Jump to content

Samsung Galaxy S Plus (I9001)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ νόμιζα ότι αυτή η κερνελ που έχεις στην υπογραφή σου ήταν μόνο για την cm 11 και όχι για την cm 10.2 που χρησιμοποιώ. Ευχαριστώ πολύ.

Ώπα έχεις δίκιο. Ξέχασα ότι πέρασα στην cm11.:rolleyes:

Συγνώμη και πάλι . ψάχνω στο xda αλλά η μόνη κερνελ που βρίσκω για την έκδοση της ρομ που χρησιμοποιώ είναι αυτή K^Kernel 3.4.75 v1.0 for JB 4.3 ION+PMEM ADSP πλην όμως είναι στα 352 mb :( μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιο λινκ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ναι για την συγκεκριμένη ρομ δεν υπάρχει άλλη έκδοση κερνελ και αυτό λόγω του ότι είναι ION.

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με την μνημη ραμ μπορείς να περάσεις μία ρομ με PMEM και να εγκαταστήσεις κάποιο κερνελ με μεγαλύτερη μνήμη ραμ.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σου..θα περιμένω να βγάλουν κάποια καινούργια έκδοση της kit kat η να παλαιωσει γτ μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ μου βγάζουν σφάλματα η υπολειτουργουν. Επίσης έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή που έχω αγοράσει. πάω να την εγκαταστήσω και όταν πάει να κάνει εγκατάσταση βγάζει σφάλμα. Συγκεκριμένα λέει "άγνωστος κωδικός σφάλματος κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής -24" ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σου..θα περιμένω να βγάλουν κάποια καινούργια έκδοση της kit kat η να παλαιωσει γτ μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ μου βγάζουν σφάλματα η υπολειτουργουν. Επίσης έχω ένα πρόβλημα με μια εφαρμογή που έχω αγοράσει. πάω να την εγκαταστήσω και όταν πάει να κάνει εγκατάσταση βγάζει σφάλμα. Συγκεκριμένα λέει "άγνωστος κωδικός σφάλματος κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής -24" ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Νομιζω οτι τρωει κολληματα το play. Κανε την εγκατασταση χωρις να βγεις απο το play. Σε μενα κατι update δεν τα εκανε κι εβγαζε αυτο το σφαλμα. Και αν δεν εβγαινα και παρακολουθουσα την εγκατάσταση τα έκανε.

Εδώ και 3 μέρες έχω περασμένη την CM11 (ADC ION) και KΚernel. Η κατανάλωση της μπαταρίας όμως είναι υπερβολική, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κρατάει μια μέρα με το ζόρι (από το πρωί ως το βράδυ) με μηδαμινή χρήση. Άλλοι στο φόρουν (XDA) αναφέρουν καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας από το CM10.2. Αντίστοιχα εμένα με CM10,2 μου κρατούσε 5 μέρες με τέτοια χρήση. Οι λοιποί με CM11 τι επιδόσεις έχετε; Τί κάνω λάθος;

Εδώ και 3 μέρες έχω περασμένη την CM11 (ADC ION) και KΚernel. Η κατανάλωση της μπαταρίας όμως είναι υπερβολική, δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Κρατάει μια μέρα με το ζόρι (από το πρωί ως το βράδυ) με μηδαμινή χρήση. Άλλοι στο φόρουν (XDA) αναφέρουν καλύτερες επιδόσεις μπαταρίας από το CM10.2. Αντίστοιχα εμένα με CM10,2 μου κρατούσε 5 μέρες με τέτοια χρήση. Οι λοιποί με CM11 τι επιδόσεις έχετε; Τί κάνω λάθος;

5 μερες μου φαινεται λιγο υπερβολικο. Απο την αρχη με οποιαδηποτε ρομ δε μου κραταει πανω απο μια μερα. Ολα ανοιχτα όμως ολη την ωρα. Αλλα η αληθεια ειναι οτι με τη cm11 εχω αρκετα μεγαλυτερη κατανάλωση απ ότι με τις άλλες, τοσο που πρεπει να το φορτισω για λίγο το απόγευμα..

Παραθέτω ένα post (το No 300) από το αντίστοιχο thread της CM11 στο XDA:

"i am just wondering a bit about the battery drain:

if i do nothing with the phone (like having it lay in a corner of my room and dont check it at all, battery drain is awesome, like 1% in 12h, but if i use it, it is nearly like 1% in 1-2 mins and that constantly only by surfing with opera classic

may i should try out a different browser or is the active drain supposed to be so high ? "

Eγώ το έχω και κάθεται με wifi, bluetooth, gps,data, κλειστά με 15΄ κλησεις max τη μέρα. Σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζω το 1% ανά 12 ώρες. Είμαι στο 1% ανα 10-15 λεπτά.

Καλησπέρα και καλη χρονιά σε όλους!

Εγώ με την cm11 έχω κάπως αυξημένη κατανάλωση μπαταρία αλλα όχι τόσο τραγικο. Με K^kernel βεβαια.

Ερώτηση, όταν κανουμε εγκατάσταση rom και θελουμε κετευθείαν να περάσουμε το k^kernel μπορούμε να το κανουμε με τη μία? Δηλαδή rom-gapps-k^kernel και μετα reboot ή περπει να βαλουμε rom-gapps reboot και μετα να εγκαταστήσουμε το κερνελ?

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

εγώ με την beta2 cm11 εχω ενα θεμα με το google play. Ενω ειμαι συνδεμένος wifi και ολες οι αλλες εφαρμογες εχουν ιντερνετ κανονικα το play μου βγαζει πως δεν υπάρχει σύνδεση :wacko:

M.GANDHI

εγώ με την beta2 cm11 εχω ενα θεμα με το google play. Ενω ειμαι συνδεμένος wifi και ολες οι αλλες εφαρμογες εχουν ιντερνετ κανονικα το play μου βγαζει πως δεν υπάρχει σύνδεση :wacko:

Εγκατέστησε ξανά τα gapps και θα είναι οκ.

Με το beta2 έβαλα τον ΚΚερενελ Extreme undervolt 370 και μετά από τρεις ώρες ούτε -1% με κλειστά τα πάντα βέβαια. WOW!!! Μέχρι τώρα ήμουν με στοκ.

Ερώτηση, όταν κανουμε εγκατάσταση rom και θελουμε κετευθείαν να περάσουμε το k^kernel μπορούμε να το κανουμε με τη μία? Δηλαδή rom-gapps-k^kernel και μετα reboot ή περπει να βαλουμε rom-gapps reboot και μετα να εγκαταστήσουμε το κερνελ?

Μπορείς να φλασαρεις κατ ευθείαν το κερνελ. :)

και εγω το ιδιο προβλημα ειχα επειδη σε καθε gapps αλλαζουν την ονομασια του play store πρεπει να κανεις full wipe για να δουλεψει το play store

Samsung Galaxy S Plus GT-I9001

ROM:ParanoidAndroid 4.2 [bETA3]

Kernel:K^Kernel v1.7 (3.4.83)

Recovery:TWRP 2.6.0.0

και εγω το ιδιο προβλημα ειχα επειδη σε καθε gapps αλλαζουν την ονομασια του play store πρεπει να κανεις full wipe για να δουλεψει το play store

Εγώ πάντως ξαναφλάσαρα τα gapps και δούλεψε το play store χωρίς να κάνω full wipe, μόνο cache και dalvik cache.

Εγκατέστησε ξανά τα gapps και θα είναι οκ.

Το έκανα και τίποτα! Μόνο όταν ξαναπέρασα και τη rom και τα gaps έστρωσε!

Μπορείς να φλασαρεις κατ ευθείαν το κερνελ. :)

Μετα τα gapps έτσι δεν είναι ?

M.GANDHI

Παιδιά SOS! Πέρασα στο κινητό μου την CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 1 (ION) . Στο tread εκεί είδα ότι πρέπει να βάλω καινούργιο recovery λόγω της ΙΟΝ, το οποίο και έκανα.

Επειδή τελικά η ROM αυτή δεν μου έκατσε καλά, θέλω να ξαναπάω στην δοκιμασμένη CyanogenMod 10.1 by ADC-Team - Release 9 (EOL). Τι πρέπει να κάνω με το recovery? Το ξανά αλλάζω; Ποιο πρέπει να βάλω; Πρώτα αλλάζω recovery και μετά ROM ή το αντίθετο;;;

Ευχαριστώ!

Υ.Σ. Έχει καταφέρει κάποιος που έχει το MLS destinator να το κάνει να δουλέψει στο android 4.x.x;

edit: False alarm μάλλον, από ότι είδα και για την 10.1 ζητάει να εγκατασταθεί το recovery που έχω ήδη βάλει :rolleyes:

Edited by helios21

Μήν αγχώνεσαι με τη recovery! Αυτή που έβαλες λογικά παίζει με όλα

M.GANDHI

Είμαι με ADC CM11 ΙΟΝ Β2 ΚΚερνελ 370. Όλα τρέχουν ρολόι εκτός από 1. Στο power menu (νομιζω λέγεται) δηλαδή το menu που εμφανίζεται άν πατήσεις το power κανα2 δευτερόλεπταμ όταν πατάω restart και μετά recovery to το κινητό σβήνει επανεκινεί βγαίνει το λογότυπο Samsung αλλα δεν μπαίνει σε recovery κολάει στο λογότυπο. Το έχει κανείς άλλος ή μονο σε εγώ;

Και σε μένα το ίδιο κάνει! Είναι καποια ρύθμιση νομίζω αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ :wacko:

M.GANDHI

παιδια νεα ρομ απο εμενα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2603829 απολαυστε την :D

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους/ες!!!

Πήγα να περάσω για πρώτη φορά νέα rom στο κινητό μου. Κατέβασα συγκεκριμένα το cm-11.0-20140102-ION-dev_connection_team-beta2-ariesve.zip καΙ το DevCon-Gapps-KK-4.4-20131226-signed.zip , και αφού μπήκα σε recovery mode τα εγκατέστησα. Αλλά, δεν εγκατέστησα προηγουμένως τίποτα άλλο. Κατάλαβα ότι έπρεπε πριν να είχα περάσει το twrp2.2.1-recovery.zip αλλά τώρα ήταν αργά. Το κινητό μου έχει πέσει σε restart loop και αυτό ήταν!!! Έχω βάλει το τελευταίο αρχείο στην external_sd αλλά δεν μου την διαβάζει από το recovery mode. Ούτε αυτή αλλά ούτε και μια άλλη sd που δοκίμασα. Τί να κάνω; Φτιάχνεται το κινητό μου; Βοήθεια παρακαλώ!!!

CM 11 Beta 3 απο τους γνωστούς υπόπτους!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431 :)

M.GANDHI

Ναι αλλά τώρα δεν έχω πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Δεν μπορώ να το δω όταν το συνδέω στο pc. Μόνο η external_sd μου έχει απομείνει

Καλησπέρα σε όλους/ες!!!

Πήγα να περάσω για πρώτη φορά νέα rom στο κινητό μου. Κατέβασα συγκεκριμένα το cm-11.0-20140102-ION-dev_connection_team-beta2-ariesve.zip καΙ το DevCon-Gapps-KK-4.4-20131226-signed.zip , και αφού μπήκα σε recovery mode τα εγκατέστησα. Αλλά, δεν εγκατέστησα προηγουμένως τίποτα άλλο. Κατάλαβα ότι έπρεπε πριν να είχα περάσει το twrp2.2.1-recovery.zip αλλά τώρα ήταν αργά. Το κινητό μου έχει πέσει σε restart loop και αυτό ήταν!!! Έχω βάλει το τελευταίο αρχείο στην external_sd αλλά δεν μου την διαβάζει από το recovery mode. Ούτε αυτή αλλά ούτε και μια άλλη sd που δοκίμασα. Τί να κάνω; Φτιάχνεται το κινητό μου; Βοήθεια παρακαλώ!!!

Το κινητο το ειχες ροοτ? Για να δουλεψει αυτη η rom πρεπει να χρησιμοποιησεις τα τελευταια recovery της ADC Team.Για να διορθωσεις το κινητο σου πρεπει να μπεις στο download mode και μεσα απο το odin να φλασαρεις νεο recovery και bootloader

Καλησπέρα σε όλους/ες!!!

Φίλε το κινητό φτιάχνεται δε θέλει άγχος. Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες εδώ απλά αντί για την έκδοση του CWM που λέει ο οδηγός βάλε την τελευταία (CWM v6.0.3.8 θα την βρεις εδώ) Κατόπιν ακολούθα τον οδηγό κατά γράμμα και το κινητό θα πάει σφαίρα. Η ROM είναι κορυφή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S Plus (I9001)