_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) αν το ήξερα ποιο πριν θα το είχα κάνει ήδη. δε μπορώ να σου πω για μπαταρία γιατί στην δουλειά είναι συνδεδεμένο σε dock και φορτίζει, μετά σπίτι μια από τα ίδια, σπάνια να μείνω από μπαταρία. για να βάλω ics πρέπει να βάλω πρώτα Window Drivers??? αν είναι μικρο αρχείο και μπορεί να το ανεβάσει κάποιος για x64...γιατί από εδώ δεν ξέρω τι γίνεται δεν μπορώ να κατεβάσω...:blink: edit οκ πήρα τις απαντήσεις μου απο τη βίβλο του Ηλία :) το θέμα είναι οτι είμαι σε δίλημμα...άλλοι λένε για την μπαταρία άλλοι λένε για άλλα μικροπροβλήματα και κωλύματα... απο την άλλη έχω το φίλο καρχαρία που με μπριζώνει κάθε φορά :lol::lol: Edited May 28, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αυτό για την μπαταρία δε το πρόσεξα. Να σας πω την αλήθεια χτες το βράδυ ξέχασα να το βάλω για φορτίσει και σήμερα πρωι που ξύπνησα το άκουγα να χτυπάει για μπαταρία. Αυτό ακριβώς μου έκανε και με την μανήσια μέχρι χτες, όταν ξεχνούσα να το φορτίσω βράδυ το έβγαζε το βράδυ και έσβηνε το επόμενο πρωι, αφού προλάβαινε να με ξυπνήσει, εκτελεί και χρέη ξυπνητηριού. Με το Wi Fi παρατήρησα μόνο ότι όταν κόβεται η σύνδεση του internet (έτυχε χτες να μου συμβεί 2 φορές) όταν ξαναέρχεται το ίντερνετ δεν συνδέεται αυτόματα στον router αλλά πρέπει να πατήσω πάνω στην ειδοποίηση που βγάζει και συνδέεται άμεσα!! Όχι να μπω στις ρυθμίσεις του WiFi και να ξαναβάλω password κτλ κτλ, σου βγάζει μια ειδοποίηση, την πατάς και όλα οκ. και επιτέλους όταν πατάς την να ανάψει η οθόνη ο χρόνος που μεσολαβεί από το πάτημα του κουμπιού μέχρι να ανοίξει η οθόνη είναι σχεδόν μηδενικός!! (almost like iPhones' :) ) με την προηγούμενη rom μέχρι και 3 δευτερόλεπτα έκανε να ανοίξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 για να βάλω ics πρέπει να βάλω πρώτα Window Drivers??? αν είναι μικρο αρχείο και μπορεί να το ανεβάσει κάποιος για x64...γιατί από εδώ δεν ξέρω τι γίνεται δεν μπορώ να κατεβάσω...:blink: edit οκ πήρα τις απαντήσεις μου απο τη βίβλο του Ηλία :) το θέμα είναι οτι είμαι σε δίλημμα...άλλοι λένε για την μπαταρία άλλοι λένε για άλλα μικροπροβλήματα και κωλύματα... απο την άλλη έχω το φίλο καρχαρία που με μπριζώνει κάθε φορά :lol::lol: Αυτό για την μπαταρία δε το πρόσεξα. Να σας πω την αλήθεια χτες το βράδυ ξέχασα να το βάλω για φορτίσει και σήμερα πρωι που ξύπνησα το άκουγα να χτυπάει για μπαταρία. Αυτό ακριβώς μου έκανε και με την μανήσια μέχρι χτες, όταν ξεχνούσα να το φορτίσω βράδυ το έβγαζε το βράδυ και έσβηνε το επόμενο πρωι, αφού προλάβαινε να με ξυπνήσει, εκτελεί και χρέη ξυπνητηριού. Με το Wi Fi παρατήρησα μόνο ότι όταν κόβεται η σύνδεση του internet (έτυχε χτες να μου συμβεί 2 φορές) όταν ξαναέρχεται το ίντερνετ δεν συνδέεται αυτόματα στον router αλλά πρέπει να πατήσω πάνω στην ειδοποίηση που βγάζει και συνδέεται άμεσα!! Όχι να μπω στις ρυθμίσεις του WiFi και να ξαναβάλω password κτλ κτλ, σου βγάζει μια ειδοποίηση, την πατάς και όλα οκ. και επιτέλους όταν πατάς την να ανάψει η οθόνη ο χρόνος που μεσολαβεί από το πάτημα του κουμπιού μέχρι να ανοίξει η οθόνη είναι σχεδόν μηδενικός!! (almost like iPhones' :) ) με την προηγούμενη rom μέχρι και 3 δευτερόλεπτα έκανε να ανοίξει!!! Καλημερα. Παιδια δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τη μπαταρια (χανω σε idle κατασταση 8ωρες-1%) ουτε καν με αποσυνδεσεις wifi. ΑΝ θελετε μια καλυτερη εκδοση ics, περαστε μεσω pc odin την ZSLPF (θα βρειτε αναλυτικοτατες οδηγιες και φωτο) που αλλαζει τα παντα (ακομα και bootloader). Βεβαια ειναι σιγουρα οτι συντομα θα εχουμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα απο καποιο νεο update. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλημερα. Παιδια δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τη μπαταρια (χανω σε idle κατασταση 8ωρες-1%) ουτε καν με αποσυνδεσεις wifi. ΑΝ θελετε μια καλυτερη εκδοση ics, περαστε μεσω pc odin την ZSLPF (θα βρειτε αναλυτικοτατες οδηγιες και φωτο) που αλλαζει τα παντα (ακομα και bootloader). Βεβαια ειναι σιγουρα οτι συντομα θα εχουμε ακομα καλυτερα αποτελεσματα απο καποιο νεο update. Για να την δοκιμασουμε και αυτη....:D Η alba που είχαμε πριν δεν έχει αυτή ως βάση; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Η alba που είχαμε πριν δεν έχει αυτή ως βάση; Ναι nnik. Ειναι καλυτερη βαση απο τις προηγουμενες, ιδιως απο αυτη που κολλησαμε στην Ελλαδα! Αλλαζει και bootloader επισης. Απλα να γνωριζετε οτι ειναι full wipe, δηλ θα διαγραψει τα παντα απο τη συσκευη! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ναι nnik. Ειναι καλυτερη βαση απο τις προηγουμενες, ιδιως απο αυτη που κολλησαμε στην Ελλαδα! Αλλαζει και bootloader επισης. Απλα να γνωριζετε οτι ειναι full wipe, δηλ θα διαγραψει τα παντα απο τη συσκευη! Φίλε εγώ όπως είμαι τώρα GoA δεν αλλάζω.Αν τη βάλει κι αυτός θα πάω και εγώ εκεί.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Φίλε εγώ όπως είμαι τώρα GoA δεν αλλάζω.Αν τη βάλει κι αυτός θα πάω και εγώ εκεί.:) E,ναι... Απλα επειδη εδω το thread ειναι για επισημες καταστασεις, ας μη μπερδεψουμε τα παιδια...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ναι nnik. Ειναι καλυτερη βαση απο τις προηγουμενες, ιδιως απο αυτη που κολλησαμε στην Ελλαδα! Αλλαζει και bootloader επισης. Απλα να γνωριζετε οτι ειναι full wipe, δηλ θα διαγραψει τα παντα απο τη συσκευη! ΑΧΑ.. ενδιαφέρον, καλά που το είπες γιατί με την χθεσινή δεν έχασα τίποτα και το θεωρούσα δεδομένο. Εννοείται ότι από την Storage Card δε πειράζει τίποτα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 ΑΧΑ.. ενδιαφέρον, καλά που το είπες γιατί με την χθεσινή δεν έχασα τίποτα και το θεωρούσα δεδομένο. Εννοείται ότι από την Storage Card δε πειράζει τίποτα,ε? Οχι, απο εκει δε θα χασεις τιποτα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ωραία.. περιμένω να κατεβεί. Λογικά μέχρι το μεσημεράκι θα έχει ολοκληρωθεί το download (τρελές συνδέσεις μιλάμε!!) Κάτι ακόμη, τώρα που αλλάζω rom είμαι root? Ρωτάω γιατί θέλω να περάσω το SuperSU αλλά λέει ότι πρέπει να είσαι root. Εγώ είμαι ή πρέπει να ακολουθήσω αυτές τις οδηγίες? [u]Root instruction[/u] Download the Files first and put in your SDCARD [CWM zip][ SU-Busybox-Installer.zip][ SU-Uninstaller-signed.zip] Reboot to recovery. Choose apply update from external storage. (use vol up/down to select, power to enter) Choose CWM.zip and wait until CWM recovery appear. Choose install zip from sdcard or external SD(Now use touch function to select choice) Choose and Install SU-Busybox-Installer.zip Reboot You are done and now your device is Rooted Αν χρειάζεται να το κάνω θα το κάνω αφού αλλάξω την ROM ή μπορώ να το κάνω και ποιο πριν? Δλδ το κάνω όποτε θέλω και μετά μένει έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Ωραία.. περιμένω να κατεβεί. Λογικά μέχρι το μεσημεράκι θα έχει ολοκληρωθεί το download (τρελές συνδέσεις μιλάμε!!) Κάτι ακόμη, τώρα που αλλάζω rom είμαι root? Ρωτάω γιατί θέλω να περάσω το SuperSU αλλά λέει ότι πρέπει να είσαι root. Εγώ είμαι ή πρέπει να ακολουθήσω αυτές τις οδηγίες? [u]Root instruction[/u] Download the Files first and put in your SDCARD [CWM zip][ SU-Busybox-Installer.zip][ SU-Uninstaller-signed.zip] Reboot to recovery. Choose apply update from external storage. (use vol up/down to select, power to enter) Choose CWM.zip and wait until CWM recovery appear. Choose install zip from sdcard or external SD(Now use touch function to select choice) Choose and Install SU-Busybox-Installer.zip Reboot You are done and now your device is Rooted Αν χρειάζεται να το κάνω θα το κάνω αφού αλλάξω την ROM ή μπορώ να το κάνω και ποιο πριν? Δλδ το κάνω όποτε θέλω και μετά μένει έτσι? Αυτη η διαδικασια ειναι προαιρετικη ΑΝ θες να κανεις root. Δε χρειαζεται να εισαι root πριν και ουτε γινεται πριν περασεις το firmware. Ειναι ο ιδιος ο τροπος rooting που εχω στον οδηγο ''η βιβλο''. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 οκ γίνομαι root κ περιμένω να κατεβεί η rom :) thanx again!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 οκ γίνομαι root κ περιμένω να κατεβεί η rom :) thanx again!!! Μπορει να μη το διατυπωσα σωστα... Πρωτα πρεπει να περασεις ROM και μετα να κανεις root...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 εγω δε το διατύπωσα σωστά.. εννοούσα το αντίθετο. απλά ο ενθουσιασμός με παρασέρνει πολλές φορές :D εν αναμονή 225MB από τα 648MB so far... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 εγω δε το διατύπωσα σωστά.. εννοούσα το αντίθετο. απλά ο ενθουσιασμός με παρασέρνει πολλές φορές :D εν αναμονή 225MB από τα 648MB so far... Πάντως αν περάσεις την rom και κάνεις που κάνεις όλη την διαδικασία τότε κοίτα κι από κάτω στο post το Root Instruction να κάνεις root... απλά και μόνο για να ξεφορτωθείς τις εφαρμογές που ίσως δεν χρειάζεσαι από stock καθώς και διαφημίσεις σε εφαρμογές που είναι άκρως ενοχλητικές, εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές, κτλ κτλ.. έκανα προχθές την διαδικασία γιατί ήθελα να περάσω σίγουρα αυτή την rom και το νέο bootloader (μετά πέρασα 2-3 custom) οπότε είναι πολύ απλό και το οφέλη πολλαπλά!!! Επίσης στο βάθος υπάρχει η εξαιρετική GoatRip που έχουμε πάθει όλοι μας πλάκα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Πάντως αν περάσεις την rom και κάνεις που κάνεις όλη την διαδικασία τότε κοίτα κι από κάτω στο post το Root Instruction να κάνεις root... απλά και μόνο για να ξεφορτωθείς τις εφαρμογές που ίσως δεν χρειάζεσαι από stock καθώς και διαφημίσεις σε εφαρμογές που είναι άκρως ενοχλητικές, εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές, κτλ κτλ.. έκανα προχθές την διαδικασία γιατί ήθελα να περάσω σίγουρα αυτή την rom και το νέο bootloader (μετά πέρασα 2-3 custom) οπότε είναι πολύ απλό και το οφέλη πολλαπλά!!! Επίσης στο βάθος υπάρχει η εξαιρετική GoatRip που έχουμε πάθει όλοι μας πλάκα :D θα το κάνω αν και δε ξέρω τι πρέπει να σβήσω, μέχρι τώρα όλα μου είναι ΟΚ, δε με ενοχλεί κάτι. Εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές μπορούσα να κάνω ούτως ή άλλως, αλλά το να σβήσω τις πραγματικά ενοχλητικές διαφημίσεις δε ξέρω πως γίνεται. Αυτό θα ήθελα να το μάθω :) Για πες μερικά για την εξαιρετική GoatRip? Και ένα link θα βοηθούσε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 θα το κάνω αν και δε ξέρω τι πρέπει να σβήσω, μέχρι τώρα όλα μου είναι ΟΚ, δε με ενοχλεί κάτι. Εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές μπορούσα να κάνω ούτως ή άλλως, αλλά το να σβήσω τις πραγματικά ενοχλητικές διαφημίσεις δε ξέρω πως γίνεται. Αυτό θα ήθελα να το μάθω :) Για πες μερικά για την εξαιρετική GoatRip? Και ένα link θα βοηθούσε :) http://www.wuala.com/elthis/Documents/Goatrip_Note_ICS_2.0.1_XXLPY.zip/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εχει δοκιμασει καποιος να συνδεσει το mhl καλωδιο με την original βαση φορτισης του κινητου και ολο αυτο με οθονη; δουλευει κανονικα οπως οταν συνδεουμε το mhl κατευθειαν με το κινητο και την οθονη; εννοειτε πως οταν το mhl ειναι συνδεδεμενο με την βαση φορτισης θα ειναι και με το φορτιστη. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 θα το κάνω αν και δε ξέρω τι πρέπει να σβήσω, μέχρι τώρα όλα μου είναι ΟΚ, δε με ενοχλεί κάτι. Εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές μπορούσα να κάνω ούτως ή άλλως, αλλά το να σβήσω τις πραγματικά ενοχλητικές διαφημίσεις δε ξέρω πως γίνεται. Αυτό θα ήθελα να το μάθω :) Για πες μερικά για την εξαιρετική GoatRip? Και ένα link θα βοηθούσε :) Για τις διαφημίσεις θα κατεβάσεις αυτό εδώ, είναι μόνο για root και είναι free https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ.. Για την goatrip τι να πω... είναι πολύ γρήγορη και smooth, μπαταρία πάρα πολύ καλή και γενικά από όσες έχουμε δοκιμάσει (και πίστεψέ με τα περισσότερα παιδιά έχουν δοκιμάσει πάρα πολλές τελευταία, μαζί κι εγώ) είναι μακράν η καλύτερη. Επίσης είναι άριστα παραμετροποιήσιμη (πω πω φωτιά είμαι σήμερα :lol: ) και έχει πολλά καλά καλούδια (αλλάζεις εικονίδια μπαταρίας, τρόπο ξεκλειδώματος από πολλά άλλα λειτουργικά κτλ κτλ). Εγώ προτείνω να κάνεις root αν θες στην stock που κατεβάζεις, κάτσε λιγάκι εκεί και παίξε με εφαρμογές root όπως το adfree, titanium κτλ και στην συνέχεια περνάς σε κάποια καλή custom γιατί περιμένουμε και καλούς και σταθερούς kernels οπότε θα έχουμε και πολύ καλές roms σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 καλησπερα σε ολους.θα χρειαζομουν τα φωτας γιατι χαθηκα λιγο με ολα αυτα τα απανοτα ποστ.εχω στο note μου 2.3.6 xxlb2 με kernel 2.6.35franco.k chrack v18xxlb2.(ευχαριστω για την βοηθεια τον kalagas).μπορω να πω πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.αλλα απο οσα διαβαζω η νεα isc αξιζει και 8α ηθελα να την δοκιμασω.πριν απο ολα θελω μια βοηθεια εχω κανειι ιδι μια φορα nandroid αλλα 8α ηθελα να κανω ενα καινουργιο πως μπορω να σβήσω το υπαρχον (οποτε σε περιπτωση που δεν τα βρω καλα με το ΠΑΓΩΤΑΚΙ να γυρισω παλι σε αυτην)? υστερα,εχω καταλαβει πωσ και να περασω την γνησια isc τησ σαμυ πρεπει να βαλω γνησια custom rom.Αν δεν βαλω την γνησια isc ποια προτείνετε? διαβασα αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26040997&postcount=349 και ελεγα να μπω στι διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 καλησπερα σε ολους.θα χρειαζομουν τα φωτας γιατι χαθηκα λιγο με ολα αυτα τα απανοτα ποστ.εχω στο note μου 2.3.6 xxlb2 με kernel 2.6.35franco.k chrack v18xxlb2.(ευχαριστω για την βοηθεια τον kalagas).μπορω να πω πως ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.αλλα απο οσα διαβαζω η νεα isc αξιζει και 8α ηθελα να την δοκιμασω.πριν απο ολα θελω μια βοηθεια εχω κανειι ιδι μια φορα nandroid αλλα 8α ηθελα να κανω ενα καινουργιο πως μπορω να σβήσω το υπαρχον (οποτε σε περιπτωση που δεν τα βρω καλα με το ΠΑΓΩΤΑΚΙ να γυρισω παλι σε αυτην)? υστερα,εχω καταλαβει πωσ και να περασω την γνησια isc τησ σαμυ πρεπει να βαλω γνησια custom rom.Αν δεν βαλω την γνησια isc ποια προτείνετε? διαβασα αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26040997&postcount=349 και ελεγα να μπω στι διαδικασια. Αν θες να βάλεις κάποια επίσημη, βάλε αυτή και στην συνέχεια κάνε το root όπως γράφει κάτω από την εικόνα του PC Odin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1659308 Τώρα σχετικά με το nandroid θα πας στην εφαρμογή CWM και από εκεί θα σβήσεις το παλιό nandroid και θα πάρεις καινούριο... καλύτερα πάρε ένα καινούριο και στην συνέχεια σβήσε το παλιό να έχεις ένα backup όταν θα παίρνεις το καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolyvanis Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αν θες να βάλεις κάποια επίσημη, βάλε αυτή και στην συνέχεια κάνε το root όπως γράφει κάτω από την εικόνα του PC Odin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1659308 Τώρα σχετικά με το nandroid θα πας στην εφαρμογή CWM και από εκεί θα σβήσεις το παλιό nandroid και θα πάρεις καινούριο... καλύτερα πάρε ένα καινούριο και στην συνέχεια σβήσε το παλιό να έχεις ένα backup όταν θα παίρνεις το καινούριο ευχαριστω για την αμεση απαντηση.ιδι κανω buckup.εχω καποιες αποριες διαβαζω για kernel,alba...και διαφορα τετοια αν εχω καταλαβει καλα περνας μια rom και μετα την βαζεις κατω και της αλλαζεις τα φωτα (οχι μονον εσυ αρκετοι στο forum ).σε τι βοηθαει μια αλλαγη κερνελ (εχω διαβασει τι ειναι) ρωταω για να καταλαβω πως καταλαβαινει καποισ την διαφορα απο τον εναν κερνελ στον αλλον.υπαρχουν διαφορες και στα benchmarck test?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση.ιδι κανω buckup.εχω καποιες αποριες διαβαζω για kernel,alba...και διαφορα τετοια αν εχω καταλαβει καλα περνας μια rom και μετα την βαζεις κατω και της αλλαζεις τα φωτα (οχι μονον εσυ αρκετοι στο forum ).σε τι βοηθαει μια αλλαγη κερνελ (εχω διαβασει τι ειναι) ρωταω για να καταλαβω πως καταλαβαινει καποισ την διαφορα απο τον εναν κερνελ στον αλλον.υπαρχουν διαφορες και στα benchmarck test?? Γενικά το θέμα του bechmark δεν με απασχολεί καθόλου γιατί από προσωπική μου πείρα βλέπω πως λειτουργεί η συσκευή παρά τα νούμερα ενός benchmark. Δηλαδή με Gingerbread είχα δει μεγάλα νούμερα σε quadrant/antutu αλλά με ics και μικρότερα νούμερα βλέπω την συσκευή να δουλεύει καλύτερα οπότε απλά έπαψα να ασχολούμαι... Τώρα, ο kernel αποτελεί τον πυρήνα του λειτουργικού και ορίζει το πόσο καλά τρέχει το σύστημα αλλά και το πως διαχειρίζεται την ενέργεια (μπαταρία δηλαδή).... κάποιοι τροποποιημένοι kernels ας πούμε έχουν φτιαχτεί με τρόπο τέτοιο ώστε όταν είναι κλειστή η συσκευή να χρονίζουν τον επεξεργαστή σε χαμηλότερη συχνότητα MΗz οπότε και να επιτυγχάνεται οικονομία στην καταναλισκόμενη ενέργεια της μπαταρίας..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Από τότε που αναβάθμισα το Note μου ( αγορασμένο από expansys) με την επίσημη ICS ( μου ήρθε κανονικά το update στο κινητό και το αναβάθμισα με ΟΤΑ), έχω φοβερά προβλήματα με το σήμα και την εναλλαγή του απο 3G σε Η σε G και τούμπαλιν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνω πάρα πολλές κλήσεις και να μην μπορώ να συνδεθώ μέσω 3g στο ίντερνετ, αφου αργεί πάρα πολύ μέχρι να κατεβάσει δεδομένα. Επίσης διαπιστώνω πως η μπαταρία κραταέι ένα 20-30% λιγότερο από πριν, και επίσης τελευταία μου διαπίστωση χθες το βράδυ ήταν πως δεν λειτουργεί ούτε το gps σωστά, αφού δυσκολευόταν πάρα πολύ να βρει σήμα στο google maps. Γενικά φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με το Note μου και Την ICS . Έχετε να μου προτείνετε κάτι να κάνω ώστε να μπορέσει να λειτουργεί πάλι το κινητάκι μου όπως πριν.? (με gingerbread λειτουργούσε υποδειγματικά). Επειδή το χρησιμοποιώ ως εργαλείο δουλειάς , μου έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, για αυτό η βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη. ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά. Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Ρε παιδια ολα αυτα τα προγραμματα για ANTIVIRUS κανουν τιποτα; χρειαζονται; Edited May 29, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts