Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.amazon.com/Incipio-Samsung-Galaxy-feather-Ultralight/dp/B0060AHUB6?tag=notebookscom-20

λεω για αυτην ..ειναι καλη τη ξερει καποιος?

Προσωπικά, όσο καιρό το είχα το κινητό κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν μου άρεσε καμια θήκη (δοκίμασα 2-3 και όχι φτηνιάρικες).Έχει τόσο ωραίο σχήμα και τόσο καλή εφαρμογή στο χέρι που δεν μου πήγαινε η καρδιά για θήκη.Νομίζω το pouch είναι πολύ καλή λύση για το συγκεκριμένο κινητό

@bili_xatzi θηκη που μπαινει μέσα όλο το κινητο.googlare λιγο να δεις εικονες

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά, όσο καιρό το είχα το κινητό κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν μου άρεσε καμια θήκη (δοκίμασα 2-3 και όχι φτηνιάρικες).Έχει τόσο ωραίο σχήμα και τόσο καλή εφαρμογή στο χέρι που δεν μου πήγαινε η καρδιά για θήκη.Νομίζω το pouch είναι πολύ καλή λύση για το συγκεκριμένο κινητό

τι ειναι το pouch που λες φιλε μου;

sent from my huawei p9

Παιδιά βοηθήστε με λίγο, backup πως παίρνουμε στο galaxy nexus?

Thank you

με εφαρμογή από το market

αν είσαι root,το titanium back up

μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλη θηκη σε καλη τιμη και να μη παχαινει το κινητι? απο eclick αν γινεται?

Εγω εχω αυτη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αρκετα λεπτη και πολυ καλη ποιοτητα.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Πώς μπορώ να πάρω backup σε συσκευή που δεν είμαι root ?

Thank you

Δεν ξέρω χωρίς ρουτ αλλα θα σου πρότεινα όπως και να έχει να μη φοβηθεις το ρουτ και να το κανεις. Εγω θα έπαιρνα back up απο recovery και το επαναφερεις όπως όταν έκανες το back up ότι και να έχει γίνει στο κινητό σου.

Δεν ξέρω χωρίς ρουτ αλλα θα σου πρότεινα όπως και να έχει να μη φοβηθεις το ρουτ και να το κανεις. Εγω θα έπαιρνα back up απο recovery και το επαναφερεις όπως όταν έκανες το back up ότι και να έχει γίνει στο κινητό σου.

Ναι, ναι θα το κάνω root κάποια στιγμή τελικά , αλλά έχω μια απορία .Ενας ο οποίος δεν θέλει να κάνει root την συσκευή του , δέν έχει τύχει να έχει backup της συσκευής του . Συγνώμη για τίς ερωτήσεις αλλά απλά επειδή συνηθισμένος με το Itunes τόσο καιρό προσπαθώ να μπω λίγο στο νόημα.

Thank you

Να κάτι που δεν είχα δει :P

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420351

Επίσης, για επαφές έχεις το gmail, για ρυθμίσεις επίσης, εφαρμογές επίσης(έχει σχετική επιλογή για back up at google servers αν και δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύουν αυτά), για sms υπαρχει εφαρμογη.

καλημερα φιλε και εγω αυτο λεω (τηλ τησ google σου λεει μετα)ξερει κανενασ τιποτα για αναβαθμιση;;:D
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδια καλησπερα, μπορει καποιος κατοχος του NEXUS να μου πει :

Μπορεις να εχεις ΑΓΓΛΙΚΟ μενου κ να γραφεις SMS στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ με 160 χαρακτηρες?

Καλησπερα δοκιμασε το Smart Keybord απο market.Εγω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Για 160 χαρακτηρες σε ελληνικα πρεπει να γραφεις μονο με κεφαλαια και χωρις τονισμο,αν και νομιζω οτι αυτο ισχυει και για τα υπολοιπα.

Ενταξει παιδια μεγαλη π@π@ρια να μην μπορεις να αφαιρεσεις home screens.Ντε και καλα πρεπει να βαλεις αλλο launcher δηλαδη;

Edited by moysatos

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα ,καλη Σαρακοστη ,και υπομονη με τους γερμανοτσολιαδες.

Στο θεμα μας........ξερετε τι θεωρω απαραδεκτο?Το nexus που υποτιθεται εχει πρωτο ,καθε αναβαθμιση της google ,εχει ακομη την ics 4.0.2 με ολα τα bugs της, ενω σην εκθεση στην Ισπανια παρουσιαζονται κινητα με 4.0.3 ?Ποτε ρε google θα μας δωσεις και εμας ,που θελουμε τα επισημα και οχι customιες, την αναβαθμιση για να λυθουν τα φαινομενα με τις επανεκκινησεις,την καμερα,και τα κοληματα?ε?ποτε?

Γεια, στο στόμα σου ρε φίλε μου , καλά τα λες. Τα έχω πάρει και εγώ στο κρανίο με το Galaxy Nexus. Σήμερα πάλι έφαγα άλλη μια επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!? ΟΕΟΟ!!! Εντάξει , όλα τα καινούργια λειτουργικά έχουν τα προβλήματα τους στην αρχή, αλλά εδώ το πρόβλημα είναι χοντρό..

Γεια, στο στόμα σου ρε φίλε μου , καλά τα λες. Τα έχω πάρει και εγώ στο κρανίο με το Galaxy Nexus. Σήμερα πάλι έφαγα άλλη μια επανεκκίνηση στα καλά καθούμενα. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!? ΟΕΟΟ!!! Εντάξει , όλα τα καινούργια λειτουργικά έχουν τα προβλήματα τους στην αρχή, αλλά εδώ το πρόβλημα είναι χοντρό..

εστειλα μνμ στην samsung και εξω και εδω στην ελλαδα και μου απαντησαν οτι δεν ξερουν ακομα κατι για αναβαθμηση στο nexus σε 4.0.4..ελεοσ αν δεν ξερουν αυτοι ποιοσ ξερει......τα νευρα μου,,,,:mad:

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εχει βαλει κανεις το Ndrive11 ?

Ή το Dont Panic 4.20 ?

Παιζει στην συσκευη μας?

edit: Το sygic 11.2.6 παιζει μια χαρα.

To Ndrive δεν μου τρεχει.

Θα δοκιμασω αργοτερα το Dont Panic και θα σας πω

Edited by tyel

παιδια καλησπερα ..εχω το κινητο 2 μηνες και σημερα στα καλα καθουμενα εκανε μο ο.του επανεκινηση ..και πρεπει να.το εχει κανει αλλη μια φορα πριν 2 μερες..ξερω οτ εχει γινει και.σε.αλλους.αλλα.επειδη δε το.εχω παρακολουθησει το θεμα πρεπει να.ανυσηχω; διορθωνεται τι συμβαινει;
sent from my huawei p9

Τελικα τα συγκεκριμενα προβληματα πρεπει να τα εχει καποια παρτιδα κινητων γιατι τουλαχιστον το δικο μου δεν εχει εμφανισει τιποτα μεχρι τωρα.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

παιδια καλησπερα ..εχω το κινητο 2 μηνες και σημερα στα καλα καθουμενα εκανε μο ο.του επανεκινηση ..και πρεπει να.το εχει κανει αλλη μια φορα πριν 2 μερες..ξερω οτ εχει γινει και.σε.αλλους.αλλα.επειδη δε το.εχω παρακολουθησει το θεμα πρεπει να.ανυσηχω; διορθωνεται τι συμβαινει;

Εχουν περασει 3 nexus απο τα χερια μου.Δεν μου ετυχε παρα μονο μια φορα και μαλιστα με 4,0,1.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχουν περασει 3 nexus απο τα χερια μου.Δεν μου ετυχε παρα μονο μια φορα και μαλιστα με 4,0,1.

και.μενα σας λεω μετα απο 2 μηνες το εκανε..δε νομιζω να ειναι hardware προβλημα αλλιως θα το εκανε απτη αρχη..

sent from my huawei p9

Πώς μπορώ να πάρω backup σε συσκευή που δεν είμαι root ?

Thank you

Δεν ξέρω αν εννοείς κατι τέτοιο :

https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZXJ3YXJlLmFuZHJvaWQuTXlCYWNrdXAiXQ..

2η φορά σήμερα που δεν χτυπάνε ξυπνητήρια με την AOKP. Την κάνω για CM nightly ....

Εμένα παίζουν κανονικά... έτσι ξυπνάω κάθε πρωί εδώ και καιρό!

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που το είχα να φορτίζει ταυτόχρονα και έφαγε κάποιο σκάλωμα. Ίσως φταίει και το σχετικά παλιό build που είχα (κανενός μήνα).

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)