Jump to content

[Επίσημο] Nokia 701

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μεγαλύτερο sar από το C7-00.

Αξίζει η αναβάθμιση της κύριας συσκευής από C7 σε 701 (σαν δεύτερη έχω το N9) ; Ή περιμένω κατευθείαν το 702 ή το 808;

Χάρη, frost metal πήρες; Έτσι δεν λέγεται το ασημί;

Το 701 είναι πιο αερατο σε θέμα ram,cpu και αυτό φαίνεται στη πράξη.

Για μένα αξίζει αλλα ο καθένας έχει δικές του προτεραιότητες.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 885
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Το πήρα κι εγώ. Ελπίζω να επουλώσει τα τραύματα που μου άφησε το x6 :).
nokia e51, e72, x6, e5, 701, htc one s, Lumia 830, galaxy s7

Light Silver λέγεται το ασημί και είναι πολύ πιο όμορφο από το μαύρο (και δείχνει και πιο ακριβό).

Με έχει αφήσει άφωνο το τηλεφωνάκι. Κάνατε βίντεοκλήση;;; Τέτοια εικόνα (βοήθαγε και το δίκτυο) δεν έχω ξαναδεί. Δεν το πιστεύει κανένας πως έχει 199Ε!!!

Το κακό με όσους είναι λάθος, είναι πως είναι απόλυτα σίγουροι για όσα λένε.

Το ασημί το είχε το media markt που κατέβηκα το Σάββατο.στο Μαρούσι αλλά δε το πήρα γιατί θαμπώνει και γρατσουνιετε εύκολα και δε μου άρεσε γενικά για τα γούστα μου σε αντίθεση με το μαύρο το οποίο κατέβηκα και το πήρα τη Δευτέρα απ το πλαίσιο Ψυχικού..

Παντα φιλικα Μανος

Είσαι νέος Μάνο και το αίμα σου βράζει γι' αυτό.

Σε μένα τον πουρέϊντζερ δεν μου θολώνει.

Βρήκα μπαταρία 2430mAh για το 701, από Ιαπωνία. Έχω ξαναπάρει από αυτούς μια BL-5C για το C2-03 μου και ήμουν πολύ ευχαριστημένος (το 701 έχει την BL-5K). Τι λέτε να την πάρω; Με την δική του φτάνω 1,5 μέρα.

Είσαι νέος Μάνο και το αίμα σου βράζει γι' αυτό.

.

Ωραίος με ανέβασες να σαι καλά καιρό είχα να τ ακούσω αυτό(καθ ότι 43 Μαιων!! :))

Λοιπόν επειδή το 701 έχει πολύ ωραίο και καθαρό ακουστικό αλλά δυστυχώς όχι τόσο δυνατό μεγαφωνο όταν σε καλούν έχει κανένας κανα δυνατό και καθαρό ήχο που χρησιμοποιεί για ήχο κλήσης γιατί σα παππους κι εγώ που χρόνος να μπαίνω και να ψάχνω στο zedge και στα συναφή..:D

Παντα φιλικα Μανος

Βρήκα μπαταρία 2430mAh για το 701, από Ιαπωνία. Έχω ξαναπάρει από αυτούς μια BL-5C για το C2-03 μου και ήμουν πολύ ευχαριστημένος (το 701 έχει την BL-5K). Τι λέτε να την πάρω; Με την δική του φτάνω 1,5 μέρα.

Εδώ πάντως λένε ότι είναι μούφα

http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B005O8RU9C/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

Ωραίος με ανέβασες να σαι καλά καιρό είχα να τ ακούσω αυτό(καθ ότι 43 Μαιων!! :))

Λοιπόν επειδή το 701 έχει πολύ ωραίο και καθαρό ακουστικό αλλά δυστυχώς όχι τόσο δυνατό μεγαφωνο όταν σε καλούν έχει κανένας κανα δυνατό και καθαρό ήχο που χρησιμοποιεί για ήχο κλήσης γιατί σα παππους κι εγώ που χρόνος να μπαίνω και να ψάχνω στο zedge και στα συναφή..:D

43 χρονών δεν είσαι παππούς Μάνο. Είσαι %$#@γερος. αχαχα!

Τι λέτε :p Έλεος.

Κι εμένα το μαύρο μου άρεσε. Έκανα υπομονή και το τσίμπησα. Ο αμέθυστος φαίνεται πολύ ωραίος αλλά...εδώ στην Ελλάδα "δεν":blink:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Maroon5... Ακουγεται δυνατα ακομη κι απο το Ν9...

Το εβαλα αλλα θελει κατι πιο δυνατο!

43 χρονών δεν είσαι παππούς Μάνο. Είσαι %$#@γερος. αχαχα!

Τι λέτε :p Έλεος.

Κι εμένα το μαύρο μου άρεσε. Έκανα υπομονή και το τσίμπησα. Ο αμέθυστος φαίνεται πολύ ωραίος αλλά...εδώ στην Ελλάδα "δεν":blink:

Respect στον ηλικιωμενο πληθυσμο!!!:lol::p

Παντα φιλικα Μανος

Ψάχνω για κάρτα μνήμης στα 16gb σίγουρα. Το θέμα είναι έχει καμία διαφορά αν είναι class 4, 6, ή 10 στη λειτουργία της στο κινητό ή τζάμπα η ταχύτητά της? Γιατί στις τιμές έχει και μάλιστα αρκετή διαφορά...τι βάλατε όσοι το έχετε ήδη?

Παιδιά πόση ελεύθερη μνημη απο τα 8gb εχει το τηλεφωνο όταν ειναι καινούριο; Εμένα ειχε γυρω στα 4,5 gb

Το ίδιο περίπου, κάνε ένα ξεκαθάρισμα στους χάρτες και θα τσιμπήσεις κανα gb

Ψαχνω 2 πραγματακια και δεν μπορω να τα βρω.

1)Πως μπορουμε να ρυθμισουμε να μην απανταται/απορριπτεται η κληση απο την οθονη αλλα μονο απο τα 2 φυσικα πληκτρα;

2)Πως μπορουμε να αποκλεισουμε την οποιαδηποτε συνδεση στο internet παρα μονο μεσω wi-fi;

O πιο εύκολος τρόπος για να αποσυνδέσεις το δίκτυο ίντερνετ της κινητής είναι να κατεβάσεις το Notification bar (σύρεις το δάκτυλο από πάνω προς τα κάτω) και απενεργοποιείς την σύνδεση δεδομένων. Το κάνεις και από Ρυθμίσεις- Συνδεσιμότητα- Ρυθμίσεις- Δεδομένα δικτύου κινητής.

Παιδιά πόση ελεύθερη μνημη απο τα 8gb εχει το τηλεφωνο όταν ειναι καινούριο; Εμένα ειχε γυρω στα 4,5 gb

Εμένα σβηνοντας τους χάρτες και παιρνωντας μόνο όσους ήθελα είχε 6.1giga free

Παντα φιλικα Μανος

Ω σοφοί μάγοι του myphone και της Τεχνολογίας, γιατί ξαφνικά τα "κοινωνικά δίκτυα" δεν ανοίγουν;

Τα έβγαλα, τα έβαλα και πάλι αλλά τζίφος. Που είναι το έντομον;;;;

Ω σοφοί μάγοι του myphone και της Τεχνολογίας, γιατί ξαφνικά τα "κοινωνικά δίκτυα" δεν ανοίγουν;

Τα έβγαλα, τα έβαλα και πάλι αλλά τζίφος. Που είναι το έντομον;;;;

Αν δεις πιο πίσω σε μένα το πρόβλημα λύθηκε με hard reset και εγκατάσταση ξανά.....

παρε απο σκρουτζομαγαζα

220 ευρω ειναι πλεον.

Τα οποία βεβαίως οφείλουμε να πούμε ΔΕΝ είναι ελληνικα όπως του πλαισίου π.χ. και ως εκ τούτου σε τυχόν αναβαθμιση μέσω κομπιούτερ χάνεις τα ελληνικά τα οποία βεβαίως τα ξαναπερνας αν έχεις χρόνο και γνώσεις η πας σε Nokia center και σκας 15 ευρωπουλα και στα ξαναπερνανε..

Παντα φιλικα Μανος

Αν δεις πιο πίσω σε μένα το πρόβλημα λύθηκε με hard reset και εγκατάσταση ξανά.....

Ευχαριστώ, έλεγα να το αποφύγω αλλά αφού δεν γίνεται...

Μερικές ερωτήσεις από έναν υποψήφιο αγοραστή:

1) Με μπόλικη ομιλία,ελάχιστα sms, και λίγο ιντερνετ και facebbok, twitter, email (με 3g) πόσο κρατάει λογικά η μπαταρία (έχω συνηθίσει με το Ε5 που μπαταρία του είναι άψογη!!) ?

2) Το mail for exchange για gmail λειτουργεί καλά?

3) Οι εφαρμογές facebook, twiiter είναι σαν του android?Δηλαδή και στην εμφάνιση αλλά και στις λειτουργίες όπως πχ να κάνεις share με email ή sms μια ανάρτηση που είδες στο twitter ή να μπορείς ένα link απο το ιντερνετ να το κάνεις share με mail/fb/twitter/sms (όπως γίνεται και στα android)?

4) Έχει led για αναπάντητες κλήσεις, μηνύματά, email κτλ?

5) Σε γενικές γραμμές είναι αξιόπιστο τηλέφωνο? (To E5 με έχει κάνει λίγο απαιτητικό μου φαίνεται:p:p:p)