Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα! Τις προαλλες ατυχησα και το κινητο μου brickαρε και μαλιστα χωρις να υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος αφου εκεινη την ωρα απλα εστελνα ενα sms :confused: το κινητο ειχε official 4.1.2 rom, και kernel ειχα βαλει για να δοκιμασω τον marmite (δεν θυμαμαι εκδοση, αλλα ηταν η πιο προσφατη εκδοση οταν βγηκε το 4.1.2 ). Αυτον τον συνδιασμο τον ειχα κατι λιγοτερο απο δυο βδομαδες, και η μονη ασταθεια που μου ειχε κανει ηταν ενα reboot αλλα μεχρι τοτε δεν ξαναειχα δει καλυτερη αποδοση με οτιδηποτε συνδυασμο και αν ειχα βαλει. Πλεον το κινητο παραμενει πληρως απενεργοποιημενο. Το μονο που με κανει να ελπιζω σε κατι ειναι οτι αμα το αφησω με την μπαταρια για καποιο διαστημα υπερθερμενεται ο επεξεργαστης. αλλο δειγμα "ζωης" δεν υπαρχει

Γνωριζει κανεις αμα η εγγυηση θα ισχυσει η αμα θα εχω εγω το φταιξιμο? και επισης αμα ειχε καποιος καποια πιθανη λυση θα ημουν υποχρεος :) (εχω ηδη δοκιμασει, ανεπιτυχως, το unbrickable resurrection, αλλα οχι το unbrickable mod που το εχω αφησει σαν την τελευταια λυση )

Σε recovery δεν μπορεις να μπεις;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

ουτε καν bootloader. δεν ανοιγει καθολου η οθονη, δεν κανει καποια δονηση. ακομα και αμα το συνδεσω με τον φορτιστη η το pc δεν βλεπω κατι :/

Πολύ περίεργο έτσι στα ξαφνικά. Υπάρχει περίπτωση να χάλασε το power button;

Edit:άκυρο, λες ότι δεν λειτουργεί ούτε η usb.

Oneplus 6 8/128

αυτο μου κανει και μενα πιο πολυ εντυπωση, το ξαφνικο. παιζει να δημιουργηθηκε προβλημα απο το kernel που ειχα περασει? βεβαια το ειχα και 2 βδομαδες περιπου

Ούτε σε download mode μπαίνει να φανταστώ. Να brickαρε από τον kernel μετά από 2 βδομάδες δύσκολο μου φαίνεται, δοκίμασε όλες τις μεθόδους του xda και άμα κάνει ακόμα τα ίδια παντο για service.
Oneplus 6 8/128

το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι αμα τους το παω, δεν μπορω να κλειδωσω πριν τον bootloader και μην μου βγαινει ακυρη η εγγυηση. τεσπα ευχαριστω παντως :)

το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι αμα τους το παω, δεν μπορω να κλειδωσω πριν τον bootloader και μην μου βγαινει ακυρη η εγγυηση. τεσπα ευχαριστω παντως :)
αμα κολαγε το κινητο οπως λες δεν θα ανοιγε εστω.. εδω λες δεν λειτουργει τπτ... Μηπως καηκε καμια πλακετα, ο επεξεργαστης;;

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

αμα κολαγε το κινητο οπως λες δεν θα ανοιγε εστω.. εδω λες δεν λειτουργει τπτ... Μηπως καηκε καμια πλακετα, ο επεξεργαστης;;

τελειως μπακαλιστικα, κατι τετοιο πιστευω, αν και οταν η μπαταρια ειναι συνδεδεμενη το σημειο του επεξεργαστη θερμενεται που ισως αυτο ειναι θετικο για την ζωη του επεξεργαστη.

Εσενα ο marmite σου εχει βγει καλος? γιατι ειχα μια συζητηση μετα το brick με εναν γνωστο μου και μου ειπε οτι το ειχε δοκιμασει και αυτος και του ειχε κανει καποια θεματακια, freeze και reboot.

Παιδιά πριν λίγο καιρό βρήκα rom s3 ported για το nexus s μας, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς ήταν και ούτε πως λεγόταν, μπορείτε να με διαφωτίσετε ? Την βρήκα στο xda. Υπάρχει κάποιο link ?

τελειως μπακαλιστικα, κατι τετοιο πιστευω, αν και οταν η μπαταρια ειναι συνδεδεμενη το σημειο του επεξεργαστη θερμενεται που ισως αυτο ειναι θετικο για την ζωη του επεξεργαστη.

Εσενα ο marmite σου εχει βγει καλος? γιατι ειχα μια συζητηση μετα το brick με εναν γνωστο μου και μου ειπε οτι το ειχε δοκιμασει και αυτος και του ειχε κανει καποια θεματακια, freeze και reboot.

για μενα παρε το στο service και αν σου πουν κατι να τους πεις εισαι dev και ειναι δουλεια σου να αγορασεις nexus για να βγαλεις το ψωμι σου...ισα ισα θα εχεις και καλυτερη μεταχειρηση

:P

Δημήτρης

XS Max 512gb.

κοιτα freeze μου εχει κανει 3 - 4 φορες.. συνηθως οταν ανοιγα το sms handcent και εστελνα μηνυμα.. Για reboot οχι. κανενα... Ο καθε κερνελ εχει τα καλα και τα κακα του.. Ελπιζω να βρεις λυση για το κινητο.. Αν το πας στη samsung εχω και εγω ενα nexus s για φτιαξιμο. :P

Android Phone Model:

Sony xperia X8 Google Nexus S GT-i9023 Galaxy S3 GT-i9300 Note 3 SM-N9005

Huawei P9 EVA-L09

Παιδιά, επειδή έχω μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις, ποιά ρομ (ή και συνδυασμό με kernel) θα μου προτείνατε, με βασικό γνώμονα την διάρκεια της μπαταρίας? Να έχει όμως και customizable notification bar αν γίνεται...

Ευχαριστώ!

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Cm10 nightly, εγώ χρησιμοποιώ aokp η οποία είναι ένα κλικ πιο γρήγορη αλλά τρώει πιο πολύ μπαταρία.

Για kernel κρατά τον stock η δοκίμασε τον marmite.

Oneplus 6 8/128

Cm10 nightly, εγώ χρησιμοποιώ aokp η οποία είναι ένα κλικ πιο γρήγορη αλλά τρώει πιο πολύ μπαταρία.

Για kernel κρατά τον stock η δοκίμασε τον marmite.

Α ωραία, μια CM10 από τις 24 Αυγούστου έχω μέσα και γενικά μου άρεσε πάρα πολύ σα ρομ συνολικά οπότε στα ίδια θα κινηθώ.

Απλά νομίζω ότι τελευταία βγάζει με το ζόρι 2 μέρες εκεί που παλιά ένα 3άρι το κουτσοκατάφερνε γιαυτό ρώτησα... Λες με μία αργή φόρτιση από usb θύρα να φτιάξει? Επίσης έχω κάνει 1-2 φορές και το τρικ με την αφαίρεση μπαταρίας ενώ δείχνει 100% που πέφτει στο 60% και συνεχίζει. Δεν ξέρω όμως αν κάνει καλό ή κακό τελικά...

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Πάρε ένα back up τις εφαρμογές σου, κάνε ένα wipe και πέρνα την τελευταία, από τον Αύγουστο υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σε θέματα ταχύτητας και σταθερότητας.
Oneplus 6 8/128

εχει βαλει κανεις την νεα καμερα με το Photosphere?

καλημερα σε ολους!

Την έβαλα, λειτουργεί κανονικά, κάνει βέβαια πολύ ώρα να ενώσει τις φωτογραφίες αλλά είναι και λογικό λόγω παλιού επεξεργαστή.

Oneplus 6 8/128

Την έβαλα, λειτουργεί κανονικά, κάνει βέβαια πολύ ώρα να ενώσει τις φωτογραφίες αλλά είναι και λογικό λόγω παλιού επεξεργαστή.

απλα εχεις φλασαρει το zip που εβαλε ο ελληνας εδω;

ή εβαλες αυτο εδω;

το ενα ή το δυο;

Επισης λειτουργει το βιντεο;

Ευχαριστω!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Έχω aokp b5 από τη μέρα που βγήκε με το δικό της κερνελ.

Ταχύτατη αλλά η μπαταρία μέτρια.

Με τη χρήση που κάνω, τηλ και ιντερνετ (με 3G) μου πάει μια μέρα σχεδόν αν και το φορτίζω πολύ συχνά.

Να δοκιμάσω την τελευταία CM10 nighly ή καμια slim?

Θέλω λίγο καλύτερη μπαταρία...

ή εβαλες αυτο εδω;

το ενα ή το δυο;

Ευχαριστω!

Αυτο

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33544546&postcount=33

Το flashαρεις και μετά κάνεις fix permissions. Το βίντεο λειτουργεί κανονικά.

Oneplus 6 8/128

ή εβαλες αυτο εδω;

το ενα ή το δυο;

Ευχαριστω!

Εγώ έβαλα το δευτερο απενεργοποιησα από τιτανιουμ την συλλογή του τηλ έφτιαξα περμισιονς από cwm και παίζει κανονικά.Και το βιντεο

Same Sh..t , Different Day

ναι μια χαρα παιζουν ολα απλα θελει λιγο χρονο λογω επεξεργαστη αλλα κατα τα αλα ολα παιζουν...

μακαρι να παρουμε και εμεις πολλα καλουδια απο την 4.2 γιατι δεν την βλεπω να την παιρνουμε κανονικα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ναι μια χαρα παιζουν ολα απλα θελει λιγο χρονο λογω επεξεργαστη αλλα κατα τα αλα ολα παιζουν...

μακαρι να παρουμε και εμεις πολλα καλουδια απο την 4.2 γιατι δεν την βλεπω να την παιρνουμε κανονικα.

Πιστεύω ότι θα την πάρουμε, αν και δεν με απασχολεί μια που ούτως ή άλλως θα την βάλω με καστομιά... :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”