furiousdemitris Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Δοκιμάζω το iGO Primo i3 και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα τι πρέπει να κάνω...??? ξέρει κανείς...? http://s6.postimg.org/nldfzt7ot/CAM01662.jpg http://s6.postimg.org/xwpssgze5/CAM01663.jpg μέσα στο data υπάρχει φάκελος ui_igo8??? και συμπληρώνω...από κάπου διαβάζει igo8 .Δες μέσα στο φάκελο scheme. Edited January 12, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ναι για το θέμα με την ανάλυση οκ.αλλά το sygic για μένα τελικά είναι πιο όμορφο μεν αλλά το πριμο είναι πιο εύχρηστο, έχει πιο πολλές λειτουργίες και φυσικά το κάνεις όπως θες.απλά out of the box sygic είναι μονόδρομος για αρχάριους. Ηλία το sygic είναι ομορφο...και τίποτα περισσότερο. Οι δρονολογήσεις που κανει καποιες φορες είναι τραγικές. Δες τη φωτο. Απο Αθήνα προς Κεντρικη Μακεδονία δες απο που με παει. Έχοντας επιλέξει την ταχύτερη διαδρομή και με διόδια. Τι πιο απλό να σε παει απο Εθνική οδο Αθηνων-Θεσσαλονικης. Επίσης δεν εχεις δυνατότητα να ορίσεις απόσταση ειδοποίησης για speedcams μεγαλύτερη απο 500 μετρα!!! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 μέσα στο data υπάρχει φάκελος ui_igo8??? και συμπληρώνω...από κάπου διαβάζει igo8 .Δες μέσα στο φάκελο scheme. Ψάξε - ψάξε βρήκα το παρακάτω αρχείο......που γράφει (heightcolormap="$skin$/scheme/Minimal_fromiGO8/dayheightcolormap.bmp") Τι να αλλάξω...???? http://s6.postimg.org/eioyss7xp/Picture0004.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ψάξε - ψάξε βρήκα το παρακάτω αρχείο......που γράφει (heightcolormap="$skin$/scheme/Minimal_fromiGO8/dayheightcolormap.bmp") Τι να αλλάξω...???? http://s6.postimg.org/eioyss7xp/Picture0004.jpg μέσα στο content / scheme τι υπάρχει??? Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 μέσα στο content / scheme τι υπάρχει??? sory που απαντούσα αργά αλλά έβαζα την μικρή για ύπνο...:D αυτό..! http://s6.postimg.org/5cb9j8s31/Picture0001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ηλία το sygic είναι ομορφο...και τίποτα περισσότερο. Οι δρονολογήσεις που κανει καποιες φορες είναι τραγικές. Δες τη φωτο. Απο Αθήνα προς Κεντρικη Μακεδονία δες απο που με παει. Έχοντας επιλέξει την ταχύτερη διαδρομή και με διόδια. Τι πιο απλό να σε παει απο Εθνική οδο Αθηνων-Θεσσαλονικης. Επίσης δεν εχεις δυνατότητα να ορίσεις απόσταση ειδοποίησης για speedcams μεγαλύτερη απο 500 μετρα!!! Ποια πόλη έχεις βάλει Έδεσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ποια πόλη έχεις βάλει Έδεσσα; [ATTACH]39808[/ATTACH]έβαλα Έδεσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) [ATTACH]39808[/ATTACH]έβαλα Έδεσσα [ATTACH]39809[/ATTACH]και Φλώρινα! Και στις δύο φώτο είναι ταχύτερη διαδρομή με διόδια Επίσης εγώ δεν χρησιμοποιώ πότε tts, ειδοποιήσεις για οτιδήποτε! Μήπως έχεις παλιά έκδοση sygic η παλιό χάρτη; Edited January 12, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alefgr Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Εξαρτάται βέβαια και από ποιό "μαγαζί" ψωνίζεις.............. Φυσικά από το καλύτερο … ‘μαγαζί’ ψωνίζω, το ip-m… Το πακέτο που ‘αγόρασα’ ήταν αρκετά φρέσκο (v.9.6.7.235654) και υποτίθεται ότι είχε και πλήρη υποστήριξη στα Ελληνικά. Στην πρώτη ευκαιρία πάντως θα ήθελα να το δοκιμάσω και ο ίδιος, αλλά στην 2560 x 1600 ανάλυση του Note, δεν ελπίζω και πολλά πράγματα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ναι, Έδεσσα. Τη διαδρομή που έδειξα μου την έβγαζε με χάρτη Navteq. Όσο κι αν προσπάθησα επέμενε να μου βγάζει την αλλοπρόσαλη διαδρομή. Μόλις άλλαξα χάρτη και έβαλα ΤΤ μου έβγαλε την σωστή διαδρομή! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ναι, Έδεσσα. Τη διαδρομή που έδειξα μου την έβγαζε με χάρτη Navteq. Όσο κι αν προσπάθησα επέμενε να μου βγάζει την αλλοπρόσαλη διαδρομή. Μόλις άλλαξα χάρτη και έβαλα ΤΤ μου έβγαλε την σωστή διαδρομή! Άσχετο έχεις σχέση με Έδεσσα;;;; Εγώ το sygic το κατέβασα από ένα μαγαζί και μεσω mapdownloader κατέβασα και χάρτη πως βλέπω ποια εταιρεία έχω; και πως βάζω και της άλλης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 [ATTACH]39812[/ATTACH]με πρίμο και οι δύο εταιρείες Αθήνα Έδεσσα έτσι μας πάνε. Το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Άσχετο έχεις σχέση με Έδεσσα;;;; Εγώ το sygic το κατέβασα από ένα μαγαζί και μεσω mapdownloader κατέβασα και χάρτη πως βλέπω ποια εταιρεία έχω; και πως βάζω και της άλλης;; Είμαστε off topic όμως....:p O φάκελος με το χάρτη navteq έχει ονομασία grc.nt....... O φάκελος με το χάρτη TomTom έχει ονομασία grc.ta....... Για να αλλάξεις χάρτη πρέπει να αντικαταστήσεις τα αρχεία του φακέλλου sygic/maps [ATTACH]39812[/ATTACH]με πρίμο και οι δύο εταιρείες Αθήνα Έδεσσα έτσι μας πάνε. Το ίδιο Σωστά. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Είμαστε off topic όμως....:p O φάκελος με το χάρτη navteq έχει ονομασία grc.nt....... O φάκελος με το χάρτη TomTom έχει ονομασία grc.ta....... Για να αλλάξεις χάρτη πρέπει να αντικαταστήσεις τα αρχεία του φακέλλου sygic/maps Σωστά. Ταυτόχρονα μπορώ να έχω και τους δύο όπως στο πρίμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ταυτόχρονα μπορώ να έχω και τους δύο όπως στο πρίμο; Oχι, δεν μπορείς. Θα πρέπει να αλλάζεις τα αρχεία στο φάκελο Maps....:offtopic: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 sory που απαντούσα αργά αλλά έβαζα την μικρή για ύπνο...:D αυτό..! http://s6.postimg.org/5cb9j8s31/Picture0001.jpg Καλά έκανες,προηγείται όλων η μικρή... Αν και δεν το κατέχω το αντικείμενο πλήρως,θα έκανα μια δοκιμή αφού διέγραφα τα δεδομένα στο φάκελο content (κρατώντας φυσικά ένα αντίγραφο). Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλά έκανες,προηγείται όλων η μικρή... Αν και δεν το κατέχω το αντικείμενο πλήρως,θα έκανα μια δοκιμή αφού διέγραφα τα δεδομένα στο φάκελο content (κρατώντας φυσικά ένα αντίγραφο). Ο content έχει τα παρακάτω αρχεία....!!! http://s6.postimg.org/owpsm0sod/Picture0001.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ο content έχει τα παρακάτω αρχεία....!!! http://s6.postimg.org/owpsm0sod/Picture0001.jpg έχεις δίκιο,λάθος δικό μου από βιασύνη....τα content/scheme θα διέγραφα.... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 να ρωτησω κατι τους γνωστες του πριμο... οταν θελω μεσω κινητου να αλλαξω κατι στο sys.txt με ποιο προγραμμα το κανετε?γιατι μια φορα πηγα να το κανω με καποιο προγραμμα και μετα μολις το ανοιξα στον υπολογιστη ηταν χαλια οι κλασσικες ενοτητες δεν ηταν προς τα κατω αλλα συμπυκνωμενεα ολα τα γραμματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 να ρωτησω κατι τους γνωστες του πριμο... οταν θελω μεσω κινητου να αλλαξω κατι στο sys.txt με ποιο προγραμμα το κανετε?γιατι μια φορα πηγα να το κανω με καποιο προγραμμα και μετα μολις το ανοιξα στον υπολογιστη ηταν χαλια οι κλασσικες ενοτητες δεν ηταν προς τα κατω αλλα συμπυκνωμενεα ολα τα γραμματα! Σημειωματαριο..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Σημειωματαριο..!;)Στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 να ρωτησω κατι τους γνωστες του πριμο... οταν θελω μεσω κινητου να αλλαξω κατι στο sys.txt με ποιο προγραμμα το κανετε?γιατι μια φορα πηγα να το κανω με καποιο προγραμμα και μετα μολις το ανοιξα στον υπολογιστη ηταν χαλια οι κλασσικες ενοτητες δεν ηταν προς τα κατω αλλα συμπυκνωμενεα ολα τα γραμματα! Προφανώς ο editor που χρησιμοποίησες δεν βάζει το CR/LF στο τέλος κάθε γραμμής. Υπάρχουν πολλοί που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εγώ με τον editor του solid explorer δεν έχω πρόβλημα (παρεπιπτόντως είναι κορυφαίος file manager αν δεν τον ξέρεις). Η μπορείς να βάλεις myphone explorer (καμία σχέση με το site) και να κάνεις edit μέσω wifi στο pc σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Προφανώς ο editor που χρησιμοποίησες δεν βάζει το CR/LF στο τέλος κάθε γραμμής. Υπάρχουν πολλοί που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Εγώ με τον editor του solid explorer δεν έχω πρόβλημα (παρεπιπτόντως είναι κορυφαίος file manager αν δεν τον ξέρεις).solid εχω!να το κανω με αυτον?δεν θα μου χαλασει το sys εαν το δω μετα στον υπολογιστη με σημειωματαριο? βασικα δοκιμασα τωρα solid μια χαρα αλλα οπως στο quickoffice ψιλοσερνεται οταν κανω το eidting.να χεθω την full hd που δεν την υποστηριζουν πολλες εφαρμογες ακομα! Edited January 13, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 να ρωτησω κατι τους γνωστες του πριμο... οταν θελω μεσω κινητου να αλλαξω κατι στο sys.txt με ποιο προγραμμα το κανετε?γιατι μια φορα πηγα να το κανω με καποιο προγραμμα και μετα μολις το ανοιξα στον υπολογιστη ηταν χαλια οι κλασσικες ενοτητες δεν ηταν προς τα κατω αλλα συμπυκνωμενεα ολα τα γραμματα! στον υπολογιστή εγώ ότι κάνω , το κάνω με το notepad++... στο κινητό με το kingsoft office.... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 [quote name= ειναι tts η αριάδνη σωστά?? κόψε το tmc να δεις...αν και περίεργο μου φαίνεται..ή δοκίμασε αυτό να σε ευχαριστησω για την απαντηση.Δεν εκανα πληρη δοκιμη αλλα απο οτι φαινεται σταματησε τα κινεζικα :lol: κατεβαζοντας τις νεες φωνες.. το αλλο προβλημα που εχει ειναι καθε φορα η ενταση ειναι τελειως χαμηλωμενη,τα πλεκτρα εντασης δεν λειτουργουν οποτε καθε φορα πρεπει να πηγαινω ρυθμισεις-ηχος και να το δυναμωνω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts