takisffff Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Οχι δεν χρειάζεται.Με την jelly που περιμένουμε δεν θα μπορεί να γίνεται αυτό. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Καλημερα. Γνωριζετε αν αλλαζοντας η ρομ σε 4.1.2 ειναι δυνατο να αλλαξει και η κατανομη της μνημης της συσκευης? Δηλ. να ειναι τα 16 γιγα διαθεσιμα για οτιδηποτε ,χωρις να χωριζονται σε μνημη για εφαρμογες και μνημη για media. Ειναι θεμα λειτουργικου αυτο ή συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Να ρωτησω κατι ακομα βρε παιδια (μιας που ειμαι ολιγον ασχετος).Επειδη το ψηλοφοβαμαι να το κανω root,αυτο που με ενδιαφερει ειναι η σταθεροτητα αλλα και το να μπορω να μεταφερω οποιες εφαρμογες θελω στη καρτα microSD.Η μεταφορα οποιασδηποτε εφαρμογης στη καρτα sd προϋποθέτει και root? Σας ευχαριστω. Δεν χρειάζεται να κάνεις root εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή App2sd γι'αυτή τη δουλειά η οποία σου λέει και ποιές εφαρμογές μπορείς να μεταφέρεις χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία τους. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 καλημερα!!! μια ερωτηση παω να αναβαθμισω viber kai facebook και μου λεει η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτρην την εκδοση ξερουμε γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 καλημερα!!! μια ερωτηση παω να αναβαθμισω viber kai facebook και μου λεει η συσκευη σας δεν ειναι συμβατη με αυτρην την εκδοση ξερουμε γιατι? έχεις αλλάξει το dpi..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ναι...αυτο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ναι αλλά υπάρχει λύση ..λοιπόν πας εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871 κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του play store για την έκδοση σου και την φλασάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) ναι αλλά υπάρχει λύση ..λοιπόν πας εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1839871 κατεβάζεις την τελευταία έκδοση του play store για την έκδοση σου και την φλασάρεις σύμφωνα με τις οδηγίες..:) σε ευχαριστωωωωωωω το κατευαζω παω να το κανω εγκατασταση και μου βγαζει e:signature verification failed τι ειναι αυτο... εχω το τελευταιο πλαυστορε και την ρομ την τελευταια και ρουταρισμενο Edited December 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ποιά ρομ έχεις..? και ποια έκδοση κατάβασες..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ποιά ρομ έχεις..? και ποια έκδοση κατάβασες..? εχω την 4.04 n7000xxlrk και κατευασα αυτο που λεει για ics υποψιν μπαινω απο το recovery menu της samsung δεν εχω περασει καποιο αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 αυτό δηλ κατέβασες.. White Multi DPI Play Store v3.10.10 for IC χρειάζεσαι όμως cwm recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 αυτό δηλ κατέβασες.. White Multi DPI Play Store v3.10.10 for IC χρειάζεσαι όμως cwm recovery... υπαρχει καποιος οδηγος πως να το εγκαταστησω στα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 εχω την 4.04 n7000xxlrk και κατευασα αυτο που λεει για ics υποψιν μπαινω απο το recovery menu της samsung δεν εχω περασει καποιο αλλο Μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο που ενώ κάνατε root το τηλέφωνο δεν περνάτε τις τελευταίες custom rom είτε jb είτε cm?? Παράλογο μου φαίνετε που περιμένετε και με ανυπομονησία την επίσημη αναβάθμιση..... ενώ το τηλέφωνο μας έχει πιάσει ταβάνι σε επιδώσεις..Τι μα πω επιλογή σας Υ.Γ Αναφέρομαι σε όλους και όχι αποκλειστικά σε σένα φιλέ GATRAHAS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο που ενώ κάνατε root το τηλέφωνο δεν περνάτε τις τελευταίες custom rom είτε jb είτε cm?? Παράλογο μου φαίνετε που περιμένετε και με ανυπομονησία την επίσημη αναβάθμιση..... ενώ το τηλέφωνο μας έχει πιάσει ταβάνι σε επιδώσεις..Τι μα πω επιλογή σας Υ.Γ Αναφέρομαι σε όλους και όχι αποκλειστικά σε σένα φιλέ GATRAHAS γουστάρουν touchwiz... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Μπορείτε να μου πείτε έναν λόγο που ενώ κάνατε root το τηλέφωνο δεν περνάτε τις τελευταίες custom rom είτε jb είτε cm?? Παράλογο μου φαίνετε που περιμένετε και με ανυπομονησία την επίσημη αναβάθμιση..... ενώ το τηλέφωνο μας έχει πιάσει ταβάνι σε επιδώσεις..Τι μα πω επιλογή σας Υ.Γ Αναφέρομαι σε όλους και όχι αποκλειστικά σε σένα φιλέ GATRAHAS ποια μου προτεινεις?και 1 οδηγο για να την περασω αν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ποια μου προτεινεις?και 1 οδηγο για να την περασω αν μπορεις τα αγγλικά σου πως είναι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 τα αγγλικά σου πως είναι...? ετσι κ ετσι τα καταφερνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ωραία... για να βάλεις custom rom πρεπει να έχεις safe kernel...οπότε για αρχή.. έχεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ micro sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 ωραία... για να βάλεις custom rom πρεπει να έχεις safe kernel...οπότε για αρχή.. έχεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ micro sd? ναι εχω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) πάμε.. κατέβασε αυτό http://www.mediafire.com/download.php?bxv21c26mc2abxp και ακολούθα τις οδηγίες Put the previously downloaded xxx-signed.zip file on your external sd card Boot into stock recovery (volume up+home+power) Select "apply update from external storage". Now select the xxx-signed.zip file you copied in previous step You are rooted + new PhilZ-cwm6 kernel with CWM6 αν χρειάζεσαι μετάφραση εδώ είμαστε.. Edited December 22, 2012 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 (edited) γουστάρουν touchwiz... :lol: 1.Μπραβο που βοηθάς τον φίλο μας . 2.Δεν είναι ανάγκη να βάλουν cm ας βάλουν κάτι τις προκοπής από αυτό που έχουν για ice :lol: 3. Είδες που δεν γουστάρουν touchwiz αλλά απλά δεν ξέρουν... Έτσι για να μην λες. 4.Με την βοήθεια σου θα φέρεις και άλλον έναν στο διπλανό φορουμ των βελτιώσεων. 5 Φίλε GATRAHAS ακόλουθα τις οδηγειες και σε λίγο δεν θα πιστεύεις πόσο καλό τηλεφωνώ έχεις. Edited December 22, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 + σε όλα..δεν είναι κακό να μην ξέρεις αλλά να μην θέλεις να μάθεις.. ο φίλος μου θυμίζει εμένα όταν ξεκίνησα και υπήρχαν άνθρωποι με όρεξη που με βοήθησαν.. Για αυτό ρωτάμε πάντα και κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει.. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 1.Μπραβο που βοηθάς τον φίλο μας . 2.Δεν είναι ανάγκη να βάλουν cm ας βάλουν κάτι τις προκοπής από αυτό που έχουν για ice :lol: 3. Είδες που δεν γουστάρουν touchwiz αλλά απλά δεν ξέρουν... Έτσι για να μην λες. 4.Με την βοήθεια σου θα φέρεις και άλλον έναν στο διπλανό φορουμ των βελτιώσεων. 5 Φίλε GATRAHAS ακόλουθα τις οδηγειες και σε λίγο δεν θα πιστεύεις πόσο καλό τηλεφωνώ έχεις. παιδια γενικα ξερω!!!με galaxy δεν εχω ξανα ασχοληθει...τα προηγουμενα κινητα ηταν htc hdmini με cm9 htc hd2 με cm10 νομιζω και htc evo 3d me jb ...γενικα εχω ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 + σε όλα..δεν είναι κακό να μην ξέρεις αλλά να μην θέλεις να μάθεις.. ο φίλος μου θυμίζει εμένα όταν ξεκίνησα και υπήρχαν άνθρωποι με όρεξη που με βοήθησαν.. Για αυτό ρωτάμε πάντα και κάποιος θα βρεθεί να απαντήσει.. :up: +1 Έτσι σκέφτομαι και εγώ :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATRAHAS Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 +1 Έτσι σκέφτομαι και εγώ :lol: :lol: ωραια το περασα!!!τωρα κατευαζω ρομ και την τρεχω απο το recovery? οπως και στα htc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts