JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Το mini iPad κατά την προσωπικπη μου άποψη είναι το κορυφαίο tablet στην κατηγορία του όσον αφορά στην ποιότητα κατασκευής, τις διαστάσεις της οθόνης του και της γενικότερης αίσθησης που αποπνέει. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να μπω στην ιδεολογία της λειτουργικότητάς του καθώς κάνει δύσκολη την ζωή του χρήστη ακόμα και για τις πιο απλές λειτουργίες και εφαρμογές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Πολύ καλό το note αλλά έχω το mini ipad οπότε είμαι ok, το ενδιαφέρον μου για το 7.7 είναι για την super amoled οθονη του και μονο. Φίλε η οθόνη του είναι από άλλο πλανήτη. Και εγώ γιαυτό το πήρα. Άμα δεις ταινία παθαινεις πλάκα από το μαύρο και την ποιότητα απεικόνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Σε αυτό θα συμφωνήσω, ωστόσο η εταιρία σταμάτησε την υποστήριξη του σχετικά νωρίς μιας και είναι μια συσκευή που θα μπορούσε να αναβαθμίζεται ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frogus Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Σε αυτό θα συμφωνήσω, ωστόσο η εταιρία σταμάτησε την υποστήριξη του σχετικά νωρίς μιας και είναι μια συσκευή που θα μπορούσε να αναβαθμίζεται ακόμα. Η συσκευή αναβαθμιζεται ακόμα κανονικά, δε σταμάτησε η υποστήριξη. Μόλις προ ημερών πήρε Jelly bean... http://www.sammobile.com/2013/05/10/hot-samsung-start-jelly-bean-updates-galaxy-tab-7-7-gt-p6800/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Χμ, τότε εγώ έχω μείνει πίσω. Τότε αλλάζει το πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Η συσκευή αναβαθμιζεται ακόμα κανονικά, δε σταμάτησε η υποστήριξη. Μόλις προ ημερών πήρε Jelly bean... http://www.sammobile.com/2013/05/10/hot-samsung-start-jelly-bean-updates-galaxy-tab-7-7-gt-p6800/ Λογικά είναι και η τελευταία για αυτή την σειρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Λογικά είναι και η τελευταία για αυτή την σειρά...[/QUOT Ειμαι με την XXLQ2, ΒΑΣΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΧΧLPW,EΚΔΟΣΗ KERNEL 3.0.15-P6800XXLQ2-CL834397 Αν μπορει καποιος φιλος να μου πει για να κανω αναβαθμιση,απο που να "κατεβασω" την νεα ROM? Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Λογικά είναι και η τελευταία για αυτή την σειρά...[/QUOT Ειμαι με την XXLQ2, ΒΑΣΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΧΧLPW,EΚΔΟΣΗ KERNEL 3.0.15-P6800XXLQ2-CL834397 Αν μπορει καποιος φιλος να μου πει για να κανω αναβαθμιση,απο που να "κατεβασω" την νεα ROM? Eυχαριστω. Από το sammobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts