Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες καλημερα.

μολις πηρα το κινητο και μου φαινεται πως εκανα πολυ καλη επιλογη υστερα απο S2, EVO 3D.

Mια ερωτηση μονο.4.02 εχει official .4.0.3 ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα η δεν εχε βγει σε official παρα μονο customs?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες καλημερα.

μολις πηρα το κινητο και μου φαινεται πως εκανα πολυ καλη επιλογη υστερα απο S2, EVO 3D.

Mια ερωτηση μονο.4.02 εχει official .4.0.3 ελλαδα δεν εχει ερθει ακομα η δεν εχε βγει σε official παρα μονο customs?

4.0.3 official δεν εχει βγει και πολυ πιθανο να μην βγει.Υπάρχει μόνο σε custom roms

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

4.0.3 official δεν εχει βγει και πολυ πιθανο να μην βγει.Υπάρχει μόνο σε custom roms

ευχαριστω φιλε μου.οποτε root προς το παρον μονο κ βλεπουμε για rom εκτος αν προτεινετε καποια αξιποιστη smooth και γρηγορη. :cool:

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ξεκίνα εδώ να διαβάζεις!

ηδη ειμαι ροοτ απλα καποια προταση για custom rom συγκεκριμενη ρωτησα.ευχαριστω. :O

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Καλημερα!

Ερωτηση: Υπαρχει καποιος τροπος οπως σε αλλες συσκευες, ενω εχουμε mobile data enabled (για MMS πχ) να εχουμε απενεργοποιημενο το mobile internet ??? Δλδ να μην χρεωνομαστε οσοι δεν εχουμε data plan ?

Δεν μπορουσα να λαβω ΜΜS μεχρι που ενεργοποιησα το mobile data. Το θεμα ομως τωρα ειναι οτι οποτε δεν ειμαι σε wifi με χρεωνει αυτοματα γιατι αυτοματως συνδεεται 3g. Σε ολες τις προηγουμενες συσκευες μου αυτο δεν συνεβαινε γιατι ειχες επιλογη. Εδω δεν βλεπω κατι. Μπαινω στα APN και βλεπω τις δυο επιλογες : Cosmote wireless internet (με ενα radio box διπλα ενεργοποιημενο το οποιο ομως δεν απενεργοποιηται) και Cosmote MMS. Θα μπορουσα να διαγραψω το cosmote wireless internet αλλα το θεωρω λανθασμενη επιλογη μιας και μερικες φορες το χρειαζομαι.

Αλλο τροπο από την ενεργοποιηση του data plan μεσω widget (πχ widgetsoid 2.x στο market αν εισαι με stock rom, αν είσαι με custom οι πιο πολλες εχουν στο Notification drawer power widget ) για την αποστολη του mms και την απενεργοποιηση του αμεσως μετα, δεν μπορω να σκεφτω.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

The product name of your device is yakju. Thus, your device is UPDATED by google. :up:

Με το tool του WugFresh, από την επιλογή ''flash stock and unroot''...εννοείται ότι καπάκι ''root'' πάλι..:p

Μέχρικαι η google μου έστειλε mail τώρα, με τίτλο ''Welcome to your Galaxy Nexus!'' :up: αυτά είναι..:D

αυτά είναι:lol:

κοιτά και στο γραμματοκιβώτιο οπού να ναι θα έρθουν και τα παγωτάκια:lol::lol:

Αλλο τροπο από την ενεργοποιηση του data plan μεσω widget (πχ widgetsoid 2.x στο market αν εισαι με stock rom, αν είσαι με custom οι πιο πολλες εχουν στο Notification drawer power widget ) για την αποστολη του mms και την απενεργοποιηση του αμεσως μετα, δεν μπορω να σκεφτω.

Με custom ειμαι και το γνωριζω αυτο αλλα δεν εχει νοημα αφου με το που συνδεθει θα σε χρεωσει. Πρωτη φορα το αντιμετωπιζω αυτο. Με ολα τα android κινητα μου υπηρχε παντα διαχωρισμος αναμεσα στα δυο (προφανος επιλογη του ics ειναι).

off / d.

Με custom ειμαι και το γνωριζω αυτο αλλα δεν εχει νοημα αφου με το που συνδεθει θα σε χρεωσει. Πρωτη φορα το αντιμετωπιζω αυτο. Με ολα τα android κινητα μου υπηρχε παντα διαχωρισμος αναμεσα στα δυο (προφανος επιλογη του ics ειναι).

εγω σε AOSP στο desire δεν ειχα διαχωρισμο παντως. για να λαβω mms επρεπε να ενεργοποιησω τα data.

Παίδες, ξέρει κανείς τι στο καλό συμβαίνει με το nexus; Δε μπορώ να το πετύχω πουθενά, ούτε σε κανένα μαγαζί για επίδειξη!

Επίσης, σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι στο "αναμένεται σύντομα"...

εγω σε AOSP στο desire δεν ειχα διαχωρισμο παντως. για να λαβω mms επρεπε να ενεργοποιησω τα data.

Αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω.Είμαι στο android από eclair.Διαχωρισμό για να στέλνεις mms δεν είχα ποτέ.Πάντα με ενεργοποίηση των data γινόταν

Edited by afilopou

Αυτη τη στιγμη δοκιμασα και εστειλα απο το nexus στο desire μου (με sense ομως αν και δε νομιζω οτι εχει διαφορα) και παρελαβα κανονικα χωρις να πρεπει να συνδεθω σε 3g (και ξερω οτι δεν χρεωθηκα γιατι δεν μου ηρθε μηνυμα οτι συνδεθηκα οπως γινεται οταν εχεις day pass). ναι το data πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο. αλλα μπορεις να μην κανεις χρηση mobile internet το οποιο λειτουργει σε 3g δικτυο. απ οσο θυμαμαι ποτε δεν ηταν απαραιτητο το 3g network για να λαβεις mms, κανω λαθος ??? Αυτοματως οταν συνδεεσαι σε 3g ομως χρεωνεσαι. δλδ ολοι χρεωνεστε σαν mobile internet connection οποτε λαμβανετε mms ???

off / d.

Αυτη τη στιγμη δοκιμασα και εστειλα απο το nexus στο desire μου (με sense ομως αν και δε νομιζω οτι εχει διαφορα) και παρελαβα κανονικα χωρις να πρεπει να συνδεθω σε 3g (και ξερω οτι δεν χρεωθηκα γιατι δεν μου ηρθε μηνυμα οτι συνδεθηκα οπως γινεται οταν εχεις day pass). ναι το data πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο. αλλα μπορεις να μην κανεις χρηση mobile internet το οποιο λειτουργει σε 3g δικτυο. απ οσο θυμαμαι ποτε δεν ηταν απαραιτητο το 3g network για να λαβεις mms, κανω λαθος ??? Αυτοματως οταν συνδεεσαι σε 3g ομως χρεωνεσαι. δλδ ολοι χρεωνεστε σαν mobile internet connection οποτε λαμβανετε mms ???

το 3G βασικα ειναι απλα η ταχυτητα συνδεσης στο ιντερνετ. ισως το εννοεις ετσι, αλλα πολλοι λενε 3G και εννοουν το ιντερνετ :p, δεν εχει σχεδον καμια σχεση το ενα με το αλλο. ειναι σαν την adsl(3G) με τη dial up(gprs). και τα δυο ειναι ιντερνετ(data)..

περα απο αυτο. για να δουλεψουν τα mms πρεπει να εχει ανοιχτα τα data. το οτι εχεις ανοιχτα τα data δε σημαινει οτι χρεωνεσαι, εφοσον δεν υπαρχει κανενα προγραμμα που να τα χρησιμοποιει. τα mms δε χρεωνουν γιατι χρησιμοποιουν αλλο apn(το ενα απο τα δυο που ειπες κι εσυ στα σημεια προσβασης/access points).

αρα και τα mms και το internet χρειαζονται τα data για να δουλεψουν. τα data ειναι η κεντρικη πορτα και απο πισω εχουμε αλλες δυο, το internet(το 1ο apn που ειδες στις ρυθμισεις) και τα mms(το 2ο apn).

αν πατησεις πανω στα data μπορεις να απενεργοποιησεις το ιντερνετ στο background, αρα μονο οποια εφαρμογη χρησιμοποιεις εκεινη τη στιγμη να εχει ιντερνετ..θα σου ελεγα να το κανεις ετσι.

Edited by nikoskat

το 3G βασικα ειναι απλα η ταχυτητα συνδεσης στο ιντερνετ. ισως το εννοεις ετσι, αλλα πολλοι λενε 3G και εννοουν το ιντερνετ :p, δεν εχει σχεδον καμια σχεση το ενα με το αλλο. ειναι σαν την adsl(3G) με τη dial up(gprs). και τα δυο ειναι ιντερνετ(data)..

Δεν αντιλεγω. Απλα επειδη προ-3g εποχης μπαιναμε μονο wap είθισται γενικα λεγοντας 3g να εννοουμε αυτο. Το σωστο προφανώς ειναι η ταχυτητα συνδεσης. Εγω λεγοντας αυτο εννοούσα οτι πεφτει χρεωση.

περα απο αυτο. για να δουλεψουν τα mms πρεπει να εχει ανοιχτα τα data. το οτι εχεις ανοιχτα τα data δε σημαινει οτι χρεωνεσαι, εφοσον δεν υπαρχει κανενα προγραμμα που να τα χρησιμοποιει. τα mms δε χρεωνουν γιατι χρησιμοποιουν αλλο apn(το ενα απο τα δυο που ειπες κι εσυ στα σημεια προσβασης/access points).

αρα και τα mms και το internet χρειαζονται τα data για να δουλεψουν. τα data ειναι η κεντρικη πορτα και απο πισω εχουμε αλλες δυο, το internet(το 1ο apn που ειδες στις ρυθμισεις) και τα mms(το 2ο n).

Ακριβως αυτο λεω απ την αρχη λεγοντας για οσες συσκευες ειχα στο παρελθον οτι τα mms ηταν ανεξαρτητα απο το mobile internet.

αν πατησεις πανω στα data μπορεις να απενεργοποιησεις το ιντερνετ στο background, αρα μονο οποια εφαρμογη χρησιμοποιεις εκεινη τη στιγμη να εχει ιντερνετ..θα σου ελεγα να το κανεις ετσι.

Εχεις δίκιο. Την ειχα παραβλεψει αυτη την επιλογη θεωρώντας οτι θα κανει το ιδιο και με wifi. Επιτελους βρεθηκε η επιλογη που εψαχνα. Μακαρι να φευγε και η ενοχλητικη μονιμη ενδειξη οτι ειναι restricted...

off / d.

βγαζει ενδειξη, εχεις δικιο..δεν το ειχα δοκιμασει..αλλα απο το τιποτα.

Κατι τελευταιο. Ειδικα στο desire που ξανα κοιταξα τωρα υπαρχει συγκεκριμενη επιλογη για mobile internet και αλλη για data γενικα. Απορω γιατι η google αποφασισε να το κρυψει/μετονομασει στο ics.
off / d.

Κατι τελευταιο. Ειδικα στο desire που ξανα κοιταξα τωρα υπαρχει συγκεκριμενη επιλογη για mobile internet και αλλη για data γενικα. Απορω γιατι η google αποφασισε να το κρυψει/μετονομασει στο ics.

η htc το εχει κανει ετσι, η google εχει απλα mobile data ή καπως ετσι. μια επιλογη παντως και αλλη μια για data σε περιαγωγη.

screenshot παίρνετε όσοι είστε μαμά έκδοση? με power kai volume down..?? εμένα πάντως δεν παίρνει...είδα ότι τελικά η έκδοση της wind είναι yakjuxw , που σημαίνει ότι δεν παίρνει άμεσα updates από google, και ετοιμάζομαι να φλασάρω stock google 4.0.2 :)

btw, με την original yakju, το screenshot δουλεύει μια χαρά με power button+volume down button...θεωρώ λοιπόν ότι η branded yakjuxw είχε θέμα και με αυτό..:)

Οσι εχετε native rom δηλαδη την επισημη ,αλλα και οι υπολοιποι ελεγξτε λιγο το παρακατω.ανοιξτε την φωτογραφικη μηχανη ,την εφαρμογη του ics και στοχευστε ενα μαυρο ή καφε καναπέ.επανω αριστερα φαινεται ενα τριγωνακι ενα χιλιοστο στην βαση του να ασπριζει?σαν μια γραμμη δηλαδη που στην αριστερη πλευρα ειναι πιο παχια?

ναι φιλε μου εμενα το κανει γενικα σε σκουρο μπακραουνντ φενεται στην αρχη νομιζα πως ειναι λαθος τοποθετημενη η οθονη αλλα μλνο εκει το βλεπω οποτε υποθετω ειναι του προγραμματος της καμερας

sent from my huawei p9

αυτονομιατο τηλεφωνο με χρηση 5+5+2 ωρες θα κλεισει στις 6-7 ωρες δε θα βγαλει ολο το προγραμμα ιντερνετ-ομιλια-μηνυματα. το μεγιστο που εχω εως τωρα ειναι 1 ημερα και 2 ωρες μετρημενο με το battery monitor. δεν το βαζω ποτε σε πτηση. παντα με το σημα ανοιχτο συγχρονισμο on και φως αυτοματο.

θηκη φτηνιαρικη αλλα καλη για τα λεφτα της: http://goo.gl/r2kTb την εχω 1 εβδομαδα. το μονο κακο ειναι οτι δεν πατιουνται με μεγαλη ανεση τα κουμπια της συσκευης.

screen protector πηρα επισης απο eBay καλης ποιοτητας και πολυ φτηνο. http://goo.gl/xdsB9

ειναι κομμενη πανω στο σημειο της καμερας και της καμερας. αλλα γενικα ειναι ευκολη στην εφαρμογη.

ερωτηση για να γραψεις 160 χαρακτηρες χρειαζεται το handcent sms ; υποβαθμιζει πολυ το τηλεφωνο η εφαρμογη. ομως οταν την τρεχεις λεει 0/160 οταν γραφεις. με το swift X keyboard και με το go keyboard λεει οταν εχεις 56 χαρακτηρες σου λεει οτι παει στο 2ο μηνυμα. υπαρχει λυση;

συμπερασμα οσο τελειο ειναι το τηλεφωνο αλλο τοσο σπαστικο ειναι να σου γραφει σε μερικες εφαρμογες οπως το Google docs ή το Google talk, οτι η εφαρμογη εκλεισε

και 2ον αν βαλεις πολλες εφαρμογες στο τηλεφωνο ασχετα αν τις χρησιμοποιεις ή οχι ή αν δεν χρειαζονται δεδομενα για να λειτουργησουν το τηλεφωνο τρωει την μπαταρια πολυ πιο γρηγορα και ειναι αισθητα πιο αργο.

Εχω κατεβασει το app screen test.οταν κανω το τεστ ελαφρα φαινεται στην αποχρωση το γκρι.εκεινο που προσεξα ειναι οτι οταν παιρνεις την φωτο ενω φαινεται στην οθονη η πανω πλευρα στην πραγματικοτητα την φωτο που αποθηκευει ,επανω για δυο χιλιοστα την εχει κομμενη ισως για να μην φαινεται αυτο?

Δες το λιγο και πες μου με το app.γιατι αφου το κανει και σε σενα μαλλον ειναι gug και οχι προβλημα ειδικα στο δικο μου.

Ας δει και κανενας ακομη φιλος να μας πει!:)

φιλε μου αυτο που λες με το γκρι δε το παρατηρησα αλλα μπορει να ναι και τα ματια μου...παρατηρησα ο.ως στη σελιδα με τα πολυ μικρα μικρα τετραγωνακια οτι οταν κρατας ορθιο το κινηο η αριστερη πλευρα εχει μια ελαφρυα πρασινη γραμμη απο πανω μεχρι κατωτο χει και σενα;

sent from my huawei p9

Χαχαχα στο γκρι που σου ελεγα δεν βλεπω τιποτα τωρα.η αχνη πρασινη ναι φαινεται αλλα αν μεινει λιγα δευτερολεπτα εκει το ματι παυει να την αντιλαμβανεται.

Αρα μονο αισθητο θεμα ειναι αυτο στην καμερα.

ναι και δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα :)

sent from my huawei p9

@hlekat

Αντι για το handcent,που είναι λίγο περίπλοκο στις ρυθμίσεις του,βάλε το Go SMS pro και κατεβασε και το Greek pack...Είναι πολυ πιο απλο και δέχεται ότι πληκτρολόγιο θες...Εγω του ωχριά βάλει και το αδελφάκι του το Go keyboard,αλλά και με το Multiling μια χαρα συνεργάζεται...

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

@hlekat

Αντι για το handcent,που είναι λίγο περίπλοκο στις ρυθμίσεις του,βάλε το και κατεβασε Go SMS pro και το Greek pack...Είναι πολυ πιο απλο και δέχεται ότι πληκτρολόγιο θες...Εγω του ωχριά βάλει και το αδελφάκι του το Go keyboard,αλλά και με το Multiling μια χαρα συνεργάζεται...

μπορείς να μας πεις τι ακριβώς ρυθμίζουμε στο Go SMS pro για να έχουμε 160 χαρακτήρες?

έχω κατεβασμένο και το Greek pack άλλα πάλι,μόλις γράψω το 2 γραμμα πέφτει στο 60...

εκτός αν εννοείς ότι στέλνει 160 χαρακτήρες με greeklish

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)