union Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εάν έχεις ελληνική γλώσσα, θα πας ρυθμίσεις> εφαρμογές> όλες> Διαχειριστής Λογαριασμού google και θα πατήσεις εκκαθάριση δεδομένων. Θα σου βγάλει όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν, εσύ πάτα οκ. Τώρα να ρωτήσω κάτι για το δικό μου (yakju με 4.1.2). Είχα σε άλλο forum βοήθημα για να έρθει OTA η 4.2 να πληκτρολογούμε αυτό: *#*#2432546#*#* χωρίς να καλέσουμε και ότι μετά από λίγο θα έρθει η αναβαθμιση. Το έκανα αλλά τίποτα μέχρι τώρα, θα περιμένω. Λες να με ξέχασαν εκεί στην Google;!!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κατά συνέπεια λαθών η μετάφραση που κάνει το λειτουργικό στα ελληνικά για το Google services framework είναι το πλαίσιο υπηρεσιών Google. Οπότε πάμε εκεί και κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων.. Παράθεση carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κατά συνέπεια λαθών η μετάφραση που κάνει το λειτουργικό στα ελληνικά για το Google services framework είναι το πλαίσιο υπηρεσιών Google. Οπότε πάμε εκεί και κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων.. Χίλια συγνώμη δεν ξέρω πως μου ξέφυγε και έγραψα διαχειριστής λογαριασμού google. Αυτό εννοούσα το πλαίσιο υπηρεσιών google. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 adobe flash σου δουλευει? Δουλεύει το flash με τον στοκ browser αλλά πρέπει να κατεβάσεις το apk και να το περάσεις. Σαν ένα νορμάλ app, μην ανησυχείς. Η τελευταία έκδοση είναι εδώ: http://d-h.st/x4v [ από το thread στο XDA] Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 ρε παιδιά εγώ που το έχω κάνει takju θα έχω πρόβλημα στο μέλλον??μήπως πρεπει να το γυρίσω σε yakju?? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 ρε παιδιά εγώ που το έχω κάνει takju θα έχω πρόβλημα στο μέλλον??μήπως πρεπει να το γυρίσω σε yakju?? εισαι ο πιο προνομιουχος..γιατι να το γυρισεις;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδες ξερω oτι ειναι γενικη η ερωτηση πoυ θα κανω αλλα μπoρει καπoιoς να ξερει κατι.Ειδα ενα βιντεακι στo youtube στo oπoιo καπoιoς εκανε customize τo Gnex και ειχε ενα φανταστικo live wallpaper πoυ εδειχνε ενα τζακι και καθως σκρoλαρε στις oθoνες εφτανε σε ενα χριστoυγενιατικo δεντρo.Εψαξα να βρω τo βιντεακι για να σας τo δειξω αλλα δεν τo βρηκα ακoμα.Μηπως σας εδωσα μια ιδεα για τo τι ψαχνω? Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Παιδες ξερω oτι ειναι γενικη η ερωτηση πoυ θα κανω αλλα μπoρει καπoιoς να ξερει κατι.Ειδα ενα βιντεακι στo youtube στo oπoιo καπoιoς εκανε customize τo Gnex και ειχε ενα φανταστικo live wallpaper πoυ εδειχνε ενα τζακι και καθως σκρoλαρε στις oθoνες εφτανε σε ενα χριστoυγενιατικo δεντρo.Εψαξα να βρω τo βιντεακι για να σας τo δειξω αλλα δεν τo βρηκα ακoμα.Μηπως σας εδωσα μια ιδεα για τo τι ψαχνω? μήπως λες αυτο? Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) μήπως λες αυτο? Επεσες διανα φιλε μoυ.Αυτo ειναι.Μηπως ξερεις πoυ μπoρω να τo κατεβασω?Ειναι oκα τα λεφτα μερες πoυ ερχoνται.Kαι κατι αλλo.Οταν αγoραζεις μια εφαρμoγη η ενα παιχνιδι απo τo μαρκετ τo πoσo απo πoυ αφαιρειται? Edited November 26, 2012 by xxSAKISxx Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Επεσες διανα φιλε μoυ.Αυτo ειναι.Μηπως ξερεις πoυ μπoρω να τo κατεβασω?Ειναι oκα τα λεφτα μερες πoυ ερχoνται. πρέπει να ειναι αυτό :):) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dualboot.apps.christmas Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Μόλις αναβαθμίστηκα επίσημα σε 4.2 από yakju! Όμως δεν λειτουργεί το Bluetooth..... :-( Υπάρχει καμιά λύση; Edited November 26, 2012 by dsgeo Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εχω galaxy nexus με εκδοση 4.1.1. Ακομα δεν μου εχει ερθει ενημερωση ειτε για 4.1.2 ή 4.2. Καμμια ιδεα;;; Baseband Version I9250XXLF1, build number: JRO03C.I9250XWLH2. Ειναι Yakju η συσκευη. Κανείς;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 εισαι συγουρος οτι ειναι yakju και οχι yakjuxw; μηπως εχεις βαλει καποιο αλλο recovery οπως cwm; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 εισαι συγουρος οτι ειναι yakju και οχι yakjuxw; μηπως εχεις βαλει καποιο αλλο recovery οπως cwm; Τελικα ειναι yakjuxw, τι διαφορα υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Τελικα ειναι yakjuxw, τι διαφορα υπαρχει; Στην χρονική σειρά πού γίνονται οι ενημερώσεις, πρώτα takju μετά yakju και στο τέλος τα yakjuxw. Αυτή την στιγμή παίρνουν ενημέρωση τα δεύτερα οπότε υπομονή σε μερικές μέρες θα έρθει:-) Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Στην χρονική σειρά πού γίνονται οι ενημερώσεις, πρώτα takju μετά yakju και στο τέλος τα yakjuxw. Αυτή την στιγμή παίρνουν ενημέρωση τα δεύτερα οπότε υπομονή σε μερικές μέρες θα έρθει:-) Δεν είναι ακριβώς έτσι. Τα takju και yakju μιλάνε απευθείας με μαμά Google, και παίρνουν από αυτήν τις αναβαθμίσεις. Τα yakjuxw είναι Samsung branded και περιμένουν από την Samsung αναβαθμίσεις. Δεν έχουν μερικές μέρες διαφορά, συνήθως είναι μήνες (η τελευταία έκανε 2-3 να έρθει). Είναι κρίμα να πάρεις αυτό το κινητό και να κρέμεσαι από την samsung. Αν σε ενδιαφέρουν οι αναβαθμίσεις, στην πρώτη σελίδα του thread θα βρεις ένα οδηγό για να το μετατρέψεις σε yakju. Μόνο προσοχή γιατί αν δεν έχεις ήδη ξεκλείδωτο bootloader (το ποιο πιθανό δλδ) για να τον ξεκλειδώσεις θα διαγράψει τα πάντα στο κινητό. Μάθε πως και κάνε ένα backup πριν από ότι κάνεις. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μου κάνει εντύπωση αυτό για το bluetooth,εμένα λειτουργεί κανονικά και το κινητό μου φαίνεται το ίδιο γρήγορο με 4.1.2 με την μόνη διαφορά αυτό που λέτε για την κάμερα ότι μόλις γυρίσεις σε landscape mode αργεί λίγο σε σχέση με πριν αλλά ούτε που με πειράζει:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έσκασε μύτη η 4.2.1 Μικρό update, και λενε ότι διορθώνει bluetooth, December birthdays, και άλλα, ανάλογα με την συσκευή... Nexus 7 kai 10 άρχισαν να την λαμβάνουν, περιμένουμε εξελίξεις εντός της ημέρας.... http://www.androidcentral.com/android-421-update-hitting-nexus-4-and-nexus-10 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2009795 http://www.talkandroid.com/142177-nexus-10-now-receiving-android-4-2-1-update-fixes-december-bug/ Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έσκασε μύτη η 4.2.1 Μικρό update, και λενε ότι διορθώνει bluetooth, December birthdays, και άλλα, ανάλογα με την συσκευή... Nexus 7 kai 10 άρχισαν να την λαμβάνουν, περιμένουμε εξελίξεις εντός της ημέρας.... http://www.androidcentral.com/android-421-update-hitting-nexus-4-and-nexus-10 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2009795 http://www.talkandroid.com/142177-nexus-10-now-receiving-android-4-2-1-update-fixes-december-bug/ αναμενόμενο.. Άντε με το καλό και στα gn μας. Ελπίζω να μην "κάτσει" όπως η 4.2 που ήθελε φλασάρισμα απο την αρχή για να καθίσει καλά :p Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 To thread στους xda που λέει για το update του nexus 7 σε 4.2.1 το κλειδώσανε ως ιστορία επιστημονικής φαντασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 (edited) καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια. ~Η οθονη του Gnex οταν βλεπετε σε σκοτεινο δωματιο μαυρο φοντο,παρουσιαζει τα γνωστα στιγματα που εχουν εμφανιστει στα S3? ~οταν ειχα αγορασει το δικο μου ενα χρονο πριν,ειχα θεματα με το proximity sensor...που δεν δουλευε σωστα και το κινητο εκανε reboot απο μονο του. προσφατα το ιδιο προβλημα ειχε φιλος με κινητο με κωδικο C8,ενω αλλα με κωδικο στο product key C9,C6 δεν παρουσαζαν κατι ~εκτος απο την χαμηλη ενταση του ακουστικου,πραγμα που το εχουν ολοι,υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; ~ειχα διαβασει για μια καλυτερη μπαταρια καποια ποστ πριν.Αυτη αλλαζει το παχος της συσκευης;Ποια ειναι; Σας ευχαριστω για τον χρονο και τον κοπο. Edited November 27, 2012 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Σκέφτεσαι το galaxy ; Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elrik428 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Μπορώ να πω ότι είδα μικρή βελτίωση στη μπαταρία. Συνήθως έβγαζε 24 ώρες... Καλησπέρα! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τη συγκεκριμένη μέρα που έβγαλες τη φώτο, είχες ενεργοποιήσει το sync; Ρωτάω γιατί εμένα με μια φυσιολογική χρήση, τα πάντα όμως *ON, οριακά βγάζει 12 - 13 ώρες. Και γενικά διαβάζω περί διάρκειας κάτι νούμερα που για να τα πετύχω θα πρέπει να κοιτάω το κινητό χωρίς τίποτα *ΟΝ, Wi-Fi, GPS, Data, Sync κλπ.... Παράθεση Galaxy S8 / 8.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια μια συντομη ερωτηση, οταν εχουμε στοκ και rooted μπορουμε να παρουμε ΟΤΑ και επιπλεον μετα την εφαρμογη του ΟΤΑ πρεπει να ξανακανω root? PS. stock recovery παντα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 παιδια μια συντομη ερωτηση, οταν εχουμε στοκ και rooted μπορουμε να παρουμε ΟΤΑ και επιπλεον μετα την εφαρμογη του ΟΤΑ πρεπει να ξανακανω root? PS. stock recovery παντα Κανονικά μπορείς Κάποιες φορές χάνεται το root , άλλες όχι Καλησπέρα! Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν τη συγκεκριμένη μέρα που έβγαλες τη φώτο, είχες ενεργοποιήσει το sync; Ρωτάω γιατί εμένα με μια φυσιολογική χρήση, τα πάντα όμως *ON, οριακά βγάζει 12 - 13 ώρες. Και γενικά διαβάζω περί διάρκειας κάτι νούμερα που για να τα πετύχω θα πρέπει να κοιτάω το κινητό χωρίς τίποτα *ΟΝ, Wi-Fi, GPS, Data, Sync κλπ.... Ποση ωρα έχεις αναμμένη οθόνη;αυτό μετράει κυρίως Η 4.2 απλά έχει καλύτερη κατανάλωση σε sleep Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλησπερα σας. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια. ~Η οθονη του Gnex οταν βλεπετε σε σκοτεινο δωματιο μαυρο φοντο,παρουσιαζει τα γνωστα στιγματα που εχουν εμφανιστει στα S3? ~οταν ειχα αγορασει το δικο μου ενα χρονο πριν,ειχα θεματα με το proximity sensor...που δεν δουλευε σωστα και το κινητο εκανε reboot απο μονο του. προσφατα το ιδιο προβλημα ειχε φιλος με κινητο με κωδικο C8,ενω αλλα με κωδικο στο product key C9,C6 δεν παρουσαζαν κατι ~εκτος απο την χαμηλη ενταση του ακουστικου,πραγμα που το εχουν ολοι,υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να προσεξω; ~ειχα διαβασει για μια καλυτερη μπαταρια καποια ποστ πριν.Αυτη αλλαζει το παχος της συσκευης;Ποια ειναι; Σας ευχαριστω για τον χρονο και τον κοπο. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα απο αυτά που λες,και εδώ θέλω μα πω οτι πολλοί λένε για τη χαμηλή ενταση του ακουστικού και βρε παιδιά πιστέψτε με εμένα είναι 1 χαρά δυνατό και έχω αλλάξει άπειρες συσκευές και όταν είχα πρόβλημα αμέσως το έγγραφα όπως όταν πήρα πρωτος το sony sole που ήταν απαράδεκτο, όπως και το Xperia P που ήταν μέτριο. Λοιπόν με το GN είμαι μια χαρα παιδιά και με την ανοικτη ακρόαση και μόνο στο μεγάφωνο με τους default ηχους είχα ενα θέματακι τι οποίο το έλυσα βάζοντας ενα δικο μου ringtone και όλα καλά!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts