elthis Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 η εγγυηση ισχυει κανονικα?? Ισχυει κανονικα σε οτι εχει να κανει με επισημο firmware...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Ισχυει κανονικα σε οτι εχει να κανει με επισημο firmware...;) Ο άνθρωπος δεν θέλει να μπει σε διαδικασίες "πειράγματος" της συσκευής. Ακόμα και με official rom που προορίζεται για άλλη χώρα, είναι εκτός εγγύησης. Τελικά τι από τα δύο ισχύει; Προσωπικά δε με απασχολεί και πολύ, αλλά έτσι για να ξέρουμε γιατί βλέπω πως αρκετά παιδιά αναρωτιούνται... Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasNK Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Αυτό που λέει ο athanaso77 ισχύει... Εγώ περιμένω να έρθει OTA για να το περάσω ή από το KIES... Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Αυτό που λέει ο athanaso77 ισχύει... Εγώ περιμένω να έρθει OTA για να το περάσω ή από το KIES... Εγω σε προηγουμενες συσκευες που εχω περασει wwe ruu και οχι αυτη που εδινε ο παροχος, δεν ειχα ποτε προβλημα με το service.Και δε ξερω γιατι να υπαρχει προβλημα μιας η επισημη σελιδα της samsung μας δινει τα firmware και το τροπο να τα περασουμε μεσω odin! Τωρα αν ισχυει κατι αλλο και ξερει ο Γιαννης,ας μας απαντησει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Εχω βάλει την Rocket ROM v17 με Abyss 3.1 και δουλεύει μια χαρά με πολύ καλή χρήση μπαταρίας (στο 50% μετά από 24hrs Wifi & Bluetooth always on, emails, voice κλπ.) αλλά έχω το εξής θέμα: ενώ σετάρησα κανονικά το Microsoft Exchange email account, όταν πηγαίνω να σετάρω POP3 account (Forthnet) στο Add Account μου δίνει μόνον τρείς επιλογές Microsoft Exchange, Google και Samsung....οπότε αδύνατο να σετάρω Forthnet email account σε Microsoft Exchange settings...είχε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα και αν ναι πως το λύσατε? (EDIT) Εβγαλα άκρη τελικά: αυτό που θέλω γίνεται στα Samsung μόνον από το Email Add Account functionality (κλικ στην κορυφή κάποιου account που έχουμε ήδη σετάρει, στο όνομα που του έχουμε δώσει για να πάμε στο All inboxes και από εκεί γίνεται κανονικά το Add Email account)...not straighforward...είμουν συνηθισμένος αλλιώς στο HD2 με ported Desire HD Edited January 16, 2012 by thr07 EDIT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Μολις το "τσιμπησα" το νεο μου θηριο !!! Αντε να παρουμε και την ICS !!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μολις το "τσιμπησα" το νεο μου θηριο !!! Αντε να παρουμε και την ICS !!!!! :) Καλορίζικο! Εγώ μόλις παρήγγειλα αυτή τη θηκούλα... :) (σε μπλε) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μολις το "τσιμπησα" το νεο μου θηριο !!! Αντε να παρουμε και την ICS !!!!! :) Καλοριζικο.. :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 παιδια εγω πηρα κατι φθηνες ζελατινες προστασιας δεν εκατσε ουτε μια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Να ειστε καλα ! :) Επειδη δεν παιζει λογο χρονου να διαβασω ΟΛΕΣ τις σελιδες οποιος εχει χρονο και ορεξη ας μου προτεινει ( εστω και πριβε) 1. Θηκη,2. Ζελατινα προστασιας,3. Καρτα μνημης 16αρα ! Ευχαριστω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Να ειστε καλα ! :) Επειδη δεν παιζει λογο χρονου να διαβασω ΟΛΕΣ τις σελιδες οποιος εχει χρονο και ορεξη ας μου προτεινει ( εστω και πριβε) 1. Θηκη,2. Ζελατινα προστασιας,3. Καρτα μνημης 16αρα ! Ευχαριστω παιδια. Googlαρε Extreme mobile και θα τα βρεις τα καλύτερα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Ερώτηση: μόλις πήρα καινούργια SD card (32GB), αλλά χρησιμοποιούσα μια άλλη 8GB μέχρι τώρα στο GN, οπότε τι πρέπει να κάνω για να πάρω τα αρχεία κλπ. από την παλιά κάρτα? Απλή αντιγραφή μέσω του PC? Χρειάζεται να κάνω format FAT32 στην καινούργια κάρτα? Εχω ήδη εγκατεστημένο CWM (Rocket ROM v18), διάφορα backups και άλλες εφαρμογές στην παλιά SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Ερώτηση: μόλις πήρα καινούργια SD card (32GB), αλλά χρησιμοποιούσα μια άλλη 8GB μέχρι τώρα στο GN, οπότε τι πρέπει να κάνω για να πάρω τα αρχεία κλπ. από την παλιά κάρτα? Απλή αντιγραφή μέσω του PC? Χρειάζεται να κάνω format FAT32 στην καινούργια κάρτα? Εχω ήδη εγκατεστημένο CWM (Rocket ROM v18), διάφορα backups και άλλες εφαρμογές στην παλιά SD. Απλη αντιγραφη ολα τα αρχεια στον υπολογιστη σου απο τη προηγουμενη,και εισαι ετοιμος... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ, δούλεψε μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Και νεο επισημο firmware???? http://uploadpic.org/storage/2011/83otx95mJ89YCi8b3o6XrwON.jpg Οποιος θελει να τη δοκιμασει μεσω odin: http://www.hotfile.com/dl/142436991/8a33ef7/N7000XXLA4_N7000OXALA4_DBT.zip.html ΔΕΝ υπαρχει changelog. Edited January 18, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Καλημέρα, Σήμερα έκανα ένα reset στο wifi modem του σπιτιού και μετά δεν μπορώ να πάρω IP στο τηλέφωνο. Μάλλον πρέπει να σβήσω την cache των ρυθμίσεων wifi, αλλά όταν πάω εφαρμογές ,προγράμματα που εκτελούνται , δεν βρίσκω εκεί το wifi..... έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω? edit. αλλαξα το ssid name και εβαλα χειροκινητα το Password (πριν εκανα copy/paste απο s-memo) και ξεμπουκωσε!!! Edited January 18, 2012 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 @elthis φιλε αν ημουν με kl7 ακομα και δεν την ειχα πηραξει θα μου την εβγαζε αυτη στο κινιτο?? διοτι τωρα που κοιτα για ενημερωσεις μου λεει δεν υπαρχει τιποτα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 @elthis φιλε αν ημουν με kl7 ακομα και δεν την ειχα πηραξει θα μου την εβγαζε αυτη στο κινιτο?? διοτι τωρα που κοιτα για ενημερωσεις μου λεει δεν υπαρχει τιποτα Όχι, δεν θα σου την έβγαζε. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Όχι, δεν θα σου την έβγαζε. ο λογος φιλε μου?? αφου οταν το ανοιξα πρωτη φορα το κινιτο μου εβγλε αμεσως την KL7 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Παιδιά, εμένα (αγορασμένο από Expansys) έχει αυτή τη στιγμή Android 2.3.6, Baseband XXKK5, Κernel XXKK9 και Build number XXKK9. Δεν μου βγάζει updates ούτε OTA, ούτε μέσω Kies. Υπάρχει πιο καινούργιο firmware από αυτό που φοράω; Επίσης, μου ήρθε η μεγάλη Mugen μπαταρία. Το μεγαλώνει αρκετά σε πάχος, αλλά λίγο σε βάρος. Επίσης, το καπάκι που τη συνοδεύει είναι ποιοτικότατο (καλύτερο από το μαμά) και πιο σαγρέ με αποτέλεσμα το πιάσιμο να είναι τέλειο (μην πω καλύτερο από πριν). Το πρόβλημα είναι που πρέπει να βρω θήκη που να το χωράει. Το άφησα να φορτίσει γύρω στις 7 ώρες και μετά έπαιξα μαζί του με full σερφάρισμα μέσω WiFi για καμμία ώρα πριν πάω για ύπνο. Το άφησα με 94% και το πρωϊ το βρήκα στο 90% (με ανοιχτό το WiFi). Αυτή τη στιγμή (12 το μεσημέρι) είναι στο 87%. Με την μαμά μπαταρία και μετά από 12 ώρες, θα ήμουν κάτω από τη μέση (είχα μεγάλο πρόβλημα, ίσως και από κάποια εφαρμογή). Τώρα, χωρίς να έχω αλλάξει κάτι και για πρώτη φόρτιση, η Mugen δείχνει τα δόντια της! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 παιδια η νεα official rom LA4 απο Germany την βγαζει το kies για αναβαθμιση αν εχεις κινητο με CSC DBT; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 ο λογος φιλε μου?? αφου οταν το ανοιξα πρωτη φορα το κινιτο μου εβγλε αμεσως την KL7 Δεν προορίζεται για γερμανικά κινητά (όπως η KL7) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Δεν προορίζεται για γερμανικά κινητά (όπως η KL7) μα φιλε μου απο την Γερμανια λεει οτι βγηκε οπως και η KL7 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 μα φιλε μου απο την Γερμανια λεει οτι βγηκε οπως και η KL7 Σε μένα πάντως προς το παρόν δεν την έχει βγάλει. Είμαι με official KL7. Ίσως να τη βγάλει αργότερα. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Και ναι, μετα απο μερες υπομονης...απεκτησα και εγω το Note. Πηρα 2, ενα και για τον bro...εκτελεσαμε τα μηλα και καναμε την μεγαλη αλλαγη. Πρωτες εντυπωσεις; Ενα ακρως εντυπωσιακο κινητο! Περισσοτερα αργοτερα :-) Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts