Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

α οκ.δεν τα ξερω καλα ακομα.να μην την αλλαξω δλδ με καποια αλλη λες.
θελεις να αλλαξεις κερνελ για ποιο λογο;;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Επειδή μου ψιλοκολαει και είπα να αλλάξω μπας και φτιαξει
το ψιλοκολαει πως το εννοεις;;πες μου λεπτομερειες αν εχεις ορεξη

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Πατάω να ανοίξω τις επαφές και αργεί να ανοίξει.η παταω για να πάρω τηλέφωνο και αργεί πολύ.όχι πάντα βέβαια αλλά το κάνει συχνά.και δεν το έχω και φορτωμενο.
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Πατάω να ανοίξω τις επαφές και αργεί να ανοίξει.η παταω για να πάρω τηλέφωνο και αργεί πολύ.όχι πάντα βέβαια αλλά το κάνει συχνά.και δεν το έχω και φορτωμενο.
αρα εχεις λιγο lag. Κοιτα αυτο μου το εκανε κ εμενα μετα απο καιρο.. Ενα πραγμα που εκανα χωρις να ξερω αν ειναι σωστο η οχι αλλα πιστευω οτι εβλεπα αποτελεσμα ειναι να εμπαινα σε recovery και αν εκανα wipe dalvin cashe. και μετα μια επανεκινηση.. Ανεβασε κ την χαμηλοτερη συχνοτητα στα 200mhz. και την υψηλοτερη βαλτην στα 1200. αν θες καντα και πες μου αν ειδες διαφορα..

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Δεν έχω να χασω τπτ.αν κάνω wipe dalvin cashe χάνω τίποτα?
οχι.. απλα οταν θα ανοιξει το κινητο θα κανει λιγη ωρα και θα σου βγαζει κατι αριθμους.. Αναλογα ποσες εφαρμογες εχεις, ΑΝ εχεις λιγες θα κανει πολυ λιγο... Εχεις ξεκλειδωσει το κρυφο μενου της ρομ σου για να πειραξεις τον επεξεργαστη; Η εχεις βαλει κανα προγραμμα;;

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Άλλο τώρα που ειδα.πηγα να ανεβάσω τον επεξεργαστή που μου είπες και ποιο παλια είχε επιλογή 1000.1200.1400.τώρα έχει αυτές.

Άλλο τώρα που ειδα.πηγα να ανεβάσω τον επεξεργαστή που μου είπες και ποιο παλια είχε επιλογή 1000.1200.1400.τώρα έχει αυτές.
εγω ειχα την πιο παλια εκδοση της cm και ειχε αλλες επιλογες για τις συχνοτητες.. Δν το εχω τωρα το κινητο και δεν ξερω τι αλλαγες εχουν κανει.. :( αστο στο 1096. Καλα ειναι. Αν θες να πιο σφαιρα βαλτο στο μεγιστο απλα τρωει μπαταρια.. Και αν εχει να αλλαξειq κ προφιλ του επεξεργαστη βαλτο στο interactive αν στο εχει.. Εγω το ειχα πειραξει κιολας και εβγαζα 4700 στα benchmark..

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

όκ.ευχαριστώ για τις συμβουλές.αν κατάλαβα καλά αυτό μάλλον εννοείς.είναι επιλεγμένο από μαμα έτσι.

όκ.ευχαριστώ για τις συμβουλές.αν κατάλαβα καλά αυτό μάλλον εννοείς.είναι επιλεγμένο από μαμα έτσι.
ναι αλλα δεν στο εχει.. ποια ρομ εχεις ακριβως;;;

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Αυτήν εδω εχω.παλιά είχε αυτήν την επιλογή.την θυμάμαι.την περασμένη εβδομάδα νομίζω έκανε αναβάθμιση η ρομ

Αυτήν εδω εχω.παλιά είχε αυτήν την επιλογή.την θυμάμαι.την περασμένη εβδομάδα νομίζω έκανε αναβάθμιση η ρομ
εγω ειχα nigjtly.. Αν θες κανε αυτα που σου ειπα.. Θελω να δω αν θα πετυχει...

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Λοιπον ύστερα από λίγο καιρό που το δουλεψα βελτιώθηκε λίγο αλλά όχι δραματικά.τώρα από όλες αυτές τις ενημερώσεις που μου βγάζει ποια είναι η τελευταία?λογικά η πρώτη?γιατί γράφει 9

Λοιπον ύστερα από λίγο καιρό που το δουλεψα βελτιώθηκε λίγο αλλά όχι δραματικά.τώρα από όλες αυτές τις ενημερώσεις που μου βγάζει ποια είναι η τελευταία?λογικά η πρώτη?γιατί γράφει 9

Αριθμητικά είναι οι ενημερώσεις,η τελευταία έκδοση της CM όπου είναι και stable είναι η 10.1.0 :-)

sent from my Nexus 4

εχω jellyshot 4.5 και καθε φορα που βαζω το usb για να συνδεσω το κιν με το pc δεν αναγνωριζεται τιποτα. ουτε στο κινητο μου βγαζει τπτ για ενεργοποιηση usb. αν το κανω reboot τοτε νιωθει. εκανα και fix permision αλλα τιποτα

Θα χαρίσω το Nexus S μου σε συγγενή και θα ήθελα να το δώσω με την στοκ 4.1.2.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια βοήθεια σε αυτό; Ρομ-kernel και gapps.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Θα χαρίσω το Nexus S μου σε συγγενή και θα ήθελα να το δώσω με την στοκ 4.1.2.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια βοήθεια σε αυτό; Ρομ-kernel και gapps.

https://developers.google.com/android/nexus/images#sojujzo54k ξερεις πως να τα περνας ε;;

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Έχω JellyShot v4.5 και marmite bigmem και όταν χρησιμοποιώ gps με φορτιστή αυτοκινήτου

Δεν φορτίζει κανονικά και η μπαταρία πέφτει. Ο φορτιστής δίνει 1Α max. ο φορτιστής είναι μάρκα hama.

Τί παίζει ξέρει κανείς;

Μήπως η ρομ περιορίζει κάπως το ρεύμα ενώ χρειάζεται παραπάνω;

Το gps μου είναι iGo primo 2 του kastel. Το έχω παρατηρήσει και σε άλλες ρομ, όχι μόνο σε jellyshot 4.2.2

Σχετικά με το θέμα της μη φόρτισης σε χρήση GPS, απ ότι έψαξα είναι συχνό φαινόμενο σε κατόχους nexus s.

Τώρα, δοκίμασα τον φορτιστή αυτοκινήτου στο σπίτι, του έδωσα 12,5V και έβαλα το κινητό να τρέξει GPS σε μια προσομοίωση διαδρομής. Φόρτισε περίπου 10% και όπως παρατήρησα όταν ζεστάθηκε αρκετά περίπου 46-47 βαθμούς και πάνω σταμάτησε τη φόρτιση. Το άφησα κάνα 10 λεπτό και συνέχισε να εκφορτίζεται. Εκείνη τη στιγμή έβγαλα τον φορτιστή αυτοκινήτου και το σύνδεσα

στον κανονικό φορτιστή σπιτιού και όπως βλέπω τώρα μετά από 10 λεπτά συνεχίζει να εκφορτίζει.

https://developers.google.com/android/nexus/images#sojujzo54k ξερεις πως να τα περνας ε;;

Ευχαριστώ. Όπως περνάμε custom roms?

edit: αυτή έχει ; 4.1.2 (JZO54K)

Edited by elteo
Ι need a six month vacation, twice a year.

Ευχαριστώ. Όπως περνάμε custom roms?

edit: αυτή έχει ; 4.1.2 (JZO54K)

οχι.. δεν περνιετε μεσω recovery. Με εντολη περνιετε.. Νομιζω δν ειναι σε zip. για να το περασεις μεσω reovery.

Android Phone Model:

Huawei P9 EVA-L09

Νεο build7 official κυκλοφορησε για τη SlimBean 4.2.2

Ειναι σταθερο, οπως παντα κ γρηγορο. Πολυ καλη δουλεια και παλι.

:up:

LG G6

Μαγκες μια ερώτηση. Θέλω να βάλω τον matr1x kernel. Η 25 έκδοση έχει bfs 25 και bfs25cm και τα αντίστοιχα σε cfs. ΜΕΔ χρήση της slim 7 τι προτείνεται?

επανέρχομαι παλι σε κατι που ειχα ρωτησει πιο παλια αλλα μου ειχαν πει οτι πρεπει να ειμαι ρουτ.

τωρα που ειμαι ρουτ και εχω την cm οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει ακομα τροπο να απανταω συρωντας την μπαρα προς τα πανω πχ και οχι με το κλασικο κυκλακι που μου την σπαει αφανταστα.ξερει κανεις κατι σχετικο πως μπορω να το κανω η αν υπαρχει καποια ρομ αλλη που να μπορεις να το ρυθμισεις αυτο?