deadp Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Αν εξαιρέσεις το qwerty, τα δυο τηλέφωνα απέχουν πάαααρα πολύ. Ίσως μόνο η μπαταρία να είναι ένα θέμα, αλλά έχει 50% περισσότερη επιφάνεια οθόνης, λογικό είναι να τελειώνει πιο γρήγορα. Χώρια που θα το δουλεύεις και περισσότερο, αφού είναι πιο εύχρηστη η οθόνη αφής και γενικά η συσκευή έχει πιο πολλές δυνατότητες! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billas2010 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Έχεις κανείς θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας από τα αγορασμένα από το media markt; Από προχθές η μπαταρία αδειάζει σε 12 ώρες με ελάχιστη χρήση (χωρίς wi-fi κλπ). Είχα ήδη κάνει 3 κύκλους φόρτισης αποφόρτισης από τότε που το πήρα, οι οποίοι διαρκούσαν 2 ημέρες περίπου με μέτρια χρήση. Καμία εφαρμογή δεν τρέχει αλλά το nokia battery monitor δείχνει ότι το background καταναλώνει συνέχεια. Παράθεση nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Έχεις κανείς θέμα με την διάρκεια της μπαταρίας από τα αγορασμένα από το media markt; Από προχθές η μπαταρία αδειάζει σε 12 ώρες με ελάχιστη χρήση (χωρίς wi-fi κλπ). Είχα ήδη κάνει 3 κύκλους φόρτισης αποφόρτισης από τότε που το πήρα, οι οποίοι διαρκούσαν 2 ημέρες περίπου με μέτρια χρήση. Καμία εφαρμογή δεν τρέχει αλλά το nokia battery monitor δείχνει ότι το background καταναλώνει συνέχεια. Και φίλου που το χε πάρει από κει είχε θέμα με τη μπαταρία αλλά δεν είχα δώσει βάση μιας και νόμιζα δεν ήξερε να το σεταρι,το κράτησε λίγες μέρες και το δώσε σε γνωστό του. Το δικό μου αντιθετος αγορασμενο απ το Πλαίσιο πριν λίγες μέρες είναι άψογο με 2 μέρες άνετα..:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Και φίλου που το χε πάρει από κει είχε θέμα με τη μπαταρία αλλά δεν είχα δώσει βάση μιας και νόμιζα δεν ήξερε να το σεταρι,το κράτησε λίγες μέρες και το δώσε σε γνωστό του. Το δικό μου αντιθετος αγορασμενο απ το Πλαίσιο πριν λίγες μέρες είναι άψογο με 2 μέρες άνετα..:) ποιος ξερη τι κομπινες κανουν τα μαγαζια! κι εγω αγορασμενο απο mediamarket θεσσ/νικης παντως εναι ενα αξιοπιστο phone .. αλλα γιατι δεν υπαρχει το αναλογο ενδιαφερον των προγραμμαριστων στο symbian οπως εναι στο android; 1000δες εφαρμογες και δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billas2010 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Kι εμένα κάνει περίπου τα ίδια. Γιά να μου φύγουν οι ιδέες, το φλασάρισα με το Phoenix με το εργοστασιακό firmware αλλά δεν άλλαξε κάτι. Αυτό που είχα τον Οκτώβριο δεν ήταν έτσι. Εχω την εντύπωση ότι κάποιες από τις πιό πρόσφατα αναβαθμισμένες εργοστασιακές εφαρμογές κάνει τη δουλειά. Διαβάζω ότι υπαρχουν σοβαρές υποψίες και γιά το ίδιο το Battery Monitor. Δοκίμασε να το δουλέψεις μιά μέρα χωρίς αυτό. Το δικό μου από σήμερα υιοθετείται σε τσέπη χαμηλών απαιτήσεων που δε θα έχει πρόβλημα με τη μπαταρία. Back to the Android world! Έχω την εντύπωση ότι κάτι παίζει με το δίκτυο ή το 3g της cosmote. Το τσεκάρω.. Παράθεση nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Αγορασμενο απο mediamarkt. 1η πληρης φορτιση,45 λεπτα ομιλια (2G),καμια 30αρια μηνυματα και συνεχεια ανοιχτο 3μιση μερες και η μπαταρια στο 40%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Γενικά, η κοσμοτε τρώει πολύ μπαταρία... Το δίκτυο είναι κακορυθμισμένο. Δοκιμάστε και άλλη σύνδεση... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ενταξει ρε παιδια, αν εχετε υποκαταστησει το laptop, τη ψηφιακη και το play station με το κινητο ειναι αναμενομενο να μην κραταει η μπαταρια...Παρολο που μπορει να κανει παρα πολλα ειναι πρωτα απ'ολα ΤΗΛΕΦΩΝΟ και αν χρησιμοποιηθει ετσι ειναι εξαιρετικο. Καμερες, wi-fi κλπ ειναι σε περιπτωση που "χρειαστουν" καποιες φορες, οχι για συνεχη χρηση..Προσωπικη αποψη παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 1. Oταν λέω ότι μου κρατάει λίγο η μπαταρία, εννοώ ότι το χρησιμοποιώ σαν smartphone, σε Ευρωπαϊκή χώρα, το έτος 2012! Δηλαδή, δεδομένα, 3G και wi-fi πάντα ανοικτά και φωτεινότητα στο φούλ. 2. Είμαι στο δίκτυο της Wind. 3. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση οι ελληνικής αντιπροσωπείας συσκευές του Mediamarkt να είναι "προβληματικές"! Είναι γελοίο και που το συζητάμε. 4. Κάτι παίζει με τις αναβαθμισμένες εφαρμογές της Nokia που επηρεάζουν την κατανάλωση. 5. Οποιος ισχυρίζεται ότι έχει "701 turbo" και η μπαταρία του κρατάει μέρες, τότε σίγουρα το χρησιμοποιεί όπως το προηγούμενο του 3310! Στα χέρια μου, πάλι τη μέρα με το ζόρι θα τη βγάζει. 6. Δεν έχω πλέον 701 γιά να εντοπίσω ακριβώς τι επηρεάζει την μπαταρία. Είμαι μάλλον σίγουρος ότι το Nokia Battery Monitor μόνο καλό δεν της κάνει! Με δεδομένο ότι η αυτονομία του 701 είναι πάρα πολύ καλή για smartphone αυτής της κατηγορίας, μάλλον δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη το κινητό που να αντέχει αρκετά στα χέρια σου!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billas2010 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Τίποτα, μια από τα ίδια. Με hard reset, format της μνήμης, χωρίς battery monitor, wi-fi, bt, internet, e-mail, gps κλπ, η αυτονομία είναι το πολύ 12 ώρες. Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα. Ώρα να το πάμε πίσω..:mad: Παράθεση nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpap Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Παιδες καλησπερα ! Μολις σημερα αντικατεστησα το γερικο 5800 με ενα 701!! Εκεινο που με ειχε βολεψει παλια πολυ ηταν η επεξεργασια ετικετας στις επαφες! τωρα οσο και να το εψαξα τετοια επθιλογη δεν υπαρχει!!! Ειναι δυνατον το Belle να εχει λιγοτερες δυνατοτητες απο το πλιοτερο λειτουργικο; ξερει κανεις τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Εγώ παρατήρησα ότι αν το wi-fi είναι μόνιμα ανοιχτό, καταναλώνει την μπαταρία με τρελούς ρυθμούς. Με το ζόρι μου έβγαμε μέχρι το απόγευμα. Πλέον το κλείνω και το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται να κατεβάσω δεδομένα οπότε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Εγώ παρατήρησα ότι αν το wi-fi είναι μόνιμα ανοιχτό, καταναλώνει την μπαταρία με τρελούς ρυθμούς. Με το ζόρι μου έβγαμε μέχρι το απόγευμα. Πλέον το κλείνω και το ανοίγω μόνο όταν χρειάζεται να κατεβάσω δεδομένα οπότε όλα καλά. Έχω όλη την ημέρα ανοικτό το wifi με πολλές υπηρεσίες push από πίσω και αυτόματες εναλλαγές από wifi ->3g και δε παρατηρώ κάτι τέτοιο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας δεν έχει νόημα να το συζητάμε, ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση. Ας πούμε εμένα με μία ώρα internet την ημέρα, έλεγχο των mails κάθε τρίωρο, wifi ανοιχτό ας πούμε μιάμιση ώρα την ημέρα, λίγα λεπτά τηλεφωνημάτων, λίγα παιχνίδια και τo SPB mobile shell να τρέχει συνέχεια αυτή τη στιγμή έχω 4 μέρες και 7 ώρες να το φορτίσω και η μπαταρία είναι στο 7%. Ίσως αυτά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της αυτονομίας του, αλλά και η μία ημέρα μου φαίνεται εξαιρετικά λίγο για το συγκεκριμένο κινητό, πόσο μάλλον οι 12 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Δεν άντεξα στον πειρασμό της προσφοράς του Media Markt και το αγόρασα κι εγώ, σε ασημί. Πέραν του ότι το κινητό ειναι πανέμορφο, με εντυπωσίασε τρομερά η πρόοδος του Symbian με την Belle. Εχοντας δοκιμάσει την 3rd και την 5th edition του symbian βλέπω φοβερή διαφορά. Προερχόμενος από android, το μόνο που μου έλειψε ειναι η ποικιλία εφαρμογών του market. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι γρήγορο, σταθερότατο, εύχρηστο και πολύ πιο "τηλέφωνο" από τα android. Η δε τιμή του στα 199 είναι ευκαιρία για όσα προσφέρει και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά του. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν άντεξα στον πειρασμό της προσφοράς του Media Markt και το αγόρασα κι εγώ, σε ασημί. Πέραν του ότι το κινητό ειναι πανέμορφο, με εντυπωσίασε τρομερά η πρόοδος του Symbian με την Belle. Εχοντας δοκιμάσει την 3rd και την 5th edition του symbian βλέπω φοβερή διαφορά. Προερχόμενος από android, το μόνο που μου έλειψε ειναι η ποικιλία εφαρμογών του market. Κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι γρήγορο, σταθερότατο, εύχρηστο και πολύ πιο "τηλέφωνο" από τα android. Η δε τιμή του στα 199 είναι ευκαιρία για όσα προσφέρει και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αγορά του. ενα τέλειο τηλέφωνο για τα λεφτά του επρεπε να εχει και την αναλογη υποστήριξη από τους προγραμματιστές κρίμα κι αισχος:-(:'(:-S>:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billas2010 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Το θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας δεν έχει νόημα να το συζητάμε, ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση. Ας πούμε εμένα με μία ώρα internet την ημέρα, έλεγχο των mails κάθε τρίωρο, wifi ανοιχτό ας πούμε μιάμιση ώρα την ημέρα, λίγα λεπτά τηλεφωνημάτων, λίγα παιχνίδια και τo SPB mobile shell να τρέχει συνέχεια αυτή τη στιγμή έχω 4 μέρες και 7 ώρες να το φορτίσω και η μπαταρία είναι στο 7%. Ίσως αυτά δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της αυτονομίας του, αλλά και η μία ημέρα μου φαίνεται εξαιρετικά λίγο για το συγκεκριμένο κινητό, πόσο μάλλον οι 12 ώρες. Με σωστό hard reset αυτή την φορά (το προηγούμενο ήταν soft reset), η μπαταρία, μετά από 40 ώρες μέτριας χρήσης, είναι στο 60% περίπου. Εγκαθιστώ πλέον μία μία τις εφαρμογές της Nokia και παρακολουθώ το πως επηρεάζουν την κατανάλωση. Παράθεση nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Έχω ένα πρόβλημα, το κινητό μου διαρκώς χάνει την ασύρματη σύνδεση με το router μου. Εντοπίζω κανονικά το δίκτυό μου, συνδέομαι και όλα δουλεύουν κανονικά. Με το που σταματήσω όμως να ασχολούμαι και αφήσω το κινητό, τότε αυτό χάνει τη σύνδεσή του με το δίκτυό μου. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Έχω ένα πρόβλημα, το κινητό μου διαρκώς χάνει την ασύρματη σύνδεση με το router μου. Εντοπίζω κανονικά το δίκτυό μου, συνδέομαι και όλα δουλεύουν κανονικά. Με το που σταματήσω όμως να ασχολούμαι και αφήσω το κινητό, τότε αυτό χάνει τη σύνδεσή του με το δίκτυό μου. Καμιά ιδέα; Δοκίμασες να κάνεις επανεκίνηση στο ρούτερ σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Δοκίμασες να κάνεις επανεκίνηση στο ρούτερ σου; εμενα το κανει σε ολα τα ρουτερ . νομιζα οτι ειναι προσπαθεια του τηλεφωνου να εξοικονομησει ενεργεια:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Φυσικά και μετά από λίγη ώρα αν δεν χρησιμοποιείς το wifi απενεργοποιεί την σύνδεση. Αλλά μόλις την χρειαστείς πάλι συνδέεται αυτόματα. Δεν το κάνει σε σένα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ναι, όταν το χρειαστώ το ενεργοποιεί κανονικά. Νόμιζα ότι ήταν κάποιο πρόβλημα, δεν το ήξερα πως το κάνει για εξοικονόμηση ενέργειας. Ίσως και εδώ να οφείλεται το θέμα με τα mails, το μόνο σοβαρό μου παράπονο από το κινητό. Όταν το ορίζω να λαμβάνει τα mails το "συντομότερο δυνατό", δεν τα λαμβάνει σχεδόν ποτέ και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα. Για αυτό φαίνεται διάβασα πως πρέπει να το ορίσω να λαμβάνει mails κάθε 15 λεπτά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Φυσικά και μετά από λίγη ώρα αν δεν χρησιμοποιείς το wifi απενεργοποιεί την σύνδεση. Αλλά μόλις την χρειαστείς πάλι συνδέεται αυτόματα. Δεν το κάνει σε σένα αυτό? οχι. προσπαθει να μπει μεσω 3g παροτι το χω απενεργοποιησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 οχι. προσπαθει να μπει μεσω 3g παροτι το χω απενεργοποιησει Θα πας προορισμοι δικτύου,διαδικτυο και θα βάλεις προτεραιότητα το wifi που θες και όλα ok:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefty-x Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Γεια σας! Σήμερα πήρα κι εγώ το 701 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Μια ερώτηση. Έχετε καμιά πρόταση για screen protector; Πρώτη φορά παίρνω αφής και δεν το έχω ψάξει... Φαντάζομαι καλά είναι να βάλω, αλλά δεν ξέρω από πού να πάρω. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts