Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να προτείνετε έναν καλό kernel που να υποστηρίζει και overclocking- του franco δεν υποστηρίζει-;

Επίσης πώς περνάμε το άλλο kernel και πώς κρατάμε backup το stock; Με το mobile odin pro 2.15 γίνεται;

RX8 rules!

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγορασα αυτο http://cnn.cn/shop/samsung-n7000-galaxy-note-black-battery-cover-with-dark-brown-wood-insert-p-14597.html οπου δεν ειναι σταμπα αλλα ξυλο[οχι ολοκληρο φλουδα] και την υφη.πιστευω ειναι καλι αναβαθμιση,για οποιον ενδιαφερεται φυσικα:)

καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας

οταν μιλαω στο κιν ξαφνηκα χαμηλωνει η ενταση και πολλες φορες πεφτει η φωτεινότητα ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και πως φτιαχνεται ?

αν θελω να το στελω για service εχω μηδενισει το counter υπαρχει περιπτωση να το καταλαβουν ?

και ποτε τελικα βγαινουν τα ics για μας ισχυει η 1 μαρτιου ? \

οταν μιλαω στο κιν ξαφνηκα χαμηλωνει η ενταση και πολλες φορες πεφτει η φωτεινότητα ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και πως φτιαχνεται ?

αν θελω να το στελω για service εχω μηδενισει το counter υπαρχει περιπτωση να το καταλαβουν ?

Καλησπερα.

Εχεις δοκιμασει να κανεις factory reset?

Αν ναι και το προβλημα συνεχιζει, πηγαινε το service.Αν ο μετρητης ειναι μηδενισμενος, ολα ειναι οκ.

Το ποτε βγαινει κανεις δε το ξερει...Απλα φημες για Μαρτη...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για την τελευταια ερωτηση, χλωμο το βλεπω.Δεν ισχυε ποτε η 1η Μαρτιου.Για τις πρωτες ερωτησεις καλο θα ηταν να μας περιγραψεις λιγο καλυτερα το θεμα που εχεις.Ποια ρομ φορας;Η φωτεινοτητα ειναι στο αυτοματο;Μιλας με bluetooth,handsfree με τιποτα απο αυτα;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχω πανω official κ εκανα update κ χτες αλλα.κ πριν το update ειχα προβλημα.το θεμα.ει.αι οτι εχει αρχισει κ γινεται πιλ.εντονο τωρα.ναι χρησημοποιω αλλα.οχι συνεχεια.αν κανω factory reset χανω κατι ; πως μπορω να επαναφερω οσα εχω μεσα τωρα μερα το factory ; η ειναι καλητεεα να το λαω για service ;

Εχω πανω official κ εκανα update κ χτες αλλα.κ πριν το update ειχα προβλημα.το θεμα.ει.αι οτι εχει αρχισει κ γινεται πιλ.εντονο τωρα.ναι χρησημοποιω αλλα.οχι συνεχεια.αν κανω factory reset χανω κατι ; πως μπορω να επαναφερω οσα εχω μεσα τωρα μερα το factory ; η ειναι καλητεεα να το λαω για service ;

Με factory reset χανεις τα παντα.Αλλα και service να το πας παλι θα τα χασεις, αρα δοκιμασε πρωτα factory reset.

Follow me on XDA

Κανα back up αν κανω ; η μονο αν το συνδεσψ στο kies ; απλα λογικα χανω τις ςφαρμογες ; δε νομιζω να φταιει ποη ειναι ροοτ ;;

Αφού είσαι root, κάνε και ένα backup τις εφαρμογές με το titanium backup και θα είσαι οκ μετά...θα χάσεις ρυθμίσεις κτλ, επαφές τις επαναφέρεις απλά με ένα συγχρονισμό και μετά στηνεις πάλι τη συσκευή.

Μη ξεχάσεις αν το πας service τελικά να το κανείς unroot περνώντας ένα επίσημο firmware μέσω odin.

Follow me on XDA

Μεσα επισημο εχω αρα.μονο.ανροοτ το κανω; θα το.δοκιμασω σημερα.για να κανω επιστροφη στις factory το κανω αοο τις ρυθμισεις ; οχι νε.καποιον αλλο τροπο ;

Προτού κάνω format στο κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος πόσο ποσοστό λειτουργίας Android σας δείχνει στην κατανάλωση της μπαταρίας ;.

Μεσα επισημο εχω αρα.μονο.ανροοτ το κανω; θα το.δοκιμασω σημερα.για να κανω επιστροφη στις factory το κανω αοο τις ρυθμισεις ; οχι νε.καποιον αλλο τροπο ;

φιλε Μιχαλη με ολο το σεβασμο... σου λυπουν τιποτα πληκτρα απο το πληκτρολογιο?

kTm Duke 690

Προτού κάνω format στο κινητό, μπορεί να μου πει κάποιος πόσο ποσοστό λειτουργίας Android σας δείχνει στην κατανάλωση της μπαταρίας ;.

Καλημέρα Αντώνη.

Γιατί έχεις κολλήσει έτσι ρε φιλαράκι;:p

Σε stock κατάσταση έτσι λειτουργεί ο κερνελ.Προφανώς με κάποια νέα έκδοση firmware να αλλάξει.Βέβαια, τώρα που έχω περάσει ics με stock kernel, το Android os είναι πάλι, αν όχι πρώτο, δεύτερο.

Άρα δε νομίζω να αλλάξει κάτι και να κάνεις factory rest...;)

Follow me on XDA

Ηλία έχεις δίκιο. Απλά έχω κατανάλωση μπαταρίας αρκετή σε 8 ώρες. Περίπου 10% . Εννοώ το βράδυ που κοιμούνται όλοι :p και βλέπω το λειτουργικό android στο 85% π.χ . Στις 2 πρώτες ημέρες είχα για 8 ώρες 3% και δεν έχω περάσει κάποια προγράμματα εξτρά. Και το λειτουργικό android ήταν πολύ χαμηλότερο.

Ηλία έχεις δίκιο. Απλά έχω κατανάλωση μπαταρίας αρκετή σε 8 ώρες. Περίπου 10% . Εννοώ το βράδυ που κοιμούνται όλοι :p και βλέπω το λειτουργικό android στο 85% π.χ . Στις 2 πρώτες ημέρες είχα για 8 ώρες 3% και δεν έχω περάσει κάποια προγράμματα εξτρά. Και το λειτουργικό android ήταν πολύ χαμηλότερο.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι κάτι "ξυπνάει" τον επεξεργαστή σου από ότι έχεις περάσει.Προφανώς κάποια εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση.

Αν θες, πέρασε το betterbatterystats από xda για να δεις τι φταίει.

Follow me on XDA

Μπορώ να έχω το Link σε παρακαλώ ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

Follow me on XDA

Αυριο μεθαυριο το ξαναπέρνω στα χερια μου,εκανα προσπαθεια να απεξαρτηθω απ αυτο αρκετές φορες αλλα τίποτα!

Για τη χρηση που το θελω απλως δεν υπαρχει καλυτερο τη παρουσα στιγμη!!

Ακομα και το κορυφαιο S2 παρολο το (στα σημεια) πιο smooth δουλεμα του στο ρεζουμε μοιαζει πολυ λιγο μπροστα στο γιγαντα!

Και αυτη η οθονη,αχ ΑΥΤΗ την οθονη την ερωτευεσαι ευκολα κ δυσκολα ξεκολας απ αυτη!

Δυστυχως για μενα μολις το εδινα την εκτιμουσα τοσο

Note λοιπον και παλι note και βλεπω να το αλλαζω μονο με το..αλλο note!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αυριο μεθαυριο το ξαναπέρνω στα χερια μου,εκανα προσπαθεια να απεξαρτηθω απ αυτο αρκετές φορες αλλα τίποτα!

Για τη χρηση που το θελω απλως δεν υπαρχει καλυτερο τη παρουσα στιγμη!!

Ακομα και το κορυφαιο S2 παρολο το (στα σημεια) πιο smooth δουλεμα του στο ρεζουμε μοιαζει πολυ λιγο μπροστα στο γιγαντα!

Και αυτη η οθονη,αχ ΑΥΤΗ την οθονη την ερωτευεσαι ευκολα κ δυσκολα ξεκολας απ αυτη!

Δυστυχως για μενα μολις το εδινα την εκτιμουσα τοσο

Note λοιπον και παλι note και βλεπω να το αλλαζω μονο με το..αλλο note!!:)

Να πω για το φιλο πιο πανω πως εμενα σε ολες τις android συσκευες που εχω η οθονη ειναι 1η με διαφορα οποτε κατι σου ξυπναει το android σιγουρα

σσ

sorry για το διπλο ποστ,γραφω γρηγορα απ το flyer της γυναικας μου!!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και πόση ώρα πρέπει να τρέχει το Batterystats , και ποια κατηγορία να επιλέξω ;. Αααα σημαντικό. Το πρόβλημα πρέπει να έχει να κάνει σχέση με τα στατιστικά της μπαταρίας, διότι πριν Μου έβγαζε 4 κατηγορίες μόνο, ενώ τώρα βγάζει και applications, και το ποιο σημαντικό. Λειτουργικό android 32% και η οθόνη 40% . Φυσιολογικό πλέον. Γιατί όταν είχα οθόνη ενεργοποιημένη για 4 ώρες μου έβγαζε ποσοστό κατανάλωσης στην οθόνη μόνο 8% !! (πράγμα απίθανο). Λογικά κάτι έγινε..παρόλα αυτά θα παρατηρώ και το Battery stats

Και πόση ώρα πρέπει να τρέχει το Batterystats , και ποια κατηγορία να επιλέξω ;. Αααα σημαντικό. Το πρόβλημα πρέπει να έχει να κάνει σχέση με τα στατιστικά της μπαταρίας, διότι πριν Μου έβγαζε 4 κατηγορίες μόνο, ενώ τώρα βγάζει και applications, και το ποιο σημαντικό. Λειτουργικό android 32% και η οθόνη 40% . Φυσιολογικό πλέον. Γιατί όταν είχα οθόνη ενεργοποιημένη για 4 ώρες μου έβγαζε ποσοστό κατανάλωσης στην οθόνη μόνο 8% !! (πράγμα απίθανο). Λογικά κάτι έγινε..παρόλα αυτά θα παρατηρώ και το Battery stats

Άφησε την εφαρμογή να τρέχει όλο το βράδυ, και "διάβασε" τη το πρωί για να βγάζεις σαφή συμπεράσματα.

Follow me on XDA

φιλε Μιχαλη με ολο το σεβασμο... σου λυπουν τιποτα πληκτρα απο το πληκτρολογιο?

απο κεκτημεηνη ταχυτητα χεχε απο το νοτε εγραφα

λοιπον η διαδιακασια που πρεπει να ακολουθησω ειναι ανροοτ και επιστροφη στις εργιαστασιακες ρυθμισεις ?

μετα το update Που εκανα το ροοτ μου εφυγε ειναι λογικο;;

απο κεκτημεηνη ταχυτητα χεχε απο το νοτε εγραφα

λοιπον η διαδιακασια που πρεπει να ακολουθησω ειναι ανροοτ και επιστροφη στις εργιαστασιακες ρυθμισεις ?

μετα το update Που εκανα το ροοτ μου εφυγε ειναι λογικο;;

Όταν περνάμε επίσημο firmware μέσω kiss ή Odin, το root χάνεται, και είναι φυσιολογικό.

Άρα τώρα κάνεις μόνο factory rest (εργοστασιακές ρυθμίσεις).

Follow me on XDA

Όταν περνάμε επίσημο firmware μέσω kiss ή Odin, το root χάνεται, και είναι φυσιολογικό.

Άρα τώρα κάνεις μόνο factory rest (εργοστασιακές ρυθμίσεις).

θα παω να κανω ενα μπακ απ μεσω κιες και μετα θα κανω μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις

αν δεν λυθει το προβλημα θα το παω για σερβις εχει κανεις να προτεινει σε ποιο ;

ωραια μικρες πινελιες στη νεα αναβαθμιση

ακοαμ μου κανει αυτο το ηχο πολλες φορες μιλαω και χαμηλωνει θεωρητικα δεν ειναι φυσιολογικο ?

αυτο που ειχα με τη φωτεινοτητα διορθωθηκε δεν εχει πεσει μετα απο το νεο update