Jump to content

ZTE Carl

aenaos15
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όπως έγραψα κ σε παραπάνω σχόλιο, το πήγα στο κατάστημα την μερα που το αγορασα... η διευθυντρια εκεί μου είπε μόνο σερβις μπορουμε να το στειλουμε....(με ενα ηφους 1000 καρδιναλιων) τελικα το αφησα στο καταστημα για σερβις.

οπως εγραψα κ παραπανω το καταστημα το εστειλε μετα απο 14 μερες το κινητο στο σερβις. ετσι μου ειπε η κοπελια στο helpdesk αφου της εδωσα το ΙΜΕΙ της συσκευης..... Τωρα το καταστημα μου λεει οτι θα σου φερουμε καινουργια συσκευη αλλα δεν εχουμε αποθεματα..... οοοοοοοοοοταν θα εχουμε θα σε πουμε.

τωρα περιμενω να με ειδοποιησου αλλα μαλλον θα τους παρω αυριο εγω.

ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Απόθεμα υπάρχει καθώς μόλις σήμερα είδα διαφήμιση της Wind που συνεχίζει την ίδια προσφορά. ;)

• Απαντήσεις 263
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΖΤΕ ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε.

Αναβρύτων 40-42 & Μυκάλης 11, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα

τ. 210 6146179-4

f. 210 6146178

Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

εγώ το πήρα σήμερα!

ερώτηση :

παρόλο που έκανα το callibration της οθόνης.... και με μεγάλη προσοχή...

δυστυχώς όταν πληκτρολογώ κάτι και ειδικά στις κάτω σειρές παίρνει το γράμμα από κάτω... για να γράψω αυτό που θέλω.. πρέπει να πατήσω με το πλαστικούλι το γράμμα στο επάνω 1/3 του πλαισίου του!

πάω για αλλαγή ή απλά έτσι είναι????

site ελληνικό είναι δύσκολο να φτιάξουν αφού έχουν πελατολόγιο εδώ????

και καλά ούτε ένα mail???

έλεος!

ΖΤΕ ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Α.Ε.

Αναβρύτων 40-42 & Μυκάλης 11, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα

τ. 210 6146179-4

f. 210 6146178

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

εγώ το πήρα σήμερα!

ερώτηση :

παρόλο που έκανα το callibration της οθόνης.... και με μεγάλη προσοχή...

δυστυχώς όταν πληκτρολογώ κάτι και ειδικά στις κάτω σειρές παίρνει το γράμμα από κάτω... για να γράψω αυτό που θέλω.. πρέπει να πατήσω με το πλαστικούλι το γράμμα στο επάνω 1/3 του πλαισίου του!

πάω για αλλαγή ή απλά έτσι είναι????

Δεν πας για αλλαγή, δεν ευθύνεται το κινητό γι' αυτό που λες.

Απλώς σε όρθια θέση το πληκτρολόγιο είναι για το πενάκι, ενώ αν το γυρίσεις πλάγια, θα δεις ότι το μέγεθος του πληκτρολογίου μεγαλώνει και κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη!

Δοκίμασέ το!

εγώ χτύπησα αυτή.

δεν έχει έρθει ακόμη οπότε δε μπορώ να σου πω εντυπώσεις.

όταν έρθει θα ενημερώσω.

επίσης προστατευτικές μεμβράνες για την οθόνη πήρα αυτές και είναι μια χαρούλα.

η θηκούλα ήρθε και είναι ΟΚ.

θα μπορούσε να είναι και καλύτερη βέβαια (είναι εντελώς τσίτα και δεν έχει τις χαραμάδες του πίσω ηχείου), αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.

παιδια πηρα zte εκανα παράπονο για το οτι δεν υπάρχει στο ιντερνετ αναβαθμιση....αν παίρνουμε μαζικά θα το κάνουν....όσοι το έχετε αλλά κι όσοι όχι κάντε προσπάθεια πάρτε τηλέφωνο να τους πρήξουμε να τελείωνει.........

παιδια πηρα zte εκανα παράπονο για το οτι δεν υπάρχει στο ιντερνετ αναβαθμιση....αν παίρνουμε μαζικά θα το κάνουν....όσοι το έχετε αλλά κι όσοι όχι κάντε προσπάθεια πάρτε τηλέφωνο να τους πρήξουμε να τελείωνει.........

πηρα κ εγω... μια κοπελιτσα ηταν στο τηλεφωνο. Μου λεει μονο η wind μπορει να το κανει.... κ χαζομαρες...

πηρα κ εγω... μια κοπελιτσα ηταν στο τηλεφωνο. Μου λεει μονο η wind μπορει να το κανει.... κ χαζομαρες...

Θα ξαναπάρω...εγώ της είπα οτι κάνω παράπονο γιατι δε το δινει η εταιρια στο ιντερνετ....να ειστε αυστηροι λίγο μπασ και χαμπαριάσουν.....τους ειπα οτι η γουιντ κανει πολυ για σερβις....ενω αν το δίναν στο ιντενρετ....

ειναι απλο το πραγμα... πας το κινητο, ειτε θα σου το φτιαξουν ειτε θα σου δωσουν αλλο(καινουργιο)....ε σε καποια φαση θα βγουνε εκτος στοκ, δεν θα εχουν να δωσουν αλλες συσκευες κ θα αναγκαστουν να φτιαξουν τις υπαρχουσες κ να δουλεψει το σερβις οπως πρεπει.

(αυτο λεει η λογικη...τουλαχιστον η δικη μου ;) )

η θηκούλα ήρθε και είναι ΟΚ.

θα μπορούσε να είναι και καλύτερη βέβαια (είναι εντελώς τσίτα και δεν έχει τις χαραμάδες του πίσω ηχείου), αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.

βολευει φιλε γιατι ειδα ενα racer απο κοντα κ δεν ειναι το ιδιο με το δικο μας εχει διαφορες στο σχημα.

το ηχειο ακουγεται;

θελω κ εγω να παρω κ δεν βρισκω για το ιδιο.

επισης ξερετε αν μπορουμε να κανουμε το παδιο να παιζει στο εξωτερικο ηχειο;

επισης τι πληκτρολογιο μπορω ν βαλω στο οποιο να μπορω να κανω αμεση εναλλαγη στα ελληνικα κ στα αγγλικα.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

το μεγαλύτερο μείον της θήκης είναι ότι καλύπτει το ηχείο και μειώνει πολύ την ένταση.

σκέφτομαι να την κόψω στο σημείο του ηχείου για να διορθώσω το πρόβλημα.

την καμερα την χωραει κανονικα γιατι του racer εχει γωνιες κ ειναι πιο μικρη.

μαλλον θα την παρω κ εγω γιατι δεν βρισκω αλλη.αν εχεις δει κ αλλες στειλε κανενα λινκ.

επισης ποσο καιρο εκανε να ερθει κ ποσο πηγε το μαλλι ακριβως;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

μαλλον θα την παρω κ εγω γιατι δεν βρισκω αλλη.αν εχεις δει κ αλλες στειλε κανενα λινκ.

μια χαρά την χωράει την κάμερα.

πέφτει λιγάκι πιο κάτω από ότι θα περίμενες αλλά δεν έχει καμία επίπτωση στην κάμερα αυτό γιατί δεν καλύπτει τον φακό.

χτες έκοψα με κοπίδι ένα κομματάκι που κάλυπτε το ηχείο και πλέον είναι τέλειο.

ακριβώς δε θυμάμαι να σου πω, κοίτα την ισοτιμία ευρό/δολάριο της ημέρας που θα κάνεις την αγορά και κάνε τον υπολογισμό.

περίπου 2 βδομάδες έκανε να έρθει.

ερώτηση,

έχει βάλει κανείς το titanium backup;

σας δουλεύει;

εμένα δε δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είμαι root.

Εννοείται ότι έχω κάνει root στο τηλέφωνο με τον τρόπο που περιγράφεται λίγα μηνύματα πιο πίσω στο παρόν νήμα.

τι μπορεί να φταίει;

Μια χαρά! Οπότε πάμε για προσφορά :)

Ευχαριστώ

μα το 8εμα ειναι οτι το σερβις της wind ειναι απαραδεκτο... εγω ακομα περιμενω... και μαλιστα μου ειπαν οτι θα μου αντικαταστησουν την συσκευη...δλδ 8α μου δωσουν ενα καινουργιο zte carl με προβλημα στο wifi...αρα καμια λυση

Δεν είναι μόνο το service απαράδεκτο...

9/6 παραγγελία της συσκευής από κατάστημα επαρχίας, διότι δεν ήταν διαθέσιμη (1η κίτρινη κάρτα). Με περισσή σιγουριά η υπάλληλος διαβεβαίωσε ότι σε 3-4 μέρες θα έρθει και θα μου τηλεφωνήσει για να την παραλάβω.

16/6 η ίδια υπάλληλος: εεεεεμμμ θα έρθει σίγουρα μέσα στην εβδομάδα (2η κίτρινη κάρτα), θα σας τηλεφωνήσω.

27/6 η ίδια υπάλληλος: ααααχ έχει τελειώσει η προσφορά δυστυχώς και δε περιμένουμε άλλα (κόκκινη κάρτα και θα με ξαναδείτε στο κατάστημα σας όταν ο βασικός μισθός πάει στα 2000 ευρώ).

Δεν είναι μόνο το service απαράδεκτο...

9/6 παραγγελία της συσκευής από κατάστημα επαρχίας, διότι δεν ήταν διαθέσιμη (1η κίτρινη κάρτα). Με περισσή σιγουριά η υπάλληλος διαβεβαίωσε ότι σε 3-4 μέρες θα έρθει και θα μου τηλεφωνήσει για να την παραλάβω.

16/6 η ίδια υπάλληλος: εεεεεμμμ θα έρθει σίγουρα μέσα στην εβδομάδα (2η κίτρινη κάρτα), θα σας τηλεφωνήσω.

27/6 η ίδια υπάλληλος: ααααχ έχει τελειώσει η προσφορά δυστυχώς και δε περιμένουμε άλλα (κόκκινη κάρτα και θα με ξαναδείτε στο κατάστημα σας όταν ο βασικός μισθός πάει στα 2000 ευρώ).

ελπιζω να μην σε ξεγελασε να βαλεις καρτα 59 ευρω κ να περιμενεις το τηλεφωνο....

Εγω βρηκα αυτη εδω...που ειναι ιδια με αυτη που προτεινε ο φιλος παραπανω αλλα σε χαμηλοτερη τιμη...

http://www.ebay.com/itm/ZTE-Racer-X850-3G-N600-N600-Movistar-Link-TPU-Gel-Skin-Cover-Case-Silicone-new-/370609573148?pt=PDA_Accessories&hash=item564a0d4d1c

Edited by Ginnie
Διορθωση του λινκ

Εγω βρηκα αυτη εδω...που ειναι ιδια με αυτη που προτεινε ο φιλος παραπανω αλλα σε χαμηλοτερη τιμη...

http://www.ebay.com/itm/370609573148?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

lol την ακρίβυνε ο Κινέζος!!!

$4.99 την είχα αγοράσει με τα ταχυδρομικά μέσα και τώρα την έβαλε $8.99, μάλλον θα έπεσαν βροχή οι παραγγελίες και είπε να βγάλει κάνα ντόλαρ παραπάνω...

ακριβώς ίδιες είναι οι θήκες, απλά αυτή που πήρα εγώ τότε ήταν φτηνότερη.

το λινκ δεν δουλευει.

εμενα με νοιαζει να χωραει το κινητο μεσα κ ας κουμπωνει η θηκη που λεμε.

δεν μου αρεσει να περισευει σε καποια μερια η θηκη.

μαλλον θα την παραγγειλω αλλα αν μπορειτε βαλτε ενα λινκ που να δουλευει

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

το λινκ δεν δουλευει.

εμενα με νοιαζει να χωραει το κινητο μεσα κ ας κουμπωνει η θηκη που λεμε.

δεν μου αρεσει να περισευει σε καποια μερια η θηκη.

μαλλον θα την παραγγειλω αλλα αν μπορειτε βαλτε ενα λινκ που να δουλευει

Διορθωσα το λινκ παραπανω,ελπιζω να ανοιγει κανονικα τωρα!

4,98 γράφει!

ή κάνω λάθος???

lol την ακρίβυνε ο Κινέζος!!!

$4.99 την είχα αγοράσει με τα ταχυδρομικά μέσα και τώρα την έβαλε $8.99, μάλλον θα έπεσαν βροχή οι παραγγελίες και είπε να βγάλει κάνα ντόλαρ παραπάνω...

ακριβώς ίδιες είναι οι θήκες, απλά αυτή που πήρα εγώ τότε ήταν φτηνότερη.

δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει θεμα το λινκ απο το νετμπουκ που εχω ενω με το android που εχω την βλεπω κανονικα την σελιδα.

τεσπα εμπιστευτηκα τα παιδια κ αφου δεν ειχα κ αλλη επιλογη πηρα 2 κ ελπιζω να μου βγει.

απο μπαταριες εχουμε τιποτα;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Εγω το ειχα και μου ειχε σπασει τα νευρα ολο κολουσε :mad: το πηγα στην εγγυηση αλλα τιποτα πρωφανως θα ηταν ελατωματικη η συσκευη μετα το πουλησα και ενοειται δεν το ειπα οτι κολουσε:lol:

Πάμε με όσα ξέρω να απαντήσω μετά από λίγες μέρες χρήσης...

Το πρόβλημα με το wifi δεν εμφανίστηκε στο δικό μου. Αποσυνδέθηκε μόνο δυο φορές, όπου αποσυνδέθηκε και το pc μαζί, οπότε προφανώς κάτι άλλο έπαιξε. Σε αυτό το θέμα είναι εντάξει.

Μετά από αρκετή ώρα χρήσης (εγκατάσταση, δοκιμή εφαρμογών και ίσως απεγκατάσταση), αρχίζει να ψιλοκολλάει και να γίνεται αργό. Στρώνει άμεσα με ένα restart.

Οι εφαρμογές εγκαθίστανται στο τηλέφωνο, αλλά μεταφέρονται στην SD από το Μενού-Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείριση Εφαρμογών.

Στις 2-3 μέρες η οθόνη συνηθίζεται. Για sms δεν έχω ιδέα, όπως και για rom.

Η προσφορά είναι για όλους, παλιούς και νέους κατόχους καρτοκινητών wind.

Τέλος, το manual το βρήκα εδώ. (Carl/ZTE-U V852) ... Αυτό καλό θα είναι να το βάλει κάποιος συντονιστής στο πρώτο ποστ και να διορθώσει την καμερούλα που είναι στα 3.2mp.

η καμερα 2mp και οχι 3,2mp

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
Xiaomi Redmi Note 4 Snapdragon 4/64 (Black)

η καμερα 2mp και οχι 3,2mp

Δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε και να δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις.

Η κάμερα είναι 3.2 και θα μας επιτρέψεις να επιμείνουμε γιατί εμείς τη χρησιμοποιούμε κιόλας.

Δεν έχει νόημα να επαναλαμβανόμαστε και να δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις.

Η κάμερα είναι 3.2 και θα μας επιτρέψεις να επιμείνουμε γιατί εμείς τη χρησιμοποιούμε κιόλας.

ρε παιδια δεν εχει νοημα αλλα ουτε κ διαφορα... δεν παει να λεει οτι εχει και 8 mpx, το θεμα ειναι τι φακο εχει το κινητο και κατα ποσο αξιολογες ειναι οι φωτογραφιες που βγαζει. Για τα λεφτα του το κινητο, βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες.

• The title was changed to ZTE Carl