Dimitris_GS Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 καλησπέρα! να ρωτήσω.. το Mms.apk δεν υπάρχει μέσα στο φάκελο των apks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) καλησπέρα! να ρωτήσω.. το Mms.apk δεν υπάρχει μέσα στο φάκελο των apks? Μαλλον καταλαβα για πιο λογο εχετε καποιοι προβλημα με το mms.apk,ανεβαζω σε λιγο το διορθωμενο Mms.apk για να το περασεις οπως με το apk-installer.zip Edit: FIX Κατεβασε απο εδω το Mms.apk και βαλτο στο /mnt/sdcard/L.n.B/install και μετα μπες CWM και φλασαρε το apk-installer.zip αν παλι θες να το κανεις με το χερι,αντικατεστησε το υπαρχον /system/app/Mms.apk με αυτο που ανεβασα και φτιαξε του τα permissions. Μολις το περασεις πες μου αν δουλεψε pls καθως εγω δεν μπορω να αναπαραγω το προβλημα αυτη τη στιγμη και sorry για την ταλαιπωρια... Edited September 11, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_GS Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Έτοιμος! Δουλεύει ρολόι..ευχαριστώ!! είχα κατεβάσει ένα apk απο το xda αλλά δεν το αναγνώριζε να το κάνει εγκατάσταση.. Anyway thnx και πάλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) New Version v0.31 Changelog -Fix Mms.apk FC(L.n.B v0.3 problem) -Remove Haptic Feedback from AOSP Lockscreen Αν ειστε σε v0.3 μπορειτε απλα να περασετε το Mms.apk μεσω του apk-installer.zip για να διορθωθει το προβλημα με το FC Edited September 11, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Καλησπερα, Καταρχας, μπραβο για την ρομ σου φιλε μου. Ειναι η πρωτη custom που δοκιμασα και ειμαι,, τουλαχιστον, ευχαριστημενος με το αποτελεσμα! Μπραβο σου! Εχω ομως καποιες αποριες!:) 1) Αν κανουμε install ενα app απο αυτα που εχεις βγαλει και μετα δεν το θελουμε (ή το βαλαμε καταλαθος), μπορουμε να το σβησουμε? 2)Το google maps το εβαλα αλλα μπηκαν μαζι μερη, πλοηγηση, latitude. Υπαρχει τροπος να μπουν μονο οι χαρτες? Επισης το market, σε official rom, γιατι δεν ειχε αυτην την εκδοση οεο? 3)Εξακολουθει να εχει το προβλημα με το fc του phone και θελει να γινει εγκατασταση το zip? 4)πως βαζω το ΑΓΓΛΙΚΟ samsung keyboard? Αυτα για αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Καλησπερα, Καταρχας, μπραβο για την ρομ σου φιλε μου. Ειναι η πρωτη custom που δοκιμασα και ειμαι,, τουλαχιστον, ευχαριστημενος με το αποτελεσμα! Μπραβο σου! Εχω ομως καποιες αποριες!:) 1) Αν κανουμε install ενα app απο αυτα που εχεις βγαλει και μετα δεν το θελουμε (ή το βαλαμε καταλαθος), μπορουμε να το σβησουμε? 2)Το google maps το εβαλα αλλα μπηκαν μαζι μερη, πλοηγηση, latitude. Υπαρχει τροπος να μπουν μονο οι χαρτες? Επισης το market, σε official rom, γιατι δεν ειχε αυτην την εκδοση οεο? 3)Εξακολουθει να εχει το προβλημα με το fc του phone και θελει να γινει εγκατασταση το zip? 4)πως βαζω το ΑΓΓΛΙΚΟ samsung keyboard? Αυτα για αρχη! Ευχαριστω φιλε για τα λογια σου,αλλα τα props καλυτερα να πανε στα ατομα που λεω παραπανω....Εγω απλα ενα μαγειρεμα εκανα :p Παμε τωρα παρακατω... 1)Για να το σβησεις αρκει μια διαγραφη του .apk απτο /system/app .Αυτο μπορεις να το κανεις οπως θελεις(root explorer,adb κτλ) Ομως να εξηγησω κατι: Οτι εχτρα .apk(απτα removed δλδ) κανεις εγκατασταση,αποθηκευεται σε ενα κρυφο αρχειο κειμενου στην internal sdcard(/mnt/sdcard/.installed_apks).Αυτο γινεται ετσι ωστε σε περιπτωση αναβαθμισης της ρομ(ειτε wipe ειτε no-wipe) να ξαναεγκατασταθουν τα προγραμματα που ειχες επιλεξει.Η ανανεωση αυτης της λιστας γινεται ειτε καθε φορα που τρεχεις το apk-installer.zip,ειτε κατα την εγκατασταση(μονο αν τρεχεις ηδη L.n.B ROM)...Οποτε αν εχεις σκοπο να συχναλαζεις ρομς καλο θα ηταν μετα την διαγραφη των αρχειων απτο /system/app να τρεξεις μια φορα το apk-installer.zip ωστε να ανανεωθει η λιστα(μπορεις βεβαια αν θες να επεξεργαστεις μονος σου το κρυφο αρχειο και να σβησεις οτι θες).Αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιεις μονο την ρομ μου και τα updates της δεν χρειαζεται να κανεις τπτ... 2)Απο οτι ξερω και βλεπω και εγω,αυτα εγκαθιστανται μονα τους λογο του google maps.Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι. Οσο αφορα το μαρκετ,η jvr εχει οντος την παλια εκδοση,αλλα με το που θα εκανες συνδεση πρωτη φορα θα περνουσε το update,για αυτο εγω το περασα εξαρχής ωστε να μην ξοδευουμε τζαμπα χωρο στο /data 3)Δεν χρειαζεται να κανεις τπτ.Εχω περασει το Phone.apk και DialerTabActivity.apk απτην JVK που δεν εχει προβλημα 4)Για το keyboard της samsung περνας το AxT9IME.apk και ισως χρειαστεις το UserDictionaryProvider.apk(δεν ειμαι 100% σιγουρος για το δευτερο μιας και δεν χρησιμοποιω το keyboard της σαμμυ).Ριξε ομως γενικοτερα μια ματια εδω για το τι κανει το καθε ενα .apk Ελπιζω να βοηθησα :) Edited September 13, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukvlav Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Καλησπέρα και πολλά μπράβο για τη Rom σου. Αγόρασα το Samsung Galaxy S πρίν από 3 μέρες, ερχόμενος από το παλιό αλλά εξερετικό(!) HTC Magic. Το magic του άλλαζα τα φώτα του καημένου φλασάροντάς το κάθε 4-5 μέρες... φτάνοντας το να τρέχει αξιοπρεπέστατα το 2.3.5 Οπότε με το που πήρα το Galaxy του πέρασα τη τελευταία Darky που όμως δε με ικανοποίησε και τελικά κατέληξα στη δική σου αφού όπως διάβασα η stock rom με semaphore kernel είναι η πιο γρήγορη επιλογή μέχρι στιγμής. Και όντως έιναι πιο γρήγορη από τη Darky. To θέμα μου είναι ο launcher. Δοκίμασα και τον zeam και τον Go launcher και ADW και Touchwiz αλλά σε όλους το scrolling μεταξύ των οθονών δεν είναι τόσο smooth όσο θα περίμενα. Στο παλιό μου magic, με τον ίδιο αρηθμό οθονών (3) και ακριβώς το ίδιο setup widgets, wallpaper και settings, το scrolling ήταν πολυ περισσότερο smooth. Στο Galaxy παρατειρώ ανεπέστητα κολλήματα, σαν να ζορίζεται καμιά φορά να ζωγραφίσει τις οθόνες. Υπάρχει κάτι που μπορώ να tweak-άρω/αλλάξω για να γίνει πιο γρήγορος ο launcher? Έχω ήδη βάλει το lagfix. Επειδή είμαι νέος στη παρέα του Galaxy, θα ήθελα να με φωτίσεις αν μπορείς για το τι είδους tweaks και hacks θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω το scrolling issue που έχω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Καλησπέρα και πολλά μπράβο για τη Rom σου. Αγόρασα το Samsung Galaxy S πρίν από 3 μέρες, ερχόμενος από το παλιό αλλά εξερετικό(!) HTC Magic. Το magic του άλλαζα τα φώτα του καημένου φλασάροντάς το κάθε 4-5 μέρες... φτάνοντας το να τρέχει αξιοπρεπέστατα το 2.3.5 Οπότε με το που πήρα το Galaxy του πέρασα τη τελευταία Darky που όμως δε με ικανοποίησε και τελικά κατέληξα στη δική σου αφού όπως διάβασα η stock rom με semaphore kernel είναι η πιο γρήγορη επιλογή μέχρι στιγμής. Και όντως έιναι πιο γρήγορη από τη Darky. To θέμα μου είναι ο launcher. Δοκίμασα και τον zeam και τον Go launcher και ADW και Touchwiz αλλά σε όλους το scrolling μεταξύ των οθονών δεν είναι τόσο smooth όσο θα περίμενα. Στο παλιό μου magic, με τον ίδιο αρηθμό οθονών (3) και ακριβώς το ίδιο setup widgets, wallpaper και settings, το scrolling ήταν πολυ περισσότερο smooth. Στο Galaxy παρατειρώ ανεπέστητα κολλήματα, σαν να ζορίζεται καμιά φορά να ζωγραφίσει τις οθόνες. Υπάρχει κάτι που μπορώ να tweak-άρω/αλλάξω για να γίνει πιο γρήγορος ο launcher? Έχω ήδη βάλει το lagfix. Επειδή είμαι νέος στη παρέα του Galaxy, θα ήθελα να με φωτίσεις αν μπορείς για το τι είδους tweaks και hacks θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω για να φτιάξω το scrolling issue που έχω. Ευχαριστώ! Προσωπικα δεν παρατηρω αυτο το πραγμα στην εναλλαγη των οθονων,ισως επειδη δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης και εχω συνηθισει ετσι... Οσο αφορα τους launchers πιστευω οτι ο zeam ειναι πιο ελαφρυς απτους αλλους αλλα με λιγοτερες δυνατοτητες στο modding... Αν και σαυτον εχεις προβλημα τοτε ειναι σοβαρα τα πραγματα :p Το lagfix δεν νομιζω οτι επιδρα στο scrolling...Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ισως ειναι να παιξεις λιγο με τα tweaks που εχει στο app drawer...Εγω χρησιμοποιω τις επιλογες του stratosk και πιστευω οτι με καλυπτουν Ram: off SD: on I/O: noatime: on I/O: scheduler: off I/O: Deadline: off (you have to load the deadline module if you want to use this option) Kernel scheduler: off Conservative: off (you have to load the conservative module) VM: both on Media Stagefright: off Touchscreen: off Περα απο αυτο μονο overclocking νομιζω θα μπορουσε να σε βοηθησει...ο semaphore to υποστηριζει μεσω script(μεταφερεις το /res/scripts/S05_enable_oc στο /system/etc/init.d/ και του δινεις δικαιωματα exec) Αυτα τα λιγα...Απο περιεργeια,ποια ρομ ειχες στο magic? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukvlav Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Προσωπικα δεν παρατηρω αυτο το πραγμα στην εναλλαγη των οθονων,ισως επειδη δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης και εχω συνηθισει ετσι... Οσο αφορα τους launchers πιστευω οτι ο zeam ειναι πιο ελαφρυς απτους αλλους αλλα με λιγοτερες δυνατοτητες στο modding... Αν και σαυτον εχεις προβλημα τοτε ειναι σοβαρα τα πραγματα :p Το lagfix δεν νομιζω οτι επιδρα στο scrolling...Αυτο που θα μπορουσες να κανεις ισως ειναι να παιξεις λιγο με τα tweaks που εχει στο app drawer...Εγω χρησιμοποιω τις επιλογες του stratosk και πιστευω οτι με καλυπτουν Περα απο αυτο μονο overclocking νομιζω θα μπορουσε να σε βοηθησει...ο semaphore to υποστηριζει μεσω script(μεταφερεις το /res/scripts/S05_enable_oc στο /system/etc/init.d/ και του δινεις δικαιωματα exec) Αυτα τα λιγα...Απο περιεργeια,ποια ρομ ειχες στο magic? Ok thanks για την απάντηση. Βασικά πρίν από λίγο έβαλα ADW EX 1.3.3.1 και είδα φώς επιτέλους! Όσον αφορά το overclocking στο magic χρησιμοποιούσα το setCPU. Στα forums τώρα βλέπω Voltage Control, Tegrak και Pimp My Cpu... Θα δουλέψουν με τη rom σου? Δε θα ήθελα να αρχίσω (ακόμα) να παίζω με scripts :) Επήσης για να βάλω καινούριο swype με Ελληνικά, αρκεί να κάνω uninstall το παλιό με Titanium και να βάλω το νέο στο /system/app με adb push? Στο magic είχα τη ADS_Magpie Gingerbread (Android 2.3.5) Είναι βασισμένη στην EzGingerbread που είναι μια pure aosp bare bones gingerbread build (σα τη δικιά σου) με διάφορα rom/kernel tweaks για να τρέξει σε low end κινητά. Είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες τις άλλες στα forum κατά περιόδους αλλά αυτή είναι μακράν η καλύτερη... Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος dev είχε και τη καλύτερη Froyo :) Anyway, thanks για τη βοήθεια και ελπίζω να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τη rom σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ok thanks για την απάντηση. Βασικά πρίν από λίγο έβαλα ADW EX 1.3.3.1 και είδα φώς επιτέλους! Όσον αφορά το overclocking στο magic χρησιμοποιούσα το setCPU. Στα forums τώρα βλέπω Voltage Control, Tegrak και Pimp My Cpu... Θα δουλέψουν με τη rom σου? Δε θα ήθελα να αρχίσω (ακόμα) να παίζω με scripts :) Επήσης για να βάλω καινούριο swype με Ελληνικά, αρκεί να κάνω uninstall το παλιό με Titanium και να βάλω το νέο στο /system/app με adb push? Στο magic είχα τη ADS_Magpie Gingerbread (Android 2.3.5) Είναι βασισμένη στην EzGingerbread που είναι μια pure aosp bare bones gingerbread build (σα τη δικιά σου) με διάφορα rom/kernel tweaks για να τρέξει σε low end κινητά. Είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες τις άλλες στα forum κατά περιόδους αλλά αυτή είναι μακράν η καλύτερη... Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος dev είχε και τη καλύτερη Froyo :) Anyway, thanks για τη βοήθεια και ελπίζω να συνεχίσεις να υποστηρίζεις τη rom σου :) Η ρομ μου βασιζεται στην JVR,οποτε δεν θα εχεις προβλημα να χρησιμοποιησεις οτι δουλευει σε JVR. Ομως δεν χρειαζεται να μπλεξεις με τα apps αυτα.Ο stratosk απο οτι διαβαζω εχει κανει καλη δουλεια στο overclocking και το μονο που χρειαζεσαι ειναι να περασεις το script.τπτ αλλο Οσο αφορα το swype,απλα φλασαρεις αυτο μεσο CWM.Τπτ αλλο δεν χρειαζεται να κανεις.Το script του Τυχερακια αναλαμβανει τις διαγραφες κτλ... :) Thx για τα καλα σου λογια :D Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Ευχαριστω φιλε για τα λογια σου,αλλα τα props καλυτερα να πανε στα ατομα που λεω παραπανω....Εγω απλα ενα μαγειρεμα εκανα :p Παμε τωρα παρακατω... 1)Για να το σβησεις αρκει μια διαγραφη του .apk απτο /system/app .Αυτο μπορεις να το κανεις οπως θελεις(root explorer,adb κτλ) Ομως να εξηγησω κατι: Οτι εχτρα .apk(απτα removed δλδ) κανεις εγκατασταση,αποθηκευεται σε ενα κρυφο αρχειο κειμενου στην internal sdcard(/mnt/sdcard/.installed_apks).Αυτο γινεται ετσι ωστε σε περιπτωση αναβαθμισης της ρομ(ειτε wipe ειτε no-wipe) να ξαναεγκατασταθουν τα προγραμματα που ειχες επιλεξει.Η ανανεωση αυτης της λιστας γινεται ειτε καθε φορα που τρεχεις το apk-installer.zip,ειτε κατα την εγκατασταση(μονο αν τρεχεις ηδη L.n.B ROM)...Οποτε αν εχεις σκοπο να συχναλαζεις ρομς καλο θα ηταν μετα την διαγραφη των αρχειων απτο /system/app να τρεξεις μια φορα το apk-installer.zip ωστε να ανανεωθει η λιστα(μπορεις βεβαια αν θες να επεξεργαστεις μονος σου το κρυφο αρχειο και να σβησεις οτι θες).Αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιεις μονο την ρομ μου και τα updates της δεν χρειαζεται να κανεις τπτ... 2)Απο οτι ξερω και βλεπω και εγω,αυτα εγκαθιστανται μονα τους λογο του google maps.Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι. Οσο αφορα το μαρκετ,η jvr εχει οντος την παλια εκδοση,αλλα με το που θα εκανες συνδεση πρωτη φορα θα περνουσε το update,για αυτο εγω το περασα εξαρχής ωστε να μην ξοδευουμε τζαμπα χωρο στο /data 3)Δεν χρειαζεται να κανεις τπτ.Εχω περασει το Phone.apk και DialerTabActivity.apk απτην JVK που δεν εχει προβλημα 4)Για το keyboard της samsung περνας το AxT9IME.apk και ισως χρειαστεις το UserDictionaryProvider.apk(δεν ειμαι 100% σιγουρος για το δευτερο μιας και δεν χρησιμοποιω το keyboard της σαμμυ).Ριξε ομως γενικοτερα μια ματια εδω για το τι κανει το καθε ενα .apk Ελπιζω να βοηθησα :) Βοηθησες αρκετα!!! Να σου κανω αλλη μια ερωτηση... Το gps γιατι δεν πιανει σημα? με ανοιχτο ειτε το wifi ειτε το 3g δεν πιανει με τιποτα! πρεπει να εγκαταστησω καποιο apk πρωτα? (εχω βαλει αυτο που ηταν για να βρισκει την τοποθεσια μεσω ιντερνετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Βοηθησες αρκετα!!! Να σου κανω αλλη μια ερωτηση... Το gps γιατι δεν πιανει σημα? με ανοιχτο ειτε το wifi ειτε το 3g δεν πιανει με τιποτα! πρεπει να εγκαταστησω καποιο apk πρωτα? (εχω βαλει αυτο που ηταν για να βρισκει την τοποθεσια μεσω ιντερνετ) Oxι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα περισσότερο από αυτά που έχει μέσα η ρομ. δούλευε κανονικά το gps στην προηγούμενη ρομ; σε μένα πιάνει τους δορυφόρους σχεδόν με το άνοιγμα του gps και του navigon Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Βοηθησες αρκετα!!! Να σου κανω αλλη μια ερωτηση... Το gps γιατι δεν πιανει σημα? με ανοιχτο ειτε το wifi ειτε το 3g δεν πιανει με τιποτα! πρεπει να εγκαταστησω καποιο apk πρωτα? (εχω βαλει αυτο που ηταν για να βρισκει την τοποθεσια μεσω ιντερνετ) Αυτο δεν ειναι θεμα της ΡΟΜ.Το μονο που εχω πειραξει στην ΡΟΜ ειναι το gps.conf ωστε να το γυρισω σε europe... Απο εκει και περα χρησιμοποιει το modem της JVR.Ειχες προβλημα γενικα με το modem JVR? Αλλα προσπαθησε να το δοκιμασεις και αλλου,σε καποια αλλη περιοχη Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Βοηθησες αρκετα!!! Να σου κανω αλλη μια ερωτηση... Το gps γιατι δεν πιανει σημα? με ανοιχτο ειτε το wifi ειτε το 3g δεν πιανει με τιποτα! πρεπει να εγκαταστησω καποιο apk πρωτα? (εχω βαλει αυτο που ηταν για να βρισκει την τοποθεσια μεσω ιντερνετ) Oxι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις τίποτα περισσότερο από αυτά που έχει μέσα η ρομ. δούλευε κανονικά το gps στην προηγούμενη ρομ; σε μένα πιάνει τους δορυφόρους σχεδόν με το άνοιγμα του gps και του navigon EDIT: καταλαθος διπλό ποστ... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 (edited) Χμμμμ.... Προβλημα πριν δεν ειχα, δεν ξερω τι ακριβως θεωρειται προβλημα να ειμαι ειλικρινης. Επιανε μεσα σε διαστημα 1ος(?) λεπτου. Τοσο περιπου αποσο θυμαμαι, εχανε βεβαια το σημα οταν οδηγουσα μετα απο καποια μετρα. Τωρα δεν lockαρει καν!(εω ανοιχτο κ το ιντερνετ). Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το Google maps, οχι καποιος navigator. Και ουτε για γεωγραφικη σημανση στις φωτογραφιες λειτουργει. edit: το angryGPS τι ειναι αληθεια? Edited September 14, 2011 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Χμμμμ.... Προβλημα πριν δεν ειχα, δεν ξερω τι ακριβως θεωρειται προβλημα να ειμαι ειλικρινης. Επιανε μεσα σε διαστημα 1ος(?) λεπτου. Τοσο περιπου αποσο θυμαμαι, εχανε βεβαια το σημα οταν οδηγουσα μετα απο καποια μετρα. Τωρα δεν lockαρει καν!(εω ανοιχτο κ το ιντερνετ). Το προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το Google maps, οχι καποιος navigator. Και ουτε για γεωγραφικη σημανση στις φωτογραφιες λειτουργει. edit: το angryGPS τι ειναι αληθεια? Κατεβασε το gpstest να δεις αν βλεπει δορυφορους. Λογικα το τεστ αυτο το κανεις εκτος σπιτιου,ετσι? Τη γεωγραφικη σημανση στην καμερα την εχεις ενεργοποιηση? Το angrygps δεν το χρειαζεσαι για την λειτουργια του gps.Χρειαζεται για κατι εξειδικευμενες ρυθμισεις... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaras21 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 (edited) Κατεβασε το gpstest να δεις αν βλεπει δορυφορους. Λογικα το τεστ αυτο το κανεις εκτος σπιτιου,ετσι? Τη γεωγραφικη σημανση στην καμερα την εχεις ενεργοποιηση? Το angrygps δεν το χρειαζεσαι για την λειτουργια του gps.Χρειαζεται για κατι εξειδικευμενες ρυθμισεις... στην βεραντα! Σαφως την εχω ενεργοποιησει την γεωγραφικη σημανση, παω να τεσταρω με το προγραμματακι που μου ειπες και σε λιγο θα εχεις edit με το αποτελεσμα! :) edit: βρηκε δορυφορους, εβαλα και την <<χρηση υποβοηθησης με αισθητηρες>>(χωρις να ξερω αν βοηθησε καπου) και μολις ξαναμπηκα στους χαρτες κλειδωσε σημα! (και παλι δεν με εδειξε ακριβως που ειμαι, αυτο νομιζω ειναι θεμα του οτι χρειαζεται navigator, οχι του σηματος). Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!! :):) Edited September 14, 2011 by panaras21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukvlav Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 (edited) Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα tweaks S.A.S / U.S.A.Sv6 και V6 SuperCharger σε αυτή τη rom ή γενικότερα. Είναι safe? Κάνουν κάποια διαφορά? Επίσης στη σελίδα του semaphore στο xda είδα ότι δίνει κάποια scripts κάποια από τα οποία δε καταλαβαίνω τί κάνουν και αν χρειάζονται στη συγκεκριμένη rom: - enable_cifs (load cifs module) - enable_netfilter (load netfilter modules for firewall or WiFi, USB tethering) - enable_tun (load tun module) - enable_deadline (load the deadline I/O scheduler module) - enable_binfmt_misc Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τί κάνουν και αν αξίζει να τα χρησιμοποιήσει κανείς? Ευχαριστώ :) Edited September 16, 2011 by loukvlav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς τα tweaks S.A.S / U.S.A.Sv6 και V6 SuperCharger σε αυτή τη rom ή γενικότερα. Είναι safe? Κάνουν κάποια διαφορά? Επίσης στη σελίδα του semaphore στο xda είδα ότι δίνει κάποια scripts κάποια από τα οποία δε καταλαβαίνω τί κάνουν και αν χρειάζονται στη συγκεκριμένη rom: - enable_cifs (load cifs module) - enable_netfilter (load netfilter modules for firewall or WiFi, USB tethering) - enable_tun (load tun module) - enable_deadline (load the deadline I/O scheduler module) - enable_binfmt_misc Μπορεί κάποιος να εξηγήσει τί κάνουν και αν αξίζει να τα χρησιμοποιήσει κανείς? Ευχαριστώ :) 1)Δεν τα εχω χρησιμοποιησει,αλα αν δουλευουν σε stock JVR θα δουλευουν και εδω... 2) To πρωτο module(cifs) ουσιαστικα ενεργοποιει το cifs module,για να μπορεις να κανεις mount samba shares...Αν δεν καταλαβαινεις τι εννοω λογικα δεν το χρειαζεσαι Το δευτερο (netfilter) χρειαζεται οταν θες να ενεργοποιησεις το tethering,δλδ να μοιραζεις το ιντερνετ του κινητου σου μεσω wifi ή usb .Αν το χρησιμοποιεις ενεργοποιησε το Το τριτο (tun) σου χρειαζεται αν ασχολησε με vpn δικτυα... Το τεταρτο (deadline) χρειαζεται αν θες να ενεργοποιησεις το I/O: Deadline μεσω του προγραμματος tweaks To πεμπτο (binfmt_misc) δεν νομιζω να το χρειαστεις...Θεωρητικα διαβασε εδω Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukvlav Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπέρα. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το flash-άρισμα της rom σου. Αφού βάλω τη stock και μετά semaphore kernel, χρειάζεται να κάνω wipe/factory reset πριν περάσω τη rom σου? Επίσης χρειάζεται wipe cache/dalvik-cache/factory-reset αφού τη περάσω? Όσον αφορά το configuration μετά το flash της rom, προτείνεις conversion σε ext4? Ή άλλες αλλαγές στο tweak tool, τα scripts του semaphore ή ακόμα και overclocking? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Καλησπέρα. Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το flash-άρισμα της rom σου. Αφού βάλω τη stock και μετά semaphore kernel, χρειάζεται να κάνω wipe/factory reset πριν περάσω τη rom σου? Επίσης χρειάζεται wipe cache/dalvik-cache/factory-reset αφού τη περάσω? Όσον αφορά το configuration μετά το flash της rom, προτείνεις conversion σε ext4? Ή άλλες αλλαγές στο tweak tool, τα scripts του semaphore ή ακόμα και overclocking? Ευχαριστώ Προσωπικα δεν κανω τα wipes χειροκινητα,αλλα αφηνω το installation script να τα κανει!Και ποτε δεν ειχα προβλημα. Αφου εσυ θα περασεις πρωτη φορα τη ROM μου,λογικα θα χρειαστεις wipe installation! Για να κανεις wipe installation δημιουργεις ενα αρχειο wipe στο /mnt/sdcard/ οπως λεω στο site μου,και μετα φλασαρεις τη ROM Οσο αφορα το configuration αυτα ειναι γουστα... Εγω πχ εχω κανει conversion σε ext4(μην φανταστεις οτι θα δεις διαφορα στην γενικη ταχυτητα του κινητου.Απλα θα δεις πιο γρηγορη εγκατασταση εφαρμογων κτλ) και απο tweaks εχω αυτα που προτεινει ο stratosk Ram: off SD: on I/O: noatime: on I/O: scheduler: off I/O: Deadline: off (you have to load the deadline module if you want to use this option) Kernel scheduler: off Conservative: off (you have to load the conservative module) VM: both on Media Stagefright: off Touchscreen: off Δεν εχω κανει κατι αλλο.Εσυ βεβαια μπορεις να κανεις overclocking και οτι αλλο θες.Απο σενα εξαρταται Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) δεν μου κανει συγχρονιθσμο με kies δεν συνδεεται καθολου. πια app πρπει να βαλω για να ενεργοποιηθει? οταν το συνδεεω κανει τοn ηχο οτι κατι συνδεθηκε και το κιεσ στον υπολογιστη το παλευει να συνδεθει αλλα τιποτα θα τσεκαρω σε αλλο υπολογιστη το απογευμα του εβαλα semaphore 1.7 λετε να φταιει αυτο?? δεν το δοκιμασα με 1.6 ενοειτε με προηγουμενες roms λειτουργουσε. Edited September 24, 2011 by Darkorigin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 δεν μου κανει συγχρονιθσμο με kies δεν συνδεεται καθολου. πια app πρπει να βαλω για να ενεργοποιηθει? οταν το συνδεεω κανει τοn ηχο οτι κατι συνδεθηκε και το κιεσ στον υπολογιστη το παλευει να συνδεθει αλλα τιποτα θα τσεκαρω σε αλλο υπολογιστη το απογευμα του εβαλα semaphore 1.7 λετε να φταιει αυτο?? δεν το δοκιμασα με 1.6 ενοειτε με προηγουμενες roms λειτουργουσε. MtpApplication.apk λεγετε το .apk που θες για το kies Πιο συγκεκριμενα δες εδω Για συγχρονισμο με google επαφες,calendar κτλ ομως θελει αλλα πακετα.Ρξε μια ματια στη λιστα παραπανω Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 noob question: το multiCSC είναι πηραγμένο CSC; απο ποιά rom; Ειναι καλύτερο απο το CSC της JVQ; Γιατι ρωτάω; Παραστράτησα ο αμαρτωλός και θέλω να επιστρέψω:lol: Αυτή τη φορά θέλω L.n.B με modem JVS και CSC JVQ. Απλά περνάω το modem και το CSC με τη μία πάνω απο την LnB; συνιστάται ή θα κάνω βλακείες; Επίσης τώρα φοράω την F1 galaxy S II v7, πρέπει να επιστρέψω σε stock πρώτα; Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 25, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 noob question: το multiCSC είναι πηραγμένο CSC; απο ποιά rom; Ειναι καλύτερο απο το CSC της JVQ; Γιατι ρωτάω; Παραστράτησα ο αμαρτωλός και θέλω να επιστρέψω:lol: Αυτή τη φορά θέλω L.n.B με modem JVS και CSC JVQ. Απλά περνάω το modem και το CSC με τη μία πάνω απο την LnB; συνιστάται ή θα κάνω βλακείες; Επίσης τώρα φοράω την F1 galaxy S II v7, πρέπει να επιστρέψω σε stock πρώτα; η L.N.B απο default εχει KOR CSC(JVQ)...αν θελεις ομως μπορεις μετα την εγκατασταση να εφαρμοσεις καποιο απτα υποστηριζομενα CSC πχ EUR ή COS αλλα να ξερεις οτι θα γινει factory reset κατα την αλλαγη.multicsc σημαινει οτι εχει ρυθμισεις απο αρκετα csc Αν θελεις να αλλαξεις Modem απλα το βρισκεις σε cwm πακετο και το περνας μετα το installation της ρομ.ψαξε στο xda.κατι θα βρεις εκει.προσωπικα δεν το εχω κανει γιατι ειμαι μια χαρα με το jvr απο f1 μπες cwm και κανε κανονικα το i stallation,απλα πιστευω οτι θα χρειαστεις wipe istallation καθως η f1 εχει αρκετες εφαρμογες απο sgs2 και θα γινει ψιλοχαμος.δες στο blog μου πως θα κανεις wipe installation Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts