λασκαρίδη, «το ΕΣΡ θα ζητήσει 1 μήνα επιπλέον για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, 3 μήνες για τους περιφερειακούς και 6 μήνες για τους τοπικούς».

 

Πάντως από τις προθεσμίες που ζητεί ο κ. Λασκαρίδης προκύπτει το συμπέρασμα ότι οι «πληροφορίες του», κάνουν λόγο περισσότερο για αύξηση ή ακόμα και κατάργηση του ποσοστού του βασικού μετόχου, παρά για μείωσή του.

 

Αν το ποσοστό μειωθεί στη «1 μετοχή», όπως χαρακτηριστικά έλεγε πριν από ένα χρόνο η Νέα Δημοκρατία, τότε όχι ένας μήνας, αλλά ούτε ένας χρόνος δεν φτάνει στο Συμβούλιο προκειμένου να ελέγξει επί της ουσίας από την αρχή το ιδιοκτησιακό καθεστώς των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας.

 

Σε αυτή την περίπτωση εξάλλου, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν νέα δικαιολογητικά, με αποτέλεσμα να χαθεί όλη η δουλειά που μέχρι στιγμής έχουν κάνει τα αρμόδια κλιμάκια του ΕΣΡ και στην πραγματικότητα μιλάμε πλέον για νέο διαγωνισμό και κατά συνέπεια για παράταση του «ημιπαράνομου καθεστώτος ομηρίας», στο οποίο βρίσκονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί εδώ και τρία περίπου χρόνια.

 

Τι λέει η οδηγία 2004

 

ΟΔΗΓΙΑ για τη «Λειτουργία τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης μέσω δορυφόρου ή άλλων δικτύων» εξέδωσε χθες το ΕΣΡ. Η Οδηγία (αρ. 2004) σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών έρχεται σε αντίθεση με τις ισχύουσες διατάξεις καθώς εισάγει τις άδειες πολλών κατηγοριών (μεταβατικών, ελεύθερης λήψης, αναμετάδοσης ελεύθερης λήψης κ.ά), όταν οι ισχύουσες διατάξεις ορίζουν την έκδοση μιας ενιαίας άδειας για τις δορυφορικές υπηρεσίες.

 

Με την Οδηγία αυτή, το ΕΣΡ επί της ουσίας «βάζει κρασί στο νερό» του ανταγωνισμού γιατί δίνει το δικαίωμα στους τοπικούς, περιφερειακούς αλλά και τους διαδικτυακούς τηλεοπτικούς σταθμούς (μια νέα έννοια την οποία για πρώτη φορά εισήγαγε χθες το ΕΣΡ), να εκπέμψουν ελεύθερα το πρόγραμμά τους μέσω δορυφόρου σε πανελλήνια κλίμακα, με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς καμία εγγύηση νομιμότητας και διαφάνειας και συγκεκριμένα με την προσκόμιση δύο μόνο δικαιολογητικών.

 

Όπως επεσήμαναν στη «Ν» νομικοί κύκλοι «είναι σαφές ότι με το κείμενο αυτής της Οδηγίας, επιχειρείται να δημιουργηθεί και στη δορυφορική τηλεόραση, το ίδιο άναρχο τοπίο που υπήρξε προ ετών και στην επίγεια τηλεόραση. Δεδομένου ότι οι Οδηγίες του ΕΣΡ δεν έχουν ισχύ νόμου (απόφαση ΣτΕ 2967/2002), όσες άδειες εκχωρηθούν βάσει αυτών που προβλέπει η προαναφερθείσα Οδηγία και όχι βάσει των ισχυουσών διατάξεων, θα είναι παράνομες».

 

Επισημαίνεται ότι στο εν λόγω κείμενο επιχειρείται και μια πρώτη προσέγγιση στο θέμα της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης ελεύθερης λήψης, μιας τεχνολογίας, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, τόσο από επιχειρηματικής πλευράς όσο και από πλευράς περιεχομένου.

Link to comment
Share on other sites

Den to diavasa olo alla makari na kleisoun kamia 10aria kai liga leo kanalia.

Poli to ehoume paratraviksei..!

Se ligo tha valo kai ego ena pompo kai tha ekpempo oti goustaro..

Mutilator :shifty:
Link to comment
Share on other sites

Μεταφορά στο myMusic, σας ευχόμαστε καλή πτήση :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (22 Απρ. 2004 , 02:24)

 

Den to diavasa olo alla makari na kleisoun kamia 10aria kai liga leo kanalia.

Poli to ehoume paratraviksei..!

Se ligo tha valo kai ego ena pompo kai tha ekpempo oti goustaro..

 

Ναι κυκλοφορεί τρομερή σαβούρα και πρέπει να γίνει άμεση εκαθάριση :mad: :mad:

Link to comment
Share on other sites

Συμφώνω! Εχει κάτι φοβερές διαφημίσεις! Αυτή με το "Hey You" την έχεις ακούσει;
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NIKOS PARTY (22 Απρ. 2004 , 02:00)

 

Κρίμα που έκλεισε στα FM κ εκπέμπει μόνο δορυφορικά ακόμα ο RADIOGOLD.

Για μένα ήταν κ είναι ο σταθμός με την καλύτερη μουσική της πόλης.

Πανε να κάνουν το ίδιο κ στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Να κλείσουν πολλά κανάλια, για να ελέγχουν όπως θέλουν τα λίγα που θα μείνουν.

 

 

 

ολα αυτά καλά και σωστά και η μουσική του gold καλή, αλλά ο μαστοράκης είναι γελείος και γλοιώδης τύπος....

Link to comment
Share on other sites

"εκπέμπει" και στο ιντερνετ. Έχει κανεις την διεύθυνση;

 

ούτε εγώ μπορώ να πώ πως τον συμπαθώ (τον Μαστοράκη)

όποτε τον βλέπω στην tv αλλάζω κανάλι ή την κλείνω

αλλά το Radio Gold το έχει κάνει ωραίο.

[ f i l i p p o s ] - [ lokalize.gr ]

Link to comment
Share on other sites

δεν παω το μαστορακη ουτε με σφαιρες... αλλα τον gold με τα χιλια. λογικα θα αρχισει παλι να εκπεμπει τωρα που τελειωσαν οι ολυμπιακοι... Το βραδυ που εκλεισε ακουγα μεχρι τελευταια στιγμη, αλλα μαλλον εγινε κι ενα καλο απο τοτε. Το ολο προγραμμα γινεται μαλλον κονσερβα κι ο μαστορακης εχει μια εκπομπη που μιλαει το μεσημερι (δεν ακουω κι ολη μερα, αλλα αποσες ωρες ακουγα gold πριν τους ολυμπιακους μονο τοτε τον πετυχαινα). Και λατρευω το Playlist στο site... εχω βρει τιτλους κομματιων που δεν ηξερα (πραγμα πολυ βολικο για να βρεις και να κατεβασεις το συγκεκριμενο κομματι)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...