Teo010 Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Δεν με βολευει, εγω θελω οταν παταω σε οποιαδηποτε σημειο πανω στην οθονη να βγαζει φωτογραφια. Τελικα κανω την δουλεια μου με τον χρονοδιακοπτη. Αυτη ειχα βαλει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2380652 ομως δεν θα την κρατησω γιατι οταν περναω τις εφαρμογες στην καρτα μνημης μετα δεν μου τις εμφανιζει. Κατα τα αλλα ειχα τρομερο σημα wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 ARC S 2.3.4 - 4.0.2.Α.0.62 rooted ( με το OneClickRoot ) και locked bootloader. Θελω να περάσω την Ultimate HD 5 ROM. Εκανα install το CWM μέσω του app x-parts. Εχω βαλει τη ROM στη SD Card. Και μετα...κολάω. Προσπαθω να κανω boot to CWM αλλα δε μπορω. Ειτε παταω συνεχεια το Volume down, ειτε πολλες φορες το Back Button (μετα την εμφανιση του Sony Logo) αλλα τιποτα. Ξερει καποιος? Οσα κι αν εχω διαβασει δε βρισκω ακρη. Απλα οτι πολλοι δε μπορουσαν να κανουν recovery to CWM. Υ.Γ : Οι οδηγιες για την εγκατασταση ειναι οι εξης: For Locked Bootloaders: Root your phone using this tutorial, than install CWM using this app Place ROM on SD-Card Back up user apps and data. (Various apps available, search Google Play. This is a popular one) Power off phone. Boot to CWM (Keep pressing the Volume Down key after the Sony logo appears) Wipe Data/Factory Reset Mounts and Storage --> Format /System Advanced > Wipe Battery Stats Install zip from SD card > Choose Xperia Ultimate HD Follow on screen instructions on AROMA. After Complete Installation untick "reboot" and select reboot in CWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 ARC S 2.3.4 - 4.0.2.Α.0.62 rooted ( με το OneClickRoot ) και locked bootloader. Θελω να περάσω την Ultimate HD 5 ROM. Εκανα install το CWM μέσω του app x-parts. Εχω βαλει τη ROM στη SD Card. Και μετα...κολάω. Προσπαθω να κανω boot to CWM αλλα δε μπορω. Ειτε παταω συνεχεια το Volume down, ειτε πολλες φορες το Back Button (μετα την εμφανιση του Sony Logo) αλλα τιποτα. Ξερει καποιος? Οσα κι αν εχω διαβασει δε βρισκω ακρη. Απλα οτι πολλοι δε μπορουσαν να κανουν recovery to CWM. Υ.Γ : Οι οδηγιες για την εγκατασταση ειναι οι εξης: For Locked Bootloaders: Root your phone using this tutorial, than install CWM using this app Place ROM on SD-Card Back up user apps and data. (Various apps available, search Google Play. This is a popular one) Power off phone. Boot to CWM (Keep pressing the Volume Down key after the Sony logo appears) Wipe Data/Factory Reset Mounts and Storage --> Format /System Advanced > Wipe Battery Stats Install zip from SD card > Choose Xperia Ultimate HD Follow on screen instructions on AROMA. After Complete Installation untick "reboot" and select reboot in CWM φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και απλα αρχιζα να παιζω με το volume down.. δηλαδη, ειτε το πατουσα λιγο μολις ανοιγα το κινητο και πριν το sony logo, ειτε μετα,κτλ κτλ, συνεχεια δλδ δοκιμαζα και καποια στιγμη επιασε,μπηκε στο μενου..εχω να το κανω απο περισυ, αλλα το θυμαμαι χαρακτηριστικα, ειχα απελπιστει και αρχιζα να παιζω με το χρονικο σημειο του πατηματος του κουμπιου και καπου το βρηκα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Thanks:up:, θα το προσπαθησω, σκεφτομουν μηπως εφταιγε κατι αλλο, οπως πχ δεν εχω περασμενη την stock 4.0.4 ή κατι αλλο. Αν εχω αποτελεσμα, θα το πω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Thanks:up:, θα το προσπαθησω, σκεφτομουν μηπως εφταιγε κατι αλλο, οπως πχ δεν εχω περασμενη την stock 4.0.4 ή κατι αλλο. Αν εχω αποτελεσμα, θα το πω;) δεν ειμαι ειδικος, αλλα στο συγκεκριμενο ειχα παθει το ιδιο και πιστευω οτι ετσι λειτουργει γιατι τις 2-3 φορες που εκατσα να το κανω ποτε δεν ηταν με τον ιδιο τροπο..παντα επιανε σε αλλο χρονικο σημειο, με αλλη διαρκει πατηματος...κτλ απλα καποια στιγμη το βρισκεις.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Sck_ Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδια.. Ειμαι κατοχος ενος Arc S και αποφασισα να μπω στο μονοπατι του Root αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα καθως δεν εχω ξανα ασχοληθει με κατι τετοιο.... Μηπως υπαρχει καποιος/α που θα μπορουσε να με βοηθησει με αυτο; Αλλιως και ενα link με τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για το Root... (θα προτιμουσα να εχω επαφη με καποιον π.χ μεσω skype για πιθανων προβληματα που θα προκιψουν) Edited December 10, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Δεν μας λες έκδοση λειτουργικού. Δες στους Οδηγούς και σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα Xperia arc s με ice πως γίνεται να γυρίσω πίσω υπάρχει τροποΣ και αν είναι δυσκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω ένα Xperia arc s με ice πως γίνεται να γυρίσω πίσω υπάρχει τροποΣ και αν είναι δυσκολο? Κατεβάζεις την stock rom Που θέλεις και την φλασάρεις με flashtool. αλλά για πιο λόγο να πας πίσω ενώ μπορείς να πας μπροστά με μια custom rom? Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Κατεβάζεις την stock rom Που θέλεις και την φλασάρεις με flashtool. αλλά για πιο λόγο να πας πίσω ενώ μπορείς να πας μπροστά με μια custom rom? Κολλάει το κινητό γι αυτό λέω να πάω πίσω.άσχετος εγώ από φλασαρισματα από που θα κατεβάσω το flashtool; και ποια είναι η στοκ ρομ και από που θα την κατεβάσω μπορείς να με βοηθήσεις?καλό το κινητό αλλά δεν χωράει τίποτα πολύ λίγη μνήμη. Edited December 24, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos901 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 χαχαχαχ, ασε και της ειχα τρομερη αδυναμια, οποτε της το αφησα.. εν τω μεταξυ το βλεπω 150 ευρω σε κατι αγγελιες, και 200 παιρνει η αδερφη μου το iphone 5 στο abu dhabi καινουριο.. ετσι μουρχεται να της πω να μου στειλει ενα να της το δωσω και να παρω πισω το arc S..αν και θα το ηθελα σε λευκο πλεον. (αν κανεις σας δεν το θελει εδω ειμαι!) Της ειχα βαλει το καινουριο τοτε xperia P, το Ν8 και το αρκ, να διαλεξει..και πηρε το αρκ (εγω ηθελα το Ρ γιατι το ειχα βαρεθει που κολαγε το αλλο) οντως το Ζ το συναγωνιζεται, αλλα η καμπυλη αυτη, σε ιδανικο μεγεθος οθονης και σχεδιου,με τα πανεμορφα κουμπια κτλ δεν παιζονται, ηταν προσεγμενο μεχρι αηδιας! οχι τοσο ποιοτικο στα πλαστικα αλλα ουτε κακο, και γκομενοπαγιδα με τοση ομορφια! Ευχαρίστως να σου πουλήσω το δικό μου :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ευχαρίστως να σου πουλήσω το δικό μου :D :D Πήγα σε Ζ1, δε νομίζω να το αντέξω λεπτό. Μόνο κλειστό θα μου αρέσει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 H μεγαλυτερη "βλακεια" που εχω δει σε μερικες custom rom ειναι που πανω απο 3 πληκτρα υπαρχουνε τα ιδια σε ψηφιακα.....:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Κολλάει το κινητό γι αυτό λέω να πάω πίσω.άσχετος εγώ από φλασαρισματα από που θα κατεβάσω το flashtool; και ποια είναι η στοκ ρομ και από που θα την κατεβάσω μπορείς να με βοηθήσεις?καλό το κινητό αλλά δεν χωράει τίποτα πολύ λίγη μνήμη. Για τον λόγο αυτόν υπάρχει το root. Διάβασε εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_79 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Αν ηξερες να τα χρησιμοποιεις δεν θα σου φαινοταν και τοσο αστείο!! Και επισης αν δεν σε βολεύουν βγαινουν με πολυ ευκολο τρόπο..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Αν ηξερες να τα χρησιμοποιεις δεν θα σου φαινοταν και τοσο αστείο!! Και επισης αν δεν σε βολεύουν βγαινουν με πολυ ευκολο τρόπο..... ;) Αν απαντησες σε εμενα,περιμεννω τον τροπο να διωξω αυτη την χαζομαρα.........κατ εμε.......:lol: Eπισης να ρωτησω,που θα απευθυνθω να αλλαξω τα 3 πληκτρα που εχει μισοφαγωθει το νικελ? Edited February 3, 2014 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis_79 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) ποια rom χρησιμοποιείς;;; Edited February 5, 2014 by themis_79 Λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_fus Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα ! μπορει να με βοηθησει καποιος στο προβλημα που εχω με το αρκ σ (ροοτ)? ανοιγοντας το μπλουτουθ εκλεισε το κινητο και οταν το ανοιγεις κανει λουπ το λογκο σονυ φτανει μεχρι το χπερια και ξανα παλι τα ιδια αν καποιος το εχει συμβει ας μου πει το τροπο επαναφορας του ευχαριστω εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλησπερα ! μπορει να με βοηθησει καποιος στο προβλημα που εχω με το αρκ σ (ροοτ)? ανοιγοντας το μπλουτουθ εκλεισε το κινητο και οταν το ανοιγεις κανει λουπ το λογκο σονυ φτανει μεχρι το χπερια και ξανα παλι τα ιδια αν καποιος το εχει συμβει ας μου πει το τροπο επαναφορας του ευχαριστω εκ τον προτερον Απλά κάνεις μια επαναφορά με το SEUS. Θα χάσεις το ρουτ και τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_fus Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Απλά κάνεις μια επαναφορά με το SEUS. Θα χάσεις το ρουτ και τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες. το δοκιμασα αλλα επειδη κανει ρεσταρτ το κινητο, συνδεεται και αποσυνδεεται......εχω δοκιμασει κ ολους τους τροπους για χαρντ ρεσετ αλλα δεν βγαζει τιποτα Edited February 5, 2014 by george_fus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGOS_MERLIN Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κλειστό το συνδέεις στο SEUS και σου κάνει επαναφορά λογισμικού. Αν δεν μπορείς τότε με το flashtool φλασάρεις την μαμά ρομ. Παράθεση I am a programmer, i write code, I will NOT fix your pc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπερα παιδες, ειχα δωσει το arc S στην πρωην μου με την ultimate HD μεσα, και για καποιο λογο τωρα υπολειτουργει. Θελω να του περασω λοιπον την δικη του ρομ, ειτε την τελευταια ειτε την 2.3 μπας και παιξει καλυτερα γιατι η τελευταια ηταν βαρια. Υπαρχει καποιο λινκ να φλασαρω με flashtool? το εβαλα στο SUS αλλα δεν δινει επιλογη να του περασει την μαμισια ρομ, απλα λεει οτι δεν υπαρχει λογισμικο για εγκατασταση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καλησπερα παιδες, ειχα δωσει το arc S στην πρωην μου με την ultimate HD μεσα, και για καποιο λογο τωρα υπολειτουργει. Θελω να του περασω λοιπον την δικη του ρομ, ειτε την τελευταια ειτε την 2.3 μπας και παιξει καλυτερα γιατι η τελευταια ηταν βαρια. Υπαρχει καποιο λινκ να φλασαρω με flashtool? το εβαλα στο SUS αλλα δεν δινει επιλογη να του περασει την μαμισια ρομ, απλα λεει οτι δεν υπαρχει λογισμικο για εγκατασταση. Το EMMA θα σε πάει στην 2.3. αν δεν έχω λάθος για δοκίμασε. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Το EMMA θα σε πάει στην 2.3. αν δεν έχω λάθος για δοκίμασε. θα το δοκιμασω, αλλιως εχω το flashtool το κλασσικο απλα δεν εχω την ρομ.. Το εμμα ομως δεν θελει ξεκλειδωτο bootloader? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 θα το δοκιμασω, αλλιως εχω το flashtool το κλασσικο απλα δεν εχω την ρομ.. Το εμμα ομως δεν θελει ξεκλειδωτο bootloader? Ναι θέλει νόμιζα ότι έχεις αφού έβαλες άλλη ροομ. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts