kostakis_7 Δημ. January 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 ΕΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heat:εδωσε ο θεοςΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ανεβασε φωτο,τι περιμενεις;;;;;;:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Πραγματι αποψε με βλεπω να κοιμαμαι στο ΑΜΑΞΙ!!! Οσο για τις φωτος ειμαι ακομα φαρμακειο και δεν εχω εδω την μηχανη απο αυριο ομως θα ξεκινησω!!! Του εκανα καμια κοσσαρια χιλιομετρα....και εχω παθει!!!Φοραει και τη σπορ αναρτηση και εχω ενα προβλημα ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΡΕΝΟ!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ!!! Εχω απο σπιτι σε φαρμακειο διαδρομη 19 χιλιονμετρα στροφυλλικια(οποιος εχει ερθει Θασο ΞΕΡΕΙ)!!!!!Μιλαμε οτι καθε μερα απο τις 6 θα θελω να ΠΑΩ στη δουλεια!!!!χαχαχα!! Καληνυχτα παιδια! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 28, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Πραγματι αποψε με βλεπω να κοιμαμαι στο ΑΜΑΞΙ!!! Οσο για τις φωτος ειμαι ακομα φαρμακειο και δεν εχω εδω την μηχανη απο αυριο ομως θα ξεκινησω!!! Του εκανα καμια κοσσαρια χιλιομετρα....και εχω παθει!!!Φοραει και τη σπορ αναρτηση και εχω ενα προβλημα ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΡΕΝΟ!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ!!! Εχω απο σπιτι σε φαρμακειο διαδρομη 19 χιλιονμετρα στροφυλλικια(οποιος εχει ερθει Θασο ΞΕΡΕΙ)!!!!!Μιλαμε οτι καθε μερα απο τις 6 θα θελω να ΠΑΩ στη δουλεια!!!!χαχαχα!! Καληνυχτα παιδια! Αιντεεεεεε ποιος σε πιανει :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Πραγματι αποψε με βλεπω να κοιμαμαι στο ΑΜΑΞΙ!!! Οσο για τις φωτος ειμαι ακομα φαρμακειο και δεν εχω εδω την μηχανη απο αυριο ομως θα ξεκινησω!!! Του εκανα καμια κοσσαρια χιλιομετρα....και εχω παθει!!!Φοραει και τη σπορ αναρτηση και εχω ενα προβλημα ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΡΕΝΟ!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ!!! Εχω απο σπιτι σε φαρμακειο διαδρομη 19 χιλιονμετρα στροφυλλικια(οποιος εχει ερθει Θασο ΞΕΡΕΙ)!!!!!Μιλαμε οτι καθε μερα απο τις 6 θα θελω να ΠΑΩ στη δουλεια!!!!χαχαχα!! Καληνυχτα παιδια! Με τετοια χαρα ουτε ξυπνιτηρι δεν θα βαλεις.:lol: Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Διακρίσεις για Audi Ακόμα μια σειρά από διακρίσεις απέσπασε η Audi, έπειτα από διαγωνισμό που διεξήχθη από τους αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού auto motor und sport. Η Audi σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες απέσπασε την πρωτιά και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα της A4, A6 και το νεοφερμένο Q5. ... http://www.sportdrive.gr/2009/1/30/audi-models-get-multiple-awards-in-germany Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Πραγματι αποψε με βλεπω να κοιμαμαι στο ΑΜΑΞΙ!!! Οσο για τις φωτος ειμαι ακομα φαρμακειο και δεν εχω εδω την μηχανη απο αυριο ομως θα ξεκινησω!!! Του εκανα καμια κοσσαρια χιλιομετρα....και εχω παθει!!!Φοραει και τη σπορ αναρτηση και εχω ενα προβλημα ΔΕ ΞΕΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΩ ΤΡΕΝΟ!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ!!! Εχω απο σπιτι σε φαρμακειο διαδρομη 19 χιλιονμετρα στροφυλλικια(οποιος εχει ερθει Θασο ΞΕΡΕΙ)!!!!!Μιλαμε οτι καθε μερα απο τις 6 θα θελω να ΠΑΩ στη δουλεια!!!!χαχαχα!! Καληνυχτα παιδια! μην νομιζεις οτι θα μεινεις ετσι.. μας αναψες καλα καλα. θελουμε να δουμε φωτογραφιες:!::!::!::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αντε καλοριζικο και καλοταξιδο!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Ορίστε ο λόγος που άρχισα να εκτιμάω τα audi παραπάνω http://videos.streetfire.net/video/my-audi-s3-0180kmh_142076.htm ήταν το πρώην αμάξι ενός φίλου που τότε κάναμε δοκιμές ! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Αυτα ειναι...:rolleyes: Αυτο θα πει σε χρονο ντε τε!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Με νέο κινητήρα TFSI 1,2 λτ. απόδοσης 105 ίππων Στην τρίτη κατά σειρά γενιά του A3, η Audi είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει μια πιο επιθετική τακτική, τόσο σε επίπεδο εμφάνισης, όσο και σε κινητήρες. Μένει μόνο να το δούμε σε πράξη σε δύο περίπου χρόνια από σήμερα… http://img12.imagehosting.gr/out.php/i431432_4scoop1.jpg http://img12.imagehosting.gr/out.php/i431431_4scoop.jpg Μπαίνοντας στην τρίτη γενιά του, το Audi A3 θα παρουσιαστεί πιο ολοκληρωμένο, πιο δυναμικό και πιο έτοιμο να φέρει την Audi στο προσκήνιο, όχι μόνο των premium μικρομεσαίων. Άλλωστε πρόθεση της εταιρείας είναι να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που φέρνει η οικονομική κρίση στους περισσότερους από τους αντιπάλους της.Έτσι λοιπόν, το 2011, όταν και θα λανσαριστεί η επόμενη γενιά του A3, η Audi, έχοντας βγει σχεδόν αλώβητη από την κρίση βάσει των όσων γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, θα μας παρουσιάσει το πιο ώριμο A3 όλων των εποχών. Ώριμο τόσο από πλευράς σχεδίασης, όσο και από πλευράς κινητήρων, η γκάμα των οποίων θα είναι το ισχυρότερο «χαρτί» του νέου μοντέλου. Οι «μικροί» turbo θα κλέψουν την παράσταση Είναι ειλημμένη η απόφαση του VW Group και κατά συνέπεια της Audi, να επενδύσει εξ ολοκλήρου στους μικρού κυβισμού turbo κινητήρες, κάτι που θα είναι φανερό στη διαμόρφωση της γκάμας του επόμενου A3. Θα έχουμε λοιπόν αποκλειστικά 4κύλινδρους turbo, στη βάση των οποίων θα είναι ένας νέος TFSI 1,2 λίτρων, με απόδοση 105 ίππων, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον 1,6 των 102 ίππων. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο 1,4 TFSI σε αναβαθμισμένη απόδοση 130 και 170 ίππων, με τον δεύτερο να αντικαθιστά τον τωρινό 1,8. Στους 2λιτρους, παρών θα είναι και πάλι ο 2,0 TFSI με απόδοση μεταξύ 210 και 250 ίππων, ενώ για το κορυφαίο S3, η ισχύς θα βρίσκεται στους 270 ίππους. Πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και η πρόθεση της Audi να φέρει ως στάνταρ σε όλα τα μοτέρ σύστημα Start&Stop, έτσι ώστε να εξασφαλίσει επιπλέον χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Νέα και πολύ δυναμική εμφάνιση Η επόμενη γενιά A3 θα φέρει ένα ακόμη νέο στοιχείο για την Audi, το οποίο θα έχει να κάνει με τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Θα έχουμε λοιπόν αισθητικό διαχωρισμό μεταξύ του 3θυρου και του 5θυρου μοντέλου, με στόχο να προσελκυστεί και ένα πιο νεανικό κοινό. Αυτό το βάρος θα επωμιστεί η 3θυρη έκδοση, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, θα έχει σχεδίαση που θα φέρνει έντονα σε κουπέ. Από την άλλη, οι 5θυρες εκδόσεις Sportback, όπως μπορείτε να δείτε και στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε, θα διατηρήσουν τις πιο κλασικές γραμμές ενός χάτσμπακ οχήματος, χωρίς βέβαια και από εδώ να λείπει ο επιπλέον δυναμισμός σε σχέση με την τωρινή γενιά. Ειδικά στο εμπρόσθιο τμήμα, ξεχωρίζει η μεγαλύτερη κλίση του καπό και η επιθετική σχεδίαση των νέων φωτιστικών. Στο πίσω μέρος, το νέο A3 Sportback θα είναι σαφώς πιο μοντέρνο, με νέα φωτιστικά και περισσότερες οριζόντιες νευρώσεις. http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=72&NEWS_DATA_ID=74173 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Tα 'σοπια τα παραλενε αλλα γενικα ειναι σε καλο δρομο σχεδιαστικως Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 πολυ τουρμπο κυκλοφορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Moυ αρέσει που "αγρίεψε" στο στυλ του! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Κουκλι το νεο Α3 αλλα λαθος ο 1.2 Τfsi για μενα στο Α3! Ασχετα αν εχει ισχυ οσο ο παλιος 1.6 δεν παυει να ειναι αρκετα μικρος για το βαρος του αυτικινητου(και ας εχει μεγαλυτερη ροπη απ τον 1.6) αλλα και για ενα αυτοκινητο που ειναι status symbol στην κατηγορια του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Κουκλι το νεο Α3 αλλα λαθος ο 1.2 Τfsi για μενα στο Α3! Ασχετα αν εχει ισχυ οσο ο παλιος 1.6 δεν παυει να ειναι αρκετα μικρος για το βαρος του αυτικινητου(και ας εχει μεγαλυτερη ροπη απ τον 1.6) αλλα και για ενα αυτοκινητο που ειναι status symbol στην κατηγορια του! συμφωνω εν μερη...απο την αλλη σκεψου οτι ο μικρος τουρμπατος δινει αισθητα καλυτερες επιδοσεις στις μικρομεσαιες στροφες(εκει που κινειται αποκλειστικα ο μεσος οδηγος)εχοντας παρομοια καταναλωση και χαμηλοτερα τελη-ασφαλειες.. τι να κανουμε....downsize ειναι θα περασει... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μαλλον το downsize ηρθε για να μεινει. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Μαλλον το downsize ηρθε για να μεινει. σωστος!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Κουκλι το νεο Α3 αλλα λαθος ο 1.2 Τfsi για μενα στο Α3! Λάθος είναι από άποψη image και μόνο. Έχει όμως παρά παρά πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον 1.6 σου αντικαθιστά και κανένα μειονέκτημα. Οπότε, θα διαφωνήσω μαζί σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 η audi ποτε δεν εβγαζε κινητηρες που βγαζαν φωτια στην ασφαλτο μια χαρα της παει και ο 1,2 ο οποιος μαλιστα θα ειναι και πολυ οικονομικος!! αληθεια ξερουμε τιποτα απο καταναλωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 η audi ποτε δεν εβγαζε κινητηρες που βγαζαν φωτια στην ασφαλτο μια χαρα της παει και ο 1,2 ο οποιος μαλιστα θα ειναι και πολυ οικονομικος!! αληθεια ξερουμε τιποτα απο καταναλωση? Το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι αρκετα πιο οικονομικος απο τον 1.6 mpi μια και εδω ο 1.4 tsi με τα 140 αλογα και ειχε μικροτερη καταναλωση απο τον 1.6,σκεψου ο 1.2 δλδ....;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2009 Κάπου είχα διαβάσει (δεν θυμάμαι που, μάλλον στο ελληνικό autobild) ότι ο νέος 1.2 ΤFSΙ θα έχει ροπή 18 κιλά από τις 1.500 έως τις 4.500 στροφές. Αν ισχύει αυτό, τότε μιλάμε για πολύ δυνατό μοτερ. Στον 1.4 122ΡS η VW δίνει εργοστασιακή κατανάλωση 6 λίτρα. Φαντάζομαι με τον 1.2 μπορεί να ανακοινώσουν ακόμα πιο εντυπωσιακά νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Αν προλλαβω σημερα θα σας ανεβασω και φωτο!!Ημουν Σαλονικα μεχρι πριν λιγο που εφτασα φαρμακειο!Οποτε απο το μεσημερι και μετα τα νεοτερα! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 αναλυτικες φωτογραφιες περιμενουμε,αντε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2009 δε βλεπω φως Γιωργοοοοοοοο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2009 Παιδια εχω γυρισει απο trik end(γιατι week end δε το λες με τιποτα!!)και στο φαρμακειο γινετια της μουρλης!Δεν εχω ωρα να ανασανωωωωωωωω!!!!Μολις μπορεσω θα ανεβασω πολλες! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts