Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

παιδιά τι ρυθμίσεις προτείνετε στο setcpu για το s?

Βαλε καλυτερα το nexus tools και βαλε καποια απο τις προεπιλεγμενες τιμες

για να δοκιμασεις οτι θελεις.

Και μια φιλικη συμβουλη ποτε μην επιλεξεις set on boot γιατι αν κατι

δεν κατσει καλα πας για φλασαρισμα απο την αρχη.(μπουτλουπ)

Same Sh..t , Different Day

Είχα την cm 10.1 αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το σημα.... Jelly shot και εγώ αλλά όταν εχεις μαθει να φλασαρεις μέρα παρα μέρα.... Εχεις το αίσθημα της ελλειψης....

εβαλα εγω την Jelly Shot δυο μερες πανω μια χαρα κανενα προβλημα απολυτως!

ειχα την 1.3 με marmite 7.2

τωρα σκεφτομαι να βαλω την Helly!

θα περιμενω για να βαλω CM10.1

Τι θα φλασάρουμε σήμερα;

καμμιά πρόταση; :X ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Τι θα φλασάρουμε σήμερα;

Έβαλα την slim αλλά δεν το προλαβαινα στην φόρτιση ....και με marmite τα ίδια....

Είχα την cm 10.1 αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά με το σημα.... Jelly shot και εγώ αλλά όταν εχεις μαθει να φλασαρεις μέρα παρα μέρα.... Εχεις το αίσθημα της ελλειψης....

Σε μένα ακριβώς το αντίθετο. Έχω καλύτερο σήμα με cm 10.1 ακόμα και σε σημεία που το σήμα έπαιζε μεταξύ καμίας και μίας γραμμής.

Εγω περιμενω τον knzo να βγαλει την δικια του 4,2,1 αλλα και την JellyShot v2.0. Τωρα εχω την ν1.9 και δεν κραταει η μπαταρια πανω απο μια μερα!

Παίδες καλησπέρα!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!!

Φοράω την CM-10-Experimental αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάποια πιο νέα έκδοση (διότι έχω καιρό να παρακολουθήσω το foroum και

είμαι κάπως χαμένος με τις εξελίξεις) η οποία να είναι σταθερή και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη

έτσι ώστε να μην ξαναγυρίσω σε JG!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Γιώργος

Παίδες καλησπέρα!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε!!

Φοράω την CM-10-Experimental αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάποια πιο νέα έκδοση (διότι έχω καιρό να παρακολουθήσω το foroum και

είμαι κάπως χαμένος με τις εξελίξεις) η οποία να είναι σταθερή και όσο το δυνατόν πιο γρήγορη

έτσι ώστε να μην ξαναγυρίσω σε JG!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Γιώργος

Βγαίνουν καθημερινά καινούριες εκδόσεις της cm10.1 (android 4.2.1), είναι αρκετά σταθερή και γρήγορη αλλά υστερεί λίγο σε μπαταρία. Κατέβασε την από εδώ

Oneplus 6 8/128

Το link σου έχει αρκετές και σκέφτομαι να κατεβάσω την ανανεωμένη έκδοση Exp.

Συμφωνεις??

Θα πρέπει να κάνω και πάλι εκκαθάριση δεδομένων??

Το link σου έχει αρκετές και σκέφτομαι να κατεβάσω την ανανεωμένη έκδοση Exp.

Συμφωνεις??

Θα πρέπει να κάνω και πάλι εκκαθάριση δεδομένων??

Μη κατεβάσεις την experimental, είναι αρκετά παλιά πλέον. Κατέβασε την τελευταία nightly, αυτή που είναι τέρμα πάνω. Ένα wipe data/factory reset από την cwm χρειάζεται μιας και έχεις πολύ παλιά έκδοση. Μαζί με την cm πρέπει να φλασάρεις και αυτά τα gapps.

Oneplus 6 8/128

Τι θα φλασάρουμε σήμερα;

αγαπητε εγω εναλλασσω σε jelly shot/FloHimself και περιμενω μια καλη CM

εσυ δεν θα φλασαρεις! :D

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλησπέρα!

Μία ερωτησούλα να κάνω θέλω.. Ισχύει ότι το τηλέφωνό μας δεν υποστηρίζει call recorder progs?

μετά από καιρό με black bean 6 και με air kernel το κινητό σερνόταν υπερβολικά εχθές "φλασαρα" την slim 4.2.1.beta2 με matrix kernel είναι σαν να έχω άλλο τηλέφωνο γρηγορη ανταπόκριση και δεν έχω παρατήρηση κάποιο bug μέχρι στιγμής η μονη απορία που έχω είναι ότι έχει μεγαλώσει η ανάλυση τις οθόνης και τα γράμματα φαίνονται μικρότερα προσωπικά δεν με κουράζει αλλα κάποιος άλλος ίσως έχει πρόβλημα φταίει ο matrix kernel που έβαλα η είναι τις rom αυτή η αλλαγή??

μετά από καιρό με black bean 6 και με air kernel το κινητό σερνόταν υπερβολικά εχθές "φλασαρα" την slim 4.2.1.beta2 με matrix kernel είναι σαν να έχω άλλο τηλέφωνο γρηγορη ανταπόκριση και δεν έχω παρατήρηση κάποιο bug μέχρι στιγμής η μονη απορία που έχω είναι ότι έχει μεγαλώσει η ανάλυση τις οθόνης και τα γράμματα φαίνονται μικρότερα προσωπικά δεν με κουράζει αλλα κάποιος άλλος ίσως έχει πρόβλημα φταίει ο matrix kernel που έβαλα η είναι τις rom αυτή η αλλαγή??

Είναι της ρομ. Και αλλάζει απο Settings--> Interface--> General UI--> κάτω κάτω LCD Density.

ειχα και εγω Slim 4.2.1 beta2 αλλα κολλούσε πολυ και ετρωγε πολυ ram. βεβαια εχει πολυ customization.

εβαλα miui που ειναι και πιο σταθερη και αξιοπιστη. αρχικα μπορω να πω οτι ειχα απογοητευτει αλλα αφου εψαξα λιγο το κινητο καταφερα να το κανω πιο γρηγορο.

εγω προσωπικα προτιμω miui ανετα και δεν με νοιάζει για την εκδοση android 4.1.2 αφου ειναι εντελως διαφορετικη rom με εντελως διαφορετικες λειτουργειες.

απορω πως και δεν την αναφαίρετε τοσο καιρο. κανενας δεν την εχει; ναι, iphonιζει λιγο αλλα δεν ειναι απαραίτητα κακή.

Παιδιά να ρωτίσω κάτι..Θέλω να περάσω μια rom αλλα δεν ξερω πια..Ελεγα για CM10(stable) h CM10.1(nightlie)...Εσεις πια μου προτεινετε..?Επισης οταν περάσω κάποια custom rom πρεπει να περασω μετα χειροκινητα τα gapps?
Nexus s i9023-/CM 10(stable)-/

Παιδιά να ρωτίσω κάτι..Θέλω να περάσω μια rom αλλα δεν ξερω πια..Ελεγα για CM10(stable) h CM10.1(nightlie)...Εσεις πια μου προτεινετε..?Επισης οταν περάσω κάποια custom rom πρεπει να περασω μετα χειροκινητα τα gapps?

Καταρχας το ποια rom επιλεγεις ειναι δικο σου θεμα. δοκιμαζεις και αποφασηζεις. εγω οπως ειπα πριν εχω miui. παντως απο cm οποια και να βαλεις θα εισαι ικανοποιημενος.

εγω προτιμω να φλασαρεις οτι θες χεοροκινητα και οχι μεσω rom manager. εννοείται πως πρεπει να εχεις cwm recovery βεβαια. παντως με ολοι οι τροποι ειναι ευκολοι. μην ξεχασεις να κρατησεις nandroid backup!!!!! αρχικα κανεις wipe data, cache και dalvik cache και στην συνεχεια φλασαρεις την ρομ που θες, μετα τα gapps και κερνελ αν θες. πολλες ρομ εχουν μεσα στο zip αρχειο τους τα gapps οποτε δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.

εδω μπορεις να βρεις πολλες rom και να επιλεξεις την ιδανική για εσενα.

Παλοκαρια μια ερωτηση. Πως μπορω να βάλω καποιον αλλο ηχο για το ξυπνητήρι σε ενα nexus s με την slim beam?

Παλοκαρια μια ερωτηση. Πως μπορω να βάλω καποιον αλλο ηχο για το ξυπνητήρι σε ενα nexus s με την slim beam?

αν ας πουμε θες να βαλεις ενα τραγουδι για ξυπνητήρι μπορεις να μεταφερεις το mp3 αρχειο του στον φακελο alarms στην sd (ή στον φακελο notifications, δεν ειμαι σιγουρος). και μετα μπορεις να το βρεις το κομματι που θες στις ρυθμίσεις μαζι με τα αλλα που εχει απο μονο του το κινητο.

ειμαι απο προχθες με την JellyShot 2.1

πιστευω οτι το κινητο ειναι πιο σταθερο και πιο γρηγορο απο την 4.1.2 που ειχα...

σε σχεση με το ΝΟΤΕ2 βλεπω τδιαφορα αλλα οχι τοση που να με κανει να κουραζομαι η να δυσφορω.

με το κερνελ Marmite 7.2.3CM ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και εβγαλε 4 ωρες οθονη σημερα που το πηρα βολτα και αφησα το ΝΟΤΕ για ξεκουραση

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μετά από αρκετό καιρό με την cna 3.6 χτες φλάσαρα την cm 10.1 nightly η οποία μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις! Είμαι σε αναζήτηση kernel έχοντας δοκιμάσει τον μαμήσιο, σήμερα τον matrix 24 και αύριο θα δοκιμάσω αυτόν που είχα και στον cna, τον marmite.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα cyanogen!