Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mεγιες και σε σενα!:)

Δεν μπορεις να κανεις και κλησεις απ'οσο ξερω!

Samsung GT-P7500 ,Εκδοση Android 3.2, εκδοση Kernel 2.6.36.3 και έκδοσηβασικού φασματος P7500XXKL3 ,χρειάζομαι αναβάθμιση?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Samsung GT-P7500 ,Εκδοση Android 3.2, εκδοση Kernel 2.6.36.3 και έκδοσηβασικού φασματος P7500XXKL3 ,χρειάζομαι αναβάθμιση?

Δεν το ξερω,τα παιδια εδω σιγουρα ξερουνε τις εκδοσεις!:)

Ξερει καποιος να μου πει,οταν σβηνει η οθονη εαν ο μονος τροπος επανεργοποιησης της οθονης ειναι το κουμπι ON/OFF?:wacko:

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Καμμία θήκη για το tablet μιάς και η μεταφορά του χωρίς αυτή είναι επικίνδυνη.

Καμμία θήκη για το tablet μιάς και η μεταφορά του χωρίς αυτή είναι επικίνδυνη.

Εγω πηρα εχθες αυτη:http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-GALAXY-TAB-P7500-7510-7501-7511-10-1-Dermatini-THiki-bookstand-J-P-High-Quality-Slim.445780.html

μια χαρα φαινεται!;)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

το θέμα είναι ότι αυτού του στυλ οι θήκες καλυπτουν περιμετρικά ένα κομμάτι του tab που εμένα λειτουργικά και αισθητικά με ενοχλεί :)

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το θέμα είναι ότι αυτού του στυλ οι θήκες καλυπτουν περιμετρικά ένα κομμάτι του tab που εμένα λειτουργικά και αισθητικά με ενοχλεί :)

Έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά εγώ προτιμώ να είναι προστατευμένο και ας χάσω λίγο στο κομμάτι της αισθητικής . Ετσι και στο Dell Streak που εχω , του εχω βάλει μια Otterbox defender , η οποία κάνει την συσκευή ακόμα πιο ογκώδη !!! και σχεδόν διπλάσια σε βάρος !!! , μου έχει πέσει όμως πολλές φορές και δεν έχει πάθει τίποτα.

Edited by greco99

Για μενα 2 ειναι οι χρησιμοτητες της οποιας θηκης:1)Να προστατευει απο πτωσεις οσο το δυνατον

και 2)να προφυλασσει απο γδαρσιματα και αλλα ατυχηματα,

για αυτο τον λογο εκτος απο την θηκη του εβαλα και screen protector οπως εχω κανει και στο κινητο μου για να ειμαι οσο μπορω πιο ησυχος!

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Εγώ το μεσημέρι που βρεθηκα το ειχε στα 530 ευρώ περιπου

Εγώ παρήγγειλα αυτή:http://www.ebay.co.uk/itm/160756855886?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

σε ολα τα mediamarkt ή μονο στου αμαρουσιου?

Σε όλα...:)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

καλησπέρα και από εμένα σε ολους.παραγγηλα και εγώ σήμερα το 7500 από κοτσοβολο στα 249 το μεσημέρι και μου είπαν ότι υπάρχουν αλλά 2.έχει και το 3g μοντέλο στα 299.πρώτη μου ταμπέλα οπότε ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος,η τιμή νομίζω είταν σούπερ πάντως πιστεύω.μπορείτε να μου πείτε κανα λινκ για καλώδια η ανταπτορες για use η hdmi αν υπάρχουν,ευχαριστώ προκαταβολικά για της απαντήσεις.

Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση: Μου λέτε τι RAM έχει και αν παίρνει επέκταση μνήμης με micro SD;

Τυπικά έχει 1 GB RAM. Πρακτικά για χρήση είναι περίπου 750 MB.

Micro SD δεν παίρνει χωρίς έναν ειδικό αντάπτορα: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/EPL-1PLRBEGSTA

καλησπέρα και από εμένα σε ολους.παραγγηλα και εγώ σήμερα το 7500 από κοτσοβολο στα 249 το μεσημέρι και μου είπαν ότι υπάρχουν αλλά 2.έχει και το 3g μοντέλο στα 299.πρώτη μου ταμπέλα οπότε ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος,η τιμή νομίζω είταν σούπερ πάντως πιστεύω.μπορείτε να μου πείτε κανα λινκ για καλώδια η ανταπτορες για use η hdmi αν υπάρχουν,ευχαριστώ προκαταβολικά για της απαντήσεις.

Mεγιες και σε σενα!:)

Και για μενα η πρωτη μου ταμπλετα ειναι κι εγω ψαχνομαι!

Για καλωδια και ανταπτορες δες εδω:http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Tab-EPL-1PLR-USB-adapter-OTG-30pin-USB-F-30pin-SD-adapter-P7300-P7500-P7501-P7511-P7510-P7100.583451.html

Πολυ καλο μαγαζι με πολυ καλη εξυπηρετηση απο προσωπικη αποψη!

Βεβαια μπορεις και απο ebay με πολυ καλυτερη τιμη!

SAMSUNG GALAXY S20 FE

ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απαντηση:)το έχεις δοκιμάση εσύ το συγκεκριμένο adapter;

Ναι και δουλευει μια χαρα,εξαλλου ειναι kαι της Samsung!;)

SAMSUNG GALAXY S20 FE

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)