mss2000 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπερα παιδια.να σασ κανω μια ερωτηση;ποση ram εχετε διαθεσιμη?γτ βλεπω στο δικο μου με μονο το browser ανοιχτο να χρησιμοποιειται 600 απο τα 800mb!!!!! και μενα καπου τοσο δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Καλησπερα παιδια.να σασ κανω μια ερωτηση;ποση ram εχετε διαθεσιμη?γτ βλεπω στο δικο μου με μονο το browser ανοιχτο να χρησιμοποιειται 600 απο τα 800mb!!!!! εμενα παιζει απο 500 με 670! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoukij Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Πολυ λιγα δεν ειναι διαθεσιμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Κι εγώ από Γερμανία. Κοίτα μόνο να έχεις την απόδειξη,γιατί χωρίς αυτή, δεν υπάρχει service εδώ. Με την απόδειξη όλα μια χαρά. Να ξέρεις ότι θα έχεις δύο επίσημες ενημερώσεις,να τις κάνεις. Η μία,λογικά,είναι το λειτουργικό και η άλλη η KL7 Παιδια. ευχαριστώ πολυ. Μου λύσατε ολες τις αμφιβολίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Εχει παρατηρησει καποιος οταν δουλευει το πενακι να γραφει η να επιλεγει εφαρμογες πριν ακουμπισει στην οθονη?Δηλαδη απο αποσταση?Εχω αυτο το θεματακι μπορω να κανω κατι? :!: Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Εχει παρατηρησει καποιος οταν δουλευει το πενακι να γραφει η να επιλεγει εφαρμογες πριν ακουμπισει στην οθονη?Δηλαδη απο αποσταση?Εχω αυτο το θεματακι μπορω να κανω κατι? :!: Δεν παρατήρησα πότε κάτι τέτοιο. Μήπως χρησιμοποιείς θήκη με μαγνητη; Γιατί έχει αναφερθεί πως επηρεάζει τη λειτουργία του s-pen. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 και εγω δεν εχω τετοιο θεμα μονο ,το οτι γραφει λιγο πιο διπλα απο οτι πιεζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οχι δεν εχω θηκη με μαγνητη.Αλλα νομιζω βρηκα τι φταιει.Οταν ειμαι ορθιος και το δουλευω και το τηλεφωνο ειναι οριζοντια ειναι μια χαρα.Αν ειμαι ξαπλωμενος και το τηλεφωνο ειναι καθετα τοτε το κανει.Μαλον αυτο ειναι αν το δοκιμασετε μπορειτε να το επιβεβαιωσετε.Ευχαριστω για τις απαντησεις. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οχι δεν εχω θηκη με μαγνητη.Αλλα νομιζω βρηκα τι φταιει.Οταν ειμαι ορθιος και το δουλευω και το τηλεφωνο ειναι οριζοντια ειναι μια χαρα.Αν ειμαι ξαπλωμενος και το τηλεφωνο ειναι καθετα τοτε το κανει.Μαλον αυτο ειναι αν το δοκιμασετε μπορειτε να το επιβεβαιωσετε.Ευχαριστω για τις απαντησεις. Έχει αναφερθεί από χρήστες ότι για να γράφουμε σωστά πρέπει να είναι κάθετη η συσκευή και το χέρι όπως όταν γράφουμε σε ένα χαρτί. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδες ο counter οταν περναμε μια official rom καποιας ευρωπαικης χώρας με Odin αυξάβεται? ή το αν αυξανεται εξαρταται καθε φορα απο τη rom, δηλαδη για παραδειγμα η 2.3.5 Slovakia αυξανεται ενω η 2.3.6 Germany δεν αυξανεται. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδες ο counter οταν περναμε μια official rom καποιας ευρωπαικης χώρας με Odin αυξάβεται? ή το αν αυξανεται εξαρταται καθε φορα απο τη rom, δηλαδη για παραδειγμα η 2.3.5 Slovakia αυξανεται ενω η 2.3.6 Germany δεν αυξανεται. Όταν περνάς ένα οποιοδήποτε official firmware, ο counter δεν αυξάνεται. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Βλεπω σχετικα μεγαλη αυξηση της τιμης του note 589 ευρω το amazon,στο σκρουτζ ολοι γενικα το ανεβασαν!Γιατι? Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Βλεπω σχετικα μεγαλη αυξηση της τιμης του note 589 ευρω το amazon,στο σκρουτζ ολοι γενικα το ανεβασαν!Γιατι? Λογικο δεν ειναι το καλυτερο τηλ τις αγορας να ειναι πιο φθηνο απο το s2 που ειναι και αυτο κορυφαιο??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Βλεπω σχετικα μεγαλη αυξηση της τιμης του note 589 ευρω το amazon,στο σκρουτζ ολοι γενικα το ανεβασαν!Γιατι? Αυτη ειναι η πραγματικη τιμη του και νομίζω καλο ειναι για όσους το έχουν ηδη:lol: Μόνο το amazons.de είχε την προσφορά. Προφανώς εξαντλήθηκε το στοκ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Αρα πιθανον το καναν για να εχουν μεγαλες πωλησεις αρχικα και λογο χριστουγενων! Τυχεροι ημασταν που προλαβαμε και το τσιμπισαμε με 530 :) Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ερωτηση:Η πανευρωπαικη εγγυηση που ζηταει η samsung hellas για συσκευες που ηρθαν απο αλλες χωρες ειναι το βιβλιαρακι που γραφει "warranty card" ? Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=3042&p=19307#post19307 :D Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Φυσικά και προλάβαμε! Ας είναι καλά ο φίλος εδώ που με έπεισε!! 528 μια χαρά! Η εγγύηση,με ελληνικά, είναι μέσα στη συσκευασία.Τη samsung,για το service, τη νοιάζει η απόδειξη αγοράς,πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Χωρίς απόδειξη δεν υπάρχει εγγύηση. Ούτε με το imei ούτε τίποτα.Το διευκρίνισα αυτό,εκτός κι αν ο υπάλληλος στο τηλέφωνο ήταν άσχετος. Οπως τα λες ειναι. Για να εχεις σερβις απο samsung χρειαζεται αποδειξη αγορας η οποια ομως να προερχεται απο την χωρα για την οποια προοριζοταν η προς πωληση συσκευη. Να φανταστειτε πολλες συσκευες παραεισαγωγης που πουλανε σκρουτζομαγαζα αντιμετωπιζουν προβλημα με το σερβις της samsung επειδη η αποδειξη ειναι απο ελληνικο καταστημα και η συσκευη πιχι παραεισαγωγη απο την Γερμανια. Ετσι τουλαχιστον μου ειχε αναφερει ενα απο αυτα, το οποιο καλυπτε την υπο αγορα συσκευη με δικια του εγγυηση( του σκρουτζομαγαζου δηλαδη )κ εκανε σερβις με δικους του τεχνικους.:X Αρα...με αποδειξη απο αμαζον.ντε = κανενα προβλημα με θεμα εγγυησης /σερβις της samsung. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=3042&p=19307#post19307 :D Καιρός ηταν...το είχε προαναγγείλει ο λεομαρ πριν 3/4 μερες... Μάλλον αυριο θα εχουμε και τις πρωτες μαγειρεμένες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Πάντοτε υπήρξα φανατικός και σκληροπυρηνικός apple και iPhone κάτοχος. Αυτή τη φορά θέλω να δοκιμάσω το τερατάκι της samsung. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι εαν γνωρίζετε να μου πείτε. Σκέφτομαι αύριο να πάω να το πάρω απο κατάστημα το οποίο το έχει 580 ευρω. Υπάρχει κάποιο θέμα με το αν θα είναι παραεισαγωγής ή εξωτερικού; Θέμα με εγγύηση ενοώ και κάποιο ρίσκο σε θέμα ποιότητας/ελαττωμάτων. Και πώς θα ξέρω αν είναι απο παραεισαγωγή η συσκευή; Συγνώμη για το εύρος του μηνύματος αλλά θα ήθελα τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Πάντοτε υπήρξα φανατικός και σκληροπυρηνικός apple και iPhone κάτοχος. Αυτή τη φορά θέλω να δοκιμάσω το τερατάκι της samsung. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι εαν γνωρίζετε να μου πείτε. Σκέφτομαι αύριο να πάω να το πάρω απο κατάστημα το οποίο το έχει 580 ευρω. Υπάρχει κάποιο θέμα με το αν θα είναι παραεισαγωγής ή εξωτερικού; Θέμα με εγγύηση ενοώ και κάποιο ρίσκο σε θέμα ποιότητας/ελαττωμάτων. Και πώς θα ξέρω αν είναι απο παραεισαγωγή η συσκευή; Συγνώμη για το εύρος του μηνύματος αλλά θα ήθελα τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ πολύ! Θα πρεπει πανω στην αποδειξη που θα παρεις να γραφει το imei της συσκευης που θα το τσεκαρεις με το imei που βρισκεται πανω στο κουτι. Κατι αλλο δε θα πρεπει να σε απασχολει...;) Καλως ηρθες και οτι θες εδω ειμαστε...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ευχαριστώ πολύ. Είχα χρόνια να γράψω και μου έλλειψε και λέω κάτσε να ενεργοποιηθώ ξανά με την ευκαιρία του Note :-) Καλά εννοείται ότι το imei θα πρέπει να είναι το ίδιο, απλά νόμιζα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο. Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο κατάστημα, επειδή είχα πάρει το πρώτο ipad πριν έρθει επίσημα Ελλάδα, δεν ανέγραφε το imei της συσκευής. Δεν το θυμάμαι να πω την αλήθεια. Αλλά πες και ότι δεν το αναφέρει στην απόδειξη. Πως θα ξέρω... Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Ευχαριστώ πολύ. Είχα χρόνια να γράψω και μου έλλειψε και λέω κάτσε να ενεργοποιηθώ ξανά με την ευκαιρία του Note :-) Καλά εννοείται ότι το imei θα πρέπει να είναι το ίδιο, απλά νόμιζα μήπως υπάρχει και κάτι άλλο. Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο κατάστημα, επειδή είχα πάρει το πρώτο ipad πριν έρθει επίσημα Ελλάδα, δεν ανέγραφε το imei της συσκευής. Δεν το θυμάμαι να πω την αλήθεια. Αλλά πες και ότι δεν το αναφέρει στην απόδειξη. Πως θα ξέρω... Δε γινεται να μη γραφει.Να μη ποιστοποιει δηλ οτι η συσκευη της αποδειξης ειναι ιδια με αυτη που σου εδωσε.Τοτε μπορει να ειναι προβλημα και ισως συναντησεις δυσκολιες αν χρειαστεις κατι απο τη samsung. Οι αποδειξεις παντως πρεπει να γραφουν imei... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Οκ ευχαριστώ :-) Θα ενημερώσω αύριο για το τι έγινε Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thr07 Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Μόλις το παρέλαβα, wow! Δυο γρήγορες ερωτήσεις: 1. μπορώ να έχω σε ένα panel κάποιο favourite group από contacts? Κάτι αντίστοιχο με τα HTC Contacts με φωτογραφίες κλπ. που είχα στο HD2? 2. Το weather widget της Accuweather που έχει στο background του Home screen δεν βρίσκει αυτόματα μέσω του location την περιοχή έτσι ώστε να δείχνει τον καιρό της περιοχής που βρισκόμαστε? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts