Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον θέλει να πει BLACK αν κατεβάσεις τη σελίδα πιο κάτω θα δεις.

Black ισως..???

Λέω μήπως black!! . Μη πάει στο κακό ο νού σας!

Μακαρι να εχω λαθος αλλα το nexus δεν βγαινει σε μαυρο.Ειναι ανθρακι και ασπρο.Το πλαισιο γενικα στις περιγραφες του ειναι 3 πουλακια καθονται.Και το note black το γραφει αλλα black δεν ειναι.

Edited by sakiss

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά, ό,τι είναι σκουρόχρωμο, μαύρο το βαφτίζουν (σαν το μαύρο στις LCD τηλεοράσεις ένα πράμα). Αφού δεν είπαν και το μπλε το s3 μαύρο, καλά είμαστε... :lol:

Με βλέπω να τσιμπάω και το Galaxy Nexus, μετά το S. Παίζει βέβαια να γίνει καμιά καραμπινάτη αντεπίθεση από τα σκρουτζομάγαζα και να το δούμε κάτω από τα 350, ποτέ δεν ξέρεις...

Έχω την 4.1.1 μέσω OTA,υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα σε μελλοντική αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ έχοντας εγκατεστημένο το busybox??

από την 4.0.4 στην 4.1.1 δημιουργήθηκε πρόβλημα σε όσους είχαν περασμένο το busybox στο system/bin...

οπότε καλύτερα να το εγκαταστήσεις στο system/xbin για να μην έχεις προβληματα στο μέλλον.;)

από την 4.0.4 στην 4.1.1 δημιουργήθηκε πρόβλημα σε όσους είχαν περασμένο το busybox στο system/bin...

οπότε καλύτερα να το εγκαταστήσεις στο system/xbin για να μην έχεις προβληματα στο μέλλον.;)

Αν το απεγκαταστήσω τελείως θα έχω πρόβλημα?

Αν και τώρα το έχω στο system/xbin...

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Edited by dsgeo
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Μακαρι να εχω λαθος αλλα το nexus δεν βγαινει σε μαυρο.Ειναι ανθρακι και ασπρο.Το πλαισιο γενικα στις περιγραφες του ειναι 3 πουλακια καθονται.Και το note black το γραφει αλλα black δεν ειναι.

Εγώ είμαι σχεδόν βέβαιος ότι βγαίνει σε μαύρο

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Το nexus που είδα σε κατάστημα του Πλαισίου τη Παρασκευή ήταν το κλασικό ανθρακί από πίσω.

Αύριο πάω να το πάρω.

Για screen protector μετά από αναζήτηση κατέληξα τελικά στο Steinheil flex με την υργή τοποθέτηση, που το πρότειναν και καποιοι εδώ.

Υπάρχει κάτι καλύτερο; Επισης πωλείται αυτό κάπου στην Ελλάδα; Δεν βρήκα τπτ...

Για να μη παραγγέλνω από e-bay και περιμένω 15 μέρες.

Αν το απεγκαταστήσω τελείως θα έχω πρόβλημα?

Αν και τώρα το έχω στο system/xbin...

Ευχαριστώ για την απάντηση!

αν το έχεις στο xbin και το απεγκαταστήσεις, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα...αν ήταν στο bin θα είχες σίγουρα...προσωπικά έχασα το root όταν το έβγαλα από το bin και αναγκάστηκα να φλασάρω ολόκληρο το system.img από την αρχή, χωρίς ευτυχώς άλλες απώλειες...btw, σε 4.1.1 εδώ και κάποιες μέρες και δεν το έχω εγκαταστήσει πάλι.

αν δεν σε χαλάει και πολύ εκεί που είναι άστο...:O

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να προτείνει καλή και πρακτική θήκη για το κινητό ,επίσης screen protection και ποια ίσος, και Bluetooth handsfree που να παίζει χωρίς προβλήματα ; και τις προτεινόμενες εφαρμογές για android μιας και είμαι newbie η κάποιο λινκ για να διαβάσω για εφαρμογές; και επίσης ποια είναι καλή εφαρμογή για να μαθαίνει κάποιος γρήγορα και ωραία νεα σχετικά με το Android . Αυτά τα λιγα
Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Πως παει πλεον η καταναλωση μπαταριας στο Nexus ; Συνεχιζει να ειναι των μερικων ωρων ή βελτιωθηκε η κατασταση ;

Πως παει πλεον η καταναλωση μπαταριας στο Nexus ; Συνεχιζει να ειναι των μερικων ωρων ή βελτιωθηκε η κατασταση ;

στην 4.1.1 εχω την εντυπωση οτι βελτιωθηκε

Oneplus A6013

ποτε δεν ηταν μερικων ωρων , στην ics με ελαχιστη χρηση μπορουσε να φτασει ανετα 2 μερες, απλα απο τη στιγμη που θα το αγορασεις θελει καποιες μερες η μπαταρια να στρωσει

μετα τη βδομαδα κραταει αξιοπρεπως καλα (δεν εχει βεβαια κορυφαια αυτονομια, αλλα οχι και μερικες ωρες, εκτος αν παιζεις ή εισαι ολη μερα στο internet απο 3g)

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Πρώτη φορά βλέπω να πηγαίνει έτσι με την 4.1.1

Samsung S21 Ultra

Έγινα και εγώ κάτοχος του Nexus πριν λίγη ώρα και θα ήθελα να ενημερώσω όσους σκεφτονται να το αγορασουν να το κανουν συντομα μιας και ο πωλητής στο κατάστημα της Αργυρούπολης στις 10:00 που πήγα μου είπε οτι είχε δώσει ήδη 5 κομμάτια . Κάπως έτσι έχασα εγώ την προσφορά του MM για το razr , το παρασκεφτηκα......

Καλή φαίνεται αλλά βγάλε σε νάλογη περίπτωση αν είναι δυνατόν και screenshot από τις βασικές κατηγορίες( π.χ. Screen, phone calls κλπ) να δούμε και ώρα χρήσης της κάθε κατηγορίας!

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδιά εχει αγοράσει κανείς την extended μπαταρία ? εχει διαφορά όντως στη διάρκεια της χρήσης ή είναι όπως και κατι άλλες

που δεν αξίζει τελικά ?

Goodbye Nexus --Welcome Iphone

Καλή φαίνεται αλλά βγάλε σε νάλογη περίπτωση αν είναι δυνατόν και screenshot από τις βασικές κατηγορίες( π.χ. Screen, phone calls κλπ) να δούμε και ώρα χρήσης της κάθε κατηγορίας!

Ακριβως αυτο. Τουλαχιστον ανεβάστε και μια φωτο με τον χρονο που είναι αναμμένη η οθόνη.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να προτείνει καλή και πρακτική θήκη

για θηκη εγω προτεινω τη λεπτοτερη , για να μη γινει το τηλεφωνο τουβλο , ειναι οτι πρεπει για να το αφηνεις απο δω κι απο κει , για πτωσεις δε ξερω ουτε σκοπευω να μαθω

http://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=barely+there+galaxy+nexus

παιδια το πηρα απο το πλαισιο κανω το κολπακι με το Google services framework πολλες φορες αλλα τιποτα η 4.1!

version gmm - android -vf.gr

τι κανω τωρα?τα φωτα σας παρακαλω!ειμαι yakjuxw

Edited by couros1

παιδια το πηρα απο το πλαισιο κανω το κολπακι με το Google services framework πολλες φορες αλλα τιποτα η 4.1!

version gmm - android -vf.gr

τι κανω τωρα?τα φωτα σας παρακαλω!ειμαι yakjuxw

αρχικα βαζεις yakju (ξεκλειδωνεις bootloader κτλ με δικη σου ευθυνη) , γιατι με yakjuxw μπορει να παρεις την αναβαθμιση τα χριστουγεννα

νομιζω οτι τα yakjuxw τωρα προσφατα πηραν τη 4.0.4

αρχικα βαζεις yakju (ξεκλειδωνεις bootloader κτλ με δικη σου ευθυνη) , γιατι με yakjuxw μπορει να παρεις την αναβαθμιση τα χριστουγεννα

νομιζω οτι τα yakjuxw τωρα προσφατα πηραν τη 4.0.4

φιλε μου κανενα link πως να το κανω υπαρχει?να ειναι και στα ελληνικα αν γινεται

ευχαριστω

φιλε μου κανενα link πως να το κανω υπαρχει?να ειναι και στα ελληνικα αν γινεται

ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1626895

Ελληνικά δεν ξέρω εάν υπάρχει!!!

Google Pixel 9 Pro XL

νασαι καλα...οχχχ δυσκολο φενεται!

Δεν είναι δύσκολο... Ακολούθησε όλα τα βήματα ένα προς ένα και θα είσαι κομπλέ!!!

Google Pixel 9 Pro XL

νασαι καλα...οχχχ δυσκολο φενεται!

Δεν θελεις να δοκιμασεις με το Toolkit?

Μονο του κατεβαζει την Rom και την φλασαρει στο κινητο. Αν το μαθεις θα σου λυσει τα χερια.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)