Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο 4+ μερες με την 4.2.1 και την εκδοση 0.5.2 πια του articudos

+ θετικη αποκριση και πιο γρηγορη σε καθε πατημα των δακτυλων

κανενα κολλημα ουτε και force close σε καποια απο τις εφαρμογες που χρησιμοποιουσα και πριν.

+λειτουργουν ολοι οι αισθητηρες αψογα και χωρις κολληματα(φωτος και κινησης)

+ ακομα και σε λειτουργια 1200 mhz εξακολουθει και λειτουργει αψογα . (marmite 7.+ cm)

- το εφε κλεισηματο οθονης, (old crt screen) αργει καποιες φορες

παρατηρησα μικροτερη ισχυ στο wifi σημα μου και μια φορα κιολας αργησε βασανιστηκα να μπει σε Public ομως δικτυο

κατι παιζει με τις εφαρμογες του google play. ενω χρειαζεαι να τις φλασαρεις, τις βρισκω διπλες μεσα . καθε φορα πριν απο καθε update της ρομ του, κανω full wipe αλλα παρολαυτα βρισκω καποια εικονιδια διπλα

-- η μπαταρια του το πεθανει! με τα βιας να βγαλει 24ωρο κανοντας την ιδια χρηση με καποια 4.1. Η αληθεια ειναι ομως οτι δεν εχω δοκιμασει με καποιον αλλο κερνελ, που ισως φτιαξει αυτο το θεμα

Εβαλα και γω την ρομ του articudos εδω και 2 μερες και δεν παρατηρησα τα προβληματα που αναφερεις. Η μπαταρια του πανω κατω στα ιδια ειναι με την χρηση που κανω. Γενικα ειναι σταθερη και γρηγορη. Κερνελ εχω τον marmite 7.1.5 χωρις ομως overclock.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εβαλα και γω την ρομ του articudos εδω και 2 μερες και δεν παρατηρησα τα προβληματα που αναφερεις. Η μπαταρια του πανω κατω στα ιδια ειναι με την χρηση που κανω. Γενικα ειναι σταθερη και γρηγορη. Κερνελ εχω τον marmite 7.1.5 χωρις ομως overclock.

στο δικο μου ειχα βαλει το 7.1.3 CM marmite και επισης κανενα προβλημα.

Το crt ειναι θεμα kernel.

@Roccat εδω εισαι!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

thanks..... για launcher ποιον προτεινεται απο αποψη ταχυτητας και να μην τρωει ολη την ραμ βεβαια ?

thanks..... για launcher ποιον προτεινεται απο αποψη ταχυτητας και να μην τρωει ολη την ραμ βεβαια ?

NOVA... ;)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Yeap, χθες εβαλα τον Nova Prime και πραγματικα φυσαει.... ειχα τον GO αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισε και λαγκαρε και

γενικα εγινε βαρυς.

μαλλον θα κατσω με τον Prime.

Στο xda εμφανίζονται κ άλλες ρομ 4.2.1 μερικές πολύ αξιόλογες. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει και άλλες εκτός του articudos ας κάνει μια συγκριση να μας πει εντυπώσεις

Εδώ και λίγες ώρες δοκιμάζω την jelly shot μαζί με τον τελευταίο marmite. Πόσο ακόμα καλύτερο μπορεί να γίνει το κινητό??? Φαίνεται καθαρά ότι η Google μόνο και μόνο για λόγους μάρκετινγκ δεν έδωσε την 4.2 σε εμάς. Πολύ ομαλή λειτουργία, κορυφαίες νέες προσθήκες πχ αν κάποια εφαρμογή πάει να στείλει μήνυμα SMS σου βγάζει ένα παράθυρο που λέει η εφαρμογή τάδε θέλει να στείλει μήνυμα στον τάδε αριθμό. Να σταλεί; και αν την εμπιστεύεσαι πατάς να μην ξαναεμφανιστει και τελείωσες. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι όταν πας να βάλεις το pin είναι κάπως κομμένα τα κουμπιά αλλά δεν είναι τίποτα ακόμα αρχές είναι άλλωστε θα λυθεί. Προτείνω να την δοκιμάσετε.

Yeap, χθες εβαλα τον Nova Prime και πραγματικα φυσαει.... ειχα τον GO αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισε και λαγκαρε και

γενικα εγινε βαρυς.

μαλλον θα κατσω με τον Prime.

αν δεν το έχεις ρουτάρει ο GO είναι όντως βαρύς.

αν το έχεις ρουτάρει κι έχεις πετάξει πράμα από την SyS ο GO είναι ότι πρέπει

Εδώ και λίγες ώρες δοκιμάζω την jelly shot.....

ποια ακριβως? γιατι jellyshot την oνομασε ο articuros.

εγω με αυτη του articuros ειμαι μια βδομαδα τωρα και καποια προβληματακια που ειχα λυθηκαν με full format και battery calirate. τοσο ομαλη λειτουργια πραγματι ειχα να δω απο 2.3 εκδοση.!!!

@spirosteam την 0.5.2 έχω. Βγήκε σήμερα η 0.8 που έχει κάμποσες βελτιώσεις αλλά επειδή ξέχασε κάτι ρυθμίσεις την απέσυρε και όπου να'ναι θα βγει η έκδοση 1. Χάρηκα που είδα στο changelog οτι θα φτιάξει και το "κόψιμο" των κουμπιών στην οθόνη του pin. Αυτό το πρόβλημα είχα εγώ προσωπικά. Αφού το έλυσε, μένω και επίσημα με αυτή τη rom ;) Είχα βάλει και την rasbeanjelly αλλά ήθελα stock εμφάνιση. Άσε που η jellyshot έχει και toggle για φακό.

@spirosteam την 0.5.2 έχω. Βγήκε σήμερα η 0.8 που έχει κάμποσες βελτιώσεις αλλά επειδή ξέχασε κάτι ρυθμίσεις την απέσυρε και όπου να'ναι θα βγει η έκδοση 1. Χάρηκα που είδα στο changelog οτι θα φτιάξει και το "κόψιμο" των κουμπιών στην οθόνη του pin. Αυτό το πρόβλημα είχα εγώ προσωπικά. Αφού το έλυσε, μένω και επίσημα με αυτή τη rom ;) Είχα βάλει και την rasbeanjelly αλλά ήθελα stock εμφάνιση. Άσε που η jellyshot έχει και toggle για φακό.

Και εγώ αυτή έχω με το ίδιο θεματακι με το πιν. . εν αναμονή της αναβαθμίστης λοιπον.

και γω πιστος της jellyshot απο την πρωτη μερα που την ποσταρε ο articudos απλα μου λειπει ο theme manager. αυτος ειναι ο μονος λογος που θα δοκιμασω cm10.1 οταν ερθει και για μας αν και πιστευω οτι η jellyshot ειναι πολυ καλοφτιαγμενη και δυσκολα να την κοντραρει καποια αλλη ρομ. οπως η cna για το android 4.1 ηταν κατα την γνωμη μου μονοδρομος ετσι και η jellyshot

τελικα αυτο το κινητο εχει πολλα να δωσει ακομα...

το εχω σαν δευτερο εδω και καιρο και δεν με εχει απογοητευσει ακομα!

για μενα η πιο σταθερη jelly ηταν η 0.3.1 + Marmite 7.1.3

Θα δοκιμασω τις επομενες μερες τις αλλες.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

τελικα αυτο το κινητο εχει πολλα να δωσει ακομα...

το εχω σαν δευτερο εδω και καιρο και δεν με εχει απογοητευσει ακομα!

για μενα η πιο σταθερη jelly ηταν η 0.3.1 + Marmite 7.1.3

Θα δοκιμασω τις επομενες μερες τις αλλες.

Πήρες το Ν4 σαν πρωτο; ρωτώ επειδή σε βλέπω και στο αντίστοιχο τοπικ..:)

Καλησπέρα κι από μένα!

Έχοντας πλέον την 4.1.2 προσπαθώ να κανω root αλλά από το παραπάνω link -που είναι και αρκετά παλιό tutorial 02/01/12- μόνο unlocked γίνεται η συσκευή και όχι root. Καμιά άλλη πρόταση για να το rootάρω?

Edited by silotas

Καλησπέρα κι από μένα!

Έχοντας πλέον την 4.1.2 προσπαθώ να κανω root αλλά από το παραπάνω link -που είναι και αρκετά παλιό tutorial 02/01/12- μόνο unlocked γίνεται η συσκευή και όχι root. Καμιά άλλη πρόταση για να το rootάρω?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544940

JellyShot version 1.1

Για περάστε!!!

Και λένε ότι με τον Airkernel ρολλάρει αφάνταστα! :)

αυτό το Ρουτάρισμα μου έβγαλε την πίστη να το πετύχω φίλε silotas

τα βήματα πάντως είναι 2 : unlock τον bootloader, και μετά flash clockworkmod ή team win recovery project -> install superuser από recovery

επίσης υπάρχει κι ένας μπούσουλας από ένα toolkit -> http://www.wugfresh.com/nrt/

δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει, εμένα πάντως με βοήθησε, όχι πλήρως, αλλά τουλάχιστον εν μέρη.

επίσης χρήσιμα sites :

http://teamw.in/project/twrp/44

http://www.clockworkmod.com/rommanager

http://androidsu.com/superuser/

αυτό το Ρουτάρισμα μου έβγαλε την πίστη να το πετύχω φίλε silotas

Υπάρχουν έτοιμα script που τα τρέχεις απο το pc και κάνουν τα πάντα μόνα τους.

Εγώ έτσι είχα ρουτάρει πριν απο 1,5 χρόνο και ήταν θέμα 2-3 λεπτών

Τσέκαρε αυτό: http://www.androidauthority.com/nexus-s-one-click-root-65385/

JellyShot version 1.1

Για περάστε!!!

Και λένε ότι με τον Airkernel ρολλάρει αφάνταστα! :)

Την εβαλα και γω πριν λιγο αλλα με marmite 7,2. Για να δουμε!! παντως το καλο ειναι οτι εχουν εμφανιστει αρκετες 4,2,1 ρομς! Δεν το ξεχασαν το κινητο μας :)

Edited by alexx

το εχει δοκιμασει κανενας ? εγω που εχω κλειδωμενο bootloader θα υπαρξει θεμα ? (εκτος το οτι θα χασω τα παντα στο storage,ετσι οπως λεει)

thanks.

το εχει δοκιμασει κανενας ? εγω που εχω κλειδωμενο bootloader θα υπαρξει θεμα ? (εκτος το οτι θα χασω τα παντα στο storage,ετσι οπως λεει)

thanks.

Το εχω δοκιμασει εγω και δουλευει τελεια.

βεβαια το ειχα κανει unlock με το wugfresh tookit (http://www.wugfresh.com/nrt/)

θα σου πρότεινα να κανείς το ίδιο. ειναι σιγουρη επιτυχια....

Σε αλλο θεμα τωρα... Μιας και ειμαι καινουριο μελος, αν και παρατηρω διαφορα θεματα στο forum εδω και καιρο, εχω μια απορια.

ξερω να κανω εγκατασταση διαφορων rom αλλα δεν εχω προσπαθησει ποτε να εγκαστησω ενα διαφορετικο kernel.

Ξερετε πως; απλο flashαρισμα; με ή χωρις wipe data/cache; :lost: