nikosz75013 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 χαλαρωσε αδελφε κατεβασε multilingual keyboard απο android market δωρεαν που εχει πολλες γλωσσεσ και ελληνικα και εισαι κομπλε φιλε δεν μου το βγαζει οπωσ το εχεισ γραψει.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 φιλε δεν μου το βγαζει οπωσ το εχεισ γραψει.. Διαβάζεις 1η σελίδα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 φιλε δεν μου το βγαζει οπωσ το εχεισ γραψει.. λαθος μου multiling keyboard Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 λαθος μου multiling keyboard ευχαριστω να σε καλα,,,,, Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 παιδια πωσ μεταφερω φωτο απο το πσ στο κιν; μου βγαζει σφαλμα..καμια ιδεα;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 πριν λιγο διαβασα για ενα bug με το multitouch ...ηταν ενασ τυπος ο οποιος επαιζε το shadowgun με οριζοντια το κινητο και οταν εβαζε συ]την οθονη το ενα δαχτυλο απτα αριστερα παραλληλα λειτουργουσε και το αλλο απο τα δεξια και αυτο απτα δεξια δεν λειτουργουσε οτι αγγιζε..μετα βγηκε και ειχε βαλει ενα προγραμμα απο το android market το οποιο τεσταρει το multitouch και η δεξια πλευρα του κινητου αυτη πανω απο τα κουμπια αφης δε λειτουργουσε δεν αποκρινοταν οταν ακουμπουσε και τα 2 δαχτυλα στην οθονη...μετα το κλειδωνε και το ξαναανοιγε και λειτουργουσε κανονικα...επειδη κατεβασα και γω το παιχνιδι αυτο το δοκιμασα και οντως τη πρωτη φορα μου το εκανε και μενα κατεβασα και την εφαρμογη αυτη και το επιβεβαιωσα..μετα ομως δε το ξαναεκανε επαιξα 3-4 παιχνιδια στη σειρα εβαλα ξανα και την εφαρμογη και δε το ξαναεκανε..νομιζω ειναι bug ετσι?και οχι hardware προβλημα? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) το κινητο εχει hd οθονη οποτε ισως υπαρχει λογος να βαλω και HD office suite. μηπως θα τα δειχνει πολυ μικρα και δε θα μπορω να δουλεψω; excel+word διαβαζω και συμπληρωνω απο το κινητο. στο iphone 3gs ειχα Documents To Go επειδη τα αλλα ηταν πολυ αργα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο. Σκεφτομαι quick office hd ή OfficeSuite Pro. edit μου ρθε το τηλεφωνο. επαθα πλακα. πολυ ομορφο, πολυ λεπτο, πολυ ελαφρυ, και πολυ αισθηση στο χερι και πολυ γρηγορο. uptime 30minutes. περασε την 4.0.2 επισημα. ποσταρα 2 φορες κατα λαθος. δεν μπορω να το σβησω. Edited January 18, 2012 by sakiss Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 το κινητο εχει hd οθονη οποτε ισως υπαρχει λογος να βαλω και HD office suite. μηπως θα τα δειχνει πολυ μικρα και δε θα μπορω να δουλεψω; excel+word διαβαζω και συμπληρωνω απο το κινητο. στο iphone 3gs ειχα Documents To Go επειδη τα αλλα ηταν πολυ αργα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο. Σκεφτομαι quick office hd ή OfficeSuite Pro. edit μου ρθε το τηλεφωνο. επαθα πλακα. πολυ ομορφο, πολυ λεπτο, πολυ ελαφρυ, και πολυ αισθηση στο χερι και πολυ γρηγορο. uptime 30minutes. περασε την 4.0.2 επισημα. ποσταρα 2 φορες κατα λαθος. δεν μπορω να το σβησω. Δες και το kingsoft office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Κάποιοι εδώ μέσα έχετε την 4.0.3 κάποιοι επίσημα όπως λέτε την 4.0.2. Το δικό μου έχει 4.0.1 λέτε να φταίει ότι είναι γερμανικό? Επίσης το δικό μου δεν κάνει συγχρονισμό με το facebook Edited January 18, 2012 by dalailama1 Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) και εμενα φοραει την 4.0.2 εχει βγει η 4.0.3;; και κατι αλλο,, η φωτο που εκανα συγχρονισμό απο το φβ ειναι χαλια,, καμια ιδεα;; Edited January 18, 2012 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) παιδια εχει παρατηρησει κανεισ ενα πολυ μικρο μικρο ηχο που κανει η συσκευη σε απολυτη ησυχια οταν ασ πουμε εισαι στην αρχικη οθονη και αγγιξεισ ενα εικονιδιο? η την οθονη γενικα? διορθωση το κανει οταν αλλαξει η οθονη οταν παραδειγμα μπαινεισ απο την αρχικη στο μενου η τισ ρυθμισεισ Edited January 19, 2012 by bili_xatzi Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 και εμενα φοραει την 4.0.2 εχει βγει η 4.0.3;; και κατι αλλο,, η φωτο που εκανα συγχρονισμό απο το φβ ειναι χαλια,, καμια ιδεα;; 4.0.3 δεν έχει βγει official για το GN. Οι ROM που βλέπεις είναι compiled από το source code της Google. Για FB photo sync βάλε το HaxSync από το Market! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 4.0.3 δεν έχει βγει official για το GN. Οι ROM που βλέπεις είναι compiled από το source code της Google. Για FB photo sync βάλε το HaxSync από το Market! Φιλε μου δεν το βρηκα στο μαρκετ αυτο που μου γραφεισ.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 τώρα? Ναι αυτο για το φβ δεν μου το βγαζει στο μαρκετ Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν καταλαβαίνω τι λές. Την εφαρμογή την είδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Ναι αυτο για το φβ δεν μου το βγαζει στο μαρκετ https://market.android.com/details?id=org.mots.haxsync&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5tb3RzLmhheHN5bmMiXQ.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 ποσοι απο εσας χρησιμοποιουν Volume + ? το δοκιμασα σημερα και ειναι πραγματικα θεαματικο το ποσο αλλαζει την ενταση του ακουστικου. Μιλαω για GNex Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Είναι must αυτό το App! Το έχω από την πρώτη μέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επαναλαμβάνω το ερώτημα. Γιατί το δικό μου είναι ακόμα στην 4.0.1? Μήπως γιατί είναι γερμανικό αγορασμένο από e-shop? Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 μπορει καποιος να απαντησει αν εχει παρατηρησει αυτο το μικρο ηχο που λεω παραπανω? Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Επαναλαμβάνω το ερώτημα. Γιατί το δικό μου είναι ακόμα στην 4.0.1? Μήπως γιατί είναι γερμανικό αγορασμένο από e-shop? εμενα ειναι απο γαλλικο απο expansys. και πηρε κανονικα την 4.0.2. δεν ξερω να σου κατι παραπανω. δεν λεει κανεις για τα ακουσtικα του κινητου που ειναι τελειως της πλακα. ευτηχως που ειχα ενα ζευγαρι απο το παλιο μου iphone. δεν μου αρεσουν τα ακουστικα με τις βεντουζες. για να κατσει στο αυτι πρεπει να το πιεσεις και μετα ποναει το κεφαλι σου! το volume+ λετε αυτο: http://goo.gl/HXDwn ή το paid γιατι εχει και αλλα volume+ Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 εμενα ειναι απο γαλλικο απο expansys. και πηρε κανονικα την 4.0.2. δεν ξερω να σου κατι παραπανω. δεν λεει κανεις για τα ακουσtικα του κινητου που ειναι τελειως της πλακα. ευτηχως που ειχα ενα ζευγαρι απο το παλιο μου iphone. δεν μου αρεσουν τα ακουστικα με τις βεντουζες. για να κατσει στο αυτι πρεπει να το πιεσεις και μετα ποναει το κεφαλι σου! το volume+ λετε αυτο: http://goo.gl/HXDwn ή το paid γιατι εχει και αλλα volume+ Ναι αυτό είναι.Εγώ έχω το paid Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 μπορει καποιος να απαντησει αν εχει παρατηρησει αυτο το μικρο ηχο που λεω παραπανω? Γνωστό issue καιρό τώρα.Άλλοι το έχουν λίγο, άλλοι καθόλου και άλλοι πολύ http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=22307 Το άκουγα στο πρώτο nexus που είχα, σε αυτό που έχω τώρα δεν ακούω τίποτα και σε φίλο που το έχει το ακούω ελάχιστα η απάντηση του supercurio οταν τον είχα ρωτήσει τί μπορεί να είναι ήταν η εξής 2011/12/8 François SIMOND <-----------> Looks like pop-in and pop-out. Means through hardware design or sound driver design are not very good for this codec. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 τι εννοεις φιλε ?παω για αντικατασταση? :) Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts