Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Πρόσφατα έγινα και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού και ομολογώ πως με έχει ενθουσιάσει.

Δυστυχώς πέρα από όλα του τα καλά, μου παρουσιάζει και ένα μικρό πρόβλημα και ήθελα να ρωτήσω μήπως το έχει αντιμετωπίσει κανένας σας και αν γνωρίζετε κάποια λύση.

Το πρόβλημα είναι ότι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και με μειωμένη τη φωτεινότητα της οθόνης, εμφανίζεται ένα "τρεμόπαιγμα" σαν να γυρνάνε τα χρώματα της προς ένα πολύ απαλό πράσινο/μπλέ και μετά επιστρέφουν στο κανονικό. Συνήθως γίνεται όταν υπάρχει πολύ λευκό στην οθόνη (πχ browsing) και είναι σχεδόν ανεπαίσθητη η αλλαγή, αλλά αρκετά ενοχλητική γιατί συμβαίνει συχνά.

Έχει παρουσιαστεί σε κανένα σας κάτι αντίστοιχο?

Γνωρίζετε αν είναι θέμα software (οπότε περιμένω για κάποια επόμενη αναβάθμιση) ή hardware?

Ακόμα να αναφέρω ότι 1-2 φορές έτυχε όταν η μπαταρία ήταν πολύ χαμηλά (<10%) και ήρθε sms, η οθόνη παρουσίασε διάφορες γκρί γραμμές και μία φορά ήταν πράσινη. Αυτό κράτησε περίπου 1 δευτερόλεπτο και μετά επανήλθε στο κανονικό.

Έψαξα γενικά στο internet αλλά δεν κατάφερα να βρω κάποια λύση, πέρα από το να στείλω το κινητό για αντικατάσταση.

Γνωρίζει κανείς μήπως κάποια άλλη λύση?

(Γενικά το σκέφτομαι για την αντικατάσταση, γιατί και ταλαιπωρία είναι και τώρα που γεύτηκα το "μέλι" είναι σπάσιμο να πρέπει να ξαναγυρίσω στο παλιό, νομίζω με καταλαβαίνετε)

Σας ευχαριστώ πολύ!

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δε μου εχει παρουσιασει ποτε αυτα που λες η συσκευη. Πιστευω καλο θα ταν να την πηγαινες πισω,οσο και αν φαινεται ταλαιπωρια. Καλυτερα τωρα που ειναι νωρις και εχεις ακομη αυτη τη δυνατοτητα

Δε μου εχει παρουσιασει ποτε αυτα που λες η συσκευη. Πιστευω καλο θα ταν να την πηγαινες πισω,οσο και αν φαινεται ταλαιπωρια. Καλυτερα τωρα που ειναι νωρις και εχεις ακομη αυτη τη δυνατοτητα

Εμενα μια φορα μου εχει παρουσιασει κατι αντιστοιχο και δεν το χω ξαναδει.

με το που το ειχα ξεκλειδωσει πρασινισε ολη η οθονη λες και εβλεπα το Matrix! πατησα το power button για να σβησει η οθονη και με το που το ξαναπατησα για να ανοιξει ηταν κομπλε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

με το που το ειχα ξεκλειδωσει πρασινισε ολη η οθονη λες και εβλεπα το Matrix! πατησα το power button για να σβησει η οθονη και με το που το ξαναπατησα για να ανοιξει ηταν κομπλε!

Είχες custom kernel μήπως;;; αυτό ακούγεται σαν το pixel salad που παρουσιάζουν οι custom kernels, ιδίως του franco.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά,

Πρόσφατα έγινα ...

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα, δεν έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο και φυσικά δεν μου έχει τύχει ποτέ, νομίζω πρέπει να το δώσεις για επισκευή/αντικατάσταση

Αυτό που περιγράφεις (στο ξεκλείδωμα) είναι το γνωστό pixel salad και αν δεν κάνω λάθος το έκανε μόνο στην LPY αλλά δεν θυμάμαι εάν ήταν στοκ κερνελ, cf-root ή κάτι άλλο.

Edit. Με πρόλαβε ο Ηλίας

Είχες custom kernel μήπως;;; αυτό ακούγεται σαν το pixel salad που παρουσιάζουν οι custom kernels, ιδίως του franco.

Αυτό που περιγράφεις (στο ξεκλείδωμα) είναι το γνωστό pixel salad και αν δεν κάνω λάθος το έκανε μόνο στην LPY αλλά δεν θυμάμαι εάν ήταν στοκ κερνελ, cf-root ή κάτι άλλο.

Edit. Με πρόλαβε ο Ηλίας

ναι με lpy ειμαι ακομη, και goatrip.

μια φορα το εχω δει οποτε δεν με πολυπειραξε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κοιτώντας τις πληροφορίες της συσκευής βλέπω ότι και εγώ είμαι με lpy (stock - kernel version 3.0.15-N7000XXLPY).

Θα μπορούσε ίσως να φταίει αυτό?

Που θα μπορούσα να βρω μια καινούργια έκδοση της επίσημης rom?

Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κοιτώντας τις πληροφορίες της συσκευής βλέπω ότι και εγώ είμαι με lpy (stock - kernel version 3.0.15-N7000XXLPY).

Θα μπορούσε ίσως να φταίει αυτό?

Που θα μπορούσα να βρω μια καινούργια έκδοση της επίσημης rom?

Στη Βίβλο στην υπογραφή μου, official firmwares..;)

Πέρασε την LQ2.

Follow me on XDA

Πέρασε την LQ2.

η goatrip δεν εχει βγει με LQ2?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν εξαιρέσεις την ανάλυση οθόνης δεν βλέπω κανέναν άλλο σημαντικό λόγο

(και απο μνήμη και απο επεξεργαστή μια χαρά είναι και αυτό που έχουμε νομίζω...)

να ρωτήσω...περιμένω μια καρτούλα 64gb απο αμέρικα.λέτε να μην την αναγνωρίζει???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την επίσημη Γερμανική.

Φίλε elthis ελπίζω λόγο της αρχαριοσήνης μου να μην κουράζω αλλά το AutoKiller απ ότι έχω καταλάβει δεν ειναι task killer.Είναι Memory Optimizer.Αν κάνω λάθος σε παρακαλώ διόρθωσε με να ξαναρχίσω το διάβασμα. http://www.appbrain.com/app/autokiller-memory-optimizer/com.rs.autokiller

Οσο είχα GB δεν με είχε απασχολήσει η ram.Αλλά τώρα το κινητό μένει από μνήμη.Το έχω δουλέψει κ μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων οπότε δεν φταίει κάποιο πρίγραμμα.Είπα να ξαναπεράσω την rom όπως με είχες συμβουλέψει ή να περάσω κάποια άλλη αλλά σκεφτηκα να προσπαθήσω έτσι όπως είναι γιατί αν δουλέψει σωστά μετά το φλασάρισμα θα βολευτώ κ δεν υπάρχει περίπτωση ν ασχοληθώ με root κλπ.

Τώρα αυτό κάνω.Ο κυριότερος λόγος για να κάνω root ήταν το titanium

Eg

Σε ρώτησα γιατί μου συνέβη και εμένα με την alba να ξεμένει το κινητό από μνήμη και να σέρνεται.Το αντιμετώπισα και εγώ με τασκ κίλερ ,που δεν είχα βάλει ποτέ μου.Προφανώς φίλε μου κάποιο bug στην υλοποίηση της ICS .

Mετά έβαλα την GoA και ξένοιασα.:)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

αν εξαιρέσεις την ανάλυση οθόνης δεν βλέπω κανέναν άλλο σημαντικό λόγο

(και απο μνήμη και απο επεξεργαστή μια χαρά είναι και αυτό που έχουμε νομίζω...)

να ρωτήσω...περιμένω μια καρτούλα 64gb απο αμέρικα.λέτε να μην την αναγνωρίζει???

Γιατι να μην την αναγνωριζει?.. κανονικοτατα παιζει

Σε ρώτησα γιατί μου συνέβη και εμένα με την alba να ξεμένει το κινητό από μνήμη και να σέρνεται.Το αντιμετώπισα και εγώ με τασκ κίλερ ,που δεν είχα βάλει ποτέ μου.Προφανώς φίλε μου κάποιο bug στην υλοποίηση της ICS .

Mετά έβαλα την GoA και ξένοιασα.:)

εμενα εχει αρχισει να γινεται λιγοτερο smooth μερα με τη μερα.. δεν ξερω γιατι! χωρις να εχω προσθεσει καποια εφαρμογη εκτος απ το fruit ninja

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα σκευτομαι να παρω το note αυτες της ημερες και θα ηθελα να μου πειτε σε θεμα καμερας πως τα παει?εχει ροζιλες?το gps κλειδωνει γρηγορα ?η ειναι σαν του sii?

καλημερα, το GPS ειναι ταχυτατο!

αυτο με τις ροζιλες δε το εχω παρατηρήσει, ίσως υπαρχει αλλα αν δε το ψάχνεις δε θα το βρεις :)

καλημερα σκευτομαι να παρω το note αυτες της ημερες και θα ηθελα να μου πειτε σε θεμα καμερας πως τα παει?εχει ροζιλες?το gps κλειδωνει γρηγορα ?η ειναι σαν του sii?

Καμία σχέση με αυτά που ήξερες στο SII. Κλάσεις ανώτερα και η κάμερα και το GPS!

Φίλε το κινητό δεν έιναι ενα μεγάλο S II.Είναι πολύ καλύτερο.Ακόμα και το wi - fi είναι πολύ καλύτερο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Φίλε μου επιπρόσθετα σε ότι είπαν τα παιδιά να σου πω ότι στο s2 που είχα πριν με απογοήτευσε η κάμερα και το gps.. Η κάμερα όπου φωτογραφίες κάτι λευκό το απέδιδε σαν κιτρινομπέζ και το gps απλά καθυστερήσει να κλειδώσει δορυφόρους και προσπαθούσα με κάποια fixes να κάνω προκοπή αλλά μάταια.. Πήρα note και ησύχασα από αυτά αλλά επιπλέον έχω τέτοια οθόνη που ακόμα τρίβω τα μάτια μου για να το πιστέψω.. Κάθε φορά που το ξεκλειδώνω χαμογελάω σαν χανος.. Θα το λατρέψεις!!

Καλησπέρα μια ερώτηση και εγώ με τη σειρά μου.

Έχω πάρει τον ανταπτορακι που παίρνει USB,θέλω να μάθω αν υπάρχει κάνα πρόγραμμα που να μπορώ συνδέοντας τον εκτυπωτή μου να τυπώσω?

ΠΡΟΣΟΧΗ o εκτυπωτής μου ( CANON PIXMA IP 4700) δεν είναι ασύρματος θέλω με το καλώδιο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

Παιδια γεια σας,

Αρχικα μια χαρη, θυμιστε μου σας παρακαλω πως αλλαζουμε με εφαρμογες της αρεσκειας μας τα στανταρτ εικονιδια/εφαρμογες; Την κατω σειρα δηλαδη με τις βασικες εφαρμογες: τηλεφωνο, επαφες s memo κλπ κλπ. Εχω σκαλωσει και δεν μπορω να το βρω με τιποτα!

Παντως ενα μηνα με ics ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος. Εχω παρατηρησει βεβαια ενα battery drain της ταξης του 15% σε σχεση με gb.(Βγαζω καθε μερα μια-δυο εφαρμογες αλλα δεν εχω πετυχει καμια υποπτη ακομα που να ευθυνεται για το battery drain, εαν ειναι αυτη η αιτια).

Επισης μου παρουσιασθηκε με την ics μια φορα εντελως ξαφνικα το φαινομενο pixel-salad με αμεσο παγωμα της οθονης. Με βγαλσιμο της μπαταριας επανηλθε στην προτερη κατασταση.

Και τελος με το που περασα την ics (με kies ) μετα δεν μου αναγνωρησε ποτε την sd card που φοραγε και ετσι την αντικαταστησα με μια αλλη.

Αυτα ειναι τα θεματα που αντιμετωπισα/ιζω με το περασμα της ics η οποια εχω την εντυπωση πως ηταν ακομα ανωριμη για να τη δωσουν, ομως φαινεται φοβηθηκε η σαμσουνγκ τις αντιδρασεις που θα επεφερε περαιτερω καθυστερηση της και ετσι μας την εδωσε μα τα οποια ψιλο-bug παρουσιαζει( σε σχεση με την τελειως απροβληματιστη gb). Φανταζομαι οτι με ενα -δυο επερχομενα updates να ερθει στα ισια της.

Παντως προχτες η ics και η premium suite που την συνοδευει εδειξαν τα δοντια τους.:D Που λετε κανω upgrade στο σπιτι και βαζω αλουμινενια κουφωματα. Ειχαν ερθει οι τεχνικοι να παρουν μετρα και μου προτειναν τις διαφορες επιλογες που ειχα. Εγω επι τοπου ειχα ανοιξει το s-note και απο τα εργαλεια ανοιγω το shapes και αρχιζω να σχεδιασω οτι ακριβως μου προτεινουν. Μολις παιρνουν ειδηση τι ακριβως κανω, μενουν αφωνοι:X, σταματουν την παρουσιαση και αρχιζουν να με ρωτουν για το NOTE:lol: Ο ενας που ειχε 4s το κοιταζε σχεδον με οικτο. Μαλλον τους εβαλα σε εξοδα.:p

Λιγο αργοτερα λαμβανω μεηλ απο τον μονωσα για την θερμομονωση με δυο επιλογες για να επιλεξω μια. Επι τοπου ανοιγω το pdf αρχειο,βγαζω φωτογραφια το αρχειο στη σελιδα που με ενδιεφερε, κροπαρω το κομματι της σελιδας με την επιλογη που ηθελα. Σημειωνω με το s-pen και μια διευκρινηση και επιστρεφω το μεηλ. Απλα, γρηγορα ,αποτελεσματικα και ενω το ι-pad και το λαπτοπ μου βρισκονταν δυο-τρια μετρα μακρια μου,ουτε καν τα χρειαστηκα.

Αυτα που μου δινει το ΝΟΤΕ ποια αλλη συσκευη θα μου τα προσφερε; Για τις αναγκες μου παιδια καμια. Γι'αυτο και δεν μου κανει κλικ καμια αλλη συσκευη. Παμε καρφι για το ΝΟΤΕ 2:cool:

Xiaomi Mi Max3 4/64

Θα πας στο app drawer και από το πλήκτρο μενού θα πατήσεις επεξεργασία.. Από εκεί θα μπορείς να τραβηξεις κάποια εφαρμογή εκτός των συντομευσεων και θα μπορείς να σύρεις κάποια άλλη στην θέση της.. Νομιζω δηλαδή γιατί έχω ξεχάσει πως είναι ο στοκ launcher, είμαι με apex/nova συνεχώς..

Για τα άλλα που έγραψες απλά respect!!

Καλησπέρα μια ερώτηση και εγώ με τη σειρά μου.

Έχω πάρει τον ανταπτορακι που παίρνει USB,θέλω να μάθω αν υπάρχει κάνα πρόγραμμα που να μπορώ συνδέοντας τον εκτυπωτή μου να τυπώσω?

ΠΡΟΣΟΧΗ o εκτυπωτής μου ( CANON PIXMA IP 4700) δεν είναι ασύρματος θέλω με το καλώδιο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΛΕΓΕΤΕ PRINTERSHARE KAI EINAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by Superuser

Πέρασε την LQ2.

Σε ευχαριστώ πολύ elthis!

Έχω ακόμα δύο ερωτήσεις:

1. Εάν αλλάξω τη ROM με κάποια official, θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση ή με την αλλαγή σε περίπτωση που χρειαστεί τελικά?

2. Αυτή που κατέβασα είναι η εξής N7000XXLQ2 N7000XEULP4 United Kingdom / Ireland. Σωστή είναι ή πρέπει να βρω κάποια άλλη? Θα μπορώ να βάλω επιπλέον γλώσσα εισαγωγής τα Ελληνικά?

Σε ευχαριστώ πολύ elthis!

Έχω ακόμα δύο ερωτήσεις:

1. Εάν αλλάξω τη ROM με κάποια official, θα υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση ή με την αλλαγή σε περίπτωση που χρειαστεί τελικά?

2. Αυτή που κατέβασα είναι η εξής N7000XXLQ2 N7000XEULP4 United Kingdom / Ireland. Σωστή είναι ή πρέπει να βρω κάποια άλλη? Θα μπορώ να βάλω επιπλέον γλώσσα εισαγωγής τα Ελληνικά?

1) αλλά βάζεις πάλι το firmware που έχεις τώρα.

2) σε όλα ναι...:)

Follow me on XDA

Θα πας στο app drawer και από το πλήκτρο μενού θα πατήσεις επεξεργασία.. Από εκεί θα μπορείς να τραβηξεις κάποια εφαρμογή εκτός των συντομευσεων και θα μπορείς να σύρεις κάποια άλλη στην θέση της.. Νομιζω δηλαδή γιατί έχω ξεχάσει πως είναι ο στοκ launcher

Μια χαρα το ειπες, ευχαριστω πολυ efthimi:)

Xiaomi Mi Max3 4/64