Jump to content

[Off-topic] Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές: Συντήρηση / Προβλήματα

vakon_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H Eικονική Μνήμη τι είναι ?, διότι 2 μέρες μου βγαίνει ένα εικονίδιο στον υπολογιστή μου.Έχω winxp.

H Eικονική Μνήμη τι είναι ?, διότι 2 μέρες μου βγαίνει ένα εικονίδιο στον υπολογιστή μου.Έχω winxp.

Είναι ένα αρχείο στο σκληρό δίσκο το οποίο χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική μνήμη από το σύστημά σου, όταν εξαντληθεί η διαθέσιμη μνήμη RAM.

Για το netbook μιλάς; Αν ναι, σου είχα πει και στο παρελθόν να αναβαθμίσεις στα 2 GB RAM. Οχι ότι θα δεις κάποια τρομερή διαφορά, αλλά τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα.

και μενα μου το βγαζει...ιδιεταιρα οταν εχω πολυ φορτομενο το συστημα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Εμενα η μοναδικη φορα που μου εχει πεταξει τετοιο μηνυμα,

ηταν σε ενα pentium 4 desktop με 256mb ram.

Ευχαριστώ όλους σας για τις χρήσιμες πληροφορίες , θα ενημερώσω τον τεχνικό της εταιρίας μας για να το φτιάξει..:)

• 2 months later...

Γεια σας. Είμαι νέος στο φορουμ.

θα ηθελα να σας ρωτήσω κάτι.

Πριν απο μία εβδομαδα είχα κολήσει έναν ψεύτικο ιό και όταν το πήγα σε ιδικό με έκανε επαναφορά τα Windows και σβ'υστηκαν όλα τα αρχεία.

τώρα τελευταία εμφανίζεται δύο φάκελοι οι οποίοι μιάζουν με εκείνους όταν είχα κολήσει τον ιό.

Θα ήθελα νας σας ρωτήσω πως θα αποτρέψω αυτούς τους φακέλους, οι οποίοι σίγουρα είναι ιοί, στο βγαίνουν στον υπολογιστή μου.

(Γιατί όπως και να το κάνουμε έχω βαρεθεί εδώ και μία βδόμαδα να σβήνω τους φακέλους αυτούς).

Γεια σας. Είμαι νέος στο φορουμ.

θα ηθελα να σας ρωτήσω κάτι.

Πριν απο μία εβδομαδα είχα κολήσει έναν ψεύτικο ιό και όταν το πήγα σε ιδικό με έκανε επαναφορά τα Windows και σβ'υστηκαν όλα τα αρχεία.

τώρα τελευταία εμφανίζεται δύο φάκελοι οι οποίοι μιάζουν με εκείνους όταν είχα κολήσει τον ιό.

Θα ήθελα νας σας ρωτήσω πως θα αποτρέψω αυτούς τους φακέλους, οι οποίοι σίγουρα είναι ιοί, στο βγαίνουν στον υπολογιστή μου.

(Γιατί όπως και να το κάνουμε έχω βαρεθεί εδώ και μία βδόμαδα να σβήνω τους φακέλους αυτούς).

Βρες στο google πως θα αφαιρεσεις τον ιο που εχεις.Απλα ακολουθεις καποια βηματα και καθαριζεις το μηχανημα σου απο το προβλημα.Στο μελλον μην πάτας Οκ σε καθε παραθυρακι που σου ανοιγει.