vega2003 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Νομίζω μόνο μέσα από το Nokia suite γινεται. Θα σου έλεγα ότι αν δε σου είναι απαραίτητα καλύτερα που δεν εγκαταστάθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Νομίζω μόνο μέσα από το Nokia suite γινεται. Θα σου έλεγα ότι αν δε σου είναι απαραίτητα καλύτερα που δεν εγκαταστάθηκαν. ξερουμε αν η ηχογραφησει ειναι στερεοφωνική; οπως στο ν8 (όταν τραβάει βίντεο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 (edited) ξερουμε αν η ηχογραφησει ειναι στερεοφωνική; οπως στο ν8 (όταν τραβάει βίντεο) γραφει τον ηχο στερεοφωνικα ; καμια απαντηση απο τους ειδημονες ; τα φωτα σας παρακαλω Edited March 16, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Φαγώθηκες με τη στερεοφωνία, λες και θα γυρίσεις την καινούργια σου ταινία βρε Spielberg!!! :lol::lol::lol: Eδώ λένε ότι έχει στερεοφωνική ηχογράφηση αλλά με μάλλον αναιμικό εφέ! http://discussions.mea.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/Nokia-701-Stereo-Video-Recording/td-p/1265281 Πλάκα κάνω...εεεε;;; :p κι ομως εχω γυρισει δυο βιντεο στο yutube. (peter varzakos) με το ν8 με ενδιαφερει ο ηχος .1000 χιλια ευχαριστω φιλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Στα 199 στα Media Markt!!! Το τσιμπησα σημερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 ελληνικο η παραεισαγωγης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ελληνικά είναι,τα είδα σήμερα πάνω από 10 κουτιά στο κατάστημα Αμαρουσίου,δεν τα πλησιάζει κανείς-την προηγούμενη εβδομάδα είχαν 269 τώρα 199,ίσως πάνε ακόμα πιο χαμηλά την άλλη εβδομάδα-πλήρης απαξίωση πλέον.......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ελληνικά είναι,τα είδα σήμερα πάνω από 10 κουτιά στο κατάστημα Αμαρουσίου,δεν τα πλησιάζει κανείς-την προηγούμενη εβδομάδα είχαν 269 τώρα 199,ίσως πάνε ακόμα πιο χαμηλά την άλλη εβδομάδα-πλήρης απαξίωση πλέον.......;) 5 με 6 σιγουρα θα παρω ! ζητω το symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ενταξει ρε παιδια δεν ειπαμε οτι ειναι το ΤΟΠ τηλεφωνο και τρεχτε να το παρετε. Στα 199 παντως ειναι πλεον παρα πολυ καλη επιλογη. Παντως αν καποιος χρησιμοποιησει τη Belle για λιγες μερες θα διαπιστωσει οτι εχει πολλα μικρα που κανουν πολυ ευκολοτερη την καθημερνοτητα σε σχεση με τα ανταγωνιστικα OS. Τα υστερηματα του τα ξερουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ενταξει ρε παιδια δεν ειπαμε οτι ειναι το ΤΟΠ τηλεφωνο και τρεχτε να το παρετε. Στα 199 παντως ειναι πλεον παρα πολυ καλη επιλογη. Παντως αν καποιος χρησιμοποιησει τη Belle για λιγες μερες θα διαπιστωσει οτι εχει πολλα μικρα που κανουν πολυ ευκολοτερη την καθημερνοτητα σε σχεση με τα ανταγωνιστικα OS. Τα υστερηματα του τα ξερουμε... Μπορεί να μην είναι το τοπ τηλέφωνο γενικά, αλλά στα €199 είναι. Άντε, βάλε μαζί και το Neo V. Όντως είναι εκνευριστικοί αυτοί που μιλάνε για την belle χωρίς να την έχουν καν δει ή να την έχουν δουλέψει, αλλά τί να κάνουμε, υπομονή. Κάπου πρέπει να πουληθούν και τα android με την 2.3 και τα 800MHz!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ελληνικά είναι,τα είδα σήμερα πάνω από 10 κουτιά στο κατάστημα Αμαρουσίου,δεν τα πλησιάζει κανείς-την προηγούμενη εβδομάδα είχαν 269 τώρα 199,ίσως πάνε ακόμα πιο χαμηλά την άλλη εβδομάδα-πλήρης απαξίωση πλέον.......;) ε και, ειναι καλυτερο για τον καταναλωτη αυτο η οχι? ειναι τσαμπα τα 199 ευρω για αυτη τη συσκευη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Επιτέλους το χτύπησα και εγώ από μέντια στα 199 και μάλιστα σε ασημί χρώμα (τα μαύρα τέλειωσαν). Τέλεια επιλογή σε αυτή τη τιμή και μάλιστα ελληνικής εισαγωγής. Και πήρα και άλλα 2 για φίλους που μου παρήγγειλαν. Δεν βρήκα όμως κάρτα μνήμης καθόλου μέσα. Δεν έχει στη συσκευασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Επιτέλους το χτύπησα και εγώ από μέντια στα 199 και μάλιστα σε ασημί χρώμα (τα μαύρα τέλειωσαν). Τέλεια επιλογή σε αυτή τη τιμή και μάλιστα ελληνικής εισαγωγής. Και πήρα και άλλα 2 για φίλους που μου παρήγγειλαν. Δεν βρήκα όμως κάρτα μνήμης καθόλου μέσα. Δεν έχει στη συσκευασία? Δεν εχει καρτα μνημης γιατι εχει 8GB ενσωματωμενη. βαζεις μονο σου καρτα αν θες εξτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Επιτέλους το χτύπησα και εγώ από μέντια στα 199 και μάλιστα σε ασημί χρώμα (τα μαύρα τέλειωσαν). Τέλεια επιλογή σε αυτή τη τιμή και μάλιστα ελληνικής εισαγωγής. Και πήρα και άλλα 2 για φίλους που μου παρήγγειλαν. Δεν βρήκα όμως κάρτα μνήμης καθόλου μέσα. Δεν έχει στη συσκευασία? Από media markt Θεσσαλονίκης το πήρες; Από ποιό κατάστημα αν επιτρέπεται. Σκέφτομαι να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Από media markt Θεσσαλονίκης το πήρες; Από ποιό κατάστημα αν επιτρέπεται. Σκέφτομαι να το πάρω. εγω το πηρα χθες απο καταστημα στη γιαννιτσων κοντα. στην αρχη το χαν 299 αλλα μολις τους ειπα για την προσφορα στα 199 κατεβασαν κατευθειαν την τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Από το μέντια ανατολικά. Έχει ακόμη κάποια κομμάτια...Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Απο προχτες που το πηρα το εχω λιωσει. Εχω σεταρει ολα τα Social media accounts μου (FB+Twitter) καθως και το yahoo μου mail. Εχω βαλει τα σχετικα widgets στις home screen και μαζι και αυτο του καιρου και το Battery Monitor. Ολα τρεχουν απροβληματιστα και χωρις lag. Τα widget εχουν real time update και ειναι πανεμορφα και πολυ ευχρηστα καθως ελεγχεις mail και social media updates χωρις να μπεις στις dedicated εφαρμογες. Μου εχει κανει πολυ θετικη εντυπωση ο mail client που εχει η Belle. Παρα πολυ καλος και ευχρηστος. Νομιζω καλυτερος παο αυτον που ειχα στο NeoV. Νομιζω οτι στα 199 ευρω ειναι στις τοπ επιλογες πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 τα ίδια περίπου έκανα και εγώ. Και λειτουργούν όλα άψογα. Μερικές εφαρμογές μόνο ακόμη να βάλουμε και μια θηκούλα, και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1414 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 καλησπερα!!!μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποιο widget εβαλες για το καιρο???ψαχνω και δε βρισκω.....:p χαχαχαχαχαχαχαχα σ'ευχαριστω για την απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Απο προχτες που το πηρα το εχω λιωσει. Εχω σεταρει ολα τα Social media accounts μου (FB+Twitter) καθως και το yahoo μου mail. Εχω βαλει τα σχετικα widgets στις home screen και μαζι και αυτο του καιρου και το Battery Monitor. Ολα τρεχουν απροβληματιστα και χωρις lag. Τα widget εχουν real time update και ειναι πανεμορφα και πολυ ευχρηστα καθως ελεγχεις mail και social media updates χωρις να μπεις στις dedicated εφαρμογες. Μου εχει κανει πολυ θετικη εντυπωση ο mail client που εχει η Belle. Παρα πολυ καλος και ευχρηστος. Νομιζω καλυτερος παο αυτον που ειχα στο NeoV. Νομιζω οτι στα 199 ευρω ειναι στις τοπ επιλογες πλεον. παντως μαζι με το omnia w( το οποιο εχει καλυτερα specs αλλα πιο περιορισμενο να το πω ευγενικα, λειτουργικο) ειναι πραγματικες ευκαιριες. οχι σαν το neo v που μοιαζει λες και ειναι φτιαμενο απο πλαστικα περιτυλιγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 καλησπερα!!!μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποιο widget εβαλες για το καιρο???ψαχνω και δε βρισκω.....:p χαχαχαχαχαχαχαχα σ'ευχαριστω για την απαντηση σου Καλημερα φιλε μου. Θα κατεβασεις απο εδω το weather wdiget: http://betalabs.nokia.com/apps/weather-widget Πρεπει να φτιαξεις ενα account (αν δεν εχεις ηδη) και να πατησεις Try It Now. Θα σε παει σε μια αλλη σελιδα που θα εχει link και οδηγιες να το κατεβασεις. Απλα πρεπει να εχεις βαλει την τελευταια εκδοση Nokia Maps απο το Market για να δουλεψει. Ειναι αψογο και εχει πολυ ομορφο widget αλλα και UI η ιδια η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace1414 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 οντως πολυ καλο!!!!!ευχαριστω πολυ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ξέρουμε πότε θα βγει περίπου η νέα Belle; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Ίσως η καλύτερη αγορά τηλεφώνου που έχω κάνει μέχρι σήμερα... Τη θεωρώ καλύτερη και από το Ν8 (value for money πάντα). Με 200Ε θα έπαιρνα άλλο ένα. Έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ήχο στην κλήση. Ήμουν κεντρικό δρόμο και ο συνομιλητής μου νόμιζε ότι ήμουν στο σπίτι...! Σαν κατασκευή το κινητό μετράει απίστευτα. Δε πιστεύω ότι αξίζει το 710 σε σχέση με το 701...καμία σχέση. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει μεγαλύτερο sar από το C7-00. Αξίζει η αναβάθμιση της κύριας συσκευής από C7 σε 701 (σαν δεύτερη έχω το N9) ; Ή περιμένω κατευθείαν το 702 ή το 808; Χάρη, frost metal πήρες; Έτσι δεν λέγεται το ασημί; Edited March 22, 2012 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts