Voodooman Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Ναι, το GPS του είναι πολύ ακριβές και γρήγορο. Εϊχα το C7 πιο πριν και σε σύγκριση με εκείνο, το 701 κλειδώνει πιο γρήγορα. Κατά τα άλλα, και τα δύο είναι εξίσου ακριβή. Ίσως να φταίει το καλύτερο hardware του 701, πάντως έχω την αίσθηση ότι το GPS του είναι ακόμη πιο απροβλημάτιστο, στο C7 έριχνα κάποιες κλεφτές ματιές να σιγουρευτώ ότι όλα είναι εντάξει, το 701 μου εμπνέει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Δεν τρελαίνομαι για Android μια και ένα που έπεσε στα χέρια μου ήθελε ένα κάρο ρυθμίσεις και εφαρμογές για να το στρώσω. Και αυτό με προβληματίζει. Επίσης και το σήμα αλλά και η μπαταρία. Δεν σκοπεύω να πάρω κανένα από τα δύο στις τιμές που τα δίνουν οι αντιπροσωπίες. Το πολύ μέχρι 250 από παράλληλες εισαγωγές. Οι εποχές που δίναμε τα 400+ περάσανε ανεπιστρεπτί. Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για γραπτά σμσ υπάρχει εφαρμογή ώστε να αλλάξει το πληκτρολόγιο από qwerty σε απλό? γιατι τα γραμματάκια είναι πολύ μικρά και δύσχρηστα. Χρόνια πολλά σε όλους και παντα χαρές :) Δε χρειάζεται καποια εφαρμογή για πληκτρολόγιο, μπορείς απο τις ρυθμίσεις να επιλέξεις αντι για qwerty το αλφαριθμητικό. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Το πρώτο μου ποστ απ το 701! Να πω για τους φίλους που ρώτησαν ότι το GPS κλειδώνει άνετα Και off line ενώ με υποβοήθηση είναι πραγματικά γρήγορο. Εχω βάλει το shell lite πάλι για λίγο Και να πω ότι δουλεύει άνετα το καρουζελ Και μόνο η πάνω μπάρα δε δουλεύει. Η ram του ακόμα να πέσει κάτω απ το 280. Η φάση είναι ότι το πήρα για να του ρίξω μια ματιά σε σχέση με το C7 που εχω επίσης και τώρα σκέφτομαι να το κρατήσω,αυτό λέει πολλά για μένα.:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν το πάρουμε από ιντερνετικό μαγαζί και όχι από αντιπροσωπία μια και έχει τουλάχιστο 100€ κάτω? οι αναβαθμίσεις στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνονται μέσω ΟΤΑ? έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotpa Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ναι ρε παιδια οπως γραφει και παραπανω ο pharis....Για πειτε αν ξερει καποιος τι γινεται με αυτα που ειναι παραεισαγωγης γιατι η τιμη τους συνεχως πεφτει, δηλαδη το βρισκει καποιος μεχρι και 105 ευρω φτηνοτερο!!!μηπως κρυβεται τιποτα πισω απο ολο αυτο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Για το τι ισχύει σχετικά με τα παρά-εισαγωγής διαβάστε τοΔιαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Hardware FAQ -> Περί παράλληλων εισαγωγών Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Τελικά δυσκολεύομαι αρκετά στην επιλογή. 701 ή ray. Το 2ο μου αρέσει πολύ περισσότερο εμφανισιακά αλλά το 1ο ξέρω ότι δε θα μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη μετάβαση από εκεί που είμαι τώρα...και όντως πολύ φωτεινή η οθόνη του κάτι που στα αφής πλέον τηλέφωνα είναι πρόβλημα να τα χειρίζεσαι στον ήλιο. Πήρε κανείς από εσάς από ιντερνετικό μαγαζάκι το συγκεκριμένο μοντέλο? και από ποιο για να το πάρω και εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry_C Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 (edited) Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Nokia 701 και έχω το εξής πρόβλημα. Το φορτίζω πάνω από 2 ώρες με φορτιστή πρίζας και δεν λέει να ανοίξει, δεν εμφανίζεται καν στην οθόνη κάποια μπάρα φόρτισης, η λυχνία φόρτισης είναι αναμμένη, όταν πάω να το ανοίξω, εμφανίζεται το λογότυπο της Nokia και η οθόνη παραμένει μαύρη (δεν φαίνεται κλειστό το κινητό). Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σ'αυτό το θέμα; Είναι κάποια δυσλειτουργία; Ευχαριστώ Πήρε κανείς από εσάς από ιντερνετικό μαγαζάκι το συγκεκριμένο μοντέλο? και από ποιο για να το πάρω και εγώ? Το παράγγειλα εχθές από το birdphone και ήρθε σήμερα,263 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, χώρα κατασκευής Ουγγαρία. Άψογη εξυπηρέτηση, δεν έχω καταφέρει να το θέσω σε λειτουργία ακόμα.. Edited December 28, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Επειδή τυχαίνει και έχω και τα 2 αυτό το καιρό (και μέχρι να βρεθεί αγοραστής να τα δώσω):p κάνω κάποιες δοκιμές και μίνι συγκρίσεις και να πω ότι αυτό που μου άρεσε παρά πολύ και στα 2 είναι το πόσο γρήγορα και εύκολα συνεργάστηκαν μέσω nfc και έστειλα για πλάκα φώτο απλώς και μόνο ακουμπώντας τι ένα λίγο στο άλλο... Εικόνες απ το μέλλον που έχει έρθει:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες δύο ίδια σχεδόν κινητά... Και γιατί πουλάς ΚΑΙ τα δύο... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το Nokia 701 και έχω το εξής πρόβλημα. Το φορτίζω πάνω από 2 ώρες με φορτιστή πρίζας και δεν λέει να ανοίξει, δεν εμφανίζεται καν στην οθόνη κάποια μπάρα φόρτισης, η λυχνία φόρτισης είναι αναμμένη, όταν πάω να το ανοίξω, εμφανίζεται το λογότυπο της Nokia και η οθόνη παραμένει μαύρη (δεν φαίνεται κλειστό το κινητό). Ξέρει κάποιος κάτι πάνω σ'αυτό το θέμα; Είναι κάποια δυσλειτουργία; Ευχαριστώ Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πάρε το birdphone και πες τους να σου στείλουν άλλο. Είναι πολύ εξυπηρετικοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry_C Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πάρε το birdphone και πες τους να σου στείλουν άλλο. Είναι πολύ εξυπηρετικοί. Δεν θα ήταν καλύτερα πρώτα να πάω στο εξουσιοδοτημένο σερβις της νόκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Δεν θα ήταν καλύτερα πρώτα να πάω στο εξουσιοδοτημένο σερβις της νόκια; Όχι. Κατευθείαν στο κατάστημα! Αφού έχεις DOA (Dead On Arrival) τις πρώτες 7 ημέρες. Μίλα μαζί τους και θα σου πουν αυτοί τι θα κάνεις. Φαντάζομαι πως την μπαταρία την έβαλες..:p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες δύο ίδια σχεδόν κινητά... Και γιατί πουλάς ΚΑΙ τα δύο... Μου αρέσει να κάνω μόνος μου τις συγκρίσεις κ να βλέπω ίδιοις όμμασης Τα συν Και Τα πλύν των κινητών που μου αρέσουν. Και μιας Και είχα το 7 είπα να πάρω Και το 701 να δω τι λέει η μπελα απ τη μαμα Νοκια. Το κακό όπως λέω Και στην αγγελία που εχω βάλει Και ο λόγος που Τα δίνω είναι ότι πλέον εχω μάθει σε ποοολυ μεγάλες οθόνες(galaxy s2 k note) οπότε εχω ένα θέμα με τις 3.5 ίντσες που βέβαια σε άλλους μπορεί να φαίνοντε μεγάλες! Ελπίζω να σου ελυσα την απορία :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Henry_C Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Όχι. Κατευθείαν στο κατάστημα! Αφού έχεις DOA (Dead On Arrival) τις πρώτες 7 ημέρες. Μίλα μαζί τους και θα σου πουν αυτοί τι θα κάνεις. Φαντάζομαι πως την μπαταρία την έβαλες..:p Έχεις δίκιο. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να τους το στείλω, αφού το πρόβλημα παρουσιάστηκε εντός 7 ημερών. Προφανώς έπεσα σε ελλατωματική συσκευή, αυτά συμβαίνουν. Εννοείται ότι όλη η επιχείρηση λειτουργίας του κινητού έγινε με τη μπαταρία! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Στο επίσημο site http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/bd-p/smartphones πολλοί αναφέρουν ότι έχουν πρόβλημα με το bluetooth. Ότι δε μπορούν να στείλουν αρχεία σε άλλα τηλέφωνα-pc.To πρόβλημα λύνεται με την τελευταία αναβάθμιση , αλλά όχι σε όλους. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα εδώ? Η μπαταρία του πόσο κρατάει? To sar από 0.69 στα πρώτα μοντέλα τώρα το έχουν αλλάξει σε 1.08. Στο Ελληνικό manual πόσο λέει ότι είναι? Τέλος για έξτρα κάρτα τι χωρητικότητα και ταχύτητα προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Στο επίσημο site http://discussions.europe.nokia.com/t5/Nseries-and-Symbian-Smartphones/bd-p/smartphones πολλοί αναφέρουν ότι έχουν πρόβλημα με το bluetooth. Ότι δε μπορούν να στείλουν αρχεία σε άλλα τηλέφωνα-pc.To πρόβλημα λύνεται με την τελευταία αναβάθμιση , αλλά όχι σε όλους. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα εδώ? Η μπαταρία του πόσο κρατάει? To sar από 0.69 στα πρώτα μοντέλα τώρα το έχουν αλλάξει σε 1.08. Στο Ελληνικό manual πόσο λέει ότι είναι? Τέλος για έξτρα κάρτα τι χωρητικότητα και ταχύτητα προτείνετε? Το bluetooth τουλάχιστον του δικού μου δεν έχει πρόβλημα πουθενά, έχω στείλει και έχω λάβει και από άλλα τηλέφωνα, και με 2 PC που το έχω δοκιμάσει. Η μπαταρία του μου κρατάει μέχρι στιγμής πάνω από τρεις ημέρες, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό όπως καταλαβαίνεις. Γενικά νομίζω ότι τις δύο μέρες κατά μέσο όρο τις έχει το κινητό. Κάρτα έχω μία 4GB kingston class 4. Δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα, αλλά εχθές ενώ τραβούσα video το κινητό μου έκανε δύο κολλήματα στην αρχή της λήψης και τα αποδίδω στην κάρτα (αυτήν έχω επιλεγμένη για την αποθήκευση των video). Γενικά θα έλεγα να πας σε όσο πιο γρήγορη μπορείς. Edited January 2, 2012 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Η μπαταρία του πόσο κρατάει? To sar από 0.69 στα πρώτα μοντέλα τώρα το έχουν αλλάξει σε 1.08. Στο Ελληνικό manual πόσο λέει ότι είναι? Σχετικά με το θέμα του SAR, επειδή με ενδιαφέρει πολύ, έθεσα το θέμα στο forum τους (nokia discussions), αλλά άκρη δεν έβγαλα. Μία εξήγηση από άλλο χρήστη είναι οτι "for later/newer models it is now 1,08. Or at least that's how I take it. What's in the User Guide stands, but it might change later on due to component/material changes, and what's on the web now reflects that change, and presumably when you buy a newer unit, its User Guide will have the new value, too." Προσωπικά πιστεύω οτι το 0,69 γράφτηκε από λάθος (ηθελημένο ή όχι δεν ξερω) και η σωστή τιμή είναι 1,08. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Επειδή δεν ασχολούμαι με το θέμα, το 0.69 και το 1.08 τί τιμές θεωρούνται συγκριτικά με τα υπόλοιπα κινητά, καλές, μέτριες ή κακές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Επειδή δεν ασχολούμαι με το θέμα, το 0.69 και το 1.08 τί τιμές θεωρούνται συγκριτικά με τα υπόλοιπα κινητά, καλές, μέτριες ή κακές; Το 0.69 καλή, το άλλο μέτρια προς υψηλή.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_21 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Μία εξήγηση από άλλο χρήστη είναι οτι "for later/newer models it is now 1,08. Or at least that's how I take it. What's in the User Guide stands, but it might change later on due to component/material changes, and what's on the web now reflects that change, and presumably when you buy a newer unit, its User Guide will have the new value, too." Θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά τότε δεν θα έπρεπε να αναφέρει όλα τα product codes στο site και όχι μόνο το Type RM-774? Αυτό έχει κάνει σε όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που έχουν διαφορετικά sar. Και εγώ για λάθος το κόβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το κινητό έχει 8gb μνήμη. Τους χάρτες μπορώ να τους κατεβάσω εκεί υποθέτω. Αν αγοράσω αργότερα έξτρα μνήμη , μπορώ να τους μεταφέρω εκεί? Ή θα πρέπει να τους κάνω ξανά εγκατάσταση? ΠΟυ είναι καλύτερο να τους κατεβάσω? Στην εσωτερική μνήμη ή στην έξτρα? Έχει να προτείνει κανείς κάποια θήκη για τη μεταφορά του 701 καθώς και κάποιο προστατευτικό οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το κινητό έχει 8gb μνήμη. Τους χάρτες μπορώ να τους κατεβάσω εκεί υποθέτω. Αν αγοράσω αργότερα έξτρα μνήμη , μπορώ να τους μεταφέρω εκεί? Ή θα πρέπει να τους κάνω ξανά εγκατάσταση? ΠΟυ είναι καλύτερο να τους κατεβάσω? Στην εσωτερική μνήμη ή στην έξτρα? Έχει να προτείνει κανείς κάποια θήκη για τη μεταφορά του 701 καθώς και κάποιο προστατευτικό οθόνης? Τους χάρτες της Ελλάδας τους έχει ήδη μέσα το κινητό, επίσης η εφαρμογη σου δίνει τη δυνατότητα στις ρυθμισεις ποια μνήμη να επιλέξεις. Προσωπικά τους έχω στη μνήμη του κινητού και το λογικό λέει οτι προτιμότερο να τους κατεβάσεις εκεί, αλλα δε νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα αν η μνήμη που θα πάρεις είναι αρκετα γρήγορη, από class 4 και πάνω. Αν θελησεις να μεταφερεις τους χαρτες αργοτερα στην εξτρα μνημη μαλλον θα πρεπει να τους σβησεις και να τους ξανακατεβάσεις (τους χαρτες όχι την εφαρμογη) έχοντας επιλεγμένη τη νεα μνημη. Προστατευτικό οθόνης δε χρησιμοποιώ και όσον αφορά θήκη έχω πάρει της Nokia την αυθεντική σιλικονης και φθηνή είναι και κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Έχει να προτείνει κανείς κάποια θήκη για τη μεταφορά του 701 καθώς και κάποιο προστατευτικό οθόνης? Θήκη σιλικόνης προτείνω αυτήν που έχουν τα καταστήματα της Vodafone για το C7. Τα έγραψα και πιο πάνω, είναι καλύτερη από την αντίστοιχη της Nokia και κάνει €7. Οι άλλες θήκες δεν είναι και τόσο βολικές. Όσο για ζελατίνα, μεγάλο θέμα. Εδώ και τρία χρόνια χρησιμοποιώ ζελατίνες σε όλα τα κινητά από την πρώτη ημέρα. Στο 701 προχθές την πέταξα και δεν ξαναβάζω, ακόμη και με την καλύτερης ποιότητας η οθόνη χάνει σε φωτεινότητα, αίσθηση στο χέρι και απόκριση. Η θήκη σιλικόνης δημιουργεί ένα "σκαλοπατάκι" γύρω από την οθόνη που την προστατεύει από τις πτώσεις. Και, στην τελική, υποτίθεται ότι για αυτό το έχουμε το gorilla glass, για να αντέχει τις (λογικές) φθορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Νέος κάτοχος Nokia 701!!! Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts