djkostas20 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 παιδια πηρε ο ξαδερφος μου το nexus απο Πλαισιο και δεν εχει Εληνικα το πληκτρολογιο γιατι? εχει εκδοση 4.0.4 επισης η οθονη του ειναι ιδια με του S3? 4.0.4 δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Θα πρέπει να αρκεστεί σε κάποια εφαρμογή από το play. Αλλιώς μπορεί αν το κάνει google branded και να έχει 4.1.1 πάνω πολύ εύκολα και θα έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο και όλες τις ενημερώσεις μόλις τις διαθέσει η google και δεν θα περιμένει 2-3 και ίσως παραπάνω μήνες για να πάρει το τελευταίο update! Όλα αυτά έχουν γραφτεί ξανα σε προηγούμενες σελίδες... Για την οθόνη φαντάζομαι εννοείς τεχνολογία? Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Βλέπεις κάποια ουσιαστική διαφορά μεταξύ των οθονών ? γιατί εγώ δε μπόρεσα να δω Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Σαν τεχνολογία ίδιες είναι πάνω κάτω... (Υποτίθεται ότι του S3 είναι Super AMOLED Plus αντί για σκέτο Super AMOLED του Nexus) Μόνο στο μέγεθος του S3 είναι ελαφρώς μεγαλύτερη... 4.8 ίντσες από 4.65 του Nexus. Ερώτηση: Καμιά πρόταση για να φαίνεται στο lockscreen τα μνμ και οι αναπάντητες υπάρχει? (με stock ρομ αν γίνεται) Edited August 11, 2012 by ptmax13 Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 (edited) Super amoled plus ειναι του galaxy 2 , οχι του 3 Το 3 έχει σκετη super amoled όπως κι εμείς και δίπλα δίπλα εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν το ίδιο πράγμα . Μέχρι στιγμής από οσο ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει η Samsung hd οθόνη που να μην ειναι PenTile , αυτό λογικά θα γίνει σε επόμενες γενιές Διάβασε και αυτο για παραπάνω πληροφορίες http://m.digitaltrends.com/mobile/the-samsung-galaxy-s-iii-has-a-pentile-display-what-is-it-and-why-should-you-care/ Edited August 11, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Super amoled plus ειναι του galaxy 2 , οχι του 3 Το 3 έχει σκετη super amoled όπως κι εμείς και δίπλα δίπλα εμένα τουλάχιστον μου φάνηκαν το ίδιο πράγμα . Μέχρι στιγμής από οσο ξέρω δεν έχει κυκλοφορήσει η Samsung hd οθόνη που να μην ειναι PenTile , αυτό λογικά θα γίνει σε επόμενες γενιές Έχεις δίκιο, τώρα το τσέκαρα και με phonearena και είναι έτσι όπως το λες. Είχα ακούσει για plus και παρασύρθηκα και από την wikipedia που τσέκαρα πριν γράψω το παραπάνω, η οποία αναφέρει ότι είναι Plus. Τέσπα, και μένα το ίδιο μου φάνηκαν οι οθόνες, όσον αφορά την τεχνολογία. Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Καλησπέρα, Μετα απο χρήση του κινητού ενός μήνα περίπου έχω να παρατηρήσω το εξής φαινόμενο που προφανώς είναι και σφάλμα της συσκευής. Κάθε φορά που το κινητό βρίσκεται σε περιοχή εκτός δικτύου κάλυψης σήματος και φτάνει στο σημείο το εικονίδιο με το τριγωνάκι να γίνει κενό για αρκετή ώρα όταν βρεθείς σε περιοχή που το σήμα έχει ακόμα και πλήρη ένταση σήματος , δεν μπορώ να επανασυνδεθώ στο δίκτυο της κινητής παρα μόνο μετά απο reset της συσκευής. Αυτό μάλλον μπορεί να συμβαίνει μόνο σε όσους μένουν κάπου που δεν υπάρχει καλό σήμα δεν ξέρω τι να πώ. ένα 2ο σημερινό φαινόμενο είναι πως ξαφνικά η συσκευή δεν συνδέεται στο wifi δίκτυο μου όπου μέχρι χθες όλα ήταν τέλεια. έκανα ρεσετ τον ρουτερ / έκανα ρεσετ το τηλέφωνο / έκανα κατάργηση της σύνδεσης / επανασύνδεση τίποτα. ενώ βλέπει το δίκτυο και όλα τα κοντινά δεν μπορεί να συνδεθεί γιατί μπορεί να έγινε αυτό και τί μπορώ να κάνω για να διορθωθεί ...καμιά ιδέα θα ήταν ευπρόσδεκτη η βοήθεια όποιου μπορεί να βοηθήσει ? το μόνο που άλλαξε σήμερα στο κινητό μου απο εγκαταστάσεις είναι ένα update στο foursquare και στην εφαρμογή του ΕΟΠΥ και τίποτα άλλο. δυστυχώς για την ώρα δεν έχω την δυνατότητα να δοκιμάσω να μπώ σε κάποιο άλλο wifi να δώ αν το κάνει παντού η μόνο στο στο συγκεκριμένο . και σε μένα συμβαίνει πολλές φορές...δεν φταίει ούτε το σήμα ούτε το wifi, κάπου είχα διαβάσει οτί είναι πρόβλημα της έκδοσης που έχουμε στο κινητό μας όλοι εμείς που δεν το έχουμε ''πειράξει'' η μόνη λύση είναι είτε το αεροπλανάκι είτε απενεργοποίηση/ενεργοποίηση του wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το ειχα ποσταρει παλιοτερα κ το ξαναποσταρω γιατι μου ειχατε πει πως δεν παιζουν ρολο οι γραμμες που δειχνουν το σημα του wifi. Λοιπον δεν δουλευει καλα το wifi στην συσκευη. Δεν ξερω αν ειναι μονο στην δικη μου. Στο δωματιο μου το ρουτερ κ εγω στο σαλονι κ σε μεσα σε μιση ωρα εχασε δυο φορες την συνδεση. με το wildfire s δεν εχω κανενα προβλημα. Συμβαινει κ σε εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το ειχα ποσταρει παλιοτερα κ το ξαναποσταρω γιατι μου ειχατε πει πως δεν παιζουν ρολο οι γραμμες που δειχνουν το σημα του wifi. Λοιπον δεν δουλευει καλα το wifi στην συσκευη. Δεν ξερω αν ειναι μονο στην δικη μου. Στο δωματιο μου το ρουτερ κ εγω στο σαλονι κ σε μεσα σε μιση ωρα εχασε δυο φορες την συνδεση. με το wildfire s δεν εχω κανενα προβλημα. Συμβαινει κ σε εσας; Είσαι με Jelly Bean? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ναι με την στοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Έχουν βάλει μια λειτουργία που αποτρέπει τη σύνδεση του κινητού με "αδύναμα" δίκτυα. Λογικά θα βελτιωθεί η κατάσταση αν κάνεις το εξής: Πήγαινε στις ρυθμίσεις του wifi, πάτα menu και μετά σύνθετα. Εκεί αποεπίλεξε την επιλογή "αποφυγή κακών συνδέσεων" Edited August 12, 2012 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το εκανα ηδη κ παρατηρησα οτι δεν αποσυνδεθηκε. Αλλα ετσι θα γινεται; Με το wildfire s πιανει χαλαρα το σημα κ με το nexus θα ζοριζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Το εκανα ηδη κ παρατηρησα οτι δεν αποσυνδεθηκε. Αλλα ετσι θα γινεται; Με το wildfire s πιανει χαλαρα το σημα κ με το nexus θα ζοριζεται; Αν δουλεύει καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς δεν απαιτείται να αλλάζεις συνέχεια τη ρύθμιση κάθε φορά που συνδέεσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminati_13 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Πληροφοριακα το ξαναχασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Σχετικά με το σήμα παιδιά δεν αλλάζει κάτι αν το χάσει για λίγο το ξαναβρίσκει αν το χάσει για λίγα λεπτά με τίποτα μετά κολλάει. Το 2ο θέμα με το wifi που είχα γράψει δυστυχώς είχε πρόβλημα ο router, έβαλα ένα παλιό και όλα καλά. Όμως αυτό που γράφει ο φίλος πιο πάνω αν το βάλω δίπλα ακόμα και στο HTC hd2 που έχω σε άλλο δωμάτιο από αυτό του router μια γραμμή το nexus 3s γραμμές το HTC... Γενικά όμως έχει θέμα το. Radio στην 4.1.1... Θα περιμένουμε τι άλλο να κάνουμε αν δεν θέλουμε custom rom. Edited August 12, 2012 by GreatLorens Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Γενικά παιδιά το wifi είναι ασθενές στη συσκευή. Υποθέτω είναι το τίμημα που πληρώνεις για το λεπτό και ελαφρύ design. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Γενικά παιδιά το wifi είναι ασθενές στη συσκευή. Υποθέτω είναι το τίμημα που πληρώνεις για το λεπτό και ελαφρύ design. Και το sgs2 είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ αλλά έχει πολύ πιο σταθερό σήμα ! Και υπαρχουν αλλα πολλα λεπτά και ελαφρια που δεν εχουν θεμα με το wifi ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Γενικά παιδιά το wifi είναι ασθενές στη συσκευή. Υποθέτω είναι το τίμημα που πληρώνεις για το λεπτό και ελαφρύ design. σε αλλα router το εχεις δοκιμασει ? Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 σε αλλα router το εχεις δοκιμασει ? Το έχω δοκιμάσει με διάφορα. Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα προσωπικά, αλλά έχω δει σε σχέση με άλλα κινητά είναι πιο ασθενές τον σήμα του. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 H προσωπική μου εμπειρία είναι ότι έχει το ίδιο ισχυρό δέκτη με τις άλλες συσκευές , απλά όταν έχει ασθενές σήμα ένα router , ξεσυνδέεται πολύ πιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Οσοι βαλατε επισημα την 4.1.1 τι radio μπηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Σε εμενα εχει την 3,0,31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Σε εμενα εχει την 3,0,31 Εσύ λες για kernel. Οσοι βαλατε επισημα την 4.1.1 τι radio μπηκε; Με την επίσημη 4.1.1 στο Galaxy Nexus παίρνεις XXLF1 radio. Παιδιά όσοι έχετε προβλήματα με το δίκτυο τηλεφωνίας και το Wi-Fi δοκιμάστε να περάσετε παλιότερο radio πχ. το ΧΧLA2 από τα links που έδωσα εδώ να δείτε μήπως υπάρχει διαφορά. Πάντα κάντε backup πρώτα. Πάντως θυμάμαι ότι κάτι πρώτα review που χα δει Galaxy Nexus vs Galaxy S2 λέγαν όλοι ότι το GN έχει δυνατότερο σήμα Wi-Fi από το GS2 κι απ ό,τι θυμάμαι το GS2 δεν είχε κανένα πρόβλημα... Υ.Γ. Για radio μπορούμε να συζητήσουμε νομίζω μόνο στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Nexus (I9250)... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ρε παιδιά θέλω να παραγγείλω θήκες,screen protectors κλπ. από e bay...Θέλω να ρωτήσω το εξής...Υπάρχουν 2 τύποι screen protectors σωστά;;;Στο e-bay όμως κανένα μαγαζί δεν γράφει αν είναι wet ή dry...;;;Τι παίζει με αυτό το θέμα;;;Παραγγέλνω κ ότι βγεί;;;Και τέλος τι προτείνετε εσείς για screen protector;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ρε παιδιά θέλω να παραγγείλω θήκες,screen protectors κλπ. από e bay...Θέλω να ρωτήσω το εξής...Υπάρχουν 2 τύποι screen protectors σωστά;;;Στο e-bay όμως κανένα μαγαζί δεν γράφει αν είναι wet ή dry...;;;Τι παίζει με αυτό το θέμα;;;Παραγγέλνω κ ότι βγεί;;;Και τέλος τι προτείνετε εσείς για screen protector;;; Εγω πηρα ενα sentio απο το Πλαισιο και ειναι μια χαρα παντως.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Ρε παιδιά θέλω να παραγγείλω θήκες,screen protectors κλπ. από e bay...Θέλω να ρωτήσω το εξής...Υπάρχουν 2 τύποι screen protectors σωστά;;;Στο e-bay όμως κανένα μαγαζί δεν γράφει αν είναι wet ή dry...;;;Τι παίζει με αυτό το θέμα;;;Παραγγέλνω κ ότι βγεί;;;Και τέλος τι προτείνετε εσείς για screen protector;;; Τα φτηνα screen protectors που βρισκεις στο ebay ειναι dry. Οταν κοιταξεις κατι επωνυμο κατα 99% θα λεει αν ειναι wet. Οσον αφορα το θεμα με το σημα, κι εγω που εχω custom rom, kernel κλπ εχω προβλημα. Σκεφτομαι να κανω μια επαναφορα εργοστασιακων σε 4.0.4 και να δω αν ειναι προβλημα του XXLF1 της JB. Αν και φλασαρα το XXLA2 της ICS και δεν ειχε λυθει το προβλημα (αλλα το φλασαρα ενω ειχα JB). Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts