Jump to content

Που θα βρω καλες αλοιφες κ ψυκτρες στην Πατρα?

Don_VitoCorleone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω τον athlon xp2600+ με stock ψηξη.Στην Πατρα δε βλεπω να ασχολουνται και πολυ με τετοια τα μαγαζια.Ισως μου διεφυγε καποιο μαγαζι.Ξερετε εσεις καποιο?

φιλε μου παρε ενα τηλεφωνο στην checkmate http://www.checkmate.gr και ρωτα για τους εκει αντιπροσωπους. απο οσο θυμαμαι κανεις δεν εφερνε τετοια στην πατρα αλλα ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα

kapote sto site eixe toys adiprosopous se olh thn ellada kai to xa ksexasei.Elpizw na toys exei akoma.paw na tsekarw.

edit: UNDER CONSTRUCTION LEEI :confused:

prin 2 xronia douleve :wacko:

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στο 210-7470520 για τους αρμόδιους μεταπωλητές που βρίσκονται στην περιοχή σας.

παρτους ενα τηλεφωνο και θα σου πουν. ασε που μπορει να σου στειλουν κιολας.

Υπάρχει ενα μαγαζί στη Καρόλου, όπως ανεβαίνουμε, στο αριστερό μας χέρι, πριν τα φανάρια με την Μαιζώνος. Έχω πάρει αρκετά πράγματα απο εκεί, πράγματα τα οποία δεν φέρνουν άλλα μαγαζιά.

Βεβαια, μερικά δεν τα έχει στην βιτρίνα αλλά στα παραγγέλνει και σε 1-2 μέρες έχουν έρθει. Ρίξε μια ματιά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος halvas69 (21 Απρ. 2004 , 01:00)

Στο πλαίσιο κοίταξες ?

Το πλαίσιο δεν έχει και ποτέ δεν είχε.....

Mπορείς να αγοράσεις με αντικαταβαλό πάντως σητν checkmate.....

Για κοίτα και ρδώ...http://www.hcshop.gr

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Egw ola ta hdh psy3hs ta paraggelnw mesw internet apo thn checkmate kai mou erxontai mesa se 2 ergasimes hmeres http://www.checkmate.gr

Πραγματα απο checkmate φερνει η INFOPLUS [γουναρη 160, μετα την ομονοια].

Οπως ειπε και ο JOHNOLE δοκιμασε στην ANCO [καρολου] αν δεν βρεις εκει.

Τελος ριξε μια ματια πισω απο αρσακειο στην κορινθου, BEST το λενε το μαγαζι.

k3rn3l pan1c, c0r3 fr13d, us3r st0n3d ;-)

Δε περιμενα τετοια ανταποκριση,thanks a lot!.Τους πηρα τηλεφωνο και μου δωσαν 3 μαγαζια.Το εαν ηταν αυτο στην Καρολου που το ξερω κι εγω.Θα πηγαινα κι απο κει ,ομως λιγο πιο πριν πανω στο δρομο μου ηταν το αλλο μαγαζι που μου παν Κων/λεως 31 και ειχε artic silver 5 .9,5 ευρω τελικη.Η checkmate την εχει 9,5+φπα :wacko: