ntinoscrypton Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Χαιρετω την παρεα με λενε Γιαννη ειμαι απο Δραμα και πριν απο λιγο εκανα εγγραφη.Παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο και σαν παλιος ομνιακιας απο 2008 εχω παρει ουκ ολιγες πληροφοριες για το pda μου .Μετα απο τοσα χρονια και αλλες τοσες γρατζουνιες στην οθονη σκεφτομαι σοβαρα το note μιας και συνδυαζει τοσα πολλα.Την αγορα μαλλον θα τη κανω απο δημοπρασια μπας και πετυχω καμμια καλυτερη τιμη .Απο adroid δε σκαμπαζω αλλα πιστευω θα μαθω εχει και τοσα ποστ εδω μεσα ,που θα παει θα βγαλω ακρη. Καμμια συμβουλη?να προσεξω κατι?στην αγορα?Ελληνικο μενου παιζει στα ξενα τηλεφωνα? Ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζαλισα. Ολα τα android εχουν ελληνικα.Τωρα αμα το παρεις μεταχειρισμενο να ζητησεις πολλες φωτο απο ολες τις μεριες-γωνιες.Να σου δειξει και ενα βιντεο αν ειναι λειτουργικο,αν δουλευουν τα κουμπια τα ηχεια το σημα.Αμα παλι το παρεις καινουργιο δεν εχει κατι να προσεξεις περα απο την τιμη.Δημοπρασια απο E-Bay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Χαιρετω την παρεα με λενε Γιαννη ειμαι απο Δραμα και πριν απο λιγο εκανα εγγραφη.Παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο και σαν παλιος ομνιακιας απο 2008 εχω παρει ουκ ολιγες πληροφοριες για το pda μου .Μετα απο τοσα χρονια και αλλες τοσες γρατζουνιες στην οθονη σκεφτομαι σοβαρα το note μιας και συνδυαζει τοσα πολλα.Την αγορα μαλλον θα τη κανω απο δημοπρασια μπας και πετυχω καμμια καλυτερη τιμη .Απο adroid δε σκαμπαζω αλλα πιστευω θα μαθω εχει και τοσα ποστ εδω μεσα ,που θα παει θα βγαλω ακρη. Καμμια συμβουλη?να προσεξω κατι?στην αγορα?Ελληνικο μενου παιζει στα ξενα τηλεφωνα? Ευχαριστω και συγνωμη αν σας ζαλισα. Με το καλό να έρθεις στην παρέα μας!! Πρέπει να προσέξεις το note να έχει εγγύηση με απόδειξη από κάποιο ελληνικό καταστημα και εφόσον προορίζεται πάντα για την ευρωπαϊκή αγορά (αυτό που λέμε εδώ ότι είναι πχ γερμανικό, ιταλικό κτλ).. Επίσης αν είναι αγορασμένο από κάποιο ευρωπαϊκό καταστήματα όπως το amazon.de κάποιο ευρωπαϊκό expansys κτλ πάλι καλυπτεσαι με εγγύηση και υποστήριξη service εδώ στην Ελλάδα.. Ελληνικά θα έχεις σε μενού και στα πάντα σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις.. Η μόνη περίπτωση είναι να προοριζόταν η συσκευη για μη ευρωπαϊκή αγορά όπως πχ Κορέας, Αμερική, Καναδά, Ταϊβάν κτλ, εκεί δεν θα έχεις εγγύηση οπότε αν θες don't!!! Γιάννη επίσης θα προτιμούσα αγορά και έλεγχο εγχώρια ώστε αν κάτι συμβεί να έχεις δυνατότητα άμεσου ελέγχου και κατ' ιδιαν Edited May 27, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ρε φιλε δεν αξιζει να το παρεις μεταχειρισμενο.Ποσα θα γλιτσεις με δημοπρασια? 430ευρω κανει καινουργιο και θα εισαι ησυχος. Απο ebay θα το παρεις? Δεν θα ξερεις τι θα σου ερθει εκτος και αν κανεις οτι σου ειπε ο φιλος ntinoscrypton. Οσο για Ελληνικα και να μην εχει(πραγμα απιθανο)βαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις απο ευρωπη θα το παρω οποτε θα ρωτησω αν εχει Ελληνικο μενου τον πωλητη.Οι τιμες που το βρισκω ειναι στα 280-350 πιστευω πως ειναι καλες για ελαφρως μεταχειρισμενο και σε μερικες περιπτωσεις καινουριο. Ελπιζω να τα καταφερω αποψε κιολας και να τα λεμε απο δω μεσα, ευχαριστω για το καλωσορισμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις απο ευρωπη θα το παρω οποτε θα ρωτησω αν εχει Ελληνικο μενου τον πωλητη.Οι τιμες που το βρισκω ειναι στα 280-350 πιστευω πως ειναι καλες για ελαφρως μεταχειρισμενο και σε μερικες περιπτωσεις καινουριο. Ελπιζω να τα καταφερω αποψε κιολας και να τα λεμε απο δω μεσα, ευχαριστω για το καλωσορισμα . Που το βρισκεις 280-350ευρω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) ακούστηκε τίποτα για επίσημη ICS από την Samsng ή ακόμη? γεια σου ρε Κωστα !!! χρόνια και ζαμάνια !!! καλώς ήρθες στην παρέα υπάρχει πολύ κόσμος που περιμένει την ριμάδα την αναβάθμιση απο την μαμά samsung αλλά προσωπική γνώμη βλέπω να αργεί...(κάθε μέρα το συνδέω αλλά μπααα) 3 ερωτησουλες παλικαρια... 1ον.πως μπορώ να στέλνω μηνύματα sms πάνω απο το όριο 2 μηνυμάτων???όταν υπερβαίνω το όριο 2 μηνυμάτων το στέλνει σαν mms???:( 2ον.πως μπορώ να βάλω δικό μου ηχο mp3 στα sms???( συγχωρέστε με .τα έχω βρει σχεδόν όλα εε αυτό δεν μπορώ να το βρω):angry: 3ον.όταν χτυπάει το τηλέφωνο ξεκινάει με χαμηλό ήχο και μετά δυναμώνει..πως μπορώ να το κάνω να χτυπάει κατευθείαν δυνατά??? Edited May 27, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 1ον.πως μπορώ να στέλνω μηνύματα sms πάνω απο το όριο 2 μηνυμάτων???όταν υπερβαίνω το όριο 2 μηνυμάτων το στέλνει σαν mms???:( Πρεπει να εισαι root. Δυστυχως ειναι χαρακτηριστικο της Samsung. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Πρεπει να εισαι root. Δυστυχως ειναι χαρακτηριστικο της Samsung. αν και ασχολήθηκα λίγο με το ταμπλετ για root δεν θέλω ακόμη να κάνω κάτι τέτοιο στο note...είναι παρθένο ακόμα το χρυσό μου:lol:ούτε μήνα δεν έχει κλείσει... για τις ερωτήσεις 2 και 3 καμιά απάντηση??? κωστα έχω τόσα στο κεφάλι μου που ώρες ώρες παίρνει φωτιά...:P:P Edited May 27, 2012 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 1. Ηλία, από handcent sms δε στέλνει; Ναι, στελνει κανονικα... Μιλησα για stock καταστασεις.Λαθος που δε το διευκρινησα..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 2.Από μηνύματα- πάτα κάτω το κουμπί-ρυθμίσεις-ήχος μηνυμάτων δεν λέει κάπου ήχος μηνυμάτων:O μόνο επιλογή ήχου κλήσης στο τέλος και μπορώ να επιλέξω μόνο αυτά που έχει στη λίστα τη δική του και οχι απο φάκελο...(κάτι σφυρίγματα κλπ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 :lol: Από έναν file explorel μετέφερε όποια τραγούδια σε ενδιαφέρουν να περάσεις σαν ήχους κλήσεις μηνυμάτων στο φάκλεο που λέει sounds, οπότε θα στα βγάζει κι εκεί που θέλεις! κάτσε να τα πάρουμε από την αρχή...λοιπόν μπαίνω στο : ανταλλαγή μηνυμάτων-ρυθμίσεις και το μόνο που λέει στις ρυθμίσεις ειδοποίησης τέρμα κάτω είναι ειδοποιήσεις και επιλογή ήχου κλήσης.όταν πατάω επιλογή ήχου κλήσης έχει μόνο αυτά του τηλεφώνου .έκανα αυτό που μου είπες με το φάκελο αλλά πάλι δεν είδα το ήχο στη λίστα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδια ενας φιλος θελει να αγορασει το NOTE και με ρωταει να του πω αν θα εχει εγγυηση αν το αγορασει απο τα πρωτα καταστηματα που βγαζει το skroutz? Ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Δε χρειαζεται να περιμενεις αλλα ουτε να βαλεις custom. Απλα περασε το τελευταιο διαθεσιμο firmware μεσω pc odin. αυτο θα πρέπει να το δω λίγο. υπάρχει κάποιο τουτόριαλ για το πως γίνεται? γεια σου ρε Κωστα !!! χρόνια και ζαμάνια !!! καλώς ήρθες στην παρέα βρε βρε. Κωστή! χρόνια και ζαμάνια, από θέμα σε θέμα μαζί αλλάζουμε!! όπως και πολλοί εδώ μέσα.. από το HTC Touch Cruise ακόμη μέχρι εδώ ίδια πορεία!! 3 Εγώ έχω επίσημα την ics και δεν μπορώ να σου απαντήσω στο....τρίτο ερώτημα:p:p:lol::lol: εσύ πως την έχεις επίσημα? αυτό με το odin ή έκανε αναβάθμιση επίσημα σε ICS? θέλω και εγώ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παιδια ενας φιλος θελει να αγορασει το NOTE και με ρωταει να του πω αν θα εχει εγγυηση αν το αγορασει απο τα πρωτα καταστηματα που βγαζει το skroutz? Ξερει κανεις? Καλησπερα... Αν δεν εχει αγορασει καποιος απο αυτα τα μαγαζια, δε θα παρεις απαντηση... Ας παρει τηλεφωνο ο φιλος σου κι ας ρωτησει αν ειναι παραεισαγωγης. Σε αυτο, συνηθως, λενε την αληθεια. Αν δε βρει ακρη, η επομενη καλυτερη τιμη ειναι απο amazon.de (θα βρεις link στον οδηγο στην υπογραφη μου) στα 424+ μεταφορικα. Φυσικα και εχει Ελληνικα και ενεργη πανευρωπαικη εγγυηση. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 δεν λέει κάπου ήχος μηνυμάτων:O μόνο επιλογή ήχου κλήσης στο τέλος και μπορώ να επιλέξω μόνο αυτά που έχει στη λίστα τη δική του και οχι απο φάκελο...(κάτι σφυρίγματα κλπ) με εναν file explorer μετεφερε οποιο τραγουδι θες στον φακελο notifications(αμα δεν υπαρχει φτιαξτον εσυ)μετα πας ρυθμισεις>ηχος ειδοποιησεων και επιλεγεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Επίσημα την έχω. Είναι απο Γερμανία. Μπορείς να την περάσεις κι εσύ. Τα έχουμε πει πολλές φορές. Βίβλος by elthis και όλα λύνονται!!!! Άσε που εδώ έχουν γραφτεί και ερωτηθεί τα πάντα σεχετικά με το θέμα....!! λιγο πριν διαβάσω την υπογραφή σου μου κίνησε την περιέργεια ένα λινκ στην υπογραφή του elthis περί Βίβλου, και ήμουν εκεί και το διάβαζα! Απ ότι κατάλαβα θέλει Windows οπότε αύριο στην δουλειά :D από τις καλύτερες Δευτέρες ever :D :D ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 (edited) Καλησπερα... Αν δεν εχει αγορασει καποιος απο αυτα τα μαγαζια, δε θα παρεις απαντηση... Ας παρει τηλεφωνο ο φιλος σου κι ας ρωτησει αν ειναι παραεισαγωγης. Σε αυτο, συνηθως, λενε την αληθεια. Αν δε βρει ακρη, η επομενη καλυτερη τιμη ειναι απο amazon.de (θα βρεις link στον οδηγο στην υπογραφη μου) στα 424+ μεταφορικα. Φυσικα και εχει Ελληνικα και ενεργη πανευρωπαικη εγγυηση. επειδη πολλα ακουγονται για αυτο το θεμα το λεω υπευθυνα.. ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ του skroutz εχουν για την samsung ισαξια εγγυηση... (εχω παρει 2 φορες σε διαφορετικη ωρα και εχω ρωτησει με καθε λεπτομερια την ιδια ερωτηση σε 2 διαφορετικους εκπροσωπους της Samsung) χρειαζεσαι την αποδειξη φυσικα με το imei πανω. και το βιβλιαρακι μεσα που λεει european guaranty... αυτα τα 2 αν τα πας σε καποιο service της samsung EINAI ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ απο τον νομο τον ελληνικο και κυριως της ευρωπαικης ενωσης να σου καλυψουν την εγγυηση μιας ευρωπαικης συσκευης που εχεις πληρωσει (και μαλιστα πολυ) σε Νομιμο καταστημα χωρας της ευρωπαικης ενωσης ( ολα τα μαγαζια του skroutz ειναι νομιμα εγγυημενα απο το κρατος με αδεια μαγαζια) Πως ξερεις το η συσκευη σου ειναι ευρωπαικου προορισμου ? εφοσον ηταν σφραγισμενη οταν ανοιξεις το κουτι 1 πρεπει να εχει μεσα το βιβλιαρακι αυτο + οτι μολις παρεις το κινητο λες το imei στην samsung τηλεφωνικα και σε παιρνουν το πολυ σε μια μερα πισω με επιβεβαιωση οτι εχεις μια ευρωπαικη συσκευη) (το εκανα εγω σε ολες τις συσκευες τις οικογενειας τα 2 τελευταια χρονια s1 , s2 , note κλπ , γιατι εγω παιρνω τα κινητα μου συνηθως απο αγγελια οποτε δεν ηταν σφραγισμενα. Καλα τα σκρουτζομαγαζα αλλα και 50 ευρω να γλυτωσω στην αγγελια το κανω γιατι δεν περισσευουν) ΤΩΡΑ... ΑΝ καποιο μαγαζι εχει φερει παρανομα συσκευη απο το καζακσταν... πχ ... 1ον δεν θα εχει το βιβλιαρακι αυτο μεσα και 2ον εφοσον η Samusng σου πει οτι δεν ειναι ευρωπαικο imei, χρονια εισαι μεσα στα ορια επιστροφης και παιρνεις τα χρηματα σου πισω ... (ολα τα μαγαζια εχουν το λιγοτερο 10ημερη επιστροφη προιοντος ποσο μαλλον αν σε εχουν κοροιδεψει και σου εχουν δωσει συσκευη εκτος ευρωπαικης ενωσης) σημειωνω λοιπον και μακαρι να μπορουσε να μπει σε μια θεση να το βλεπουν ΟΛΟΙ που θελουν μια συσκευη SAMSUNG 1. ΚΑΘΕ συσκευη παραεισαγωγης (ειναι απολυτως νομιμο δικαιωμα του καταστηματος μεχρι ενα ποσοστο να φερνει ευρωπαικες συσκευες . ακουγεται παρανομο η λεξη "παραεισαγωγη" αλλα φυσικα και δεν ειναι αλλιως δεν θα τα πουλουσαν σε καταστημα αλλα μεσα απο αμάξια στον δρομο παιζοντας hiphop) ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ λοιπον εχει την ΙΔΙΑ εγγυηση .. ειτε ειναι ελληνικη - αγγλικη - ιταλικη κλπ ... απλα χρειαζεσαι το χαρτι της αποδειξης και το βιβλιαρακι ευρωπαικης εγγυησης. 2. και SOS ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που πουλανε απο αγγελιες κλεμμενα κλπ.. με μουφα εγγυησεις ή χωρις εγγυησεις... θα σας πουν οτι "δεν χρειαζεσαι το χαρτι με το imei εισαι καλυμενος" θα επρεπε να ειναι ετσι ισως... αλλα δεν ειναι... ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ βιβλιαρακι ευρωπαικης εγγυησης , και αποδειξη αυτα.. απο την ιδια την SAMSUNG. για τυχων ερωτησεις (δεν νομιζω να αφησα καμια ) google Samsung , βρειτε το τηλ και ρωτηστε.. ειναι πολυ εξυπηρετικοι παντα... Y.Γ. Elthis σε ευχαριστω αδερφε... με εχεις βοηθησει πολυ με την δουλεια που εχεις κανει... να σαι καλα πραγματικα Υ.Γ. 2 μακαρι να μπορουσε να μπει ενα τετοιο θεμα καπου sticky γιατι καθημερινα εξαπατουνται συνανθρωποι μας που για να γλυτωσουν 40 ευρω και να αποκτησουν μια συσκευη που χαζευουν μηνες χανουν στο τελος 400 που δεν τους περισσευουν ... Edited May 28, 2012 by Oiwnos17 Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Παιδια μια ερωτηση, εχετε προσεξει τρομερη καταναλωση ιντερνετ απο το note? Εχω και ενα galaxy s2 και συγκριτικα με το note,καταναλώνει πολυ λιγοτερα mb. To Νote μαλλον λογω της υψηλης αναλυσης του καταναλωνει παραπανω mb κατα την περιηγηση. Το προσεξε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 το κανεις ευκολα το πειραμα .. και θα το κανω και εγω... 3 συγκεκριμενες σελιδες η μια πισω απο την αλλη ... απο τον ιδιο browser.... me to 3g watchdog πχ ενεργοποιημενο . και στις 2 συσκευες... μετράς τα mb.. Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 μολις περασα την ICS στο Note.. θα μου παρει λιγο να κλεισω το στομα μου.. οχι οτι ειναι τοσο μα τόσο εντυπωσιακή, αλλά όσο να ναι το καινούργιο.. "μυρίζει" :D δε ξέρω γιατί αλλά δεν έχασε επαφες, sms, log κλήσεων, ούτε τις εφαρμογές μου!!!!!!! και όλα αυτά σε 4 λεπτά! ε ναι! ετσι θελω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 μολις περασα την ICS στο Note.. θα μου παρει λιγο να κλεισω το στομα μου.. οχι οτι ειναι τοσο μα τόσο εντυπωσιακή, αλλά όσο να ναι το καινούργιο.. "μυρίζει" :D δε ξέρω γιατί αλλά δεν έχασε επαφες, sms, log κλήσεων, ούτε τις εφαρμογές μου!!!!!!! και όλα αυτά σε 4 λεπτά! ε ναι! ετσι θελω! :) Μεγεια τότε κι ας είναι η συσκευη ίδια!! Ναι αφήνει μια αίσθηση του νέου και του φρέσκου το ics.. Παγωτό είναι εξάλλου μας δροσίζει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 μυρισε ζελατίνα σου λέω... :D ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 μυρισε ζελατίνα σου λέω... :D ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! άτιμε δεν κρατήθηκες εε???:lol::lol: από μπαταρία τι λέει ??αν δεις διαφορά ενημέρωσε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Που το βρισκεις 280-350ευρω???? Xθες το βραδυ εχασα ενα στα 330 ευρω για λιγο.ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 άτιμε δεν κρατήθηκες εε???:lol::lol: από μπαταρία τι λέει ??αν δεις διαφορά ενημέρωσε... αν το ήξερα ποιο πριν θα το είχα κάνει ήδη. δε μπορώ να σου πω για μπαταρία γιατί στην δουλειά είναι συνδεδεμένο σε dock και φορτίζει, μετά σπίτι μια από τα ίδια, σπάνια να μείνω από μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts