gkr41 Δημοσιεύτηκε April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2004 Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά μετα απο format και για 1-2 μέρες οι μεγάλες αναλύσεις στην οθόνη φαίνονται κανονικά. Απο κει και πέρα κάτι γίνεται και αρχίζουν να φαίνονται σαν "πεσμένες". Δηλαδή ενώ τα εικονίδια πχ φαίνονται κανονικά, ξαφνικά αρχίζουν και μοιάζουν μεγαλύτερα, σα να δουλεύεις σε λίγο μικρότερη ανάλυση. Ξερεί κανεις γιατί συμβαίνει αυτό (αν κατάλαβατε φυσικά τι εννοώ, γιατί έτσι όπως τα έγραψα... :p); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aek21r Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 mhpws den exeis egkatasthsei tous drivers tis kartas grafikwn oi den exeis th idia analush h exeis kanei zoom sthn othoni Παράθεση www.glafki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (19 Απρ. 2004 , 10:19) Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά μετα απο format και για 1-2 μέρες οι μεγάλες αναλύσεις στην οθόνη φαίνονται κανονικά. Απο κει και πέρα κάτι γίνεται και αρχίζουν να φαίνονται σαν "πεσμένες". Δηλαδή ενώ τα εικονίδια πχ φαίνονται κανονικά, ξαφνικά αρχίζουν και μοιάζουν μεγαλύτερα, σα να δουλεύεις σε λίγο μικρότερη ανάλυση. Ξερεί κανεις γιατί συμβαίνει αυτό (αν κατάλαβατε φυσικά τι εννοώ, γιατί έτσι όπως τα έγραψα... :p); Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις, αλλά μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις της οθόνης όπως το "Use large icons"; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Μόνο εγώ πρέπει να κατάλαβα! Μάλλον συνήθεια είναι gkr41! Στην αρχή όταν περνάς windows έχεις μικρή ανάλυση και την βάζεις μεγάλη και σου φαίνονται μικρά τα εικονίδια! Μετά από μέρες την συνηθίζεις και σου φαίνονται ότι έχουν κανονικό μέγεθος, δλδ ότι μεγάλωσαν... Το θέμα είναι καθαρά ψυχολογικό... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Mόνο ο Bayerrn7 το έπιασε. :p Κι εγώ για ψυχολογικό το κόβω, αλλά επειδή παίζω αρκετά games και αλλάζουν συνέχεια αναλύσεις και refresh rates, υπέθεσα μήπως φταίει αυτό. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Συμφωνώ και εγώ, Τώρα έχω ανάλυση 1024*1280 τα εικονίδια μου φένενται σαν να έχω 1152*864 και όταν πάω να βάλω αυτή την ανάλυση νομίζω πως είναι 800*600.........:eek: Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts