OUMADS Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Για δοκιμάστε με αυτό το tts: http://www.multiupload.com/V01YFR3VZX το δοκιμασα αλλα παλι δεν ακουω κανενα ηχο. Στο φακελλο igo/content/speescam/ εχω μονο ενα αρχειο speedcamUpdates.spud και μαλιστα 0 kb Παίζει κανενα ρολο στο οτι δεν ακουω ηχο η φωνη στο τεστ Δεν βλεπω πουθενα αλλο αρχειο speed cam Ευχαριστω (που θα παει θα μου το λυσετε) Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Δοκίμασε τα εικονίδια που έφτιαξα για βενζινάδικα είναι για ανάλυση 800x480 ρυθμίσεις – skin setting - manage poi - βενζινάδικο – edit – icon και επιλεγούμε εικονίδιο (σε εμένα πρέπει να γυρίσω το κινητό μου οριζόντια για να δω όλα τα εικονίδια ). http://www.multiupload.com/VB4AT88SAP Αν έχετε διαφορετική ανάλυση αλλάξτε το όνομα του φακέλου android_800_480 σε android_854_480 ή android_960_540 Πάρα πολύ καλή δουλειά, δουλεύουνε τέλεια :) Ευχαριστούμε πολύ! @OUMADS Διαβασε το πιο πανω post του STEGRA1000 κανε αυτα που σου λέει και ενημέρωσε μας. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 το δοκιμασα αλλα παλι δεν ακουω κανενα ηχο. Στο φακελλο igo/content/speescam/ εχω μονο ενα αρχειο speedcamUpdates.spud και μαλιστα 0 kb Παίζει κανενα ρολο στο οτι δεν ακουω ηχο η φωνη στο τεστ Δεν βλεπω πουθενα αλλο αρχειο speed cam Ευχαριστω (που θα παει θα μου το λυσετε) Συγκέντρωσα ότι σου χρειάζεται οδό http://www.multiupload.com/UPNUU23Z3M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Συγκέντρωσα ότι σου χρειάζεται οδό http://www.multiupload.com/UPNUU23Z3M Είσαι και ο πρώτος..... ;) μια χαρά δουλεύουν πλέων..! :D Edited September 25, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Συγκέντρωσα ότι σου χρειάζεται οδό http://www.multiupload.com/UPNUU23Z3M Ωωωωωωωωωωωραίος επιτελους δουλεψε το τεστ (υποθετω οτι θα δουλευει και στο δρομο) Σ`ευχαριστω πολυ (σιγα-σιγα το κανετε Primo) Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 μου δειχνει τα menu στα αγγλικα.η συσκευη μου desirehd 800x480.υπαρχει τροπος να μου τα βγαζει στα ελληνικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 http://www.multiupload.com/MO2DWSDGX2 ελληνική γλώσσα στα μενού Οι κάμερες με τα αρχεία που ανέβασε ο stegra1000 δουλεύουν τέλεια :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά τις τελευταίες μέρες κάποια απο τις αναβαθμίσεις του data ή branding κάνει το igo και μόλις ανοίξει σε ένα λεπτό κλείνει. Υπαρχει καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) ... Οι κάμερες με τα αρχεία που ανέβασε ο stegra1000 δουλεύουν τέλεια :D Σε κάποιες κάμερες υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ Εικονιδίων, Περιγραφής και εκφώνησης. Συμβαίνει μόνο σε μένα η και σε άλλους? Edited September 25, 2011 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Σωστά.Ελεγξα μόνο τις 4 πρώτες και ήταν οκ.Σε κάποιες πράγματι είναι έτσι όπως τα λες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδιά τις τελευταίες μέρες κάποια απο τις αναβαθμίσεις του data ή branding κάνει το igo και μόλις ανοίξει σε ένα λεπτό κλείνει. Υπαρχει καμιά λύση; Το είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα και έστρωσε μόλις έσβησα τον φάκελο saves. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Σε κάποιες κάμερες υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ Εικονιδίων, Περιγραφής και εκφώνησης. Συμβαίνει μόνο σε μένα η και σε άλλους? Δεν συμβαίνει σε μένα αυτό. Κοίταξε μήπως έχεις και άλλα αρχεία bmp στον φάκελο common. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Έκανα ότι αναφέρετε για την ενεργοποίηση των φωνητικών ειδοποιήσεων στις κάμερες. Οι ρυθμίσεις που έχω στο skin είναι οι σωστές και μάλιστα όταν επιλέγω την φωνή μου λέει "Φορητό ραντάρ ταχύτητας, όριο ταχύτητας μη διαθέσιμο" είτε η αντρική φωνή είτε η γυναικεία. Όμως όταν πάω στο Alert Sound Test, κάνει ήχους, αλλά είναι ουσιαστικά διαφορετικά ντινγκ. Έχω εγκατεστημένο το thin 1.6 του luboz, το skin Mariupol 3.3.1 σε 854χ480, το branding.gro του mp3buddy και έχω περάσει από πάνω τα αρχεία του STEGRA1000 για τις κάμερες. Ξέρει κανείς τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Δεν συμβαίνει σε μένα αυτό. Κοίταξε μήπως έχεις και άλλα αρχεία bmp στον φάκελο common. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Στο φάκελο ui_android\common έχω δυο αρχεία:speedwarn.bmp και speed_cams50.bmp Στο φάκελο ui_android\common\android_800_480 έχω τρια αρχεία (αυτά τα έβαλα χθες αλλά και χωρίς αυτά είχα το ίδιο πρόβλημα): speedwarn.bmp , speed_cams.bmp και speed_camsSS.bmp Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 (edited) Στο φάκελο ui_android\common έχω δυο αρχεία:speedwarn.bmp και speed_cams50.bmp Στο φάκελο ui_android\common\android_800_480 έχω τρια αρχεία (αυτά τα έβαλα χθες αλλά και χωρίς αυτά είχα το ίδιο πρόβλημα): speedwarn.bmp , speed_cams.bmp και speed_camsSS.bmp Κράτησε τον φάκελο save σε ένα αντίγραφο και σβήστον.Σβήσε και ότι έχεις μέσα στον φάκελο common.Μπορείς να αφήσεις τα αρχεία που έφτιαξε ο STEGRA1000 για τα βενζινάδικα και την εικόνα της πυξίδας με Ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασε και δες αν υπάρχει διαφορά. Σε ποιές κάμερες έχεις αυτήν την ανακολουθία εικόνας και ήχου; Το μοναδικό που δεν δουλεύει σε μένα είναι η Fix Mobile ,που δεν ξέρω και τί είναι ,που αναφέρει μόνο όριο ταχύτητας. Κατα τα άλλα όποια κάμερα (το εικονίδιο της) βλέπω στο μενού, το ίδιο βλέπω και ακούω ''μέσα'' που πατάς το πλήκτρο ''test''. Edited September 26, 2011 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Το αρχείο από την πυξίδας με Ελληνικούς χαρακτήρες που υπάρχει...??? μπαίνει στο φάκελο common..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Σε ποιές κάμερες έχεις αυτήν την ανακολουθία εικόνας και ήχου; Η οθόνη με τα radar settings και οι επι μέρους οθόνες . Οι αναντιστοιχίες είναι στις εξής κάμερες: 1. Railroad--->Εκφωνεί "Κάμερα Ταχύτητας" 2. Give way--->Εκφωνεί "Αφύλακτη Σιδηροδρομική Διάβαση" 3. Dangerous turn--->Εκφωνεί "Δακτύλιος" 4. Tunnel--->Εκφωνεί "Ρανταρ Εκφοβισμού" 5. Dangerous Way--->Εκφωνεί "Σταθμός διοδίων" Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Το αρχείο από την πυξίδας με Ελληνικούς χαρακτήρες που υπάρχει...??? μπαίνει στο φάκελο common..??? Κατέβασε την Ελληνική πυξίδα από εδώ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3782470#post3782470 και βάλε την εδώ: igo\ui_android\common Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Η οθόνη με τα radar settings και οι επι μέρους οθόνες . Οι αναντιστοιχίες είναι στις εξής κάμερες: 1. Railroad--->Εκφωνεί "Κάμερα Ταχύτητας" 2. Give way--->Εκφωνεί "Αφύλακτη Σιδηροδρομική Διάβαση" 3. Dangerous turn--->Εκφωνεί "Δακτύλιος" 4. Tunnel--->Εκφωνεί "Ρανταρ Εκφοβισμού" 5. Dangerous Way--->Εκφωνεί "Σταθμός διοδίων" Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με'σενα. Έσβησα τα πάντα απο τον common,εκτως απο την πυξίδα με Ελληνικούς χαρακτήρες και τον save.Μετα όμως δυστηχως δεν θυμάμαι αν άλλαξα το branding και το data. Πάντως τώρα τέτοιο πρόβλημα δεν έχω. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Κατέβασε την Ελληνική πυξίδα από εδώ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3782470#post3782470 και βάλε την εδώ: igo\ui_android\common Η πυξίδα φαίνεται μόνο όταν κάνεις διαδρομή...? γιατί έκανα προσομοίωση διαδρομής και δεν την είδα..!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Η πυξίδα φαίνεται μόνο όταν κάνεις διαδρομή...? γιατί έκανα προσομοίωση διαδρομής και δεν την είδα..!!:( Φαίνεται και στην προσομοίωση διαδρομής. Αν εχεις βαλει το αρχειο τις πυξίδας στον σωστο φακελο, το πιο πιθανο ειναι να εχεις πρόβλημα στο sys.txt Δοκίμασε αυτό: http://www.multiupload.com/CROW7VCV71 Την πυξιδα την βλεπεις στα Αγγλικά πάνω δεξιά, σωστά? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 επειδή έχω χαθεί σε τόσα post,πως περνάω τα speedcams στο myway ? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Η οθόνη με τα radar settings και οι επι μέρους οθόνες . Οι αναντιστοιχίες είναι στις εξής κάμερες: 1. Railroad--->Εκφωνεί "Κάμερα Ταχύτητας" 2. Give way--->Εκφωνεί "Αφύλακτη Σιδηροδρομική Διάβαση" 3. Dangerous turn--->Εκφωνεί "Δακτύλιος" 4. Tunnel--->Εκφωνεί "Ρανταρ Εκφοβισμού" 5. Dangerous Way--->Εκφωνεί "Σταθμός διοδίων" τα κειμενα ειναι με την Ρωσικη σειρα ενω τα εικονιδια και η φωνες ειναι με την σειρα του primo, στο δρομο εμφανιζονται οι σοστες εικονες και υπαρχει αντιστιχεια ηχων. Ο mp3buddy ετιμαζει data.gro που θα διορθονει αυτο το προβλιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί έχω ένα σούπερ igo να τρέχει στο κινητό μου και να μου θυμίζει τις καλές μέρες των windows mobile. Από interface έχει τα πάντα (εκτός ίσως από τα animation που έχουν μερικά άλλα λογισμικά όταν πλησιάζεις σε δύσκολες εξόδους πχ με 3-4 εξόδους). Το μόνο που μου μένει είναι να τεστάρω τη δρομολόγηση και τον επανυπολογισμό διαδρομής. Αν πάει και εκεί καλά, σβήνω τα άλλα που έχω στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Ανάλογα το χάρτη έχει και πινακίδες και πληροφορίες λωρίδων σε αρκετά σημεία. Sent from my Liquid MT Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts