Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρεμπιπτοντως υπαρχει τροπος (αλλαζοντας ρομ) να ελαχιστοποιησει κανεις τα κουμπια ή ακομα και να τα αφαιρεσει τελειως και να εχει προσβαση σε αυτα με long press του power button :)

Περισσοτερα ομως σχετικα με αυτο σε αυτο το νημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4072291#post4072291

για του λογου το αληθες.. το 1ο ειναι το στοκ, το 2ο ειναι και το 2ο μικροτερο και αυτο που χρησιμοποιω, εχει κι αλλες επιλογες πιο μεγαλες προς στοκ κατασταση. το 3ο ειναι το μικροτερο.

http://img209.imageshack.us/img209/9598/screenshot2012041823021.jpg

καλησπερα παρεα.. εχω μια απορια.. αλλαξα product απο yakjuxw σε yakju.

και εβαλα μεσα 4.0.2 (ICL53F) yakju-icl53f-factory-89fccaac,\

εβαλα την 4.0.2 για να δω αν ερθει update σε 4.0.4 αλλα δεν ερχετε τιποτα.. εχετε καμια ιδεα γιατι;;

(ξερω θα μπορουσα να βαλω την 4.0.4 απευθειας,αλλα εβαλα την 4.0.2 για να δω το ota update αλλα τιποτα, εχετε καμια ιδεα γιατι δεν κανει update;;:worry:

ποτε το περασες; δωσε του λιγο χρονο. ενταξει μη σκας, προφανως δεν εχει κατι το κινητο σου. σε αλλους ερχεται το 1ο δευτερολεπτο και σε αλλους μετα απο 1 βδομαδα πχ.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η google έχει αποσύρει την 4.0.4 επειδή υπήρχε πρόβλημα με το σήμα σε μερικές συσκευές
Samsung S21 Ultra

Η google έχει αποσύρει την 4.0.4 επειδή υπήρχε πρόβλημα με το σήμα σε μερικές συσκευές

Αν την ειχε αποσύρει γιατί τότε είναι ακόμα στην σελίδα με τα factory images?

http://code.google.com/android/nexus/images.html

@doganos δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από google ότι απέσυρε την ota update.

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Γιατί έχει αποσύρει την ΟΤΑ μόνο...

Φίλε δεν λέει πουθενά ότι σταμάτησε το update. Πόυ το διάβασες εσύ αυτό?

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Φίλε δεν λέει πουθενά ότι σταμάτησε το update. Πόυ το διάβασες εσύ αυτό?

Υπάρχει αυτή η φήμη και με το συνδυασμό ότι δεν έχει πάρει κανείς ota update τελευταία (έχουν ανοίξει και οι χρήστες bug report αλλά από google μεριά δεν υπάρχει κάποια ανταπόκριση) για αυτό ο doganos έγραψε ότι έχει αποσυρθεί.

Επίσημα δεν υπάρχει κάτι

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μου ηρθαν τα ecell anti glare screen protector. Οπως φοβομουν, η οθονη δεν ειναι καθαρη, αλοιωνει την εικονα. Θα το αφησω ομως 2-3 μερες μηπως στρωσει. Δεν ξερω αν ειναι σε ολα ετσι αλλα φανταζομαι πως καπως ετσι θα ειναι..

Εκτός από ΌΤΑ μπορούμε να δούμε αν υπάρχει αναβάθμιση συνδέοντας το κινητό μέ τον υπολογιστή; όπως πχ υπάρχει το Kies για τα υπόλοιπα Samsung; επίσης υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσουμε το ημερολόγιο με το Facebook λογαριασμο;αν ναι πως γίνεται; και κάτι τελευταίο, το galaxy s2 που έχω φοράει official 4.0.3 και δέχεται κανονικά το USB on the Go, το nexus όμως δεν το αναγνωρίζει! Δεν είμαι ρουτ.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Παιδια μολις παρελαβα τη συσκευη απο amazon.co.uk αλλα μολις διαπιστωσα οτι παρολο που εχει ελληνικο μενου,δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο..:( Τι μπορω να κανω για αυτο? Να αλλαξω code?

Εκτός από ΌΤΑ μπορούμε να δούμε αν υπάρχει αναβάθμιση συνδέοντας το κινητό μέ τον υπολογιστή; όπως πχ υπάρχει το Kies για τα υπόλοιπα Samsung; επίσης υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσουμε το ημερολόγιο με το Facebook λογαριασμο;αν ναι πως γίνεται; και κάτι τελευταίο, το galaxy s2 που έχω φοράει official 4.0.3 και δέχεται κανονικά το USB on the Go, το nexus όμως δεν το αναγνωρίζει! Δεν είμαι ρουτ.

1. όχι δεν γίνεται κάτι τέτοιο στο nexus.το kies είναι μόνο για τα samsung (samsung rom)

2. το galaxy nexus για να παίξει το usb on the go θέλει root και μια εφαρμογή από το google play Που λέγεται stickmount https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.stickmount&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS5zdGlja21vdW50Il0.

Παιδια μολις παρελαβα τη συσκευη απο amazon.co.uk αλλα μολις διαπιστωσα οτι παρολο που εχει ελληνικο μενου,δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο..:( Τι μπορω να κανω για αυτο? Να αλλαξω code?

Το code το ξεχνάς. Είναι μεν φτιαγμένο από τη samsung το τηλέφωνο αλλά η rom του είναι google android.Και ναι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο .πηγαινε στο google market και κατέβασε το Multiling keyboard με plugin Greek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rbHllLmltZS5sYXRpbiJd

https://play.google.com/store/apps/details?id=klye.plugin.el&feature=search_result

επίσης υπάρχει και αυτή η λύση που είναι το ics keyboard με ελληνικά

https://play.google.com/store/apps/details?id=inputmethod.latin.ported&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImlucHV0bWV0aG9kLmxhdGluLnBvcnRlZCJd

Edited by afilopou

Οχι να κατεβάσεις το κατάλληλο Ελληνικό πληκτρολόγιο από το market ή να εγκαταστήσεις το Swype

Samsung S21 Ultra

Παίδες σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω. αξίζει το κινητό; από μπαταρία και κολλήματα κυρίως με ενδιαφέρει.

Επίσης να εμπιστευτώ ελληνικά online καταστήματα του τύπου kinitomania που το έχουν 200 ευρώ πιο φθηνά ή όχι;

Μου ηρθαν τα ecell anti glare screen protector. Οπως φοβομουν, η οθονη δεν ειναι καθαρη, αλοιωνει την εικονα. Θα το αφησω ομως 2-3 μερες μηπως στρωσει. Δεν ξερω αν ειναι σε ολα ετσι αλλα φανταζομαι πως καπως ετσι θα ειναι..

Δεν θα στρωσει κατι φιλε Νικο. Νομιζω σου το ειχα πει οταν εψαχνες για τετοια screen protector οτι θολωνουν την εικονα.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

Παίδες σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω. αξίζει το κινητό; από μπαταρία και κολλήματα κυρίως με ενδιαφέρει.

Επίσης να εμπιστευτώ ελληνικά online καταστήματα του τύπου kinitomania που το έχουν 200 ευρώ πιο φθηνά ή όχι;

το εχω 2μιση μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και με τις αλλαγες ρομ δε το εχω βαρεθει πραγμα περιεργο για μενα:lol:

αν το βρεις και σε καλη τιμη παρτο κατα την γνωμη μου.;)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Δεν θα στρωσει κατι φιλε Νικο. Νομιζω σου το ειχα πει οταν εψαχνες για τετοια screen protector οτι θολωνουν την εικονα.

Ναι βρε το ξερω, no problem :O

Για Screen protector σου προτείνω της sgp το flex, είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Αλλά είναι με υγρή τοποθέτηση.

Χρησιμοποιεί κάνενας το Bluetooth Sony Ericsson MW600 hifi Stereo headset ; είναι συμβατό με το τηλέφωνο;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

παιδια εχει κανασ θεμα με την 4.0,4;;

Τι προβλημα?

γενικοσ λεω,, με το σημα που λενε..

Την ειχα 10 μερες τη stock .Κανενα θεμα με το σημα(προσωπικα) και απο τοτε και στο εξης με cm9 nightly επισης κανενα θεμα με το σημα.Και επειδη η sim ειναι εταιρικη αν ειχε θεμα με το σημα θα ειχα δεχθει παραπονα.Αλλα ολα αυτα στην δικια μου συσκευη.

Εδώ και μια δύο μέρες βλέπω πως το GPS λειτουργεί πιο πολύ από ότι παλιά.για παράδειγμα πάω να κάνω κλήση η είμαι στις επαφές και βλέπω το σήμα πως προσπαθεί να βρει στίγμα.

Μπορώ να δω συγκεκριμένα ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί τι GPS?

Samsung S21 Ultra

και ναι...φαίνεται πως έχουμε νέο update..IMM76I, που λύνει το θέμα με το χαμένο σήμα (εντός ελλαδικού χώρου δεν άκουσα κανέναν με τέτοιο πρόβλημα, αλλά οκ..) :)

Εγω που δεν το εχω με στοκ ρομ και ειμαι στην 4.0.4 aokp δεν εχω κανενα προβλημα με το σημα.
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Κανεις εδω μέσα δεν εχει προβλημα νομιζω....

Αυτη την φορα θα το αφησω να δω ποτε θα ερθει απο μονη της η αναβαθμιση γιατι την 4.0.4 την εκανα με το κολπακι google framework κτλ ..

Samsung S21 Ultra

παιδιαααααααααααααααααααα ηρθε και αλλο small update......

δειτε,,

Edited by nikosz75013
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)